Kuscular.org İçin Logo yarışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
kemal' Alıntı:
Yapacak bir şey yok onları Allah a havale ediyoruz ..Dönek çok uçmak ister hemde çokk uçacak ki ciğeri açılacak ..Yoksa turp kalır turp kalırsada bir şeye yaramaz..

Aynen öyle Kemal bey. Bakalım zamanla girer herşey yoluna öyle temenni ediyoruz :hmm:

BU GÜN Bİ TANE DAHA BANNER HAZIRLADIM. DAHA ÇEŞİTLİ OLABİLİRDİ AMA BİLGİSAYAR DA UFAK TEFEK SORUNLAR OLDUĞU İÇİN BU KADAR OLDU. "Türkiye`nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi" SLOGANI "kuscular.org" YAZISI İÇİNDE VAR AMA BELLİ OLMAMIŞ FAZLA.

DAHA ÖNCEKİ YAPTIĞIM BANNERDE Bİ UFAK DEĞİŞİKLİK YAPTIM

Ekli dosyalar

• banner1.webp
    banner1.webp
    73.2 KB · Görüntüleme: 1,594
  • banner2.webp
    banner2.webp
    67.6 KB · Görüntüleme: 1,640
Serhat kardeşim yeniside müthiş olmuş ellerine,emegine saglık.

taklaci-guvercinler-taklaci-oyun-kuslari/sakaryadan-mardin-taklacilari-t12005.html

Üstteki linkde havadaki hareketleri var ve kaliteli resimler bu resimleri de kullanarak boş zamanlarınızda bu işten anlayan herkesten yeni çalışmalar bekliyoruz.

Emek verdiginiz her çalışma bizim için çok degerlidir ve kullanılacaktır.
Yapanlara tekrar tekrar teşekkürler.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Serhat kardeşim yeniside müthiş olmuş ellerine,emegine saglık.

taklaci-guvercinler-taklaci-oyun-kuslari/sakaryadan-mardin-taklacilari-t12005.html

Üstteki linkde havadaki hareketleri var ve kaliteli resimler bu resimleri de kullanarak boş zamanlarınızda bu işten anlayan herkesten yeni çalışmalar bekliyoruz.

Emek verdiginiz her çalışma bizim için çok degerlidir ve kullanılacaktır.
Yapanlara tekrar tekrar teşekkürler.

LİNKTEKİ RESİMLERİ KULLANARAK BAŞKA BİR BANNER DAHA HAZIRLARIM EN KISA ZAMANDA
BU İŞTEN ÇOK FAZLA ANLAMIYORUM AMA ÖĞRENCİYİM DAHA, İLERDE DAHA İYİLERİ OLACAK İNŞALLAH :)

HAYIRLI AKŞAMLAR.

VERDİĞİNİZ LİNKTEKİ RESİMLERİ KULLANARAK BİR BANNER HAZIRLADIM.
AMA WEB TASARIMI DERSİ İÇİN BİR PROJE YAPMAM GEREKİYOR. O YÜZDEN FAZLA ZAMAN AYIRAMADIM.
KISA ZAMANDA FARKLI ÇALIŞMALAR YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.

[ BİRDE SANIRIM LİNKTEKİ GÜVERCİNLERİN HEPSİ TAKLACI. YAPTIĞIM ÇALIŞMADA BİR TANE DE KENDİ GÜVERCİNİMİZİN RESMİ VAR EĞER SADECE TAKLACILAR OLSUN DERSENİZ ONU KALDIRABİLİRM. ]

Ekli dosyalar

• bann.webp
    bann.webp
    66.5 KB · Görüntüleme: 1,582
Yok kardeşim estagfurullah çok güzel olmuş.
Sadece taklacı olmasın tabi hepimizin besledigi kuşlar olsun çünkü bu site sadece taklacı besleyen ve sevenlerin degil tüm ırklarımızı besleyenlerın,herkesin sitesidir.
Ama ben eskiden beri güvercinlerin havadaki hareketlerine ilgi duydugumdan ve bu linkteki resimler çok kalıteli ve güzel yakalanmış o yüzden bunları söyledim.

Serhat Kardeşim türkiyenin en çok ziyaret edilen ghüvercin sitesi yazısının rengini degiştirirsen okunur hale gelirse cok daha güzel.

Ellerine saglık bos kaldıkca yaratıcı degısık çalışmalarını bekliyorum logo da olabilir.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Yok kardeşim estagfurullah çok güzel olmuş.
Sadece taklacı olmasın tabi hepimizin besledigi kuşlar olsun çünkü bu site sadece taklacı besleyen ve sevenlerin degil tüm ırklarımızı besleyenlerın,herkesin sitesidir.
Ama ben eskiden beri güvercinlerin havadaki hareketlerine ilgi duydugumdan ve bu linkteki resimler çok kalıteli ve güzel yakalanmış o yüzden bunları söyledim.

Serhat Kardeşim türkiyenin en çok ziyaret edilen ghüvercin sitesi yazısının rengini degiştirirsen okunur hale gelirse cok daha güzel.

Ellerine saglık bos kaldıkca yaratıcı degısık çalışmalarını bekliyorum logo da olabilir.

KALDIRABİLİRİM DERKEN BANNERİ TAKLACI GÜVERCİNLER BÖLÜMÜNE KOYARSANIZ FALAN O YÜZDEN SÖYLEMİŞTİM AMA SORUN OLMADIĞINA SEVİNDİM YAZININ RENGİNİ ve FONTUNU DEĞİŞTİRDİM ONLARI DA GÖNDERİYORUM.

Ekli dosyalar

• kuscuarrrrr.webp
    kuscuarrrrr.webp
    70.7 KB · Görüntüleme: 1,595
  • kuscularr22.webp
    kuscularr22.webp
    67.5 KB · Görüntüleme: 1,680
Geri