izmitten taklacı oyun kuşu resimleri (sarıkır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 189
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
sen sanırım kuşlarını kötüledigimi algıladın yanlış anladın kuşların güzel hayrını gör ;) benim sana anlatmak istedigim sarıkır türünün oyununun iyi olmasına inancım yok çünkü bu kuşlar şebablarla kırılma kuşlar zamanla böyle oldu fazla irilige kavustular.ama ben tutturdum dersen bu benim zevkim dersen elbette böyledir herkes özgür iradeye sahiptir.ahkam kesmeye gerek yok yani hümanist ol.düşman degiliz daa biz o devirleri coktan atlattık.patırtı kütürtüyle olmaz bu işler geç farkına vardık bizler.

hma' Alıntı:
sen sanırım kuşlarını kötüledigimi algıladın yanlış anladın kuşların güzel hayrını gör ;) benim sana anlatmak istedigim sarıkır türünün oyununun iyi olmasına inancım yok çünkü bu kuşlar şebablarla kırılma kuşlar zamanla böyle oldu fazla irilige kavustular.ama ben tutturdum dersen bu benim zevkim dersen elbette böyledir herkes özgür iradeye sahiptir.ahkam kesmeye gerek yok yani hümanist ol.düşman degiliz daa biz o devirleri coktan atlattık.patırtı kütürtüyle olmaz bu işler geç farkına vardık bizler.
ben kendime güzel bir damar tutturmuşum gidiyorum kuşlarımın kostümüde güzel oyunuda

hma' Alıntı:
sen kuşu fotoya bakarak anlarmısın eger bişeyler kapmıssan ben sana foto yollayacam açık ballı sarıkırlarla yakın akraba ok.yegenim gel onunda babasını izleticem 5 yasında böyle bir imkan.çekinme yani biz adam yemeyiz.yeter ki gürleme fazla burada.uslubuna dikkat et benim yaptıgım gibi
kuş yerde deil resimde değil kuş havada belli olur

sarıkır4141' Alıntı:
hma' Alıntı:
ben kendime güzel bir damar tutturmuşum gidiyorum kuşlarımın kostümüde güzel oyunuda
Allah selamet versin yolunu açık etsin ne güzel

Merhaba Emre kardeş;

Nasıl gidiyor? Şu anda uçan kuşunuz var mı? Eğer uçuyorsa inşallah sizi memnun ediyordur.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Nasıl gidiyor? Şu anda uçan kuşunuz var mı? Eğer uçuyorsa inşallah sizi memnun ediyordur.
Selamlar.

Şenol
merhaba şenol abi
ALLAHA şükür kuşçuluk hayatımız iyi gidiyor uçuruyorum ben sarıkırlara deavm ediyorum sen napıyosun

saygılar
emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.

Şenol
merhaba şenol abi
ALLAHA şükür kuşçuluk hayatımız iyi gidiyor uçuruyorum ben sarıkırlara deavm ediyorum sen napıyosun

saygılar
emre kalender
Bizden de iyilik. Biz eke kuş yarışı için kuş hazırlıyoruz. Yazın uçurduğumuz yavruları yatırmıştık, tüyden çıktılar, yavruya kustular, 1-2 haftadır onlara antreman vermeye başladık. Bir tanesi şu anda çok iyi. İnşallah nasip olurda izlersiniz. Eke kuşun oyunu hakkaten başka oluyor, çok oturaklı oynuyor. Şu anda 2 tane kaldırdık, 3 tane de kanadını tamamlamamış olan eke kuş var. 2 hafta içinde onları da kaldırmaya başlarız inş. Bakalım hayırlısı.
Bu arada Cemal abinin'de sarıkırı var uçan. Ama o beklediğim gibi çıkmadı. Belki kanatlarını tamamladıktan sonra oynar.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.

Şenol
merhaba şenol abi

saygılar
emre kalender
Bizden de iyilik. Biz eke kuş yarışı için kuş hazırlıyoruz. Yazın uçurduğumuz yavruları yatırmıştık, tüyden çıktılar, yavruya kustular, 1-2 haftadır onlara antreman vermeye başladık. Bir tanesi şu anda çok iyi. İnşallah nasip olurda izlersiniz. Eke kuşun oyunu hakkaten başka oluyor, çok oturaklı oynuyor. Şu anda 2 tane kaldırdık, 3 tane de kanadını tamamlamamış olan eke kuş var. 2 hafta içinde onları da kaldırmaya başlarız inş. Bakalım hayırlısı.
Bu arada Cemal abinin'de sarıkırı var uçan. Ama o beklediğim gibi çıkmadı. Belki kanatlarını tamamladıktan sonra oynar.
Selamlar.

Şenol

abi sarıkır kuşu nazik kuştur kanatlarını tamamlamadan uçurmayın o kanatlarını patlatır yada acısını alırsa pekde iyi olmuyo yatırın biraz daha kanatlarını tamamlayınca kovalayın ümit ettiğinizi alamazsanız bide yavruya kussun öyle deneyin uçtukça belli olur zaten

saygılar
emre kalender

Elbetteki Cemal Abi'nin kuşlarından vazgeçmedim hala. Ama Cemal Abi'nin de dediği bir şey var: Hangisi iyiyse onu besleyeceksin. Sarıkır'lar çok güzel kuşlar. İnsan daha iyi oynayanını bulsa bile vazgeçemiyor Sarıkır'lardan. Oyunu en iyi olanını bulup bir soy beslemek gerekir. Mutlaka kanatlarını tamamladıktan sonra kaldıracağız kuşu. Çok şükür hiç bir kuşa eziyet vermemeye çalışıyoruz. Hiç birini diğerinden ayırt etmiyoruz. Hepsine sonuna kadar şans tanıyoruz.
Selamlar.

Şenol

Geri