izmitten taklacı oyun kuşu resimleri (sarıkır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 189
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
yenı resim yenı vıdyo isteyen varmı beyaz vidyosu vereyım 32 takla 70 metre varmı rakıp kumes kapatmacasına

saygılar

abi benim sarıkır daha iyi oynucak senin beyazıda geçicek rahat ol kafa kaldırmaya başladı

saygılar

emre kalender

kardes oyun kusu yazmissin ama bunlar oynuyomu zannetmiom ama guzel kuslar neyse ama renk kusu

sertaç' Alıntı:
kardes oyun kusu yazmissin ama bunlar oynuyomu zannetmiom ama guzel kuslar neyse ama renk kusu
bizimde amacımız zaten hem renk hem oyun kuşların hepsi oynuyo kardeş rahat ol sen konu sayfalarına iyi bak video linki var izlede gör oynuyomu oynamıyomu diye yada izmite bekleriz
bunlar gibide oynayan renk kuşu varsa izlet izlemeyi de severim

saygılar

emre kalender

aruda' Alıntı:
yenı resim yenı vıdyo isteyen varmı beyaz vidyosu vereyım 32 takla 70 metre varmı rakıp kumes kapatmacasına

saygılar

S.A Arkadasim..

Maasallah emeginize saglik,güle güle besleyin.Sayet video da kus belli oluyor,bahsettim kriterleri sergiliyor diyorsaniz yollayin görmek isteriz insaallah.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
aruda' Alıntı:

saygılar

S.A Arkadasim..

Maasallah emeginize saglik,güle güle besleyin.Sayet video da kus belli oluyor,bahsettim kriterleri sergiliyor diyorsaniz yollayin görmek isteriz insaallah.
az kaldı tahir abi hiç video koyamazsak eğer merak edenleri izmite bekleriz ama video koyucaz nasipse

saygılar

emre kalender

sertaç' Alıntı:

Neresi oynamiyor ? bu kuslar cok guzel oynarlar , tam aynisindan bende var birtane.Suan videosunu cekemiyorum ama en yakin zamanda 2 tane cok guzel kostumlu vede cok guzel oyunlunun videolarini koyacagim , bu kuslari havada izlemek ayri bir keyif verici bana gore.Belki diger kuslara nazaran oyunlari zayif olabilir , misal cekme mesafeleri cok degildir ama kapanip oyuna gelisleri varki insan izlemekten doymuyor.0,5 - 1 metereye kadar iniyorlar inerkende cok guzel taklalarla inerler ..esas olan damar tutturmak kostum felan pek onemli.

Fenerbahcem' Alıntı:
sertaç' Alıntı:

Neresi oynamiyor ? bu kuslar cok guzel oynarlar , tam aynisindan bende var birtane.Suan videosunu cekemiyorum ama en yakin zamanda 2 tane cok guzel kostumlu vede cok guzel oyunlunun videolarini koyacagim , bu kuslari havada izlemek ayri bir keyif verici bana gore.Belki diger kuslara nazaran oyunlari zayif olabilir , misal cekme mesafeleri cok degildir ama kapanip oyuna gelisleri varki insan izlemekten doymuyor.0,5 - 1 metereye kadar iniyorlar inerkende cok guzel taklalarla inerler ..esas olan damar tutturmak kostum felan pek onemli.
anlamadan yazmış arkadaş herelde videoyu izlememiş benim o videodaki kuşdan daha iyi oynayan kuşlarımda var o denk geldi onu çektim videoya oynamaz diye bir şey yok bu kuşlarda
bu kuşları düzenli uçurucaksın,yavruluk döneminde fazla sıkıştırmıcaksın,zamanı geldimi tek atıcaksın havaya sade bu kuşlar için değil her kuş için geçerli
benim kuşlarımda gayet güzel ben beğeniyorum oynamıyo diyenler aynı bu renkte sarıkır çıkarıcak gel kardşeim izle dicek kuşların damarını bilmeden onu bunu bilmeden konuşmuş arkadaş işte benim aradığım oyun kuşunda kostümde olucak oyunda benim kuşlarımda 40 metreden aşağı oynamaz 9-10-14 takla yaparlar genelde

saygılar

emre kalender

kardes bı cıft sarıkır lagzım orjınal olacak cevap beklıyorum cep tel 05439180010

cenderaga' Alıntı:
kardes bı cıft sarıkır lagzım orjınal olacak cevap beklıyorum cep tel 05439180010
bi çif elimde kızma yavrulardan satabilirim çifti 200 lira gel gör kuşları hiç uçurmadım oyunlarınada garanti verebilirim uçurursan görürsün zaten

saygılar
emre kalender

Allah nazardan saklasın güzel kuşların,, bol atmacasız uçuşlar,, bizim burda krem diye tanınıyor bu kuşlar,,

Nurii' Alıntı:
Allah nazardan saklasın güzel kuşların,, bol atmacasız uçuşlar,, bizim burda krem diye tanınıyor bu kuşlar,,
eyvallah kardeş diğer illerde farklı isimlerde söylenebiliyor ama biz izmitte sarıkır deriz yada sabuni derler

saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
Nurii' Alıntı:
eyvallah kardeş diğer illerde farklı isimlerde söylenebiliyor ama biz izmitte sarıkır deriz yada sabuni derler

saygılar

emre kalender

araştırdım biraz,, sarıkır, sabuni,krem yöresine göre değişiyor sanırım :)

yunus81' Alıntı:
Merhaba Emre kardeş;

Bizde olan kuşlardan bir kaç video çekimi yaptık. Bu yavru bizim gidip izleyip kuş aldığımız abinin orada 5 haftadır uçan, henüz 2. teleğinin yeni atmış yavru. Umarım beğenirsin.
Selamlar.

http://www.dailymotion.com/video/xa80go ... 12-taklaly

Şenol
merhaba abi
güzel kuş nazar değmesin tüğü kadar hayrını görsün

saygılar
emre kalender

koçum bende izmitteyim sarıkır kuşu bu kadar oynamaz vede şimdikiler oyun bırakma gibi nitelige sahip hepsi şimdikiler kafes kusu mezatlarda oynar tombalaya dahil olurlar en elimde bir adet bulundurmam.kaldı ki 40 50 metre oynayanları bulunsun kendi başına farklı nicklerle üye olup kuslarına rant saglama düsüncen yanlıs davranıs. dikkat et yok beyaz var bende kümes kapatırım kalender yazmıssın ad soyad kısmına kurnaz kimsede uyanmıyo ve de baska türlü nickler :oley: bravo sana

hma' Alıntı:
koçum bende izmitteyim sarıkır kuşu bu kadar oynamaz vede şimdikiler oyun bırakma gibi nitelige sahip hepsi şimdikiler kafes kusu mezatlarda oynar tombalaya dahil olurlar en elimde bir adet bulundurmam.kaldı ki 40 50 metre oynayanları bulunsun kendi başına farklı nicklerle üye olup kuslarına rant saglama düsüncen yanlıs davranıs. dikkat et yok beyaz var bende kümes kapatırım kalender yazmıssın ad soyad kısmına kurnaz kimsede uyanmıyo ve de baska türlü nickler :oley: bravo sana
bizde sallama yok kusura bakma kümes kapatmacasına dediysek iddamızı koyduk ortaya kuşada garanti biziz abim ve ben o kuşu atmaca almasaydıda izletseydim hepinize boş muhabbeet yapma teneke muhabbeti tahir abimizede söledik hata videoyu çekicez die ama nasip oplmadı kuşu atmca aldı artı biz mezatlardan kuş almayız oyun bırakmadan bahsetmişin sarıkır kuşunu en fazla 3 yaşına kadar düzenli uçurursan damarında sağlamsa oynar senin kuşların civataysa onu söyle burda milletin kuşlarını bilmeden ötme

maşallah kuşlarınız güzelmiş oyunlarını merak ettim gerçekten tüyünce hayrını gör

ya abicim yaşın küçük ona göre üslubuna dikkat et.ben sarıkır bakmam dedim degilmi.kuşa kefil olsan bişey deiştirmez.

hma' Alıntı:
ya abicim yaşın küçük ona göre üslubuna dikkat et.ben sarıkır bakmam dedim degilmi.kuşa kefil olsan bişey deiştirmez.
uslup konusunda haklı olabilirsin ama kuşlarım hakkında yazdığın yorum yanlış ne biliyonda benim kuşlarıma oynamaz yada oyun bırakır diyebiliyosun sen sarıkır bakmayabilirsin benim kuşlarım konuşuyo zaten kendileri o yüzden seni kale bile almaya gerek yok benim kuşlarım böyle
tanesini 200 liradan satarım almak istersen :haha: oynamazsada geri getirde sarıkır izlersin biraz kuştan anlayanlara selamlar

tek 350 liraya sattığım kuşlar var teklif var ısrar yok kafana göre :haha: bu videodaki kuş daha ilk oyunu bak son telekte olan bi kuş böyle video atsana bana kendi kuşlarından olsun ama bu kuş bu videodakinden de daha uzun gidiyo ister inan ister inanma sarıkrın civatasını beslemişsin sen kalitelilerini gör dünya gözüyle :slm:

sen kuşu fotoya bakarak anlarmısın eger bişeyler kapmıssan ben sana foto yollayacam açık ballı sarıkırlarla yakın akraba ok.yegenim gel onunda babasını izleticem 5 yasında böyle bir imkan.çekinme yani biz adam yemeyiz.yeter ki gürleme fazla burada.uslubuna dikkat et benim yaptıgım gibi

Geri