kral sayalar, yeni fotoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
işte güvercin diye senin karabaşlarına derler ben oldum olası kaplan ve bozalı hastasıyımdır helede dönüşlü kuşsa :D

mrblar bende istanbulda kelebek bakmaktayım şuan 15 civarı kelebegim var ama genelde hepsi kendi yavrum manısadan gelen karanfilleren ürettim ama uçuramıyorum neden acaba yeme düşer düşmez tüye giriyorlar ve daha sonra uçmuyorlar.aynı kuş peş peşe tüye giriyor bunuda anlamış degılım oyunlarının iiyi oldugunu biliyorum ama uçmayınca zevk alamıyorum kelelbek yetiştiricileri olarak tavsiyede bululnurmusunuz .bol yavrulu sezonlar

kelebek ırkıda diğerleri gibi tüğ döneminde fazla sıkıştırmamalı, kuşu doğal haline bırakıp iyi beslemeli. böyle havalarda sık sık banyo yaptırıp, sularına elma sirkesi, aynı zamanda içme sularınada koyarsan faydasını görürsün, kışa girerken hepsi uçar merak etme, kuşçuluk sabır işidir, kuşun dilinden iyi anlamak gerek . havalar serinleyince kuşlar tüğlerini düzünce sabah erken saatlerde aç olarak uçuracan, uçmuyormu sıkıştıracan, kuşuda terbiye edeceksin, gerçi kelebek kuşu asidir ama en iyi terbiyeside açlıktır. tok olarak uçurmayacaksın, bunu periyodik olarak yaptığında kuşarın nokta olacaktır. bol yavrulu sezonlar dilerim.

kuşların çok güzel sarı akbaşlaraın fiyatı nedir satmasanda merak ettim

SARI AKBAŞLARI SATALI ÇOK OLDU, ŞUAN YENİ TEL KUYRUK YAVRULAR, ARAPLAR, VE SARI ÇAKALLAR VAR SATILIK,BU RESİMLERDEKİLER NERDEYSE DEDE NİNİ OLDULAR, İYİ BİR SEZON GEÇİRDİM BOL YAVRULAR ALDIM, AZALTMAM GEREK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VE ULAŞIMDA SORUN YAŞAMAYACAKLARIMIZLA ÖZELDEN GÖRÜŞEBİLİRİZ.

Kuşlarım

Ekli dosyalar

• DSC00011[1].webp
    DSC00011[1].webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 1,399
  • DSC00015[1].webp
    DSC00015[1].webp
    17.2 KB · Görüntüleme: 1,498
  • DSC00024[1].webp
    DSC00024[1].webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 1,511
  • DSC00031[1].webp
    DSC00031[1].webp
    37.8 KB · Görüntüleme: 1,518
  • DSC00033[1].webp
    DSC00033[1].webp
    34.2 KB · Görüntüleme: 1,507
  • DSC00041[1].webp
    DSC00041[1].webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 1,532
  • DSC00042[1].JPG
    DSC00042[1].JPG
    396.3 KB · Görüntüleme: 1,314
  • DSC00054[1].webp
    DSC00054[1].webp
    17.2 KB · Görüntüleme: 1,553
  • DSC00064[1].webp
    DSC00064[1].webp
    21.9 KB · Görüntüleme: 1,418
Değerli arkadaşım mehmetcim iyi akşamlar araplarında fazlalık varsa 1ciftine talip olabilirim.SAYGILAR

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım mehmetcim iyi akşamlar araplarında fazlalık varsa 1ciftine talip olabilirim.SAYGILAR

way abilerin abisi, nasılsın? nedemek abim sen iste kümesi vereyim, abi cuma günü tümünü verdim, arapları, sarı çakalları ve tellilerin karaboyun ve bazı tek yavruları baya bi temizlik yaptım, ama araplardan bir çift yavru büyüyor, bir takım yumurtayıda sürmüştüm, söz inşallah ALLAH izin verirse istedikelrini alırsın, yavrulardan biri kırmızı bakam yumurtalradan arap çıkarsa onları veririm,
kümeste komple temizlik yaptım abi, senin gönderdiğin erkeği bendeki dişiye eşlemem için eşinden ayırmalıydım öyle böyle birsürü kuş çıkardım iyide oldu, en iyilerini bıraktım, yerlerinede iki takım sırtal, bir takım sarı boyun aldım daha kızma ve cicik karışımı kuşlar, yakında resimlerini eklerim, sağlıcakla kal abim,

Değerli arkadaşım mehmetcim sağlık olsun .sorun değil gönüller bir olsun yeter.sarı boyunları nerden aldın.Bendede bayağı coğaldı.Yarın (PAZAR) saat9da kemal ist. la giderken uğrayacak yeri müsait olursa 10 veya 15 tane gönderecem.SAYGILAR

abi sarı enseleri burdan aldım, ama 4 4 lük değiller tabi, erkek sırtı sarı dişi daha kızma beyez, sen kaca veriyorsun abi çiftini baya çoğalttığına göre satarsın.

Değerli Mehmetcim iyi akşamlar ,ben satmıyorum.Çoğaldığı zaman bi şekilde hallediyorum.Aldığın kuşlarını sakıncası yoksa resimlerini koyabilirmisin.SAYGILAR

en kısa zamanda koyacam mehmet abi, dijital emanette , gelir gelmez çekip gösterecem,

MERHABA sayacı arkadaş kelebeklerin mükemmel vayvay çok dehşetler harbi . bende bir kelebek hastasıyım kuşların güzeller onları iyibak saglıkla kal

kuşların gagaları neden açık. özellikle dikkat ettim. nefes alırken hırıltı yapıyorlar mı, sanki gırtlakta pasa varmış gibi geldi de. bunun dışında bence çok güzeller, nazar değmesin.

abstract' Alıntı:
kuşların gagaları neden açık. özellikle dikkat ettim. nefes alırken hırıltı yapıyorlar mı, sanki gırtlakta pasa varmış gibi geldi de. bunun dışında bence çok güzeller, nazar değmesin.

:) dostum kuşlar performans-oyun kuşlarıdır, bir saat havada uçup dönüşlerini yapıp,(hünerlerini sergileyip) kondukları anda çekilmiş fotoğraflar, 1 saat hiç durmadan koşan kişinin durduğundaki halleridir, :))

Harbiden krallar valla Mehmet abicim...

SİNAN ÖZTEKİN

kuşların çok güzel.ben bişey soracam balkonda kelebek beslenirmi :ne: lutfen acıl

bangocu_13' Alıntı:
kuşların çok güzel.ben bişey soracam balkonda kelebek beslenirmi :ne: lutfen acıl
dostum bende kelebek besliyorum. bence balkonda kelebek beslenmez. kelebek türü kuşlar inişe geçerken oyun yaptıkları için balkonu tutturmaları zor olur. baska gibi kuşlar bence daha uygun olur. sonuçta çoğu oyunlu kelebek inerken kendini zaptedemiyor ve sağa sola tellere filan çarpıyor.

öncelikle kuşlarınnın maşallahı var eşler çok güzelkuşlaın var ....
hayırlı ugurlu atmacasız üçurmalar

merhaba mehmet kardeş.
ben telkuyruklarına hastayım. ALLAH sağlık sıhhat versin.
bi kısmet olupta edinemedim şu kuşlardan.
nasip diyelim inşallah birgün o da olur.
uşaktan saygılar.

telefonda sizle görüştük sanırım,bende çok isterdim oralara kuş göndermek ama dediğim gibi 4 çift yavru yeme düştü ama daha 1 hafta olmadı, kartlarda yavru yumurta var, bundan yaklaşık 1 ay kadar önce müsaitti kümes bir çok tel kuyruk çıkardım, bende dolapçılardan çok isityorum edinmek ama sağlam damarlısından, dediğim gibi başkalarından da tel kuyruk bulurdum ama soyunu,huyunu bilmediğim kuşu da tavsiye etmediğim gibi dolapçıda da bunu aradım, bir iki çift geçti elimden ama istediğim gibi değillerdi, inşallah yine görüşürüz.. selamlar...

merhaba mehmet.
Evet telefonda görüştüğün bendim.
dolapçı konusunda bende çok eski sayılmam 2 senedir falan bakıyorum.
inan havada görmedikten sonra veya karşındaki kişiye çok çok güvenmedikten sonra kesinlikle alınmaz kardeş.
ben inan 2 senedir neler çekiyorum dolapçıdan anlatamam.
ha sağlamını buldunmu tadından yenmiyor. ama bulmak gerçekten zor iş.
keşke daha önceden görüşmüş olsaydıkta 1 takım yavru göndereydim sana.
ama arkadaşın gittiğini bugün öğrendim,kısmet değilmiş.
gönende asker arkadaşım var tedaşta çalışıyor. çok samimiyizdir.
ulaş baltacı ismi.belki tanırsın.
az önce onunla konuştum o birkaç arkadaşında kuş olduğunu söyledi.
bakalım ayarlayabilirse gönderecek arkadaşla.
bende tel kuyruk veya sarıkuyruklara çok özeniyorum.
bakalım artık zaman neyi gösterecek.
bu taraflara gelen giden tanıdığın olursa sana dolapçı gönderebilirim.
görüşmek üzere.
saygılar.

Çok güzel sağlıklı kuşlar maşallah.Özellikle kırmızı dönek çok iyi.Kutlarım.

Geri