~ KUSCULAR.ORG PiKNiKTE ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 145
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SELAMUNALEYKUM
ankarada duzenlenecek piknik icin katilmak isteyen arkadaslar en kisa zamanda bildirmesini rica ederim

Buyuk bır festıval yapmak ısterız kapsamlı
MADDI MANEVI YARDIMCI OLABILECEKLER ULASIRSA SEVINIRIM BANA.

s.a

organizasyonda ismim oldugundan dolayı piknik tarihinde işim geregi aranızda bulunamayacagımı bildirmek isterim

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Buyuk bır festıval yapmak ısterız kapsamlı
MADDI MANEVI YARDIMCI OLABILECEKLER ULASIRSA SEVINIRIM BANA.
sevgili ömer kardeşim inşallah organizasyonda yanında olacağım .şu ara işlerimin yoğunluğu sebebiyle konuşamadık .herzaman yanındayız .özverin için teşekkürler

Cümleten S.A Degerli Kuscular.Org Ailesi. başlıklı biz üyelere hitaplı yazıda;

Ankara'nda düzenlenmesi planlanan 25 Temmuz 2010 Pazar günü yapılacak olan piknik etkinliği hususları ile ilgili olarak Ankara'da Ben Şahsım Yasin Ekizceli ve Değerli Üsdat Cengiz Demirci taraflarımıza düşecek görevler çerçevesinde etkinlik kapsamında görev düşerse bunu üstleneceğimizi elimizden geldiğince beyan ediyoruz.

Maksadımız dostluk ve paylaşim adına birşeyler yapmak,umarım siz değerli üyelerimiz ve camiiyamiz bundan hoşnut ve memnun olurlar.Maksat muhabbet ve dostluk inşaallah piknik sayesinde Değerli üsdatlarla tanışmış onlardan kuşçuluk konusunda gerekli bilgileri alacağımız biz yeni nesiller yararlı olacağını düşünüyorum.

Organizasyon etkinliği kapsamında Sayın Ömer beyle koordineli olarak çalışmanında doğru olacağı kanaatindeyiz.

Saygılarımla Ankaralı Yasin

selamunaleykum
katilmak istiyenler halen uzun zaman oldugunu dusunuyor sanirim ama organize icin 3 asagi 5 yukari bir tahmin olsa daha duzenli olacagini saniyorum ankaradan tahminim 50 kisinin uzerinde olur katilim diyer illerden gelmek isteyen arkadas larda kendi aralarinda konusup sayi bildirirse gidilecek yer ve diyer hazirliklar ona gore ayarlanir

sanirim en uzaktan katilan ben olacam allahin izniyle
evet ben geliyorum

ALLAH nasip ederse bende geliyorum insaallah,biletimi aldim.

Sevgilerimle.

Bu kadarmıyız dostlar bız hanı nerde kımse gelmıyormu
Haber edınde ona gore hazırlık yapalım.

Valla kımseden ses cıkmaz son anda soyler gelırsınız ac kalırsınız ona gore et kalmaz :)
Haber edınde bırsuru hazırlık olacak.

selam arkadaşlar piknik organizasyonunda ömer beyle biz de bi şeyler yapmak isteriz gerçi yasin arkadaşımız bi şeyler yazmış ama. yasinin dediği gibi bize düşen ne varsa yardım ederiz öemer bey herşekilde bana ulaşabilirsin bizde orda olacaz inşallah.ortam ii olacak kanaatindeyim ben katılmak isteyen arkadaşlar acele edin.görmedeiğimiz arkadaşları görecez tanışma fırsatı bulacaz onlarla.hasret gideriz bu yeter benim için herkese selam olsun.

cengiz_demirci' Alıntı:
selam arkadaşlar piknik organizasyonunda ömer beyle biz de bi şeyler yapmak isteriz gerçi yasin arkadaşımız bi şeyler yazmış ama. yasinin dediği gibi bize düşen ne varsa yardım ederiz öemer bey herşekilde bana ulaşabilirsin bizde orda olacaz inşallah.ortam ii olacak kanaatindeyim ben katılmak isteyen arkadaşlar acele edin.görmedeiğimiz arkadaşları görecez tanışma fırsatı bulacaz onlarla.hasret gideriz bu yeter benim için herkese selam olsun.

Sagolun cengız bey hassasıyetınızden dolayı.
Kımse gelmese esımız dostumuz gelır oda 50 kısı rahat olur :)

Dükkanı ,sirketi v.s olanlar ırtıbata gecerse benle sponsor arıyoruz cesıtlı urunler yaptıralım dıyoruz urunlerın bır tarafında yerınde sızlerınde reklamını koydururuz.Ne olacagını daha karar verırız sapka olur,tisort olur ,anahtarlık olur vs....
Bıze yardımcı sponsor olabılecek buyuklerımız varsa sevınırız.

öemer bey ben arkadaşlarla konuşayım size dönerim bi şekilde bu sene olmazsa gelecek sene çok katılım olur diye düşünmekteyim ben.

Bütün arkadaşlara kolay gelsin kısmet olursa bende katılacağım. Saygılar Sevgiler

Değerli arkadaşlar listeye cengiz abii ve benide yazın birde İyi kuşçuların olduğu Çankırılı ilimizden hemşerilerimizde katılacak tahmin olarak 7-8 kişi sayı yüksele bilir ve/veya azalabilirde

İnşaallah iyi olacak Değerli Üsdatları tanıyacaz

Evet herkes kendı ılındekı dernekelre davetımızı ıletırse tum yurdumuzdakı dernekler de davetlıdır aslında bıerer davetıye yada daha guzelı afıs bastırıp derneklere gorunen yerlere assakk da duymayan kalmasa yurdumuzun heryerındekı dostlarımızla gorusmus tanısmıs olsak.

Sonra ben duymadım demesınler :)

S.a. değerli kuşçular.org sakinleri...

Öncelikle Ferhat Abicim herşey için teşekkürler, bimukabele diyorum saygıdeğer büyüğüm; hem siz hemde aileniz için sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum, Cenabı Allah'tan.

Arkadaşlar ve abilerim bu gibi buluşmaların gerekliliğini uzun süredir söylüyordum zaten. Allah varlığını eksik etmesin, değerli abimiz gönül ve muhabbet adamı Tahir Bey, konuyu açıp bizleri mutlu etmiştir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Aynı hobiyi paylaştığım ve çoğunuzu görmesemde bazı arkadaşları,abileri sanki ailemin bir ferdiymiş gibi görmeye başladım. Kuşçular.org sanki evimin bir odası oldu. Yöneticiler dert ortağım oldu. Üzücü olaylar olup zaman zaman bizlerin içersine nifak tohumları ekildi, ekiliyor da zaman zaman ama dostluğumuz halâ çok şükür değişmedi. Nasipse de bunları kucaklaşarak, yüz yüze gülüp eğlenerekte taçlandıracağız. Benim özel yaşamım ve kariyerimle ilgili bir takım zaman sıkıntım olsa da umarım tarih netleşirse tüm imkanları seferber edeceğim, bu konuyu sadece Ferhat Abimle istişare ettik. Hayırlısı diyorum. Umarım siz değerli dostlarımla, abilerimle bir iki lafın belini büküp yüz yüze bakabilmek, mutlu bir anı paylaşabilmek nasip olur.

Ferhat Abicim ilgi ve alakandan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Kuşçular.org ailesine tekrar selamlar-saygılar...

Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi üzerinize olsun.

s.a kısmet olursa pıknıge bende gelıcem saygılarımla...

s a, kısmetse biz de antalyadan 4 kişi olarak katılmayı planlıyoruz.

Hadi hayirlisi insaallah.

Hüseyın le benım adım yazılmamıs :(

Hıııı yazılmaz tabı ben evsahıbı oluyordum dımı :)

tarıh yaklassın ben de 10 kısı felan getırırım ama bı yaklassın kesın herkesden onay alayım belkı cok daha fazla kısı daha bır suru kısı var ısmı olmayan

Gerçekten ben neden yokum. :(

Beyler sizi ekstra yazmadim siz gelmeyin diye ama madem cok istiyorsunuz iyi madem gelin hadi napalim artik katlancaz size.

:p

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Beyler sizi ekstra yazmadim siz gelmeyin diye ama madem cok istiyorsunuz iyi madem gelin hadi napalim artik katlancaz size.

Oyle olsun bakalım gelmeyelım ama yapılacak macta muthıs ır kalecı ıle muthıs bır santroforu kacırıyorsunuz :)

Kaleci diyince kulaklarım kabardı. Nedense hep kazanan tarafın kalesinde oluyorum. Bu sefer ömerle aynı takımda olabilirmiyim. Eğer öyle olursa karşı taraf için üzülücem. :)

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Gerçekten ben neden yokum. :(

Ovv Tahir Kemal abim büyük ayıp etmiş, kavgada yapılmaz bu hareket :haha: :haha: :haha:

şaka bir yana inşallah kısmet olurda gelebilirim.. Sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Bu sitede bir sürü abim, kardeşim oldu.. İnşallah yüz yüzede tanışırız onlarla..

selamunaleykum
tahir fernando torres in formasi getircektim ya sana bence sizi forma kurtarmaz kendisi belki :p :slm:

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
tahir fernando torres in formasi getircektim ya sana bence sizi forma kurtarmaz kendisi belki :p :slm:

Abi Torres e gerek yok onun hocasindan bazi takimlar fayda görmediki talebesinden görsün.

Anliyan anladi yani...

:haha:

allah nasip ederse bende katılmak istiyorum ...

kısmet olursa bende bir arkadasımla bırlıkte gelmeyı ısterız bakalım zaman ne gosterıcek ıns sızlerle bırlıkte olur tanısır unutulmaz bır gun gecırırz

Cümleten S.A Degerli Kuscular.Org Ailesi..
Sitemiz olarak siz değerli üyelerimizle birlikte nasıl bir etkinlik yapabiliriz adına çalışmalar yürüttük ve ortak karar olarak tüm üyelerimizle birlikte yaz için,piknik etkinliğine karar verdik.

Yer olarak ise Türkiye`mizin başkenti Ankara'nin Göksu parkini seçtik,gelecek yıllarda bu etkinliğimizi diğer güzel illerimizde yapmak ve çeşitli yerler görmek dostlar kazanmak adına hem fikir olduk.

Katılım tarihi,katılım şartları vs. aşağıdaki şekildedir.

• Planlanan tarih 25 Temmuz 2010 Pazar günü.
  • Pikniğimize en son kayıt tarihi 15 Temmuz Perşembe günü.
  • Pikniğimize Ankara dışından gelecek üyelerimiz icin A.S.T.i (otagar) de saat 07,00 ile 07,30 arası karşılama yapılacak ve ulaşım sağlanacaktır,eğer imkanı olupta biryerden toplu şekilde belirtilen yere gelme şansı olursa üyelerimizin daha hos ve güzel olacaktir.
  • Pikniğimize katılacak üyelerimiz yanlarında gelirken spor kıyafetide getirmeleri önemle rica olunur.
  • Piknik ücretli degildir sadece giriste fis alinacaktir,alinan fis numarasi ilede cekilis yapilacaktir.Cesitli hediyelermis bu fis ile belirlenecektir.
  • Katılmak isteyen arkadaşlarimiz,ad ve soyadlarını nerden geleceklerini konunun altına yazarak pikniğimize katılımlarını yapabilirler.

Maksadımız dostluk ve paylaşim adına birşeyler yapmak,umarım siz değerli üyelerimiz ve camiiyamiz bundan hoşnut ve memnun olurlar.Maksat muhabbet ve dostluk,piknik bahane.

Türkiye çapında bu fikri ilk olarak sunmuş olmaktan son derece memnun olduğumuzuda belirtmeden geçemiycem ,umarım bu davranışımız paylaşım adına örnek bir organizasyon ve güzel bir calışma olur.

Tüm üyelerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder,herseyin gönlünüzce olmasını dileriz,sevgi ve saygılar...

Kabataslak söyle bir liste yaptik gelmek istiyenler adi altinda,ismini unuttugum kimse varsa hatirlatmasini rica ediyorum hic olmiya belli olsun kimin gelip gelmiyecegi bizde ona göre kendimizi ayarliyalim insallah.

* Piknige Katilmak Istiyenler *

1. Tahir Kemal BOZOGLU
2. Ferhat POTUKOGLU
3. Saim AKYOL
4. Ömer SEZER + 4 arkadas
5. Abdullah AGIR
6. Abdullah KARAHANLI
7. K.Kaan BÜRKER
8. Halil KARAHAN
9. Hüseyin TURAN
10. Senol TURAN
11. Ugur Hoca
12. Sinan ÖZTEKIN
13. Mehmet AKYOL
14. Özay TORUN
15. Gökhan KESTANE
16. Hamza BALCI
17. Murat TARIM
18. Aras ÖKSÜZ
19. Mustafa ATAY
20. Serkan BONCUK
21. Alper KARTAL
22. Yasin YILMAZ + 4 arkadas
23. Cengiz DEMIRCI + 4 arkadas
24. Tezcan KAVUSTURAN
25. Dogan TOKER
26. Serafettin KARAÖZ
27. Nizami ATILGAN
28. Nuri AKCAY
29. Ahmet KARA
30. Nurettin Tekin KUS
31. Metin SAHiN
32. Hasan KAPLAN + 4 arkadas
33. Mustafa ILERI + 4 arkadas
34. Dursun SANVERIR
35. Baris YOLERi
36. Nuri ÖZTÜRK
37. Adil KAYABASI + 3 arkadas
38. Aydin BERBER

39. Nedim Arik +4 arkadaş

Gelmek isteyipte ismini yazmayi unuttuklarimiz varsa kusura bakmasinlar,hatirlatirsalar cok iyi olacaktir.Liste üzerinde oynama yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri