yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;
Başka bir yerde yazdım ama sanırım okuyamadın. Tekar aynı yazıyı yazıyorum.
Bu hafta sonu Yeniköylü Cemal Abi'nin yanındaydım. Sizi tanıyıp tanımadığını sordum. Ne de olsa mailleşiyoruz, inşallah tanışırız da. Sizin amcanız ve ya dayınız olduğunu düşündüğüm birisiyle görüştü. Cemal Abi'nin sizde de kuşları varmış. Umarım uçuruyorsunuzdur. Bana henüz nasip olmadı. Hayırlısı.
Selamlar.
Şenol
Evet şenol abi abim oluyor cemal abinin görüştüğü kişi kuşlarada beraber bakıyoruz zaten cemal abinin ballılarından vardı bir takım birde erkek sarıkırı var bir tane oda yumurtaları var erkek sarıkırın ballılar ise öldü yavrusu vardı hava oyunu yapıyordu diş ballı onuda gelinciğe kaptırdık ne yapalım sağlık olsun ama cemal abinin kuşları kötü çıkmaz onu söyliyim ben de gittim onun yuvasına gerçekten öyle bir yerde kuş uçuruyo vede güzel kuşları var kimse boş yere konuşmasın yani cemal abiyi bilen biliyo sakın ümitsizliğe kapılma şenol abi
saygılar
Merhaba;
Sizdeki kuşlarının öldüğünü söylemişti Cemal Abi. Aslında kuşlarının iyi olup olmadıklarından daha önemli olan onun kişiliği benim için. Onun gibi biriyle tanıştığım için kendimi nasipli sayıyorum. Gerçekten müthiş biri. Bunu Psikiyatri hekimi olarak ta söylüyorum.
Kuşlarına gelince bende inşallah bu sezon uçurmaya çalışacağım. Ben izlemedim kuşlarından. Ama onun sözüne kendi gözümden daha fazla güvendiğim için kuşlarının iyi olduğundan şüphem yok. Galiba videosunu koyduğunuz kuş ta onun kuşlarındanmış. Yanlış biliyorsam düzeltin. İnşallah görüşürüz.
Selamlar.
Şenol
emre kalender