izmitten taklacı oyun kuşu resimleri (sarıkır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 189
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
on numara kuşlar sıtede bu kuşların uzerıne raslamadım tuyun ce hayrını gör

s.a kuşların çok güzel sitedeki diger arkadaşlarda bakmışlardır kuşların hiç bir yerlerinde kusur yok ""izmitin kuşu budur""... videolarınıda izledim gerçekten güzel çatıya güzel giriyo kuşların ve güzel seri bi şekilde gidiyolarr ne mutlu ki sana böyle eski bi damarı elinde tutmuşsun.. saglıklı yavrular alman dileğiyle....... :oley:

kardeşim kuşların güsel allah nasartan saklasın.kuşlarını beslerken yemlikden besle.cünkü kuşlar narin bir.canlı.önlemini önceden al.saygılar

ellerine sağlık kardeşim maşallah cok güzel kusların var allah hastalıktan ve hırsızlardan korusun...

adam gıbı oynuyan bir kuş gördum 500 metre 80 takla degıl ama güzel kuş tuyu kadar ömrü olsun

masalllah guzel kuslarmıs

kuşları beğendiğiniz için teşekkürler daha iyilerinide uçurucaz daha iyi oyunlarda izleticez rahat olun
saygılar
EMRE KALENDER

uğur_zeus' Alıntı:
kardeş kuşlar güsele bensio kendi yavruların mı ??? :) :evet:
:hhh: güzele mi benziyo zaten güzel değillermi :heyo: kendi yavrularımız tabi biz sağdan solda bulma kuşları beslemiyoz varmı sende de böyle kuşlar varsa bi resim video koyda bi görelim yaw kuşlarını görmek isterim

saygılar

EMRE KALENDER

YA KARDEŞ ben ankaradanım ancak kuşların çok ilgimi çekti ve de çok güzeller videoda belli ediyo kendini fakat ankarada böle kuşa rastlamadım açıkçası o kuşu uzun süre uçurursan daha iyide performans alabilirsin kanaatindeyim eğer bende kuştan anlıosam budur yani kuş takla arası bilene açmamış daha ama kuşların 10 numara emeğine sağlık böyle kuşlar herke<zde bulunmaz çok güzeller satarsan almak isterim saygılar kardeş

kardeş msn adresini yazarsan sevinirim görüşebiliriz yani tanışmak ister

SAİ__' Alıntı:
YA KARDEŞ ben ankaradanım ancak kuşların çok ilgimi çekti ve de çok güzeller videoda belli ediyo kendini fakat ankarada böle kuşa rastlamadım açıkçası o kuşu uzun süre uçurursan daha iyide performans alabilirsin kanaatindeyim eğer bende kuştan anlıosam budur yani kuş takla arası bilene açmamış daha ama kuşların 10 numara emeğine sağlık böyle kuşlar herke<zde bulunmaz çok güzeller satarsan almak isterim saygılar kardeş

:evet: :heyo: sağol kardeş kuşları beğendiğin için ama ankaralılara ayıp olmasın sonra böyle konuşarak :haha: yanlış anlamasınlarda

[email protected] ekle görüşürüz o kuş videodaki yani o videoda oynadınından daha uzun oynuyo zaten yaptığın yorumda yanılmadın yani takla aralarını açtı :heyo: kuştan anlaıyosun yani :heyo:

güzel kuşlar bişi sorabilir miyim sabuni deniyo bizim burda ama göhüslerindeki renkle ilgili mi ki

lugat16' Alıntı:
güzel kuşlar bişi sorabilir miyim sabuni deniyo bizim burda ama göhüslerindeki renkle ilgili mi ki

tam olarak bilmioyorum ama göğüslerindeki rekle bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum kalemli olmaları olabilir ( bazı yerlerde şerit,kemer diyenlerde var)

EMRE KALENDER

oyun kuşu besliyorsan .bunlar olmaz çünkü hepside şebab kırığı kardeş...

kenan500' Alıntı:
oyun kuşu besliyorsan .bunlar olmaz çünkü hepside şebab kırığı kardeş...

hadiya oyun kuşu değl ha izmite gelde izletelim o zaman şebapmı oyun mu diye konudaki yorumlarıda izle video linkini gör izle bak oyun kuşumu şebapmı diye
oyun kuşundan anlayanlara selemlar
saygılar

emre kalender

kardeş bizim kuşlarımız şebab olmaz ayrıca izmit kuşları nın şekli aynen resimlerdeki gibidir video yu koyarak bunu tescillemişsin cenesuyundan tam destek :slm:

hasandemir' Alıntı:
kardeş bizim kuşlarımız şebab olmaz ayrıca izmit kuşları nın şekli aynen resimlerdeki gibidir video yu koyarak bunu tescillemişsin cenesuyundan tam destek :slm:

sağol arkadaş kuşçuluktan anlamayanlar yazar zaten öyle yazıyı desteğiniz için sağolun bizim desteğimizde tüm izmite videodaki kuşu da 2 ye katlıcak kuş uçurucam ALLAH nasip ederse izlemeye de çağarırım

saygılar

emre kalender

kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:

:evet: benim kuşlarımın tek rakibi kendi yavruları :haha: :evet: :p

saygılar ,

EMRE KALENDER

ben kendi en yakın arkadaşlarımla bile yarıştayım dostluk başka yarış başka şuan KENDİME AİT 2TANE YAVRU SARIKIR YAVRUM VAR dışardan kuş alıpta mileti aldatmaya gerek yok .Bu yüzdende reklam yapmamıza gerek yok izmitte herkes kendi yavrusunun ne çıkacagını bilir inşallah kısa zamanda bende bir video ekleyecegim şu an izmit ustalarından baba fahrinin kuşları SAMSUNDA UÇMAKTADIR ve nam yapmıştır ama bunu çogu kişi bilmez sana başarılar dilerim daha güzel video ve resimlerini bekliyorum

aruda' Alıntı:
kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:

Rekabet güzeldir ama ABARTMADAN...
Başka yörelerin kuşlarına laf atmadan...

performans58' Alıntı:
aruda' Alıntı:

siz neden üstünüze alnıyosunuzki burada aruda isimli abimiz izmitin kuşlarını ankara urfa sivas kuşlarından daha çok sevdiğini ve her geçen günde daha güzel kuşların ortaya çıkmasıyla tatlı bi rekabetin ortaya çıktığını dile getirmiş siz neden üstünüze alınıyosunuzki ortam kızışmasın resim koyduk buraya bakam yorumunu yapar boş yere konuyu bölmeye yada dağatmaya hiç gerek yok

saygılar

emre kalender

hasandemir' Alıntı:
ben kendi en yakın arkadaşlarımla bile yarıştayım dostluk başka yarış başka şuan KENDİME AİT 2TANE YAVRU SARIKIR YAVRUM VAR dışardan kuş alıpta mileti aldatmaya gerek yok .Bu yüzdende reklam yapmamıza gerek yok izmitte herkes kendi yavrusunun ne çıkacagını bilir inşallah kısa zamanda bende bir video ekleyecegim şu an izmit ustalarından baba fahrinin kuşları SAMSUNDA UÇMAKTADIR ve nam yapmıştır ama bunu çogu kişi bilmez sana başarılar dilerim daha güzel video ve resimlerini bekliyorum

sen rahat ol kardeş biz kimseyi kandırmayız kendi yavrumuz diyosak kendi yavrumuzdur yavrularıda uçurup izleyince görürsün zaten biliyoruz ne çıkıcağını yavruların derken anne babasını biliyoz bilmeden laf söylemeyiz yani
saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
hasandemir' Alıntı:

sen rahat ol kardeş biz kimseyi kandırmayız kendi yavrumuz diyosak kendi yavrumuzdur yavrularıda uçurup izleyince görürsün zaten biliyoruz ne çıkıcağını yavruların derken anne babasını biliyoz bilmeden laf söylemeyiz yani
saygılar

emre kalender
benim anlatmak istedigim sen emek vermişsin üretmişşin ve karşılıgını almışsın..........dışardan kuş alıpta milleti aldatmaya gerek yok................. lafını senin için kullanmadım sanırım YANLIŞ anladın en çok dikkat ettigimiz olay kuşlarımızın tek damar olması degilmi .ama bazı arkadaşlarımız başkalarından aldıklarını bize kendilerin miş gibi tanıtıyorlar benim sitemim onlara.sen yine aynı damarla yoluna devam et eminimki dahada başarılı olursun ÇENESUYUNDAN TAM DESTEK

sarıkır4141' Alıntı:
performans58' Alıntı:
aruda' Alıntı:

siz neden üstünüze alnıyosunuzki burada aruda isimli abimiz izmitin kuşlarını ankara urfa sivas kuşlarından daha çok sevdiğini ve her geçen günde daha güzel kuşların ortaya çıkmasıyla tatlı bi rekabetin ortaya çıktığını dile getirmiş siz neden üstünüze alınıyosunuzki ortam kızışmasın resim koyduk buraya bakam yorumunu yapar boş yere konuyu bölmeye yada dağatmaya hiç gerek yok

saygılar

emre kalender

Arudanın mesajına yazdığım cevabı senin üzerine alınıp cevap yazman normalse, bahse konu mesajda Sivas kuşlarını da kapsayan kıyaslamasına bir Sivas'lı olarak benim cevap yazmam da gayet normal değil mi? İzmit kuşlarını ön plana çıkarmak için diğer kuşlarla kıyaslama yapması gereksiz. Herkesin tercihi farklıdır ama yazıda dikkat edersen kesin bir hüküm var, konu dediğin gibi İzmit'in kuşlarını diğerlerinden daha çok sevdiği değil. Ayrıca hatırlarsan eklediğin resimleri ve videoyu izleyip takdir edenlerden biriyim. İyi olan herşeyi takdir ederim hiç de zul değildir bana. Ortamı kızıştırmak gibi de bir niyetim olamaz. Hatta mesajımdan da bellidir.

Sevgiler, saygılar...

Geri