izmitten taklacı oyun kuşu resimleri (sarıkır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 189
  • Görüntüleme Görüntüleme 41K
evet karamürselde oturuyorum karamürselliyim kuşların gerçekten güzel ama ben doğu nun kuşlarını besliyorum çakmaklı dumanlı arap mavi ama çingene sarıkırım da var doğunun kuşu tabi

kuşlarının resimlerini koyarsan yada msnden görüşürsek iyi olur görmek isterim kuşlarını

arapçı' Alıntı:
maaşallah güzel kuşlar izmitin neresindesiniz gelip kuşlarınızı görmek isterim tüyünce hayrını görün ...cvp belkiyorum
kardeş her zaman bekleriz kapımız her zaman açık sen izmitlimisin

aziz çalı' Alıntı:
sarıkır seninbu kuşlar sabunimi yoksa şebabmı yoksa oyun kuşumu**aziz çalı
bu kuşlara izmitte sarıkır derler ama türkiyenin genelinde sabuni diyenlerde var şebap değiller ama paçalarına bakmadın herelde yada dikkat etmedin şebap böylemi olur
saygılar

Merhaba;
Ben Gebze'de oturuyorum. Ve bir hobi olarak güvercin uçurmaya çalışıyorum. Aslında sarıkırlardan daha iyi performansa sahip olan kuşlarım var. Ama ben sarıkırların oyun ve uçuş stillerini çok beğeniyorum. Bu nedenle de bir kaç tane de sarıkırım var. İzleyip öyle aldım sarıkırları. Sizin sarıkırlarınız nasıl oynuyorlar? Ben de Yeniköy'lü Cemal abinin de kuşlarından var. Ama onları henüz uçurmadım. Bakalım onlar nasıl çıkacak. Sarıkırlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Selamlar.

Dr. Şenol Turan
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri A.D.

yunus81' Alıntı:
Merhaba;
Ben Gebze'de oturuyorum. Ve bir hobi olarak güvercin uçurmaya çalışıyorum. Aslında sarıkırlardan daha iyi performansa sahip olan kuşlarım var. Ama ben sarıkırların oyun ve uçuş stillerini çok beğeniyorum. Bu nedenle de bir kaç tane de sarıkırım var. İzleyip öyle aldım sarıkırları. Sizin sarıkırlarınız nasıl oynuyorlar? Ben de Yeniköy'lü Cemal abinin de kuşlarından var. Ama onları henüz uçurmadım. Bakalım onlar nasıl çıkacak. Sarıkırlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Selamlar.

Dr. Şenol Turan
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri A.D.

slm kardeş öncelikle şunu söyleyim cemal abinin kuşları gayet güzeldir onu biliyorum izletmeden de kuş vermez kaldırır bir tane kuş izletir beğenirsen alırsın ama öyle herkezede tüm kuşlarını göstermez cemal abi bizdede cemal abinin ballılarından var 1 takım yawrularını uçuruyom şuan hava oyunu yapıo şuan nasip olursa çatıyada oynamaya başlar inşallah yakında benim kuşlarıma sıra gelince oyunlu kuşlarım var sana bir video linki vereyim izle sen yorum yap ben kendi kuşumu elbette beğenirim
http://video.azbuz.com/video-izle/muhte ... 0001011941 bu linkten videoyu izleyebilirsin
sarıkırlar hakkında ise sana vericem bilgiyi buraya yazmakla anlatamam msn den yada özelden görüşürsek daha iyi olur kanatindeyim msn adresim [email protected] eklersen hertürlü yardımcı olabilirim
saygılar

Kuşlarınıza 41 kere maşallah. Hepsi birbirinden alımlı ve bakımlılar. Videoyu da izledim gerçekten güzel bir kuş. Bu renklerde böyle oyunlu kuşları bulmak gerçekten zor... Güle güle besleyin...

kardeş tebrikler izmit kuşlarının reklamı anca bu kadar güzel resimlerle tanıtıla bilir ve gördümki zahmet verilerek üretilmişler bunlar anladıgım kadarıyla izmitin yerli kuşları ..........sanırım tavşantepe civarlarındasın bende çenesuyundayım sevgilerimle.

performans58' Alıntı:
Kuşlarınıza 41 kere maşallah. Hepsi birbirinden alımlı ve bakımlılar. Videoyu da izledim gerçekten güzel bir kuş. Bu renklerde böyle oyunlu kuşları bulmak gerçekten zor... Güle güle besleyin...

çok sağol kardeş daha iyilerinide uçurucaz ALLAH nasip ederse elimde hazır şuan yavrularını alıyım nasipse onları uçurucaz o zaman videoda izlediğinden daha güzelinin izlersin inşallah kuşları beğendiğin içinde teşekkürler :oley:

hasandemir' Alıntı:
kardeş tebrikler izmit kuşlarının reklamı anca bu kadar güzel resimlerle tanıtıla bilir ve gördümki zahmet verilerek üretilmişler bunlar anladıgım kadarıyla izmitin yerli kuşları ..........sanırım tavşantepe civarlarındasın bende çenesuyundayım sevgilerimle.
çok sağol abi erenlerdeyim orda oturuyom

sarıkır4141' Alıntı:
performans58' Alıntı:

çok sağol kardeş daha iyilerinide uçurucaz ALLAH nasip ederse elimde hazır şuan yavrularını alıyım nasipse onları uçurucaz o zaman videoda izlediğinden daha güzelinin izlersin inşallah kuşları beğendiğin içinde teşekkürler :oley:

Rica ederim abi ne demek lafı mı olur. ellerinden öperim senin...

Öğrencisin, 28 yaşında birine abi diye hitap ediyorsun ve karşındakilerin yaşına bakmadan kardeş diyorsun abim benim....

performans58' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
performans58' Alıntı:

Öğrencisin, 28 yaşında birine abi diye hitap ediyorsun ve karşındakilerin yaşına bakmadan kardeş diyorsun abim benim....

ben kimseye hak etmediği sürece argo yada kötü söz söylemem ayrıca benim yaşım daha 17 lise 3 öğrencisiyim :heyo:

sarıkır4141' Alıntı:
performans58' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:
performans58' Alıntı:

ben kimseye hak etmediği sürece argo yada kötü söz söylemem ayrıca benim yaşım daha 17 lise 3 öğrencisiyim :heyo:

İyiya işte kendi yaşına ve kaşındakilerin yaşına bak önce... Nerdeyse 2 kat yaşındayım...

kuşların güzel elinde ballı dişi varmı

dişi

Ekli dosyalar

• 22012009908.webp
    22012009908.webp
    295.8 KB · Görüntüleme: 1,121
dişi sarıkır

Ekli dosyalar

• 22012009911.webp
    22012009911.webp
    293.2 KB · Görüntüleme: 1,140
dişi ballı