izmitten taklacı oyun kuşu resimleri (sarıkır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 189
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
güzel kuşlar oyunlarıda güzelmi kendileri gibi nazar değmesin kuşlarına cemal abinin kuşlarını bilirimde bülent hocanın kuşlarını pek bilmem ama güzel kuşlar nazar değmesin

saygılar

emre kalender

Maşallah temiz ve bakımlı kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin

Teşekkürler arkadaşlar.
Cemal abinin soyunda % 90 taban taklası var. Ve 5-10 takla arası dönüyorlar.
Kanatlarını tamamlamak üzere olan bir erkek yavrusu var. Resmini göneriyorum. Onu uçurmayı düşünüyorum.
Selamlar.

Şenol

Ekli dosyalar

• 025.JPG
    025.JPG
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,129
abi kuş güzel uçurmanı tavsiye ederim uçur tabi uçurda izlemeyede gelelim :haha: :heyo:

saygılar

emre kalender

İnşallah, tabii ki beklerim.
Nasıl olsa yakın yerlerde yaşıyoruz.
Hazırlanan kuşlarım var. Onların inş. videolarını da paylaşırım yakında. Ama yakın olanlar neden gelip gözleriyle görmesin ki?
Sağol kardeş.

Selamlar.

Şenol

Valla super kuşlarınız. İmkanım olsa bu kuşlardan beslemek isterdim ama buralarda bulabılır mıyım bir çift bilmiyorum. Bu arada Aydındayım. Cöyle guzel kuşlar bulabılırsem alacagım inşallah.

EFE_' Alıntı:
Valla super kuşlarınız. İmkanım olsa bu kuşlardan beslemek isterdim ama buralarda bulabılır mıyım bir çift bilmiyorum. Bu arada Aydındayım. Cöyle guzel kuşlar bulabılırsem alacagım inşallah.
yardımcı olurum kardeş [email protected] eklersen msnden görüşürüz

saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
EFE_' Alıntı:
yardımcı olurum kardeş [email protected] eklersen msnden görüşürüz

saygılar

emre kalender

Ekledim Emre bey. Uygun bişeyler soylersenız anlaşırız inş.

SA.
Üzücü haber: En son resmini koyduğum Cemal abinin yavrusu engel olamadığımız bir hastalıktan dolayı bugün öldü. İki günde birden gitti. Sağlık olsun.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
SA.
Üzücü haber: En son resmini koyduğum Cemal abinin yavrusu engel olamadığımız bir hastalıktan dolayı bugün öldü. İki günde birden gitti. Sağlık olsun.
Selamlar.

Şenol

a.s
gerçekten çok üzüldüm elden gelen birşey yoksa üzülmeninde bir anlamı yok sağlık olsun ne diyelim başka bizde çok kuş kaybettik

saygılar

emre kalender

Abi ALLAH can pekliyi versin gercekten cok güzel kuşlar baya güzeller hatta göz kafa yapısı güzel göz renkleri güzel herşeyi güzel yani

Kumsaz' Alıntı:
Abi ALLAH can pekliyi versin gercekten cok güzel kuşlar baya güzeller hatta göz kafa yapısı güzel göz renkleri güzel herşeyi güzel yani

eyvallah kardeş beğendiğin için

saygılarımla

emre kalender

Bulent hocanın kuşlarına fazla guvenme mezatlardan topluyor mezatlara gelenlerde pek iyi cıkmaz cemal abide eskisi gibi oyun kuşu yok kostüme döndü artık bu arada kardeş kuşların guzel resimdekiler videodaki kusa gelince cok guzel kacıyor fakat yuksekden alıyor inşllah daha iyi kuşlar ucurursun ....

Ataberk' Alıntı:
Bulent hocanın kuşlarına fazla guvenme mezatlardan topluyor mezatlara gelenlerde pek iyi cıkmaz cemal abide eskisi gibi oyun kuşu yok kostüme döndü artık bu arada kardeş kuşların guzel resimdekiler videodaki kusa gelince cok guzel kacıyor fakat yuksekden alıyor inşllah daha iyi kuşlar ucurursun ....

Merhaba;

Cemal Abi'de eski oyun kuşları yok demişsiniz. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim.
Selamlar.

Şenol

Ataberk' Alıntı:
rahat ol kardeş ben bülent hocanın ne yaptığını biliyom dediğinm gibi mezatlardan topluyo ama teniköylü cemal pekde dediğin gibi değil
kuşlarımı beğendiğin içinde sağol o kuş yüksekten felan almıyor o çatıya yaptığı ilk oyun videoda onu yakalayabildik daha iyilerinide uçurduk ve uçurucaz

saygılar

emre kalender

yunus81' Alıntı:
Ataberk' Alıntı:

Merhaba;

Cemal Abi'de eski oyun kuşları yok demişsiniz. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim.
Selamlar.

Şenol

Yeni köylü cemal kostüm kuşuna dönmüş cünkü bu işin ticaretini yapıyor 3 4 ay önce bir tanıdıgım kuş icin Cemal abiye gitti fakat aradıgını bulamadı kostume dönmüş hep dedi ona dayanarak bende öyle yazdım şu anda artık izmit piyasasında kostüm işi bitti yeniden oyun kuşuna döndüyse bilmiyorum ...

sarıkır4141' Alıntı:
Ataberk' Alıntı:
rahat ol kardeş ben bülent hocanın ne yaptığını biliyom dediğinm gibi mezatlardan topluyo ama teniköylü cemal pekde dediğin gibi değil
kuşlarımı beğendiğin içinde sağol o kuş yüksekten felan almıyor o çatıya yaptığı ilk oyun videoda onu yakalayabildik daha iyilerinide uçurduk ve uçurucaz

saygılar

emre kalender

Varsa hazır kuşun gelelim izliyelim musayitsen bende izmiteyim bir iki güzel kuş lazım kan icin düşünürsen satmayı görüşelim kardeş kolay gelsin iyi ucurmalar :)

Ataberk' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Ataberk' Alıntı:

Merhaba;

Selamlar.

Şenol

Yeni köylü cemal kostüm kuşuna dönmüş cünkü bu işin ticaretini yapıyor 3 4 ay önce bir tanıdıgım kuş icin Cemal abiye gitti fakat aradıgını bulamadı kostume dönmüş hep dedi ona dayanarak bende öyle yazdım şu anda artık izmit piyasasında kostüm işi bitti yeniden oyun kuşuna döndüyse bilmiyorum ...

Merhaba;

Ben hafta sonu Cemal Abi'nin yanındaydım. Cemal Abi hala oyun kuşunda iddialı. Ve eski kuşlarından elinde bulunduğunu söylüyor. Ve elinde hala damızlık sarıkırları var.
Selamlar.

Şenol

sarıkır4141' Alıntı:
toplu bi resim yarısı dışarda kalmış ama :haha:
hocam bu kuşların akkuyruklarından bir çift oyunlu olmak kaydıyla satarsanız alırım.
ankaradan alişan saygılar..

Ataberk' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
Ataberk' Alıntı:

saygılar

emre kalender

Varsa hazır kuşun gelelim izliyelim musayitsen bende izmiteyim bir iki güzel kuş lazım kan icin düşünürsen satmayı görüşelim kardeş kolay gelsin iyi ucurmalar :)
sağol kardeş ancak şuan elimde oyun sökmüş kuş yok söktürmeye çalışıoz hazır oyunlu kuşlarımında yavrusunu alıyorum şuan onların yavrusunu uçuruyom onlarda oyun sökmedi daha söküldükleri zaman gel tabi her zaman bekleriz sen izmitin neresindensin görüşebiliriz farketmez aynı yerlerde yaşıyoruz sonuçta
[email protected] msn adresimi eklersen görüşürüz

saygıılar

emre kalender

Merhaba Emre kardeş;

Başka bir yerde yazdım ama sanırım okuyamadın. Tekar aynı yazıyı yazıyorum.
Bu hafta sonu Yeniköylü Cemal Abi'nin yanındaydım. Sizi tanıyıp tanımadığını sordum. Ne de olsa mailleşiyoruz, inşallah tanışırız da. Sizin amcanız ve ya dayınız olduğunu düşündüğüm birisiyle görüştü. Cemal Abi'nin sizde de kuşları varmış. Umarım uçuruyorsunuzdur. Bana henüz nasip olmadı. Hayırlısı.
Selamlar.
Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Bu hafta sonu Yeniköylü Cemal Abi'nin yanındaydım. Sizi tanıyıp tanımadığını sordum. Ne de olsa mailleşiyoruz, inşallah tanışırız da. Sizin amcanız ve ya dayınız olduğunu düşündüğüm birisiyle görüştü. Cemal Abi'nin sizde de kuşları varmış. Umarım uçuruyorsunuzdur. Bana henüz nasip olmadı. Hayırlısı.
Selamlar.
Şenol
Evet şenol abi abim oluyor cemal abinin görüştüğü kişi kuşlarada beraber bakıyoruz zaten cemal abinin ballılarından vardı bir takım birde erkek sarıkırı var bir tane oda yumurtaları var erkek sarıkırın ballılar ise öldü yavrusu vardı hava oyunu yapıyordu diş ballı onuda gelinciğe kaptırdık ne yapalım sağlık olsun ama cemal abinin kuşları kötü çıkmaz onu söyliyim ben de gittim onun yuvasına gerçekten öyle bir yerde kuş uçuruyo vede güzel kuşları var kimse boş yere konuşmasın yani cemal abiyi bilen biliyo sakın ümitsizliğe kapılma şenol abi

saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.
Şenol
Evet şenol abi abim oluyor cemal abinin görüştüğü kişi kuşlarada beraber bakıyoruz zaten cemal abinin ballılarından vardı bir takım birde erkek sarıkırı var bir tane oda yumurtaları var erkek sarıkırın ballılar ise öldü yavrusu vardı hava oyunu yapıyordu diş ballı onuda gelinciğe kaptırdık ne yapalım sağlık olsun ama cemal abinin kuşları kötü çıkmaz onu söyliyim ben de gittim onun yuvasına gerçekten öyle bir yerde kuş uçuruyo vede güzel kuşları var kimse boş yere konuşmasın yani cemal abiyi bilen biliyo sakın ümitsizliğe kapılma şenol abi

saygılar

Merhaba;

Sizdeki kuşlarının öldüğünü söylemişti Cemal Abi. Aslında kuşlarının iyi olup olmadıklarından daha önemli olan onun kişiliği benim için. Onun gibi biriyle tanıştığım için kendimi nasipli sayıyorum. Gerçekten müthiş biri. Bunu Psikiyatri hekimi olarak ta söylüyorum.
Kuşlarına gelince bende inşallah bu sezon uçurmaya çalışacağım. Ben izlemedim kuşlarından. Ama onun sözüne kendi gözümden daha fazla güvendiğim için kuşlarının iyi olduğundan şüphem yok. Galiba videosunu koyduğunuz kuş ta onun kuşlarındanmış. Yanlış biliyorsam düzeltin. İnşallah görüşürüz.
Selamlar.

Şenol

emre kalender

yunus81' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Selamlar.
Şenol

saygılar

Merhaba;

Sizdeki kuşlarının öldüğünü söylemişti Cemal Abi. Aslında kuşlarının iyi olup olmadıklarından daha önemli olan onun kişiliği benim için. Onun gibi biriyle tanıştığım için kendimi nasipli sayıyorum. Gerçekten müthiş biri. Bunu Psikiyatri hekimi olarak ta söylüyorum.
Kuşlarına gelince bende inşallah bu sezon uçurmaya çalışacağım. Ben izlemedim kuşlarından. Ama onun sözüne kendi gözümden daha fazla güvendiğim için kuşlarının iyi olduğundan şüphem yok. Galiba videosunu koyduğunuz kuş ta onun kuşlarındanmış. Yanlış biliyorsam düzeltin. İnşallah görüşürüz.
Selamlar.

Şenol

emre kalender
o videodaki kuş benim erkekle onun dişsinden gelen bir yavru ama o dişide öldü o kuş hiç uçmadan takla atmaya başlamıştı bide yuvanın içinde oynuyordu hayvan ama o kuşda nefes darlığından öldü 1-2 kere ben kurtardım onu ama son seferinde ben denk gelemdim ölmüş halde buldum kuşu ama o kuşun damarından var bende

saygılar

emre kalender

slm mıllet

cemal abının kuşlarına oynamaz dıyen lere seslenıyorum hoca moca karıştırmayın cemal kendı başına kuşlara bakar başka kuş aralarına sokmaz ben onun damarın dan ucurdum buyrun seyredın sarıkır 4141 verdiği vidyoya bakın ona göre konuşalım bızde hıle olmaz işin hakkını vermek lazım vermezsen adama ne derler ..... siz söyleyın biz kendımıze laf ettırmemek için elimizden gelenı yapıyoruz ...

vıdtodakı kuşun oyununa gelın ce bazı arkadaşlar yükseten alıyo demiş son telede olan bir kuş daha ne yapsın kanadı bıtmemış kanadını yaptıktan sonra kuş noktaya kadar iner ben kuşlarımın garantısiyım vidyodakı oyunu kanat yaptıktan sonra biliniz kı bir okadar daha uzattı . netice ne cemal abi ne ben kuş konusun da kendımıze laf ettirmeyiz . bu vidyodakı kuşun annesi cemal abinin kuşu herzaman ona duacıyım

herkeze saygılar

kuş kendisi konuşuyo
ancak ben söyledim ve gene söylüyorum daha iyisinide uçurucam kuşlarımın tek rakibi kendi yavruları (:

varsa daha iyi sarıkır uçuran buyrun uçurun tebrik ederim benim videodaki kuş da videoda yakaladığımızdan daha uzun gidiyo bunuda size söyleyeyim kuş videoda kısa gidiyo gibi gözüküyo herelde son telekte olan bir kuş vede çatıya yaptığı ilk oyunu o kadar olur çatıya kendini tamamen oturtdurduktan sonrası daha uzun ona kimse laf diyemez kendi kuşum çünkü benden iyi kimse bilemez daha iyisini uçuranıda tebrik ederim dicek başka laf yok

saygılar

emre kalender

kuşların çok güzel.eminim çok iyi takla atıyorlardır.maşallah nazar değmez işallah.izmirin neresinde oturyorsun.

oguzhan tarikçi' Alıntı:
kuşların çok güzel.eminim çok iyi takla atıyorlardır.maşallah nazar değmez işallah.izmirin neresinde oturyorsun.
sağol kardeş kuşları beğendiğin için yalnız izmir de değil izmitte oturuyorum

saygılar

emre kalender

Geri