aruda
Üye
- Ad Soyad
- kalender
- Meslek
- işlatme
- İlgi Alanı
- Kediler
on numara kuşlar sıtede bu kuşların uzerıne raslamadım tuyun ce hayrını gör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aruda' Alıntı:on numara kuşlar sıtede bu kuşların uzerıne raslamadım tuyun ce hayrını gör
:hhh: güzele mi benziyo zaten güzel değillermi :heyo: kendi yavrularımız tabi biz sağdan solda bulma kuşları beslemiyoz varmı sende de böyle kuşlar varsa bi resim video koyda bi görelim yaw kuşlarını görmek isterimuğur_zeus' Alıntı:kardeş kuşlar güsele bensio kendi yavruların mı ??? :evet:
SAİ__' Alıntı:YA KARDEŞ ben ankaradanım ancak kuşların çok ilgimi çekti ve de çok güzeller videoda belli ediyo kendini fakat ankarada böle kuşa rastlamadım açıkçası o kuşu uzun süre uçurursan daha iyide performans alabilirsin kanaatindeyim eğer bende kuştan anlıosam budur yani kuş takla arası bilene açmamış daha ama kuşların 10 numara emeğine sağlık böyle kuşlar herke<zde bulunmaz çok güzeller satarsan almak isterim saygılar kardeş
lugat16' Alıntı:güzel kuşlar bişi sorabilir miyim sabuni deniyo bizim burda ama göhüslerindeki renkle ilgili mi ki
baraacuda' Alıntı:güzel kuşlar allah sağlıcakla uçurmak nasip etsin maşallah maşallah
kenan500' Alıntı:oyun kuşu besliyorsan .bunlar olmaz çünkü hepside şebab kırığı kardeş...
hasandemir' Alıntı:kardeş bizim kuşlarımız şebab olmaz ayrıca izmit kuşları nın şekli aynen resimlerdeki gibidir video yu koyarak bunu tescillemişsin cenesuyundan tam destek :slm:
aruda' Alıntı:kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:
performans58' Alıntı:aruda' Alıntı:kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:
Rekabet güzeldir ama ABARTMADAN...
Başka yörelerin kuşlarına laf atmadan...
hasandemir' Alıntı:ben kendi en yakın arkadaşlarımla bile yarıştayım dostluk başka yarış başka şuan KENDİME AİT 2TANE YAVRU SARIKIR YAVRUM VAR dışardan kuş alıpta mileti aldatmaya gerek yok .Bu yüzdende reklam yapmamıza gerek yok izmitte herkes kendi yavrusunun ne çıkacagını bilir inşallah kısa zamanda bende bir video ekleyecegim şu an izmit ustalarından baba fahrinin kuşları SAMSUNDA UÇMAKTADIR ve nam yapmıştır ama bunu çogu kişi bilmez sana başarılar dilerim daha güzel video ve resimlerini bekliyorum
benim anlatmak istedigim sen emek vermişsin üretmişşin ve karşılıgını almışsın..........dışardan kuş alıpta milleti aldatmaya gerek yok................. lafını senin için kullanmadım sanırım YANLIŞ anladın en çok dikkat ettigimiz olay kuşlarımızın tek damar olması degilmi .ama bazı arkadaşlarımız başkalarından aldıklarını bize kendilerin miş gibi tanıtıyorlar benim sitemim onlara.sen yine aynı damarla yoluna devam et eminimki dahada başarılı olursun ÇENESUYUNDAN TAM DESTEKsarıkır4141' Alıntı:hasandemir' Alıntı:ben kendi en yakın arkadaşlarımla bile yarıştayım dostluk başka yarış başka şuan KENDİME AİT 2TANE YAVRU SARIKIR YAVRUM VAR dışardan kuş alıpta mileti aldatmaya gerek yok .Bu yüzdende reklam yapmamıza gerek yok izmitte herkes kendi yavrusunun ne çıkacagını bilir inşallah kısa zamanda bende bir video ekleyecegim şu an izmit ustalarından baba fahrinin kuşları SAMSUNDA UÇMAKTADIR ve nam yapmıştır ama bunu çogu kişi bilmez sana başarılar dilerim daha güzel video ve resimlerini bekliyorum
sen rahat ol kardeş biz kimseyi kandırmayız kendi yavrumuz diyosak kendi yavrumuzdur yavrularıda uçurup izleyince görürsün zaten biliyoruz ne çıkıcağını yavruların derken anne babasını biliyoz bilmeden laf söylemeyiz yani
saygılar
emre kalender
sarıkır4141' Alıntı:performans58' Alıntı:aruda' Alıntı:kuştan anlıyanlar konuşşun bu kuşlar yanı izmıtın kuşları ne ankaraya benzer ne urfaya nede sivasa izmit oyun kuşunun ustune cıkıcak kuş biraz zor cıkar çünku izmıtte tatlı rekabet var oyun kusu üzerıne en iyisi bende olsun dıye ve her gecen gun daha guzel kuşlar cıkıyo . izmıtı bu yuzden sevıyorum :tamam: :tamam:
Rekabet güzeldir ama ABARTMADAN...
Başka yörelerin kuşlarına laf atmadan...
siz neden üstünüze alnıyosunuzki burada aruda isimli abimiz izmitin kuşlarını ankara urfa sivas kuşlarından daha çok sevdiğini ve her geçen günde daha güzel kuşların ortaya çıkmasıyla tatlı bi rekabetin ortaya çıktığını dile getirmiş siz neden üstünüze alınıyosunuzki ortam kızışmasın resim koyduk buraya bakam yorumunu yapar boş yere konuyu bölmeye yada dağatmaya hiç gerek yok
saygılar
emre kalender