İstanbul /Küçükköy/bango

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
Yavrular büyüyor cok güzelleri yaşamıyor malesef, allah c.c kısmet ederse bakıcı kümesi yapıyorum, bangolar ayrı bakıcılar ayrı yer sorununu çözeceğim yakında.

2i8ypl3.jpg

bbwiv.jpg

Ekli dosyalar

• 20072011667.webp
    20072011667.webp
    267 KB · Görüntüleme: 871
  • 20072011663.webp
    20072011663.webp
    250.6 KB · Görüntüleme: 799
  • 20072011668.webp
    20072011668.webp
    278.3 KB · Görüntüleme: 833
gökay bey elinize sağlık yuvalıklar çok harıka olmuş ... maşallah yavrılarınızda sağlıklı görünüyor ..
bol yavrulu sezonlar.. saygılar

çok güzel olmuş abi yumurtanın olduğu tarafı kavelye koysaydın iyi olurdu herhalde sadece fikir tabii yumutaya yatanlar biraz daha rahat olurdu diye düşündüm

Belli ki çok emek veriliyor. İnşallah emeklerinizin karşılığını bol bol alırsınız. Güle güle besleyin. Ben birşeyi merak ettim kuşlarınızda soy takibi yapıyormusunuz-secere tutuyormusunuz?

Tuncay yuvalığın bir tarafına parmaklık koymayı düşündüm fakat temizlik zorlayacağı için düşünmedim birde bu salma kalıcı değil fazla bir masraf yapmak istemedim, ilk başlarda yuva kapma olayı kavga gürültü oldu ,şu an durum iyi yaklaşık bir ay oldu ilk yavrular bugün cıkmaya başladı.Rastan, kuşlarım iki farklı ırkın kırılmasından gelme, dışardanda cok renk kuşu girdiğim için soy takibine gerek duymuyorum, daha cok kırmızı, sarı kanat kuyruk üzerinde yoğunlaştım, bu kuşların bir kısmı ucan kuşlar vede cok akıllılar.Bakıcı sorunum vardı şu an o sorunu aşmak üzereyim, inşanlah emeğimin karşılığını alırım.

Cevabınız için teşekkürler. Bu kadar emek verdikten zaman ve para harcadıktan sonra bence soy takibi yapmak ve künyeleme yapamak gerekir diye düşünüyorum. Kuşlarınız şimdilik tek soydan olmasa da bir süre sonra dışarıdan kuş katmayı bırakıp bir soydan devam edeceksiniz. İşte o andan itibaren hangi kuşun hangisinin yavrusu oljuğunu bir diğeriyle akrabalık derecesinin ne olduğunu bilmek size çok avantaj sağlıyacaktır.

Biraz zaman alan ve takip isteyen bir konu ancak çok zor olmadığını buna karşın faydalarının çok çok fazla olduğunu düşünüyorum. Umarım imkan bulur uygularsınız. BAşarılar dileklerimle. Selamlar.

nizam abi kümes çok güzel olmuş bence.geçici diye fazla masraf yapmak istemedim demişsin ama gayet güzel olmuş.bu arada kümesin son fotografında küçük bir kap var orda güvercin birşey yiyiyor.onu merak ettm açıkcası.verdgnz farklı bir ürün mü var

Ufak kap dediğin, çömlek içinde taşla karışık yem var, yavrunun biri ordan başka yerde yem yemiyor.Farklı birşey kullanmıyorum ,%80 buğday %20 karışık yem.

Nızam bey merhaba kuşlarınızı beğenerek takıp ediyorum elinizde çıkarmayı düşündüğünüz erkek varsa görüşmek isterim ÖZKAY

mrb gökay bey özelden msj gönderdim size bakarmısınız?

en son teknoloji 3 g :)

Ekli dosyalar

• 151120111117.webp
    151120111117.webp
    158.6 KB · Görüntüleme: 507
  • 01092011841.webp
    01092011841.webp
    424.9 KB · Görüntüleme: 520
  • 291120111232.webp
    291120111232.webp
    185.6 KB · Görüntüleme: 510
Geri