~ KUSCULAR.ORG PiKNiKTE ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 145
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bi bn gelemedim yha herkez gelmis gelen de öwüo insan kardesini götürmezmi la ?
kullanici sayısının ankarda cok olmasi dolayisi ilemi orda yaptınız?

S. A.Önce tüm islam aleminin geçmişkandilini kutlar daha nice kandillere kavuşmamız dilegiyle çok istememe ragmen nobet sistemi şeklinde çalıtıgımdan dolayı KUŞCULAR ORG un ve üyelerinin fedakarlık örnegi göstererek yapmış oldukları piknik organizasyonuna katılamadıgım için çok üzgün oldugumu belirtmek istiyorum emegi geçen katkıda bulunan ustalara gençlere tek tek teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim bir ünlü sözü ile bitirmek istiyorum BÜTÜN GÖNÜLLERDE YERİNİN OLMASINI İSTİYORSAN SÖZÜNÜ BÜTÜN GÖNÜLLERE UYACAK BİÇİMDE SÖYLE

selamunaleyküm barış kardeşime abdullah kardeşime halil abi kaan kardeşime çankırıdan gelen . yozgattan gelen. ankara dışından katılan tüm.dostlara teşekkür ederiz .

Değerli arkadaşım çok doğru bir söz ;

BÜTÜN GÖNÜLLERDE YERİNİN OLMASINI İSTİYORSAN SÖZÜNÜ BÜTÜN GÖNÜLLERE UYACAK BİÇİMDE SÖYLE

,,,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• hasan haplan abimiz.webp
    hasan haplan abimiz.webp
    343.7 KB · Görüntüleme: 1,904
  • DSCN0925.webp
    DSCN0925.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,822
  • DSCN0949.JPG
    DSCN0949.JPG
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,805
,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• DSCN0964.JPG
    DSCN0964.JPG
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,811
  • DSCN0965.webp
    DSCN0965.webp
    974.8 KB · Görüntüleme: 1,812
  • DSCN0968.webp
    DSCN0968.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,894
,,,,,,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• DSCN1013.webp
    DSCN1013.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,791
Ömer ve Hüseyin yorgunluklarını atıp kendilerine gelemediler herhalde? video görüntülerine sıra ne zaman gelecek? :)

Şaka biryana, Başta
ferro18
yasin18
hüseyin başoğlan
ömer özkurt
cengiz demirci
tahir kemal bozğlu
ve simini hatırlayamadığım
Davetlerimize katılan tüm gönül dostlarına çok çok teşekkür ederim.
Gönüllerince kuş izlettiremesekte,misafir etmekten, ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istityorum.
Hepsinden ALLAH razı olsun.

Ayrıca Piknikte emeği geçen tüm kardeşlerime ,davete icabet eden tüm ağbey ve dostlarımıza teşekkür ederim.

Selamun aleyküm herşeyden önce piknikte emeği gecen üstad larımıza abilerimize arkadaşlarımıza sonsuz teşekürler piknik icabında beni aştide karşılayan Tahir kemal BOZOĞLU, Nuri arkadaşımız vede yanında bulunan bizlere hizmette kusur etmeyen emek veren 3 yakışıklıyada. ayrıca teşekürler piknik alanına meziyetlide olsa tatlı bir yolculuk ile ulaştık burada değerli üstad larımızdan Turan bey polis Dursun ŞANVERİR, Saim AKYOL,Ferhat POLTUKOĞLU, ve isimleri tam akılıma gelmeyen değerli kişiler vardı malum gündüz benim uyku saatimdi osebebten maruzatımı hoşgörürler inşAllah sabahın ilk sohbetini keyifi ile yaptık sonra zamanla toplanmaya başladı değerli üstadımız Cevdet ÖZBAYER polis ALİ, Cengiz, bey Metin BALTACI, sohbete dail oldu saat ilerledikce katılım coğaldı vede güzel bir etkinlikti site yönetiminden Hüseyin BAŞOĞLAN vede Ömer ÖZKURT arkadaşlarımıza Barış YOLERİ vesilelerinden dolayı teşekürler güzel bir gün gecti vede sanalda olsa kişiyi tanıyıp aynı ortamda bulunmanın daha farklı olduğu vede kimseyi tanımadan kimsenin kimseye sadece sanal diye ahkam kesmesinin yanlışlıklarının daha bir görülür hale geldiğini inziba ettim. butür organizasyon ların devamı nı diler yedik içtik herkes hakkını helal eder inşAllah hepinize saygılar...

Benim için çok güzel bi gün oldu,senelerdir görmediğim arkadaşlarımı ölmeden görme ,hiç tanımadığım sadece sitede isimlerini gördüğüm gençleri görüp tanışma fırsatınıda yakalamış oldum.

Bu güzel etkinliği bizlere sunan tüm yönetici gençlere ve bizlere hertürlü olanağı sağlayıp harika bir menü ve güzel sohbetleriye eskileri yad etmemize sebep olan herkeze teşekkür ederim,emeği geçenler haklarını helal etsinler.

Selam ve sevgilerimle
Cevdet Özbayer Ankara

Bu siteye katıldığımdan beri 25 temmuzu iple çekiyordum ama sohbet ortamında yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı katılamadım.
Pikniğe katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık.
Tanışmak istediğim ustalşarın çoğu orda imiş.doğrusu ortamda olan arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur.
RESİMLERE İSİMLERİ ETİKETLERSENİZ EMİNİ BENİM GİBİ BİR ÇOK ARKADAŞİTA MEMNUN OLACAKTIR.
EMEĞİ GEÇEN VE ORADA OLAN TÜM ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.
SAYGILAR..........

hüseyin turan' Alıntı:
Bu siteye katıldığımdan beri 25 temmuzu iple çekiyordum ama sohbet ortamında yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı katılamadım.
Pikniğe katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık.
Tanışmak istediğim ustalşarın çoğu orda imiş.doğrusu ortamda olan arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur.
RESİMLERE İSİMLERİ ETİKETLERSENİZ EMİNİ BENİM GİBİ BİR ÇOK ARKADAŞİTA MEMNUN OLACAKTIR.
EMEĞİ GEÇEN VE ORADA OLAN TÜM ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.
SAYGILAR..........

bence daha geçerli bi mazeretiniz olması lazım daha inandırıcı benimle tartışdınız ve geçmiş sayfalarda katılmayacagımı beyan ettim

selamın aleyküm.hafta sonu geçtiğimiz pazar gün yapılan organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara başta gecesini gündüzüne katan ferhat abi cengiz abi dursun emmi ahmet abi yasin kardeşime mustafa saim abi faik abi ve site yönetimi barış ve muğladan gelen dier misafir arkadaşıma teşekkür ederim.katılan arkadaşlara ve yaşca büyük abiler ve amcalarımada teşekkür ederim.gerçekten güzel bir organizasyon oldu büyük emek harcandı fakat katılımın biraz daha fazla olması bekleeniyordu olmadı işte klavye başında yazmaya benzemio bu iş.sözle ne peynir oluyo nede fare doyuyor.....saygılarımla ankaragüçlü memet

Yasin18' Alıntı:
Malumları olduğu üzere; 25 Temmuz 2010 Pazar günü Göksu parkında piknik etkinliği gerçekleştirilmiştir. Bu piknikte çerçevesinde gecesini gündüzüne katarak bizlere böyle güzel etkinlikte buluşturan Sayın Üstatların İsimlerini saymadan geçemeye cem.

Sayın Üsdat Ferhat Potukoğluna
Sayın Üsdat Mustafa Saim Akyol
Sayın Üsdat Polis Dursun Şanlıver Amcaya
Sayın Usta Çankırılı Doğan18 Toker
Sayın Usta Faik abiye
Sayın Usta Çankırılı Cengiz Demirciye
Sayın Yozgatlı Arkadaşlar
Sayın Ankara güçlü arkadaş

Ayrıca Site Yönetimine Sayın Hüseyin Başoğlan, ile Sayın Ömer Özkurt arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Bu sebeple; Piknik etkinliğine gelerek bizleri onurlandıran değerli abimiz Sayın Metin Baltacı, Sincan eski dernek başkanı, Kel Turan Amcamıza, Cevdet Amcamıza, Bankacı Faruk Yücesoy abimize, Hasan kaplan abimize, Mesut Gökmen abimize, Çankırılı hemşerilerimize daha ismini hatırlayamadım tüm gönül dostlarına sonsuz teşekkür eder. Saygılar sunarız.

Gelelim Sanal ortamda Nutuk çeken delikanlılara;

Değerli arkadaşlar piknik etkinliği katılım az oldu ama inanın sanal ortamda (şöyle yaparız) (böyle ederiz) diyen şahısların gerçek yüzünü de gördük.

İnsan nerde olursa olsun hayat koşulları nereye sürüklerse sürüklesin kendi özünü kaybetmeyecek Neyse fazla mevzulara girmeyecem

Bu arada bu arkadaş ne diyor diyen olursa birilerini aramaya gerek yok

İsmim Yasin Ekizceli
Tel: 0544 617 55 19
Kültür ve Turizm Bakanlığı

ÇANKIRILI KUŞÇULAR

Ekli dosyalar

• AMİL.webp
    AMİL.webp
    579.2 KB · Görüntüleme: 1,932
,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• DSCN0870.webp
    DSCN0870.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,917
  • DSCN0893.webp
    DSCN0893.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,927
  • DSCN0899.webp
    DSCN0899.webp
    797.6 KB · Görüntüleme: 1,937
,,,,,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• DSCN1011.webp
    DSCN1011.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,865
Sayın Osman abimiz Çankırının turksel telsim hattı kadar uzun giden kuşlara sahip olup, inşaallah yakında izlemek şansımız olur.

Saygılarımla

Pikniğe katılan, emek veren, düşünen, düşündüren tüm abilerime kardeşlerime içtenlikle teşekkür ediyorum.
Katılmayanlara birkaç sözüm olacaktı ama baktım ki onlarında bir takım kendilerince bahaneleri var, benim asıl üzüldüğüm nokta söz veripte sözünde durmayanlar, bize bu yolda yardım edeceğini söyleyipte etmeyenler oldu.

Yasin abi resimler için teşekkür ediyorum. Benimde elimde 500 üzerinde resim var onları yavaş yavaş eklemeye başlıycam.

Doğan abi videolar bende mevcut değil. Kasetler Ömer ve Cengiz abide. Onlar CD'ye aktarıp bana kargo yapacaklar. Elime geçtiği gün hepsini tek tek eklerim. Şimdilik yavaş yavaş resimleri ekliycem.

Organizasyonda büyük emeği geçen;
Ferhat POTUKOĞLU
M.Saim AKYOL
Metin BALTACIPAŞA
Dursun ŞANVERİR
Cengiz Demirci
Ahmet abi
Yasin EKİZCELİ
Barış YOLLERİ
Çağlar ERTÜRK
Doğan TOKER
Ömer ÖZKURT ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlarımıza ve bu organizasyona katılan ortalama 200-250 kişiye ayrı ayrı teşekkür ederiz.

hüseyin abi bizde tesekkür ederiz sizinkilerin yanında bizimkisi devede kulak kalır...

selamunaleykum
guzel bir gun gecirdik ilk olusundan dolayi bazi eksiklerimiz oldu yillardir bir birini gormeyen doslar arkadaslar bir birini gordu guzel muhabbetler oldu katilim bizim pilanlarimizdan eksik oldu ama ginede o kadar kuscuyu bir araya getirmek bile buyuk basariydi bence insallah seneye daha buyugu daha organize olani yapariz
buyuk emekler harciyan herkeze tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ekli dosyalar

• DSCN0923.webp
    DSCN0923.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,944
s.a.
gönüller bir olmuş..
çok güzel bir organizsayon hazırlmaşsınız.
emiğe geçen herkese bu güzel görüntülere paylaşanlardan
allah razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri