Kuscular.org İçin Logo yarışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
TheMetaor' Alıntı:
Aklınızda tasarladıgınız içinizden gecen bişi varsa söleyin ona göre yapayım Hüseyin.Yoksa bana kalsa kus flan koymıcam yani.
Kuş sitesine kuşla ilgili avatar yakışır. Teşekkürler.

aylqqh.gif

Buda benden olsun bi benzerini bulamassınız Hüseyin bey :) güle güle kullanın Saygılar.

TheMetaor' Alıntı:
aylqqh.gif

Buda benden olsun bi benzerini bulamassınız Hüseyin bey :) güle güle kullanın Saygılar.

Sadık Bey bize bu logolardan avatar galerisi oluşturacak kadar yapmanız mümkün mü?

Bir de site amblemi logosu tasarlayabilirseniz seviniriz.

Kalıcı güzel bir logo arıyoruz.

Ömer bey Avatar galerinde kullanacak akdar derken boyutunumu düşeriyim?
+ Logo Boyutları ne olacak Yoksa Sadece bir simgemi istiyorsunuz Banner mı istiyosunuz logo mu + hareketlimi eklerseniz boş bir zamanda bakıcam

Kadar derken miktardan bahsettim eğer yapabilirseniz.yani küçük bir avatar galerisi sizin eseriniz.
sitemizde yıllarca kullanılşacak olan.

Diğer detayları hüseyin bey anlatsın teknik konulara o bakıyor boyut falan.

Tabi boş buldukça eklerim ben Hocam.

Logo,banner çalışması yapmak isteyen sitemiz için güzel çalışmalar beklemekteyiz.

KONUYU DAHA YENİ GÖRDÜM BİR TANEDE BEN HAZIRLADIM..

ÇOK GÜZEL DEĞİL AMA İNŞALLAH SİZLER BEĞENİRSİNİZ..

SERHAT BONCUK....

Ekli dosyalar

• Kuscular Sitesine Bir Resim.webp
    Kuscular Sitesine Bir Resim.webp
    72.3 KB · Görüntüleme: 1,376
S BONCUK' Alıntı:

SERHAT BONCUK....

Elinize saglık çok güzel olmuş.
Yapılan her banner,logo biryerlerde kullanılacaktır emeginize saglık bos buldukca çeşitli varyasyonlar yapabilirseniz çok seviniriz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
S BONCUK' Alıntı:

SERHAT BONCUK....

Elinize saglık çok güzel olmuş.
Yapılan her banner,logo biryerlerde kullanılacaktır emeginize saglık bos buldukca çeşitli varyasyonlar yapabilirseniz çok seviniriz.

BEĞENMENİZE SEVİNDİM.. YANLIZ ÇEŞİTLİ VARYASYONLAR DERKEN NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ TAM ANLAMADM.

Boş kaldıkça gönlünüzden koptugu kadar çeşitli değisiiklerınden de yapar buraya eklersenız sevınırım demiştim.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Boş kaldıkça gönlünüzden koptugu kadar çeşitli değisiiklerınden de yapar buraya eklersenız sevınırım demiştim.

TABİKİDE..

ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN BOŞ VAKTİM EPEY OLUR....

ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DEĞİŞİK BANNERLER HAZIRLARIM..

YAPTIĞIM BANNERİ BEĞENMENİZ GERÇEKTEN MUTLU ETTİ..

Elinize saglık

kuscularlogo.jpg

kusculardizaynn.png

squiptar Eline sağlık. 2. yaptığın logoyu izninle header alanında kullanıyorum.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
squiptar Eline sağlık. 2. yaptığın logoyu izninle header alanında kullanıyorum.
Ne demek tabiki kullanabilirsiniz. Yanlız resim jpg olduğundan dolayı transparan kısmı bozuk cıkıyor bu yüzden png formatında yüklenmesi gerekiyor. Resimi size png olarak yollayayım güncelleyin. (Not : Akşam 20:00 gibi yollayabilirim.)

İsmail Bey mükemmel olmuş ellerinize saglık sitemiz için bos kaldıkca arada boyle güzel çalısmalar yaparsanız bizleri çok mutlu edersınız gerçekten harika olmuş.
facebook sayfasında profil resmi oldu bile grubumuzun çalışmanız.
"Ş" VE "Ç" yerine s ve c kullanırsanız bence daha güzel ama her türlü süper tekrar ellerinize saglık

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
İsmail Bey mükemmel olmuş ellerinize saglık sitemiz için bos kaldıkca arada boyle güzel çalısmalar yaparsanız bizleri çok mutlu edersınız gerçekten harika olmuş.
facebook sayfasında profil resmi oldu bile grubumuzun çalışmanız.
"Ş" VE "Ç" yerine s ve c kullanırsanız bence daha güzel ama her türlü süper tekrar ellerinize saglık

Beyendiğinize sevindim Ömer bey . Tabiki neden olmasın.. Bu arada resimlerin png uzantılı formatlarını koyuyorum .

kuscularorgheader.png

kuscularorgheader2.png

Sagolun İsmail Bey sitemizin maskotu eksik bi tek.
Bunu da bize hediye edebilecek bize has kalıcı bir maskot yapabilirmisiniz.

Buda maskotumuz olsun ozamansa :haha:

Ekli dosyalar

• maskotdesign.webp
    maskotdesign.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 1,644
Ellerinize saglı İsmail Bey bizi kırmadınız ugrastırdınız.
Gerçi bu kurtarıcı süper kuş olmaz bu düşmanımız bizi korkulu rüyamız kuşcuların :)
Güvercin olsa daha iyi olurdu :)

Ellerinize,emeginize saglık.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Ellerinize saglı İsmail Bey bizi kırmadınız ugrastırdınız.
Gerçi bu kurtarıcı süper kuş olmaz bu düşmanımız bizi korkulu rüyamız kuşcuların :)
Güvercin olsa daha iyi olurdu :)

Ellerinize,emeginize saglık.

:) Zaten güvercinlerimiz karşı koyamıyacağı için karşı koyabilecek bir kahraman'a ihtiyacımız vardı ve böyle bir çalışma meydana geldi.

squiptar' Alıntı:

bu maskot çok güzel olmuş elinize sağlık ..İstanbul un hangi semtinde oturuyorsun?Dönek mi uçuruyorsun?

kemal' Alıntı:
squiptar' Alıntı:

bu maskot çok güzel olmuş elinize sağlık ..İstanbul un hangi semtinde oturuyorsun?Dönek mi uçuruyorsun?
Teşekkür ederim. İstanbul-Esenlerde ikamet ediyorum . Dönek uçurmaya çalısıyorum diyelim biz ona :p

squiptar' Alıntı:
kemal' Alıntı:
squiptar' Alıntı:

Teşekkür ederim. İstanbul-Esenlerde ikamet ediyorum . Dönek uçurmaya çalısıyorum diyelim biz ona :p
Allah kolaylık versin o zaman dönekle uğraşmak zor döndürmek için oda dönekse eğer döner güzel gül misali..

kemal' Alıntı:
squiptar' Alıntı:
kemal' Alıntı:
squiptar' Alıntı:

Allah kolaylık versin o zaman dönekle uğraşmak zor döndürmek için oda dönekse eğer döner güzel gül misali..

Birde çevremizdeki kuş avcıları olmasa .. Eylül'den beri besliyorum su anda tip ve bango eğitmeye çalısıyorum . Elimdeki dönekler genç olduğu için uçuramıyorum aslında ucurmak gerekiyor fakat acemi olduğu için uçurduğum gibi 20-30 kus ile gökyüzünü alabora yapıyor 3*5 bina yanımdaki güvercin besleyen bir arkadaş. :asla:

Yapacak bir şey yok onları Allah a havale ediyoruz ..Dönek çok uçmak ister hemde çokk uçacak ki ciğeri açılacak ..Yoksa turp kalır turp kalırsada bir şeye yaramaz..

Geri