İstanbul /Küçükköy/bango

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
abi çolak murat tan aldım 2 dişi bir erkek özellikleri güzel benim kuşlara kan sokçam ondan aldım birde nuri abiye gittik beyaz kuyrukları çok çok güzel bu kadar güzelini bir arada görmemiştim açıkçası ,dernekten kuyruklardan gelme beyaz bir dişi aldım kafa yapısı çok güzel ... pazara gittim ama fazla duramadık yola çıkacaktım çok beyaz kuyruk kanat kuşlar vardı çok pahalıydı ama ben sabettin 2 dişi aldım bir sarı biri kırmızı beyazkuruk aldımm sarı olan çok güzelll . . .işallah hayırlarını görürüzz ... hepinizin ilgisi için çok teşekkür ederim erdinç abi cumartesi her yeri gezdirdi sağ olsun.. soranlara çok selam söyle..kendine iyi bakkk abiii ... :heyo: :slm: :slm:

abi kümesleri nereye yükledin göremedimm hem ben yükledim ama açtığında resimler gözükmüyordu sadece yazılar gözüküyordu basınca açılıyor....

slm kardeşim bangolar çok güzel fiyat öğrenebilirmiyim 0532 350 xx xxtşk

SLM KARDEŞ BANA DİŞİ SARI KANAT LAZIM 0532 350 xx xx

slm çok güzel hepsi kardeşim ben sarı kuyrukları kümesimd görmek isterim fiyat nedir ..iyi bayramlar

Satılık kuş yok, forumda lütfen numara yazmayın, mesajlarınızı özelden atınız.

Kış yavrusu :

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    306.3 KB · Görüntüleme: 828
İnşallah yaşar Nizam Bey...Ayrıca ben siteye geç intikal ettiğim ve genelde yeni iletileri gördüğüm için kaçırmışım.Fotoları yeni gördüm.İlk defa bu kadar sağlam bangolar görüyorum.Bangoda Bir Numarasınız.Nasıl üretiyorsunuz.Hünkariyle mi kırıyorsunuz baskaları, ya da sağlam bir damar mı var?Bu baş sayfadaki kuşlar hala elinizde mi?Bunlardan elinizde bolca var mı?Üretimi zahmetlidir herhalde?Nasıl edinebiliriz?Saygılar....

Merhaba Özkan bey:
Resimdeki kuşların coğu elimde değil, bu kuşlardan sık yumurta almama rağmen anne baba bakamıyor, bu cıkan yavruyu filibeler büyüttü.Kuşlar kanat kuyruk renginde olan normal bangolardır.Alttan cıkan yavru anne babaya benzemiyor genellikle, bu son cıkan yavrunun babası karakuyruk anne cikolata kanat kuyruk elifli.

Bütün Hepsi Cok Güzel Ama 7 İle 13. Resimdeki Kuslar Gercekten Cok Hosuma Gitti Benim ... Allah Dilediğiniz Gibi Beslemeyi Nasip Eder İsallah ...

s.a maşallah kuşlarınız çok güzeller allah nazardan saklasın tüyleri kadar çok yavruları ve ömürlei olur inşallah balıkesirden saygılar..

Renk konusunda , bango ırkını pek tanımayan kişiler, kanat kuyruk bangolarda en ufak bir lekeyi kabul etmiyorlar.Beyaz kuyruk bangolar bu yüzden daha cok rağbet görüyor, kuş pazarındaki izlenimlerim bu yönde.Birde tutturmuşlar bangoda gül olmaz.Bence bangolarda kafa, göz gaga teşkilatı önde gelir.Boyun ufak olmasıda daha makbul.

Elimde bulunan gögsünden lekeli, kanat kuyruk bango.

NİZAM BEY ..... BU KUŞLARI ESKİDEN BESLİYENLER BU KUŞLARIN NESLİ YOK OLSUN DİYE UĞRAŞMIŞ MISIRİYİ GÜLSÜS YAPMAYA ÇALIŞMİŞLAR, ONLARIN YOK ETTİĞİ MISIRİLERİ ,BUGÜN BİZLER OLUŞTURMAK İÇİN UĞRAŞIYORUS . MISIRİ KUŞUNUN ÖZELLİKLERİ. 1..KANAT KUYRUK OLMASI. 2..GÖZ İRİ VE PATLAK OLMASI. 3..KAFA BÜYÜK OLMASI. 4..GAGA GENİŞ VE ÖNE EĞİK OLMASI. 5.. GÜLLÜ OLMASI..... BUNUN BAŞKA TARİFİ YOKTUR...............BANGO BEYAZ KUYRUK OLUR VE GÜLSÜS OLUR GÜLLÜ BANGOLAR KIRILMIŞTIR KİM NE DERSE DESİN HEPSİ BOŞ

gökay yazdı:
Metin bey;
Yarışmaya girecek kuşlarda kişinin kendi markası mı takılı olacak.Herhangi künyesiz kuş katılabiliyormu ?

MARKA TAKILI OLMAYABİLİR. HERKES KÜNYE KULLANMIYOR KÜNYEYE PUAN KOYMADIK

Yeni resimler ;

Ekli dosyalar

• 53.webp
    53.webp
    51.5 KB · Görüntüleme: 676
Devam ;

Ekli dosyalar

• karakuyruk.webp
    karakuyruk.webp
    229.6 KB · Görüntüleme: 949
  • karakanat.webp
    karakanat.webp
    212.9 KB · Görüntüleme: 1,009
PORTAKAL... ORDA KAL...

Ekli dosyalar

• 100_3748.webp
    100_3748.webp
    751.2 KB · Görüntüleme: 859
  • 100_3773.webp
    100_3773.webp
    871.7 KB · Görüntüleme: 1,027
  • 100_3772.webp
    100_3772.webp
    841.4 KB · Görüntüleme: 1,375
mrb MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH eline emeğine zevkine sağlık ALLAH dahada güzellerini nasip etsin İNŞALLAH hepisinin tüyleri kadar hayılarını görürsünüz İNŞALLAH.

NİZAM ABİ NASILSIN İYİMİSİN NASIL GİDİYOR KUŞLAR BAKIYOM SARI KUYRUĞUN AAA BABASINI ÇIKARMIŞSINNN ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞŞŞ BAYILDIM VALLA BOL SAĞLIKLI YAVRULAR ALMAN DİLEĞİYLE HERKESE ÇOK SELMLARRRR

Sağol Tuncay kardeşim, Allah c.c. sanada nasip etsin, bu kuşlar benim hayalimdi, büyük paralar harcamadan bu kuşları cıkarmak herkeze nasip olmaz.

İŞALLAH CENAB-I ALLAH BİZEDE NASİP EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM ABİ GÜRCAN ABİ DE SİZİN BASKALARDAN BAYA GÜZEL YAVRU ALDI NAM YAPMAYA BAŞLADI BİLE ABİNEDE ÇOK SELAM SÖYLE İYİ AKŞAMLARRRR

Yeni yavrular ;

Ekli dosyalar

• 100_3890.webp
    100_3890.webp
    906.9 KB · Görüntüleme: 799
  • 100_3918.webp
    100_3918.webp
    744.4 KB · Görüntüleme: 716
Tuncay ,kuşların soyunda baba tarafından bonjirilik var, bu seferki yavrular kapalı verdi, üsteki sarıkuyruk ve kırmızı kuyruğun bir sonraki kardeşleri, karışık eşleşmede olabilir, kümesimde baska yok ,başka birebir bonjiride eşleşmiş olabilir, kırmızı yavrudan ümitliyim kuyrukla çalışıldımı güzel yavru gelir altından sanırım.Bu arada kuşların babası dün kayboldu, daha böyle yavru cıkartamam.

Devam ;

Ekli dosyalar

• elifli.webp
    elifli.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 592
Nizam abi slm dişi çuklata kanat kuyruğun şu ana kadar gördüğüm en teşkilat kanat kuyruk kuşu çok muntazam

Geri