faik şenol
Üye
- Ad Soyad
- faik şenol
- Meslek
- serbest meslek
- İlgi Alanı
- Kediler
Yasin ellerine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hüseyin turan' Alıntı:Bu siteye katıldığımdan beri 25 temmuzu iple çekiyordum ama sohbet ortamında yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı katılamadım.
Pikniğe katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.emeği geçen tüm arkadaşların emeğine sağlık.
Tanışmak istediğim ustalşarın çoğu orda imiş.doğrusu ortamda olan arkadaşları kıskanmadım desem yalan olur.
RESİMLERE İSİMLERİ ETİKETLERSENİZ EMİNİ BENİM GİBİ BİR ÇOK ARKADAŞİTA MEMNUN OLACAKTIR.
EMEĞİ GEÇEN VE ORADA OLAN TÜM ARKADAŞLARI KUTLUYORUM.
SAYGILAR..........
Yasin18' Alıntı:Malumları olduğu üzere; 25 Temmuz 2010 Pazar günü Göksu parkında piknik etkinliği gerçekleştirilmiştir. Bu piknikte çerçevesinde gecesini gündüzüne katarak bizlere böyle güzel etkinlikte buluşturan Sayın Üstatların İsimlerini saymadan geçemeye cem.
Sayın Üsdat Ferhat Potukoğluna
Sayın Üsdat Mustafa Saim Akyol
Sayın Üsdat Polis Dursun Şanlıver Amcaya
Sayın Usta Çankırılı Doğan18 Toker
Sayın Usta Faik abiye
Sayın Usta Çankırılı Cengiz Demirciye
Sayın Yozgatlı Arkadaşlar
Sayın Ankara güçlü arkadaş
Ayrıca Site Yönetimine Sayın Hüseyin Başoğlan, ile Sayın Ömer Özkurt arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.
Bu sebeple; Piknik etkinliğine gelerek bizleri onurlandıran değerli abimiz Sayın Metin Baltacı, Sincan eski dernek başkanı, Kel Turan Amcamıza, Cevdet Amcamıza, Bankacı Faruk Yücesoy abimize, Hasan kaplan abimize, Mesut Gökmen abimize, Çankırılı hemşerilerimize daha ismini hatırlayamadım tüm gönül dostlarına sonsuz teşekkür eder. Saygılar sunarız.
Gelelim Sanal ortamda Nutuk çeken delikanlılara;
Değerli arkadaşlar piknik etkinliği katılım az oldu ama inanın sanal ortamda (şöyle yaparız) (böyle ederiz) diyen şahısların gerçek yüzünü de gördük.
İnsan nerde olursa olsun hayat koşulları nereye sürüklerse sürüklesin kendi özünü kaybetmeyecek Neyse fazla mevzulara girmeyecem
Bu arada bu arkadaş ne diyor diyen olursa birilerini aramaya gerek yok
İsmim Yasin Ekizceli
Tel: 0544 617 55 19
Kültür ve Turizm Bakanlığı