- Konuyu Başlatan
sarıkır4141
Üye
- Ad Soyad
- emre kalender
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
performans58' Alıntı:sarıkır4141' Alıntı:performans58' Alıntı:aruda' Alıntı:kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:
Rekabet güzeldir ama ABARTMADAN...
Başka yörelerin kuşlarına laf atmadan...
siz neden üstünüze alnıyosunuzki burada aruda isimli abimiz izmitin kuşlarını ankara urfa sivas kuşlarından daha çok sevdiğini ve her geçen günde daha güzel kuşların ortaya çıkmasıyla tatlı bi rekabetin ortaya çıktığını dile getirmiş siz neden üstünüze alınıyosunuzki ortam kızışmasın resim koyduk buraya bakam yorumunu yapar boş yere konuyu bölmeye yada dağatmaya hiç gerek yok
saygılar
emre kalender
Arudanın mesajına yazdığım cevabı senin üzerine alınıp cevap yazman normalse, bahse konu mesajda Sivas kuşlarını da kapsayan kıyaslamasına bir Sivas'lı olarak benim cevap yazmam da gayet normal değil mi? İzmit kuşlarını ön plana çıkarmak için diğer kuşlarla kıyaslama yapması gereksiz. Herkesin tercihi farklıdır ama yazıda dikkat edersen kesin bir hüküm var, konu dediğin gibi İzmit'in kuşlarını diğerlerinden daha çok sevdiği değil. Ayrıca hatırlarsan eklediğin resimleri ve videoyu izleyip takdir edenlerden biriyim. İyi olan herşeyi takdir ederim hiç de zul değildir bana. Ortamı kızıştırmak gibi de bir niyetim olamaz. Hatta mesajımdan da bellidir.
Sevgiler, saygılar...
abi arudanın mesajları beni ilgilendirmez o öyle bir yorum yazmış benim anladığım o ve onunda anlatmak istediği o yoksa sivas yada ankara yapmanın alemi yok tabi ona bakılsaydı bende elimde ankara sarıkırı tutmazdım benim demek istediğim konunun dışına çıkılıpta bir kaç kuş için burda birbirimizi kırmayalım arudanın kendi ZEVKİ O bende neden mesaj yazdım konu amacından dışaroya çıkmasın diye öyle bir mesaj attım
saygılar
emre kalender