kral sayalar, yeni fotoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
yeni resimler, kelebek güzelleri

Ekli dosyalar

• DSC02869.webp
    DSC02869.webp
    948.1 KB · Görüntüleme: 3,400
  • DSC02872.JPG
    DSC02872.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 3,277
  • DSC02878.webp
    DSC02878.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,439
mavi çakallarım

Ekli dosyalar

• DSC02931.webp
    DSC02931.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 3,390
  • DSC02933.webp
    DSC02933.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 3,425
karabaşlar

Ekli dosyalar

• DSC02865.webp
    DSC02865.webp
    893.5 KB · Görüntüleme: 3,418
  • DSC02863.webp
    DSC02863.webp
    961.2 KB · Görüntüleme: 3,394
tel kuyruk sayalarım

Ekli dosyalar

• DSC02860.webp
    DSC02860.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,405
  • DSC02886.webp
    DSC02886.webp
    2 MB · Görüntüleme: 3,334
kafa şeş ve yavruları

Ekli dosyalar

• DSC02884.webp
    DSC02884.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 3,374
  • DSC02887.webp
    DSC02887.webp
    2 MB · Görüntüleme: 3,379
tellilerin babası

Ekli dosyalar

• DSC02922.webp
    DSC02922.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 3,430
  • DSC02923.webp
    DSC02923.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 3,416
ALMAN postalarım

Ekli dosyalar

• DSC02901.webp
    DSC02901.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,388
baska ve döneklerim

Ekli dosyalar

• DSC02877.webp
    DSC02877.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 3,385
  • DSC02918.webp
    DSC02918.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 3,399
  • DSC02896.webp
    DSC02896.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 3,457
KUşlarınız çok çok güzel bu güzel resimleri paylaştığınız için çok teşekür ederim...

döneklerim

Ekli dosyalar

• DSC02888.webp
    DSC02888.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,317
  • DSC02903.webp
    DSC02903.webp
    875.2 KB · Görüntüleme: 1,298
  • DSC02892.webp
    DSC02892.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,347
dushekimi' Alıntı:
kafa şeş ve yavruları

Selamlar
Mehmet bey kuşlarınızın maşallahı var çok güzeller allah nazardan saklasın sağlıklı bol yavrulu günler dilerim... özellikle kafa şeşlerinizi çok beğendim

güzlelrim

Ekli dosyalar

• DSC02905.webp
    DSC02905.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,304
  • DSC02893.webp
    DSC02893.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,287
  • DSC02906.webp
    DSC02906.webp
    890 KB · Görüntüleme: 1,271
tek ekelima harika allah nazardan saklasın güle güle besle diyorum hepsini kelebek kuşu gerçekten bambaşka ya

VEFALI KUŞUM, AYNA KUYRUK MİSKİM

Ekli dosyalar

• DSC02926.webp
    DSC02926.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,295
  • DSC02928fgh.jpg
    DSC02928fgh.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,128
  • DSC02925.webp
    DSC02925.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,292
slm adasim
kuslarin guzel sesler telliler karabaslar yanliz kirmizi kemalpasalarin kafa tipleri sanki doneklerle
kirilmis gibi kelebek kafasindan cok donegi andiriyo
saygilar
sevgiler

mehmet bey gerçekten mükemmel bir paylaşım olmuş inanın izlemeye doyamadım defalarca izledim.
öncelikle bu güzel kuşları yetiştirdiğiniz için daha sonrada resimlerini bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim.

ruzgar' Alıntı:
slm adasim
kuslarin guzel sesler telliler karabaslar yanliz kirmizi kemalpasalarin kafa tipleri sanki doneklerle
kirilmis gibi kelebek kafasindan cok donegi andiriyo
saygilar
sevgiler

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. kırmızı çakallarda kırıklık yok, soyunu takip eden kırmızılardır.dediğiniz gibi olsa idi şimdiye kadar oyuna girmeleri gerekirdi hala kanat alıyorlar dik, kırmızı döneğim isi onlardan daha küçük ve dönüşünü görmeni isterim, hiç tasvip etmediğim olay kuşların kırılmasıdır. kesinlikle doğru bulmuyorum ve kümesimdede bulundurmam. saygılar...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
mehmet bey gerçekten mükemmel bir paylaşım olmuş inanın izlemeye doyamadım defalarca izledim.
öncelikle bu güzel kuşları yetiştirdiğiniz için daha sonrada resimlerini bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim.

eyvallah üstad. o güzellik sizin içinizde, nacizane dünya güzellerimi siz dostlarla paylaşmak istedim, herşey gönlünüzce olsun...

allah nazardan saklasin bilader harbiden cok gùzel kuslarin yeni tùyleriyle dahada gùzel gozùkùyorlar... bilader cidden neden donegin kafa tipine benziyorlar evet dedigin gibi kirma degildir nede olsa senin kusunu senden iyi kimse bilemez...

tolgahan' Alıntı:
allah nazardan saklasin bilader harbiden cok gùzel kuslarin yeni tùyleriyle dahada gùzel gozùkùyorlar... bilader cidden neden donegin kafa tipine benziyorlar evet dedigin gibi kirma degildir nede olsa senin kusunu senden iyi kimse bilemez...

eyvallah abim.açıkçası ben hiç benzetemedim ama, renk olarak aynı tip döneğim ile göz yanılgısı mı var desem bilmiyorum, ama döneğin gagası biraz daha uzundur,bide tel kuyrukları da bilirsen onlarında kafa yapısı kırmızılarımla aynı,neyse yorumlar için teşekkür ederim.... Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Sevgili Kardesim, Bir Kelebek Yetistiricisi olarak Oncelikle Seni tebrik ediyorum, Tabiki Balıkesir'li kardeşimize böyle güzel kelebekler yetiştirmek yakışır, Kuslarin bakim acisindan cok guzel duruyorlar tabiki begenmedigim yerleride oldu, Akbaşların ve Cakalların Kafalarındaki lekeler benim gozume batıyor, Keşke olmasalardrı, ama bunlar işin detayları ve bazen öyle guzellikler çıkıyorki, detayları gecmek gerekiyor.
Tekrardan bizimle bu guzellikleri paylastıgın icin cok tesekkur ederim.

tearfulchild' Alıntı:
Sevgili Kardesim, Bir Kelebek Yetistiricisi olarak Oncelikle Seni tebrik ediyorum, Tabiki Balıkesir'li kardeşimize böyle güzel kelebekler yetiştirmek yakışır, Kuslarin bakim acisindan cok guzel duruyorlar tabiki begenmedigim yerleride oldu, Akbaşların ve Cakalların Kafalarındaki lekeler benim gozume batıyor, Keşke olmasalardrı, ama bunlar işin detayları ve bazen öyle guzellikler çıkıyorki, detayları gecmek gerekiyor.
Tekrardan bizimle bu guzellikleri paylastıgın icin cok tesekkur ederim.
eyvallah üstad. o ayrıntılar benimde kafamda ama bazan öyle kuşlardan nasıl yavrular çıktığını sende bilişrsin. bu noktalı kelebeklerin ana babaları kafa kesmedir.:) bu yüzden damarını bilmediğim kuşu pek tutmam. ilgi ve alakana teşekkürler.

Selamlar.
Mehmet bey maşallah kuşlarınız renk renk, kostüm kostümler. Tabiri caizse çil çil yanıyorlar. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz sanırım. Gerçekten çok hoş kostümleri var kuşlarınızın. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Sevgiler Saygılar Balıkesire.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
Selamlar.
Mehmet bey maşallah kuşlarınız renk renk, kostüm kostümler. Tabiri caizse çil çil yanıyorlar. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz sanırım. Gerçekten çok hoş kostümleri var kuşlarınızın. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Sevgiler Saygılar Balıkesire.
Hüseyin BAŞOĞLAN
çok teşekkürler hüseyinbey, asıl siz bize böyle bir imkan sağladığınız için teşekkür ederim. bu ortamda güzellikler paylaşıldıkça çoğalıp, bilgiler payşalışdıkça faydalı olacaktır inşallah, sağlıcaklaaa...

kuşların çok güzeL ALLAH nazarlardan saklasın ..

kaplan ve karabozalı hastasıyım ..
özellikle o şeş yavrular ve karabaş lar çok güzeL
bol yavrulu günLEr dilerim..

diğer kuşlarında çok güzel pek ilgilenmedim ırk ama rresımlerı gorunce ınsanın onlardanda besleyyesi geliyo
paylaşımın için teşşekür ederiz..

kuşlarının maşallagları var epsi birbirinden .güzellermiş tüyü kadar hayırlarını gör.allah nazardan saklasın.

saya

Ekli dosyalar

• DSC02859.webp
    DSC02859.webp
    864.1 KB · Görüntüleme: 1,068
  • DSC02881.webp
    DSC02881.webp
    895.3 KB · Görüntüleme: 1,045
  • DSC02936.webp
    DSC02936.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,046
şafak yalçınkaya' Alıntı:
kuşlarının maşallagları var epsi birbirinden .güzellermiş tüyü kadar hayırlarını gör.allah nazardan saklasın.

eyvallah dostum, güzel düşüncelerin için teşekkürler

artis' Alıntı:
kuşların çok güzeL ALLAH nazarlardan saklasın ..

kaplan ve karabozalı hastasıyım ..
özellikle o şeş yavrular ve karabaş lar çok güzeL
bol yavrulu günLEr dilerim..

diğer kuşlarında çok güzel pek ilgilenmedim ırk ama rresımlerı gorunce ınsanın onlardanda besleyyesi geliyo
paylaşımın için teşşekür ederiz..

teşekkürler, yavruları beğendiğinze sevindim, yakın olsaydık hediye ederdim, sorun olmaz.

Geri