İstanbul /Küçükköy/bango

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
çukalata kanat kuyruk dişi on üzerinden yüz puan . harika .

İsmail abi insan verecek puan bulamıyor böyle bi kuşa :)

Nizam bey slm. çikolata kanat çikolata kuyruklar çok güzeller maşallah.beyazda güzel biraz boynu uzun gibi.saygılar.

Abi kardeş yavrular :

Ekli dosyalar

• x.webp
    x.webp
    164 KB · Görüntüleme: 618
  • 05112010289.webp
    05112010289.webp
    249.8 KB · Görüntüleme: 558
slmben eski kusçulardan biriyim25 yıl ara verdim tekrar başladım 25 yıl önce bango besliyordum şimdi bakıyorum bu hayvanlar bago diye piyasaya sürüyorlar yazık hakiki bangonn neslini bitirdiler. resmdeki kşların hepsi kırık yazık.

SAKARYALI1964' Alıntı:
slmben eski kusçulardan biriyim25 yıl ara verdim tekrar başladım 25 yıl önce bango besliyordum şimdi bakıyorum bu hayvanlar bago diye piyasaya sürüyorlar yazık hakiki bangonn neslini bitirdiler. resmdeki kşların hepsi kırık yazık.

selamlar

orjinal bango resmi varsa elinde bizimle paylaşırmısın abi,en azından orjinal bangoları görelim bunlar orjinal diilse eğer!!!

SAKARYALI1964' Alıntı:

Elimdeki kuşların coğu çaprazlama çalıştığım kendi zevkime hitap eden kuşlardır.İyinin iyisi mutlaka vardır mesela cebine beşbin dolar koy en iyisi sende olur, ben işin tcaretinde değilim ,kafamda belli bir renk ve tarz yaratmaya çalışıyorum.Her görüşe saygı duyarım.

slm kusura bakmayın görüşlerimi paylaşmak istiyoruum sakın kimse eleştirilerim için üstüne alınmasın. evet ben birbangocu olarak bu resimleri gördükçe acıyorum hayvanlara japonla bango kırması ne zamandır bango oluyor bangoların soyunu bozdular lütfen hayvalnların görüntüsünü görmüyorsunuz galiba bunlar ne bango nede zapon ben bu tür kırmalara karşıyım bırakın bango bango kalsın neydü belirsiz nesil yetiştirmeyin.tşklr

cevabın için tşklr. ben senin yetiştirdiğin kuşların aynılarını başka sitelerdede görüyom b yüzden eleştirimi heryerde yapıyorum sadece eleştirim sana değil.tşklrYANLIZ GÖKAY KARDEŞİM HERZAMAN EN İYİSİ ÖZDÜR PARA DEĞİLDİR BENCEAPTALLAR O KADAR PARA VERİRLER BİR KUŞA ÇÜNKÜ EMEK VERMEKTEN KORKARLAR..KUSURA BAKMA

SELAM
SAKARYALI1964 İSİMLİ ABİMİZİN HAKLI OLDUGU MUHAKKAK AMA BENCE BU ŞEKİLDE DEGİL.
AYDIN ABİ MADEM SENDE ORJİNALLERİ VAR...Bİ CİFT VER ARKADAŞA O DA BESLESİN...EMİNİM ELİNDEKİLERİN HEPSİNİ CIKARIR SENİN ONA VERDİKLERİNİ BESLER..AMA MİLYARLAR KAZANMAK VARKEN NEDEN HEDİYE VERESİN Kİ? İSTANBULDAKİ BANGO BESLEYENLERDE GENELDE BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.
FARKLI IRKLARIN KIRILMASI OLAYINA BENDE KARŞIYIM...AMA BAZENDE GERCEKTEN COK GÜZEL KUŞLAR CIKIYO...MESELA BASKA GÜVERCİNİNİN GAGASINI KISALTTILAR,AKBAŞ TA YAPTILAR...AMA BAZEN ÖYLE KUŞLAR GÖRÜYORUMKİ BEBEK GİBİ BASKA.....FENA MI OLMUŞ ALLAH AŞKINA..SAYGILAR

slm güzel kardeşim yeni ylının sağlıklı ve huzurlu geçmesini dilerim öncelikle hediye vermeye karşıyım çok samimi olursun ayrı. ben karşı olduğum kuşların kırılması ben esenlerde 20 yıl besledim bıraktımemekli oldum yeni başladım baska almıştım istanbuldan ama ben deneme amaçlı besledim baskaları amaçım bango beslemekşimdi elimde yok alıcam saolsun tuncay yardımcı olucakben orjinal seviyorumben sen kuşları kırıyorsun diye asla şahsına hakaret etmem zevfk meselesi istannbula gelince tanıışırız umarım terazidere kuşçular derneğindesaygılarımla kardeşim sakın kırılmakırıldıysan öz dilerim

SELAM
ESTAGFURULLAH ABİ NEDEN KIRILAYIM....HERKES FİKRİNİ SÖYLÜYOR.
YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM.BENDE KUŞLARIN KIRILMASINA KARŞIYIM AMA BU KIRILMA OLAYINDAN TAHMİNİMCE EN COK MARDİN VE BASKA KUŞLARI NASİBİNİ ALDI İSTANBULDA....
ORJİNAL KUŞ MESELESİNE GELİNCE ORJİNAL KUŞU COK ZOR BULURSUN.ZATEN ALTINDAN KENDİ GİBİ YAVRU GELEN KUŞU KİMSENİN SANA VERECEGİNİ ZANNETMİYORUM.VERSELERDE BU BİRAZ MASRAFLI OLUR VE ANLADIGIM KADARIYLA SENDE YÜKSEK MEBLAĞLAR HARCAMAYA KARŞISIN BENİM GİBİ....
TERAZİDEREDEKİ MEKANIDA BİLİYORUM AMA ORAYA PEK SIK GİTMEM....SAYGILAR

gökay bey bangolrın cok güzel hayırlı yavru alman dileği ile

yeni konu nasıl açılıyor yardımcı olurmusunuz Kuşlar çok güzelmiş maşallah

Selamınaleykum
abı kusculugu bırakmıstım ama youtube da sızın kusları seyredınce bırakamayacagımı anladım ve tekrar basladım sımdı sızınkıler
kadar olmasada bırkac tane topladım ınsallah zamanla dahada ıyı olurlar benım merak ettıgım pazara gıdıyormusunuz gıdıyosanız sızınle tanısmaya cok ısterım saygılarımla.cevap yazarsanız sevınırım

slm gökayım seni sevdim dürüst ve saygılı birisin bnun için seni tbrk ederim senle tanışmak isterim istanbla geldiğimde seni ziyaret etmek istiyorum msade edersen bir çayını içmek istiyorm hoşta kal

NİZAM NABER YA BANGODAN NEFRET GELDİ GİNE BİR TANE ÖLDÜ KARA KANAT KARA KUYRUK ALMIŞTIMYA SİNİR GLEDİ BANA KELEBEĞE DÖNDÜRCEKLER BENİ KARABÖCEKTENDE HABER YOK KAYBOLDU ADAM MEZATADA GELMEDİ SEN GÖRDÜNMÜ

arkadaşım bende eski bangocuyum eski bangolar maalesef yok olanda astronomik fiyat cekiyor mecbur bu tarz beslemek zorundasın ayrıca bu bangolar japonla kırılmıyor bonciri veyahutta bulgar eşlemesinden geliyor eğer sen bulursan bizede haber ver biz nizamla aynı mahallenin cocuğuyuz

SLM....NİZAM BEY BANA AİT OLAN RESİMLERİ NEDEN AKTARDİNİZ ANLAM VEREMEDİM . METİN ÇELİK....

Mısıri bir hayal değildir, Metin adlı konu açtığınız başlıktaki, güvercin resimleri cıkmadığından böyle bir yola gittim.Resimleri sizmi cıkardınız veya başka teknik arızadanmı kaynaklanıyor bilemiyorum.Resim koymak istemiyorsanız veya benim açtığım yeni konunun kaldırılmasını istiyorsanız bu hakkınız tabi.Amaçım bölüm yöneticisi olduğum bölümü düzene koymak.Sizin açtığınız konu şu an gecici kaldırıldı nedeni resimlerin cıkmaması ve gereksiz satılık kuş varmı vb. muhabbetler.

bongolarınız cok güzel sarı kesmelerin çift satarmısınız ne istiyorsunuz? fiyata anlaşırsak alıcıyım.

misirimesut un söylediği gibi eski bangolar yok çünkü macera peşinde koşanlar sayesinde içlerine sokulan kuşlar sayesinde yok gözü büyük olsun yok kafabüyük olsun yok agzı şöyle olsun diye bugünlere ve bu hallere geldi.

artık bangocu arkadaşlar için yapılacak en güzel şey macera peşinde koşmaktansa şuanda mevcut bulunan kuşları muhavaza edip ırkı eglileştirmek en mantıklı yol.

hayal peşinde koşup mısırı hayali kurmak yerine mevcut bulunan kuşları saklayıp korumak en güzel yol.çünkü mısırı ırkı zamanın kendi özelliklerini taşıyan ve bunları bire bir yavrularına aktaran bir ırkmış sohbet ortamlarında ve bangocu agbilerimizden duyduklarım ve gözlemlerim kadarıyla bu kuşlar kara kanat kara kuyruk ve mavi kanat mavi kuyruk ve yavrularıda kendileride gibi aynı özellikleri taşıyan bir ırk.ama şuan beslenen bangoların altlarından ne geleceği belli olmayan şaibe dolu kuşlar o yüzden artık misiri hayali ve yok olmuş bir hayali kurmaktansa şuna mevcut buluna bango kuşlarını en güzel şekilde beslemek ve korumak en mantıklısı gelecekte eger bu kuşlar içinde yok şunda bu vardı bunda bu vardı gibi hayl kurmak istenmiyorsa..eldekinin degerini bilmek en güzeli..

saygılarımla

abi resim deki yavru ve ilk sayfadaki yeni koyduğun kırmızı kanat kuyruk güzelmiş. ben bişey öğrenmek istiyorum bu ilk sayfadaki resimleri nasıl değiştiriyorsun sadece bölüm yöneticilerimi yapabiliyor

ndmcfc' Alıntı:
abi resim deki yavru ve ilk sayfadaki yeni koyduğun kırmızı kanat kuyruk güzelmiş. ben bişey öğrenmek istiyorum bu ilk sayfadaki resimleri nasıl değiştiriyorsun sadece bölüm yöneticilerimi yapabiliyor

Sadece kendi iletilerinizi düzenleme bölümünden değişiklik yapabilirsiniz.Sistem 3 resim yüklemeye musait, daha fazla resim yüklemek istiyorsanız http://tinypic.com/ sitesine girip yükleyeceğiniz resmin kodlayıp, forumdaki cevap kısmına yapıştırarak 3 ten fazla resmi yükleyebilirsiniz.Diğer sorun ve şikayetler için konuyla ilgili bölüm yöneticilerinden bilgi alabilirsiniz.İlk resimde baktığınız kuş kırmızı kanat kuyruk değil fotoğrafta öle görünüyor, o kuş kendi yavrumdu sallabaştı ilk kez duvara cıkıp poz verince bende resimledim.

nizam abi maşallah gene gözümüzün pasını sildin sarı kuyrukları 2 tane yapmışsın yeni yavrumu aldın sezonda başladı artık senden daha iyi şeyler bekliyorum çıtayı çok yükselttin. bu arada ben Bangocu_Erkan kullanıcı adımı değiştirdim.

Geri