~ KUSCULAR.ORG PiKNiKTE ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 145
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışma günümüz ve saatimiz daha şimdiden belli olmaz ama inşallah bende katılmak isterim...

Kabul Buyurursanız Piknik organizasyonu için hazırlamış oldugum bir çalışma
kuscularorg.jpg

Selamun aleyküm 25 Temmuzu iple çektigimiz şu günlerde rabbim ömür verirde bir aksilik çıkmadıgı takdirde inşallah Ankarada olucam rabbim dogrulukla dürüstlükle çıktıgmız bu yolda bizleri utandırmasın organizasyonda Emegi geçecek aradaşlara şimdiden canı gönülden teşekürederim Allaha emanet olun selametle...

böyle güzel bir organizasyona öncülük ederek kuşçu camiasını bir araya getirerek dostlugu arkadaşlıgı kaynaşma tanışma sagladıgınız için sayın tahir kemal bozogluna ve degerli ekibine saygılar sunar başarılarının devamını dilerim bende katımak istiyorum bir misafir arkadaşımla

?

Değerli abilerim kardeşlerim; önümüzdeki hafta tarla işleri için Kayseri'ye gidiyorum. İnşallah tarla işleri gezi tarihine kadar biterse: Kayseri'den geleceğim. İşler bitmezse gelemem; göndermezler. Gelemezsem eğer şimdiden özür dilerim.. İnşalah yetişebilirim... Umarım güzel bir gün olur...

Pikniğimiz için son 2 hafta. Çok güzel bir gün olacak sürpriz etkinlikler falan,açık arttırma kuş satışları falan,futbol maçı,sürpriz çekilişler bence kaçırmayın ki sonra keşke demeyin.
Tüm dostlarımızı bekliyoruz.

Rabbim nasip ederse,bi mani keder çıkmazsa inşaallah bende pikniğe katılabilirim,kuşçuların arasına girmeyeli hemen hemen on yıl oldu,benim için çok iyi olur inşaallah.

meraba arkadaşlar herkese ben kırıkkaleden sarı ibo yeni arkadaşlar edinmek istiyorum

Sevgili kuscular.org üyeleri arkadaşlarım,dostlarım işimin yoğun olması sebebiyle aranızda olamayacağım her ne kadar aranızda olamasam da kalbim sizlerle herkesin iyi hoş keyifli zamanlar geçirmesini dilerim ve eminim ki çok güzel bir ortam olacak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim inşallah bir daha ki birlikteliklerde aranızda olabilmem ümidiyle iyi zamanlar...

HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER..

Selam,

Bu tür organizasyonlar güzel bir birliktelik ortamı yaratılması temennisiyle.

Böylesine güzel düşünülmüş ve hazırlanmış bir organizasyona şehir dışından gelecek misafirlerim yüzünden katılamayacağım ,gerçekten fener maçına gidemediğim zaman bile bu kadar üzülmemiştim :hayir: inşallah çok güzel eğlenirsiniz :dans: :slm:

selamun aleyküm .arkadaşlar. piknik organizasyonu için ingiltereden ankaraya gelen ferro 18 . nikli arkadaşımın .ve cengiz demirci . ömer özkut arkadaşımızın işinin gücünü bırakıp .piknik .işi için emek harcayan tüm kardeşlerimize teşekkür edrim . ..m.saim akyol

nöbet sistemi şeklinde çalıştıgım için bu ayki yeni nöbetimin piknik gününe rastladıgından dolayı özür dileyerek piknige katılamayacagımıbu konuda çok emek sarfeden kıymetli site yönetimine teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını dilerim en içten saygılarımla KUŞÇU MARİK

ALLAH KISMET EDERSE bir aksilik çıkmadığı taktirde bende pikniğe katılacağım

şimdiden emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...................

istanbulda olsam bende katılmak isterdim ama hayırlısı size iyi piknikler.

Şu anda pıknık organızasyonu ıcın kosusturdugumuz ıcın fazla ılgılenememekteyız kusurumuza bakmayınız.

Sorularınız ıcın numaram
Ömer ÖZKURT 0543 601 95 45

Ferhat POTUKOĞLU 0541 657 97

Bugün ankaradaki abilerimizle beraber pikniği yapacağımız yerde ön inceleme yaptık.
Son planları yaptık

Sabah 07 00 dan itibaren başlamaktadır.
sabah simit poaca ve cay ıle kahvaltımız olacaktır.
öğlen döner servisimiz başlayacaktır.

Piknik alanımıza girişlerde 10 tl verilen fişlerdeki numaralar ile yapacağımız çekilişte değişik hediyelerimiz olacaktır.

Otopark piknik alanında mevcuttur belediye tarafınndan ücret karsılıgı aracclar 5 tl karsılıgı ıcerı alınmaktadır.
Isteyen dostlarımız aracını dısarı koyup girebilir.Yayan girişler ücretsizdir.

Değerli arkadaşlar 18 Temmuz 2010 Pazar günü göksu parkına gerekli düzenlemeler yapılarak piknik alanı belirlenmiştir.kendi aramızda küçük bir de piknik yapılmıştır.

Malumları olduğu üzere; 25 Temmuz 2010 tarihinde pazar günü gerçekleşecek olan piknik etkinliği kapsamında kuşçuluk camiamız dostluk ve arkadaşlık nice güzel günlere yol almasını temennimiz.

Saygılarımla Yasin18

Ekli dosyalar

• DSCN0897.webp
    DSCN0897.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,318
  • DSCN0909.webp
    DSCN0909.webp
    483.8 KB · Görüntüleme: 1,359
  • DSCN0914.webp
    DSCN0914.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,332
devamı

Ekli dosyalar

• DSCN0920.webp
    DSCN0920.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,368
  • DSCN0919.webp
    DSCN0919.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,342
  • DSCN0918.webp
    DSCN0918.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,343
S.A YASİN EVLAT TAM POZ YAKALAMISIN KAMAREMAN OLSAN BU POZLARI YAKALIYAMAZ TEŞEKÜRLER dursun
EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA AYRICA TEŞEKÜRLER SELAMLAR dursun
ALLAHA EMANET OL

Değerli dursun amca senden daha çok öğreneceğimiz bilgiler var allah başımızdan eksik etmesin amca senii

Saygılar Sunar ellerinden öperim. erkek hazır değil mii benim Amca

Değerli Ustalar

Ekli dosyalar

• DSCN0912.webp
    DSCN0912.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,338
  • DSCN0910.webp
    DSCN0910.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,374
Selamlar.
Yasin bey resimler için teşekkürler. Güzel bir ortam olmuş. Yanlız merakta kaldım resimlerdeki kişileri real olarak tanımıyorum bizleri şimdilik resimlerden aydınlatabilirseniz sevinirim. Yani şu sıradaki şu kişi gibi..

Sayın Hüseyin bey resimleri Etiketlemek daha sağlıklı olacak sanırım tek resim Çözer sanırım herşeyii hazırlayım gönderim tekrar

Saygılarımla

Umarım şimdi olmuştur.

Ekli dosyalar

• yeniii son.webp
    yeniii son.webp
    524 KB · Görüntüleme: 1,300
  • son yeniii.webp
    son yeniii.webp
    402.4 KB · Görüntüleme: 1,444
selamun aleyküm .yasin kardeşim eline sağlık . teşekkürler .bu hafta sonu yapacağımız pikniğe .tüm kuşçu arkadaşlarımızdan katılım bekliyoruz . piknik organizasyonunda .emeği geçen .herkese teşekkür ederim.yasin eline .sağlık.

Değerli saimusta abii öncelikle selam eder ellerinden öperim abii. inşaallah piknik güzel geçer her sene yaparız .

Ayrıca (Yeni Kümes yapmış) Kuşçuluk camiasına yeni girmiş biri olarak "Ustam Saimustanın" bana karşı göstermiş olduğu desteğe sonsuz teşekkür ederim.

"Kuşçu camiasının faydalı paylaşımlara ihtiyacı var bu işi menfaati düşünmeden yapan herkeze teşekkür etmeliyiz". ...

Düzeltme İlgililere

Şu anda pıknık organızasyonu ıcın kosusturdugumuz ıcın fazla ılgılenememekteyız kusurumuza bakmayınız.

Ferhat POTUKOĞLU 0541 657 97 85

Ferhat abinin Tel Eksik yazılmış iletişime geçmek isteyen arkadaşlar arayabilirler Saygılarımla Yasin18

pikniğe katılacak olan tüm kuşçular.org ailesi üyelerine bol eğlenceli bir pazar günü dilerim.her ne kadar müsait olamadığımız için katılamasakta gönlümüz sizinle arkadaşlar.sevgiler saygılar

Bazı özel sebeblerden dolayı pikniğe katılamıyorum, mesafeler her ne kadar uzak olsada ,gönlümüz hep sizlerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri