kral sayalar, yeni fotoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
dushekimi' Alıntı:
teşekkürler, yavruları beğendiğinze sevindim, yakın olsaydık hediye ederdim, sorun olmaz.

Teşekkür ederim.
ÖnemLi oLan düşünmeniz..

Bu kuşlara ne kadar çok emek veriLdiği beLLi..
BizimLe bu güzeL kuşların resimLerini yapLaşmanız biLe yetiyor.. (:

masallah yeni resimler cok güzel cıkmıs
akbasakkuyruk kırmızılarına hasta oldum masallah ALLAH nazardan saklasın

galip' Alıntı:
masallah yeni resimler cok güzel cıkmıs
akbasakkuyruk kırmızılarına hasta oldum masallah ALLAH nazardan saklasın

eyvallah dostum, çok teşekkür ederim. herşey gönlünüzce olsun

arkadaşım bu görüntüleri bizimle paylaştığın için teşekkürler.allah nazardan korusun maşallah bol sağlıklı yavrular alman dileğiyle.allaha emanet ol.

cüneyt arkın' Alıntı:
arkadaşım bu görüntüleri bizimle paylaştığın için teşekkürler.allah nazardan korusun maşallah bol sağlıklı yavrular alman dileğiyle.allaha emanet ol.
ben teşekkür ederim, güzel duygular için,sağolun

bunlarda yeni resimlerim

Ekli dosyalar

• DSC00051.webp
    DSC00051.webp
    561 KB · Görüntüleme: 1,243
  • DSC00095.webp
    DSC00095.webp
    609.9 KB · Görüntüleme: 1,225
  • DSC00107.webp
    DSC00107.webp
    475.3 KB · Görüntüleme: 1,219
maşaalah abi kuşların cok guzel..

Maşallah kuşlarınıza söyleyecek birşey yok. Ama ilk resim güzel olmuş tamda logoluk. İzninizle yeni logo çalışmalarında kullanmak isteriz. Paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

2

Ekli dosyalar

• DSC00074.webp
    DSC00074.webp
    534.5 KB · Görüntüleme: 1,199
  • DSC00103.webp
    DSC00103.webp
    547 KB · Görüntüleme: 1,204
  • DSC00091.webp
    DSC00091.webp
    645.7 KB · Görüntüleme: 1,249
basoglanh' Alıntı:
Maşallah kuşlarınıza söyleyecek birşey yok. Ama ilk resim güzel olmuş tamda logoluk. İzninizle yeni logo çalışmalarında kullanmak isteriz. Paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
ne demek memnun olurum...

Cok guzel kardesim kuslar, allah nazardan saklasin, bir gun senden bunlarin ucus performanslarinida videolu olarak bekliyoruz bak haberin olsun.

tearfulchild' Alıntı:
Cok guzel kardesim kuslar, allah nazardan saklasin, bir gun senden bunlarin ucus performanslarinida videolu olarak bekliyoruz bak haberin olsun.
inaşallah bir gün oda olacak, dönen kelebekleri havada yakalamak ta pek kolay değil çoğu kez denedim ama çok zor oluyor, güzel bir çekim yaptığımda onuda koyacam,saygılar sevgiler...

Maşallah mehmet bey kırkbir kere maşallah,gerçekten harika kelebeklere sahipsiniz,sayasından,kırmızısına,mavisine hepsi çok harika kostüme sahipler,kostüm güzellikleri gibi uçuşlarınında güzelliğinden kuşkum yok,sağlıklı yetiştirmeler dilerim.

s.a mehmet bey kuşlarınız herşeyi anlatıyor.onlar hakkında yapacak yorum bulamıyorum.ALLAH nazar korusun.karakuyrukların oyunlarını iyi bilirim bunların çoğu dönek gibi dönüyordur.bol yavru alman dileğiyle.
SAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ.

cüneyt arkın' Alıntı:
s.a mehmet bey kuşlarınız herşeyi anlatıyor.onlar hakkında yapacak yorum bulamıyorum.ALLAH nazar korusun.karakuyrukların oyunlarını iyi bilirim bunların çoğu dönek gibi dönüyordur.bol yavru alman dileğiyle.
SAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ.

aynen usta, kelebeğin has dönüşünü bilenler bilir, döneği bozaar geçer, alır başını gider döner döner milleti delirtir seni keyiflendirir. hepsi böyle dönmesede tellilerimden ve karabaşlarımdan güzel dönenler var beni fazlasıyla tatmin ediyorlar.

gökhan @k' Alıntı:
Maşallah mehmet bey kırkbir kere maşallah,gerçekten harika kelebeklere sahipsiniz,sayasından,kırmızısına,mavisine hepsi çok harika kostüme sahipler,kostüm güzellikleri gibi uçuşlarınında güzelliğinden kuşkum yok,sağlıklı yetiştirmeler dilerim.
teşekkürler. güzel duygu ve düşünceler için.... (:

kardess yha hani su bembyz kuyrugu siyah olan kus varya onun cinsi ne iki tane indirdim deli gibi krsıya dönüyo durduk yere .

vanhelsing' Alıntı:
kardess yha hani su bembyz kuyrugu siyah olan kus varya onun cinsi ne iki tane indirdim deli gibi krsıya dönüyo durduk yere .

merhaba, o kuş kelebek ailesinden tel kuyruk diye adlandırılan, ve kelebeklerde düze dönenidir. bu dönüşleri bazen kendine bazen sahibene zarar verir, dönerken ya vurur bir yerde ölür, yada dönerken başkasına yakalanır. az dönenleri ise kimseye yakalanmamakta iddalıdır. bide yavru verimleri süperdir. en iyi yavru bakan kelebek diyebilirim... sevgi ve saygı ile...

bugun sahibi geldi aldı 2aydan beri bendeydi bunların çifti ne kadar fiyat verebilirmisin satan var mı bu arada izmirden mısırı yada bangocu varsa satn fiyatlarını söylerler mi?

Kuşların çok güzel ve sağlıklılar bol yavru almalar diliyorum.

...SAYGILARIMLA...

vanhelsing' Alıntı:
bugun sahibi geldi aldı 2aydan beri bendeydi bunların çifti ne kadar fiyat verebilirmisin satan var mı bu arada izmirden mısırı yada bangocu varsa satn fiyatlarını söylerler mi?

tel kuyrukların çifti 50 ytl den başlar 100-150 ytl ye kadar çıkabilir. havada performansı ve akıllı olması çok önemli, kümese gitsen 150 den aşağı çiftini alamazsın,örneğin bana gelse biri bir çifti benip istese 150 den aşağı vermem, çünkü hepsi herşe muayerdir. ama mezatlara gidersen çiftini 50 ytl ye bulabilirsin....sevgiyle kalın...

cok guzel kuslşar masllah tuyunce hayrını gor

tel kuyrukların çifti 50 ytl den başlar 100-150 ytl ye kadar çıkabilir. havada performansı ve akıllı olması çok önemli, kümese gitsen 150 den aşağı çiftini alamazsın,örneğin bana gelse biri bir çifti benip istese 150 den aşağı vermem, çünkü hepsi herşe muayerdir. ama mezatlara gidersen çiftini 50 ytl ye bulabilirsin....sevgiyle kalın...
çok saol bn yni kuscuyum kardesim 1tane tel kuruk desi bitane tepeli balıkesir bitane bozalı(saya) bide boz kınalı bi taklacı 40 liraya satan var alıyımmı? kuslar sdaglıklı gsel hosuma gitti ama piyasayı bilmiom

vanhelsing' Alıntı:
çok saol bn yni kuscuyum kardesim 1tane tel kuruk desi bitane tepeli balıkesir bitane bozalı(saya) bide boz kınalı bi taklacı 40 liraya satan var alıyımmı? kuslar sdaglıklı gsel hosuma gitti ama piyasayı bilmiom

kuşları görmek gerek , görmeden bişey diyemem, ama sana tavsiyem yeni başlıyorsan kuşçuluğa ilk önce tüm bakım ve gerekli olan konuları araştır.
1 kural olarak beslemek istediğin ırkı seç, dönek olur, taklacı olur, saya olur vs. eğer kaliteli kuşçuluk yapacam dersen,en kötüsü bir birini rahatsız etmeyecek iki ırk olur ama sürekli gözlemleyeceksin bu durmda,
sonra tek tek değil bildik tanıdık birinni kümesinden,özellikle belirtiyorum kümesinden bir ve iki çift muayer kuş al, bu tel kuyruk olur yapısına kuyruğundaki telek sayısına, performans için bakacam dersen havadaki hünerine bakarak al. çok kuş iyi kuş değildir, önemli olan imkanın ölçüsünde en iyilerinden iki çift, bilemedin üç çift al, en iyi bakımını yap ki sağlıklı yavrular alıp güzel damarlı kuşların olsun, ama soyunu bilmediğin kuşuda alıp birşey bekleme, yıllarını bu işe vermiş biri olarak sana tavsiyelerim bunlar.
dediğin gibi 4 tane tek kuş alcaksın onlara eş bulmaya uğraşacan bulamayacaksın çarpık eşleşmeler olacak önüne geçemeyecen, böylece kuşlar çoğalacak ama güzel yavrular alamayacaksın vsvs. bu sorunlar devam eder. kuşçulukta ta prensip sahibi olacan usta, bir çok yerde kuş bakmak için nelere sahip olunması gertiğinden bahsediliyor,öne finansman tabi aşırıya kaçmadan ama bedava veriyorlar diyede ordan burdan kuş sokmayacan kümesine yazık edersin kendi kuşlarına, bak işte bundan sonra kuşçuluktan zevk almamaya başlarsın, sevgi ve saygıyla....gönenli...

tek kelımeyle anlatılmaz

MUKEKMMEL..

dushekimi' Alıntı:
vanhelsing' Alıntı:

kuşları görmek gerek , görmeden bişey diyemem, ama sana tavsiyem yeni başlıyorsan kuşçuluğa ilk önce tüm bakım ve gerekli olan konuları araştır.
1 kural olarak beslemek istediğin ırkı seç, dönek olur, taklacı olur, saya olur vs. eğer kaliteli kuşçuluk yapacam dersen,en kötüsü bir birini rahatsız etmeyecek iki ırk olur ama sürekli gözlemleyeceksin bu durmda,
sonra tek tek değil bildik tanıdık birinni kümesinden,özellikle belirtiyorum kümesinden bir ve iki çift muayer kuş al, bu tel kuyruk olur yapısına kuyruğundaki telek sayısına, performans için bakacam dersen havadaki hünerine bakarak al. çok kuş iyi kuş değildir, önemli olan imkanın ölçüsünde en iyilerinden iki çift, bilemedin üç çift al, en iyi bakımını yap ki sağlıklı yavrular alıp güzel damarlı kuşların olsun, ama soyunu bilmediğin kuşuda alıp birşey bekleme, yıllarını bu işe vermiş biri olarak sana tavsiyelerim bunlar.
dediğin gibi 4 tane tek kuş alcaksın onlara eş bulmaya uğraşacan bulamayacaksın çarpık eşleşmeler olacak önüne geçemeyecen, böylece kuşlar çoğalacak ama güzel yavrular alamayacaksın vsvs. bu sorunlar devam eder. kuşçulukta ta prensip sahibi olacan usta, bir çok yerde kuş bakmak için nelere sahip olunması gertiğinden bahsediliyor,öne finansman tabi aşırıya kaçmadan ama bedava veriyorlar diyede ordan burdan kuş sokmayacan kümesine yazık edersin kendi kuşlarına, bak işte bundan sonra kuşçuluktan zevk almamaya başlarsın, sevgi ve saygıyla....gönenli...
saol kardeşim dedgini yaptım ben 4senedir güvercin besliyorum sadece piyasadan haberim yoq saya dönek besliyorum bi ara siteye yüklerim fotografları yeni toplamaya basladım kusları .döneklerin yanına illa yavru baqcak kus alıyımmı alcaksam ne olsun .

sayaların döneklerinden bakyıyorsan bakıcı kuşa gerek yok, özellikle de saya tel kuyruklardan ise hiç gerek yok, çok güzel yavru bakıyorlar.ama dönek ırkı bakıyorsan onlar hakıknda pek bilgimyok,yavru bakımı açısından,
bide bana "bakıcı kuş" tabiri çok üzücü geliyor, bir çift kuşa başka çift kuşun yavrusun baktırmak, kuş kısır ise o ayrı ama kuşun yumartalarını atıp başka kuşun yumuratsını koymak pekte vicdani gelmiyor. çünkü güvercin aşktır. yaradılanı severim yaradandan ötürü, boşver bakıcı kuş arama bırak hayvanları kendi doğasına sen bakım için elinden geleni yap gerisini onlara bırak, çok güzel olackatır. sevgi ve saygıylaa.....

Geri