kral sayalar, yeni fotoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
selamlar mehmet abi.
gerçekten çok güzel kuşların var hele o telkuyruk dediklerin bizim burda karakuyruk deriz harika gözüküyolar
çocukluğumdan beri özenmişimdir karakuyruklara ama bizim burda pek bulunmuyor abi şimdi burda resimlerini
görünce içim cızladı yine ALLAH nazardan saklasın abi tüyleri kadar hayrını gör ALLAH sağlık sıhhat versin bol
yavru alırsın inşallah.
uşaktan saygı ve sevgiler.

önder özaydın.

MEHMET BEY TEKRAR SLM. İLETİNİZİ İZLEDİM BAKTIĞINIZ KUŞLAR BENİM TARZIM GİBİ EĞER MÜMKÜNSE KUŞLARINIZI GÖRMEK İSTERİM.
BENDE BALIKESİRDEYİM. SANIRIM MESLEKTAŞIZ. BENDE MEMURUM.
SELAMLAR.

onder' Alıntı:
selamlar mehmet abi.
gerçekten çok güzel kuşların var hele o telkuyruk dediklerin bizim burda karakuyruk deriz harika gözüküyolar
çocukluğumdan beri özenmişimdir karakuyruklara ama bizim burda pek bulunmuyor abi şimdi burda resimlerini
görünce içim cızladı yine ALLAH nazardan saklasın abi tüyleri kadar hayrını gör ALLAH sağlık sıhhat versin bol
yavru alırsın inşallah.

önder özaydın.

merhaba önder kardeş kuş sorun değil,keşke yakın olsan da bir çift yavrulardan versem, çok güzel yavrularım var hazır yeme düşmüş oyun , akıl herşeye muayer, bende senin baktıklarından bir ara merak sarmıştım dolapçılardan, biri gönderdi kuş karşılığında abi onlar yüzünden dolapçı ırkından soğudum resmen, ne dönmek var ne uçmak, yozluk yapıyorlar resmen, neyse olurda bu taraflara gelirsen görüşelim, kal sağlıcakla...

havacı' Alıntı:
MEHMET BEY TEKRAR SLM. İLETİNİZİ İZLEDİM BAKTIĞINIZ KUŞLAR BENİM TARZIM GİBİ EĞER MÜMKÜNSE KUŞLARINIZI GÖRMEK İSTERİM.
BENDE BALIKESİRDEYİM. SANIRIM MESLEKTAŞIZ. BENDE MEMURUM.
SELAMLAR.

ne demek mahir abi buyur gel , c.tesi pazar izinliyim gel hem tanışmış oluruz, kuşlar ikinci planda, maksat sohbet,dostluk...

dushekimi' Alıntı:
onder' Alıntı:
selamlar mehmet abi.
yavru alırsın inşallah.

önder özaydın.

merhaba önder kardeş kuş sorun değil,keşke yakın olsan da bir çift yavrulardan versem, çok güzel yavrularım var hazır yeme düşmüş oyun , akıl herşeye muayer, bende senin baktıklarından bir ara merak sarmıştım dolapçılardan, biri gönderdi kuş karşılığında abi onlar yüzünden dolapçı ırkından soğudum resmen, ne dönmek var ne uçmak, yozluk yapıyorlar resmen, neyse olurda bu taraflara gelirsen görüşelim, kal sağlıcakla...
teşekkür ederim mehmet abi düşünmen yeterli sizin orda gönende bi asker arkadaşım var tedaşta çalışıyordu çok samimiyizdir inşallah birgün oralara yolum düşerse mutlaka ziyaretine gelirim abisağlıcakla kal.
selamlar.

dolapçılar konusuna gelince mehmet abi gönderen kişi yanlış yapmış bu ırka bende yeni başladım sayılır ama çoğunu görüp izledim burnunun üstüne çok seri bi şekilde dönen kuşlar bana 10 senedir beslediğim taklacıyı bıraktırdılar ama her ırkta kötü kırılmış kuşlar var onlarda işte insanın hevesini kırıyolar eğer birgün o tarafa yolum düşerse 1 çift getireyim abi.inan pişman olmazsın kendine iyi bak.
uşaktan selamlar.
önder özaydın.

kuşlarınız maşallah performansları güçlü her hallerinden belli oluyo tüyü kadar yavruları oması dileğiyle..

Gsl kuşlarınız bol yavrular almanızı dilerim..

karabaşlarınız kostüm bakımından pek iyi değiller ama sağlık bakımından görünüş bakımından mükemmeller :heyo:

selamlar mehmet bey kuşlarınız çok güzel saglıklı ve bakımlı,tel kuyruklarınız muazzam duruyor bol ve saglıklı yavrular almanız dilegiyle allaha emanet ol saygılar..............

Thucix' Alıntı:
karabaşlarınız kostüm bakımından pek iyi değiller ama sağlık bakımından görünüş bakımından mükemmeller :heyo:

yapıları ve oyunları ile benim için1 numaradırlar bide akıllı olmaları tabii, iki gece dışarda kılırlar ama kimseye yakalanmazalar, havada da haz verir oyunuyla,ilgi ve alakanıza teşekkürler.

slm kuşların çok güzel
kuşların satılık varmı

metalog25' Alıntı:
slm kuşların çok güzel
kuşların satılık varmı

yakın zamanda bir kısmını çıkarmayı düşünüyorum, çünkü son yem edüşen 16 yavru ile kümes biraz sıkışık oldu, hangilerinden düşünüyorsun,

mehmet bey emeğinize sağlık sizde benim gibisiniz bendede tel kuyruk sarı samur kaplan galaca baska kelebek mevcut tam bir tutkunuyum kelebek kuşunun.uçururken ne kadar keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum aslında kuşlarınızı seyretmek isterdim bakıkesirde acemi birliğimi yaptım ve orda seyretmiştim sonra burdan tanıdıklar gitti getirttik seyredip almışlar zaten ordan kalma bir çift hala var yavrularını uçurdum maşşallahları var.rabbim tüyleri kadar ömür versin bol keyifler dilerim

Butun kuslarınız vok gusel Ben ses kaplanlarınızı ve bangolarınızı cok gusel buldum masallahlarınız var nice yavrular almanız dilegiyle

kelebekçi ibrahim' Alıntı:
mehmet bey emeğinize sağlık sizde benim gibisiniz bendede tel kuyruk sarı samur kaplan galaca baska kelebek mevcut tam bir tutkunuyum kelebek kuşunun.uçururken ne kadar keyif aldığınızı tahmin edebiliyorum aslında kuşlarınızı seyretmek isterdim bakıkesirde acemi birliğimi yaptım ve orda seyretmiştim sonra burdan tanıdıklar gitti getirttik seyredip almışlar zaten ordan kalma bir çift hala var yavrularını uçurdum maşşallahları var.rabbim tüyleri kadar ömür versin bol keyifler dilerim

kesinlikle haklısın, Kelebek bakanlar çok iyi bilirler diğer ırklarla arasındaki farkı ve bu bir tutkudur, kelebek kuşu yerde kostüm olarak havada uçuş performansı olarak, uçuş hakimiyeti ve akıllı olmasıyla bir çok ırkın ayrı ayrı sahip oldukları özelliklerin bir çoğuna aynı anda sahiptir,
dönüş seyretmek istersen KELEBEK, tehlikesiz ,Dönerken gider yada parıltı gördümmü iner diye düşünmeyecen,güzel dönen kelebek çook dönek kuşunu bozar bilenler iyi bilir.
uçuş istersen, at KELEBEKLERİ yıldıza çıksınlar,
kostüm istersen KELEBEği yede seyret,
yavru bakımı mı dersin oda KELEBEKlerde mevcut,
kısacası KELEBEK ırkı ayrı bir tutkudur benim için diğer bir çok ırkı da merak ederek denedim, ama Kelebek gibi zevk veren bir başka ırkta yok benim için,,,

Harika Kuşlar saygılar.

kuşlarınız çoq güzel :oley: :oley: :oley: tebrikler!
[isikli][bgcolor=]
[izlesene][izlesene][izlesene][/izlesene][/izlesene][/izlesene]​
[/bgcolor][/isikli]

bu güzel resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. birde şu alman postalarını nasıl temin ettiniz.hediyemi geldi.

kemalovun' Alıntı:
bu güzel resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. birde şu alman postalarını nasıl temin ettiniz.hediyemi geldi.

hediye değil küçük yavru iken almıştım birçift, ama ikiside erkek çıktı birini geri verdim başka bir yavru aldım oda erkek çıkınca şuan tek erkek kaldı elimde denk eşte bulamdığımdan satacam yakında,kümeste huzursuzluk çıkartıyor...

güzel resimler eline sağlık bol yavrulu sezonlar

kuşlarınız çok güzel sağlıklı günlerde besleyin

baskaların çifti satılık mı?

kaç para diyosunuz? satarsanız kaç derdiniz?

biroloji_________

gopti' Alıntı:

biroloji_________

Lutfen Kuslara Yorum Yaparken, Yapicagiz Yorum Satilikmi, Bir Cift Ne Kadar vs Gibi Terimler Kullanmayalim, Ozel Bir Talebiniz varsa Sitemizin OZEL MESAJ Servisini Kullanabilirsiniz.

Saygilar.

gopti' Alıntı:

biroloji_________

baska derken kelebeklerden mi yoksa banga ırkından mı bahsediyorsun, kelebekler dersen satmam, kısa gagalı siyahlardan dersen bir tek yavrusu kaldı elimde, ana babayı çıkradmı elimden karar verdim öze dönecem, kelebekten başka kuş olmaycak kümesimde,

walla bence de kuşlar mükemmel bende bavi çakal besliyorum 1çift de mavi macır war onları satıp bir çift kırmızı çakal alacağım gerçekten kırmızı çakallar mükemmel mavilerde süper gerçi tebrik ederim güzel kuşlar beslediğin için resimleri paylaştığın içinde teşekür ederim allah kuşlarını nazardan saklasın

şeş kafalarınız hoşuma gitti satmayı düşünüyomusunz acaba?

Hey maşallah galerı gıbı :D cok guzel dizmişsiniz kuşları hepsını ayrı bır guzellıgı var güle güle besleyın

Geri