~ KUSCULAR.ORG PiKNiKTE ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 145
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Degerli Kuscular.Org Ailesi..
Sitemiz olarak siz değerli üyelerimizle birlikte nasıl bir etkinlik yapabiliriz adına çalışmalar yürüttük ve ortak karar olarak tüm üyelerimizle birlikte yaz için,piknik etkinliğine karar verdik.

Yer olarak ise Türkiye`mizin başkenti Ankara'nin Göksu parkini seçtik,gelecek yıllarda bu etkinliğimizi diğer güzel illerimizde yapmak ve çeşitli yerler görmek dostlar kazanmak adına hem fikir olduk.

Katılım tarihi,katılım şartları vs. aşağıdaki şekildedir.

• Planlanan tarih 25 Temmuz 2010 Pazar günü.
  • Pikniğimize en son kayıt tarihi 15 Temmuz Perşembe günü.
  • Pikniğimize Ankara dışından gelecek üyelerimiz icin A.S.T.i (otagar) de saat 07,00 ile 07,30 arası karşılama yapılacak ve ulaşım sağlanacaktır,eğer imkanı olupta biryerden toplu şekilde belirtilen yere gelme şansı olursa üyelerimizin daha hos ve güzel olacaktir.
  • Pikniğimize katılacak üyelerimiz yanlarında gelirken spor kıyafetide getirmeleri önemle rica olunur.
  • Piknik ücretli degildir sadece giriste fis alinacaktir,alinan fis numarasi ilede cekilis yapilacaktir.Cesitli hediyelermis bu fis ile belirlenecektir.
  • Katılmak isteyen arkadaşlarimiz,ad ve soyadlarını nerden geleceklerini konunun altına yazarak pikniğimize katılımlarını yapabilirler.

Maksadımız dostluk ve paylaşim adına birşeyler yapmak,umarım siz değerli üyelerimiz ve camiiyamiz bundan hoşnut ve memnun olurlar.Maksat muhabbet ve dostluk,piknik bahane.

Türkiye çapında bu fikri ilk olarak sunmuş olmaktan son derece memnun olduğumuzuda belirtmeden geçemiycem ,umarım bu davranışımız paylaşım adına örnek bir organizasyon ve güzel bir calışma olur.

Tüm üyelerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder,herseyin gönlünüzce olmasını dileriz,sevgi ve saygılar...

Kabataslak söyle bir liste yaptik gelmek istiyenler adi altinda,ismini unuttugum kimse varsa hatirlatmasini rica ediyorum hic olmiya belli olsun kimin gelip gelmiyecegi bizde ona göre kendimizi ayarliyalim insallah.

* Piknige Katilmak Istiyenler *

1. Tahir Kemal BOZOGLU
2. Ferhat POTUKOGLU ( 0541 657 97 85 )
3. Saim AKYOL
4. Ömer SEZER + 4 arkadas
5. Abdullah AGIR
6. Abdullah KARAHANLI
7. K.Kaan BÜRKER
8. Halil KARAHAN
9. Hüseyin TURAN
10. Senol TURAN
11. Ugur Hoca
12. Sinan ÖZTEKIN
13. Mehmet AKYOL
14. Özay TORUN
15. Gökhan KESTANE
16. Hamza BALCI
17. Murat TARIM
18. Aras ÖKSÜZ
19. Mustafa ATAY
20. Serkan BONCUK
21. Alper KARTAL
22. Yasin YILMAZ + 4 arkadas
23. Cengiz DEMIRCI + 4 arkadas
24. Tezcan KAVUSTURAN
25. Dogan TOKER
26. Serafettin KARAÖZ
27. Nizami ATILGAN
28. Nuri AKCAY
29. Ahmet KARA
30. Nurettin Tekin KUS
31. Metin SAHiN
32. Hasan KAPLAN + 4 arkadas
33. Mustafa ILERI + 4 arkadas
34. Dursun SANVERIR
35. Baris YOLERi
36. Nuri ÖZTÜRK
37. Adil KAYABASI + 3 arkadas
38. Aydin BERBER
39. Sezai KOCUBOGA
40. Nedim ARIK + 4 arkadas
41. Hasan DiZGiN
42. Alparslan YALCIN
43. Muharrem KARADERELi + 1 arkadas

Gelmek isteyipte ismini yazmayi unuttuklarimiz varsa kusura bakmasinlar,hatirlatirsalar cok iyi olacaktir.Liste üzerinde oynama yapabiliriz.

Ekli dosyalar

• kuscularorg.webp
    kuscularorg.webp
    386.5 KB · Görüntüleme: 3,834
müthiş güzel bir fikir :heyo: iş durumum 25 temmuzda ne gösterir bilmiyorum ama gelirim .böyle bir tanışma bence kaçırılmaz.Hamza Balcı Ankara'dan katılıcağım, inşallah yer olarak nereyi düşünüyorsunuz acaba Ankarada :slm:

İnşanlah o günleri görmek nasip olur, hayırlısıyla.

Güzel bir fikir, umarım daha güzel bir kaynaşma imkanı olur bu vesi ilede ..
Katılmak ta isterim açıkçası, ancak şimdiden konuşmak olmaz, bakalım allah ne günler gösterecek bize , ya nasip diyelim inşallah... selamlarŞEREF

s.a çok güzel bir fikir kuşçu abilerimizle arkadaşlarımızla kanaşmak daha bi güzel olacak sanırım inşallah hayırlısı olur paylaşım içinde teşekkür ederim.

(SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

Umarım hayırlısı olur, katılmak isteyenler buradan belirtirse daha farklı bir organizasyonda düzenlenebilir. Kümes ziyaretleri, yarışma falan gibi etkinliklerde olabilir.

İnşallah bir aksiklik çıkmadığı takdirde oradayım.Emeği geçenlere teşekkürler.

umarım dıyer ıllerde de yapılır.guzel bır fıkır...
bursa ankara bayagı bır mesafe..yoksa coluk cocuk aılece gelmek ısterdım..

İşte bu... Süper bir fikir! Allah nasip ederse katılmak isterim. Yer olarakta Gölbaşı'na gidebiliriz. Muhabbet eşliğinde cızbız(ızgara) :)) ve sonrasında da kırda biraz top oynarız.

tekinn' Alıntı:
umarım dıyer ıllerde de yapılır.guzel bır fıkır...
bursa ankara bayagı bır mesafe..yoksa coluk cocuk aılece gelmek ısterdım..

Sana katiliyorum Tekin abi,nasipse gelcek senelerde ailelerle birlikte bu türlü etkinlik yapmayi düsünüyoruz ozamanda Bursa`da olur insaallah.Ilk etapta bu sekilde yapmayi düsündük malum bütce meselesi,ama ileride daha farkli etkinliklerimiz olacaktir.

Sevgilerimle,BOZOGLU

ugurk81' Alıntı:
İşte bu... Süper bir fikir! Allah nasip ederse katılmak isterim. Yer olarakta Gölbaşı'na gidebiliriz. Muhabbet eşliğinde cızbız(ızgara) :)) ve sonrasında da kırda biraz top oynarız.

Hocam takimi kurduk insaallah.Bende oynarim derseniz sizide gencler takimina alalim cünki karsi takim hayli iddiali onun icin saglam futbolculara ihtiyarcimiz olacak.

Görüsmek ümidiyle.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:

Hocam takimi kurduk insaallah.Bende oynarim derseniz sizide gencler takimina alalim cünki karsi takim hayli iddiali onun icin saglam futbolculara ihtiyarcimiz olacak.

Görüsmek ümidiyle.

S.a.
Uzun zamandır toptan uzak kalsam da nasip olursa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. İdalıları yenersek dalgası daha güzel olur :)))) İnşallah istediğimiz gibi dostlukların kurulduğu güzel bir gün yaşarız. Bence en önemlisi bu...

selamun aleykum bizler ankaralı olarak bütün kuşçu arkadaşlarımızı .... kuşçular .org adına düzenlediğimiz tanışma kaynaşma dostluk için oganize edilen pikniğe bekliyoruz katılımcı bütün kuşçu arkadaşlara . ve bu işte emeği geçen ve geçecek arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum .saygılar . m. saim akyol

cümleten s.a ö güne kadar bi aksilik olmazsa gelmeye calışcam aeo malum dünya hali ölmezsek nasip

Selamun aleyküm site içerisinde dostluğu pekistirmek amaclı güzel bir düşünce buşekildeki konuların sıklasması gerek kendimizi gerek karsımız dakini tanımamız için güzel bir vesile vede aksi bir durum olmadığı müddet ce ALLAH izin ederse ben de varım bu organizede.

Pikniğe tezkerem ile gelirim artık Kuşçular org ailesi :) Çünkü o tarihte evimde oluyorum Allah nasip ederse bi aksilikde çıkmaz ise bende orda olurum Saygılarımla "SrKnbNcK

Serkan BONCUK' Alıntı:
Pikniğe tezkerem ile gelirim artık Kuşçular org ailesi :) Çünkü o tarihte evimde oluyorum Allah nasip ederse bi aksilikde çıkmaz ise bende orda olurum Saygılarımla "SrKnbNcK
selamunaleykum serkan
insallah gelirsinizde bir aksilik olmaz hep beraber guzelbir gun geciririz en buyuk asker bizim asker butun mehmetlere selam allaha emenet olun insallah
saygilarimla ferhat

ferro18' Alıntı:
Serkan BONCUK' Alıntı:
selamunaleykum serkan
insallah gelirsinizde bir aksilik olmaz hep beraber guzelbir gun geciririz en buyuk asker bizim asker butun mehmetlere selam allaha emenet olun insallah
saygilarimla ferhat

Teşekkürler mehmet abi bütün mehmetçiklerinde sana selamı var saygılarımla "SrKnbNcK

Merhaba,
Organizasyon ne oldu?
Bu tür organizasyonların iyi duyurulması gerekir. Mesela,taklacılar ve diger başlıklar altında.
Yeni organizasyon planları var mı?

hepinize eglenceli ve çok güzel piknik olması dileklerinde bulunuyorum bende gelmek isterdim ama tam 25 temmuz da nişanlanıyorum hepinize iyi eğlenceler saygılarımla...........

HASAN YILMAZ
BURDUR

Dostlarımız abılerımız bı yol gosterırse benım amacım bu bır festıval havasında,seklınde olsun
Her yoreden dostlarımız gelecek kuslarını sergılesın.
Olursa bırde yardım amaclı mezat yaparız.
Cok kapsamlı dıllere destan bır festıval senlık havasıda olması hayalım.
Eger becerebılırsek buyuklerımız ısık tutarsa onumuze yardım ederse yapılabılır.
Tum dernekler yurdumuzdakı ve yurt dısındakı gurbetcı dernekler davetlıdır zaman yaklassın temasa gecılıp derneklerden otobus kaldırtabılır sayın dernek baskanları kendı ılını organıze edebılır.
rant gutmeyen ,kar gutmeyen sadece dostluk amaclı,tanısma kaynasma amaclı cok guzel bır senlık olabılır bu kadar kısıyız.

Dedigım ve hayal ettıgım gıbı bır ortam yapabılırsek bız guvercın sevenlerın ne kadar guzel bır dostluk cercevesınde ne kadar guzel bı organızasyon yaptıgını ve cesıtlı yorelerımızın kuslarını tanıtmak amaclı yaban tv ve degısık butun tv kanallarını da davet edecegım ve geleceklerdırde emın olun.

harika bir organizasyon tebrik ederim teşekürler. :heyo: :heyo:

İyi düşünülmüş güzel bir organizasyon çesıtlı yorelerımızden gelen tüm üyeler arasında dostluk amaclı tanışma,görüşme,konuşma açısından iyi bir fikir şimdiden teşekkür ederim.

slm cümleten kuşcular.org üyeleri yada sitemizi ziyaret eden tüm vatandaşlarımız.bencede böyle bir katılım çok hoş olur.ALLAH nasip ederde geliriz inşallah emeği geçen geçecek olan tüm dostlara şimdiden tşk ler.ama ali kardeş bence erdoğan yan çizer şimdiden diyeyim bak sonra söylemedin deme :hhh:

selamlar bu organizasyona bende katılırım ama düzenleyecek arkadaşlar organizasyon gidişatını tam olarak belirleyerek üyelere tam bilgi vermeleri gerekmektedir böylece katılım yüksek ve yerinde olur.Saygılarımla,

Alper kartal

akartal' Alıntı:
selamlar bu organizasyona bende katılırım ama düzenleyecek arkadaşlar organizasyon gidişatını tam olarak belirleyerek üyelere tam bilgi vermeleri gerekmektedir böylece katılım yüksek ve yerinde olur.Saygılarımla,

Alper kartal

Merak etmeyin Planlanan tarih 25 temmuz.. Özellikle temmuz ayında herşey net olarak belli olacaktır. Aslında şimdiden çoğu şey belli ama dediğim gibi temmuz ayı geldiğinde aklınıza takılacak bir soru kalmayacaktır. Özellikle Ankaralı abilerim bu konu üzerine emek sarfetmeye başldılar ve Allah'ın izniyle çok güzel bir organizasyon düzenleyecekler..

teşekkürler sinan kardeş bizimde bir katkımız olursa severek yardımcı oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri