Kuscular.org İçin Logo yarışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
azusa111' Alıntı:
Son yaptığım çalışmayı ekliyorum.
Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.

Elinize sağlık; hoş bir çalışma olmuş. Ancak istenen boyuttan büyük gibi; küçültünce bozulmalar yaşanır mı? Bu arada, güvercin figürünü siz mi çizdiniz acaba?

yarinlar' Alıntı:
azusa111' Alıntı:
Son yaptığım çalışmayı ekliyorum.
Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.

Elinize sağlık; hoş bir çalışma olmuş. Ancak istenen boyuttan büyük gibi; küçültünce bozulmalar yaşanır mı? Bu arada, güvercin figürünü siz mi çizdiniz acaba?

Teşekkürler.
Evet boyut olarak büyük.
Fakat istenilmesi halinde formatını bozmadan küçültmek mümkün.
(Sadece taslak olarak yaptım).
Güvercin figürünü internette yaptığım araştırmalarda buldum.
Fakat bulduğum resmi aynen kullanmadım.
Üzerinde bazı modifikasyonlar yaptım.

Son olarak logoya bazı eklemeler yaptım.
Çünkü bunların mutlaka logoda olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu kadar çok hit alan bir siteye nazar boncuğu şart (: .
Ve site bir türk sitesi olduğuna göre mutlaka türk bayrağımız da olmalı diye düşünüyorum.
Umarım beğenirsiniz.
Saygılarımla.
Gürkan Karagözlü

Ekli dosyalar

• deneme 7.webp
    deneme 7.webp
    46.6 KB · Görüntüleme: 1,178
bir arkadaşım war ressim öğretmeni cok güzel bir hünkari cizmiş isterseniz yayınlıyalım ama herhan gibi ırk istemesseniz ayrı

Evet arkadaşlar yapılanlar birbirinden güzel fakat sitede kalıcı olacağı için belirtilen ölçülerde biraz daha profesyonel logolar beklemekteyim.

inşallah bunu beğenirsiniz iyi veya kötü yorum yaparsanız yanlışları düzeltiriz... :slm:

mehmet tali' Alıntı:
inşallah bunu beğenirsiniz iyi veya kötü yorum yaparsanız yanlışları düzeltiriz... :slm:

Alıntı resim kullanmayın. Resmin sahibi olan site ile iletişim kurunuz. Kendi emeğinizle ve yaratıcılığınızla birşeyler üretmeye çalışın lütfen.

ADMİN' Alıntı:
Evet arkadaşlar yapılanlar birbirinden güzel fakat sitede kalıcı olacağı için belirtilen ölçülerde biraz daha profesyonel logolar beklemekteyim.

Merhaba sevgili admin,
Ben ve diğer arkadaşlar elimizden gelen en profesyonel tasarımları yapmaya çalıştık. Hiçbir çıkarımız olmadığı hâlde kişisel zamanımızdan ayırarak çok iyi çalışmalar çıkardık ortaya. Ancak sonuçta karar sizin kararınız...

yarinlar' Alıntı:
ADMİN' Alıntı:

Merhaba sevgili admin,
Ben ve diğer arkadaşlar elimizden gelen en profesyonel tasarımları yapmaya çalıştık. Hiçbir çıkarımız olmadığı hâlde kişisel zamanımızdan ayırarak çok iyi çalışmalar çıkardık ortaya. Ancak sonuçta karar sizin kararınız...

Merhabalar.
Bülent beye katılmamak elde değil.
Bence de ortada çok güzel çalışmalar var.
Ancak son karar sizlerin.
Gürkan Karagözlü

Çalışmalarınız gerçekten güzel buna kimse birşey demiyor diyemezde.
Bu güzel çalışmalarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz.
Daha değişik bir kaç çalışma daha yapabilirseniz seviniriz.yapamayacaksanızda canınız sağolsun.
Bir şeçim yapmak için erken daha bu ilanı görmeyen yeni yetiştiricilerimizde çalışma yapmak isteyeceklerdir.
Hepinizin çalışmaları bi yerlerde kullanılacaktır merak etmeyiniz.Emekleriniz boşa gitmez

inş .beyenilir güle güle kullanın

Ekli dosyalar

• harbimuzik.com.webp
    harbimuzik.com.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 1,387
Ellerine sağlık yaşar kardeşim beğenmez olurmuyuz siz emek vermişsiniz.
:oley: :oley: :oley:

Saygılar . Umarım beğenilir.

Ekli dosyalar

• pessimiste.webp
    pessimiste.webp
    41 KB · Görüntüleme: 1,403
leeyukeen' Alıntı:
inş .beyenilir güle güle kullanın

Mükemmel bir çalışma olmuş. Görsellikte biraz daha oynama yapabilirmisiniz. Mesela yazıların fontlarında, birde yazılarda mesela Türkiye'nin Gerçek kuşçular Derneği yerine Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi yazarmısınız.
Teşekkürler.

Pessimiste' Alıntı:

Bu çalışmanızda gerçekten şahane olmuş. Hele hele kuscular.org yazısının fontu ve planı süper olmuş. Çalışmalarınız ana logo olarak seçilmezse dahi mutlaka sitede uygun yerlere koyulacaktır.
Teşekkür ederim elinize sağlık.

Gerçekten mükemmel çalışmalar ortaya çıkıyor hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

ADMİN' Alıntı:
Pessimiste' Alıntı:

Bu çalışmanızda gerçekten şahane olmuş. Hele hele kuscular.org yazısının fontu ve planı süper olmuş. Çalışmalarınız ana logo olarak seçilmezse dahi mutlaka sitede uygun yerlere koyulacaktır.
Teşekkür ederim elinize sağlık.

Benim için zevk ben müsait oldukça elimden gelen güzellikleri ortaya çıkarmaya çalışıyorum . Yorumlarınız için teşekkür ederim.

bunları yaptım gözlerim agırdı o yuzdeen bıraktım eskıden çok yapardım ama şimdi hemen gözlerım ağırıyor :hungur:

Ekli dosyalar

• harbimuzik1_com.webp
    harbimuzik1_com.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,378
  • harbimuzik_com.webp
    harbimuzik_com.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 1,379
yaşar abi çok güzel bi çalışma olmuş eline sağlık

Yaşar kardeşim eline,gözüne,emeğine,yüreğime sağlık.
Yine ok güzel olmuş hele o "K" harfine hasta kaldım.

tşkler ömer beyendiginize sevındım :)

Selamlar.
Arkadaşlar yapılan logoların tamamı değişik değişik bölümlerde kullanılmak üzere foruma koyulmuştur.
Ana logo olarak leeyukeen kullanıcısının yaptığı logo kullanılmıştır. Diğer kullanıcılarımızın yaptığı logolar ise değişik bölümlerde kullanıma açılmıştır.
İlgi alaka gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.

Yeni logo hayırlı , uğurlu olsun, yapanın emeğine sağlık, beyaz güvercinler hoş durmuş,soldaki güvercinin cinsi nedir acaba gagayı bükmüş baya, iskendurun cinsine benziyo, güvercinlerden bitanesi beyaz posta olsaymış daha güzel olurmuydu ? Alttaki dal zeytin dalımı ? cok soru sordum :)
Sonuç olarak tema güzel, beyaz saflığı, zeytin dalı barışı, güvercinde de özgürlüğü simgeler. :tamam:

zaman bulukca yıne yaparım elımde 4 site var onları içerıgını bıterıyımde daha guzellerınıde yaparım bu arada ödulum nerede :) evemi gelcek yoksa benmı geleyım alayım :) :)

Selamlar.
Sayın Admin,
Yaptığım logoyu bir sayfanızda kullandığınızı gördüm.
Boyutun sizin istediğinizden büyük olduğunu farkettim.
Ekte gönderdiğim dosya tam istediğiniz ebattadır.
Bunu diğeri ile değiştirmenizi rica ediyorum.
Saygılar.

Ekli dosyalar

• 859.webp
    859.webp
    28.7 KB · Görüntüleme: 1,483
azusa111' Alıntı:
Selamlar.
Sayın Admin,
Yaptığım logoyu bir sayfanızda kullandığınızı gördüm.
Boyutun sizin istediğinizden büyük olduğunu farkettim.
Ekte gönderdiğim dosya tam istediğiniz ebattadır.
Bunu diğeri ile değiştirmenizi rica ediyorum.
Saygılar.

Teşekkürler ilk fırsatta içinde bu logoyu diğeri ile değiştiriceğiz sağolun.
Ama şu anda teknik işlerle uğraşan arkadaşımızın bazı işleri var bu süre biraz uzar ise kusurumuza bakmayın.

Yapılan tüm logolar forumun çeşitli yerlerinde kullanılıyor.
Yeni çalışmalar yaparsanız bizleri mutlu edersiniz.değişik değişik bir çok logo kullanırız.Daha renkli,güzel bir sitemiz olur.

Tüh ana sayfayı kapamadık iimi :D Ben gec girdim aranıza Şu avtardan yapıyım isterseniz.

TheMetaor' Alıntı:
Tüh ana sayfayı kapamadık iimi :D Ben gec girdim aranıza Şu avtardan yapıyım isterseniz.
Avatar galerisi için 135x135 boyutlarında fazla sayıda avatar yaparsanız avatar galerisinde ayrı bir sayfa açarak kullanabiliriz.

Aklınızda tasarladıgınız içinizden gecen bişi varsa söleyin ona göre yapayım Hüseyin.Yoksa bana kalsa kus flan koymıcam yani.

Geri