dushekimi
Üye
- Ad Soyad
- mehmet fenerci
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dushekimi' Alıntı:kafa şeş ve yavruları
ruzgar' Alıntı:slm adasim
kuslarin guzel sesler telliler karabaslar yanliz kirmizi kemalpasalarin kafa tipleri sanki doneklerle
kirilmis gibi kelebek kafasindan cok donegi andiriyo
saygilar
sevgiler
Ömer ÖZKURT' Alıntı:mehmet bey gerçekten mükemmel bir paylaşım olmuş inanın izlemeye doyamadım defalarca izledim.
öncelikle bu güzel kuşları yetiştirdiğiniz için daha sonrada resimlerini bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim.
tolgahan' Alıntı:allah nazardan saklasin bilader harbiden cok gùzel kuslarin yeni tùyleriyle dahada gùzel gozùkùyorlar... bilader cidden neden donegin kafa tipine benziyorlar evet dedigin gibi kirma degildir nede olsa senin kusunu senden iyi kimse bilemez...
eyvallah üstad. o ayrıntılar benimde kafamda ama bazan öyle kuşlardan nasıl yavrular çıktığını sende bilişrsin. bu noktalı kelebeklerin ana babaları kafa kesmedir. bu yüzden damarını bilmediğim kuşu pek tutmam. ilgi ve alakana teşekkürler.tearfulchild' Alıntı:Sevgili Kardesim, Bir Kelebek Yetistiricisi olarak Oncelikle Seni tebrik ediyorum, Tabiki Balıkesir'li kardeşimize böyle güzel kelebekler yetiştirmek yakışır, Kuslarin bakim acisindan cok guzel duruyorlar tabiki begenmedigim yerleride oldu, Akbaşların ve Cakalların Kafalarındaki lekeler benim gozume batıyor, Keşke olmasalardrı, ama bunlar işin detayları ve bazen öyle guzellikler çıkıyorki, detayları gecmek gerekiyor.
Tekrardan bizimle bu guzellikleri paylastıgın icin cok tesekkur ederim.
çok teşekkürler hüseyinbey, asıl siz bize böyle bir imkan sağladığınız için teşekkür ederim. bu ortamda güzellikler paylaşıldıkça çoğalıp, bilgiler payşalışdıkça faydalı olacaktır inşallah, sağlıcaklaaa...basoglanh' Alıntı:Selamlar.
Mehmet bey maşallah kuşlarınız renk renk, kostüm kostümler. Tabiri caizse çil çil yanıyorlar. Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz sanırım. Gerçekten çok hoş kostümleri var kuşlarınızın. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Sevgiler Saygılar Balıkesire.
Hüseyin BAŞOĞLAN
şafak yalçınkaya' Alıntı:kuşlarının maşallagları var epsi birbirinden .güzellermiş tüyü kadar hayırlarını gör.allah nazardan saklasın.
artis' Alıntı:kuşların çok güzeL ALLAH nazarlardan saklasın ..
kaplan ve karabozalı hastasıyım ..
özellikle o şeş yavrular ve karabaş lar çok güzeL
bol yavrulu günLEr dilerim..
diğer kuşlarında çok güzel pek ilgilenmedim ırk ama rresımlerı gorunce ınsanın onlardanda besleyyesi geliyo
paylaşımın için teşşekür ederiz..