KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
uçum kümesim

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 5,256
yavru kumesım

Ekli dosyalar

• 2.webp
    2.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 5,194
  • 3.webp
    3.webp
    2 MB · Görüntüleme: 5,226
  • 4.webp
    4.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 5,140
devam

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 5,242
  • 6.webp
    6.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 5,183
  • 7.webp
    7.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 5,237
devam

Ekli dosyalar

• 8.webp
    8.webp
    2 MB · Görüntüleme: 5,252
  • 9.webp
    9.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 5,163
  • 10.webp
    10.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 5,214
devam

Ekli dosyalar

• 11.webp
    11.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 5,115
  • 12.webp
    12.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 5,243
  • 13.webp
    13.webp
    2 MB · Görüntüleme: 5,153
devam

Ekli dosyalar

• 14.webp
    14.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 5,157
  • 15.webp
    15.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 5,230
  • 16.webp
    16.webp
    4.3 MB · Görüntüleme: 5,178
devam

Ekli dosyalar

• 17.webp
    17.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 5,153
  • 18.webp
    18.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 5,251
  • 19.webp
    19.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 5,209
maşallah tüyü kadar hayrını görmenizi dilerim.

devam

Ekli dosyalar

• 20.webp
    20.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 5,174
  • 21.webp
    21.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 5,225
  • 22.webp
    22.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 5,109
nuudi çok güzel bi kuş aralarında en cok hoşuma giden nuudi oldu.

devam

Ekli dosyalar

• 23.webp
    23.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,714
  • 24.webp
    24.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,659
  • 25.webp
    25.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,657
devam

Ekli dosyalar

• 26.webp
    26.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,727
  • 27.webp
    27.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,713
  • 28.webp
    28.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,744
maşşlah deyim artık kuşlarınız çok güzel ne diyim, geçen hafta kuşlarım çalındı imrenerek baktım doğrusu allah nazardan saklasın

devam

Ekli dosyalar

• 29.webp
    29.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,697
  • 30.webp
    30.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,768
  • 31.webp
    31.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,818
devam

Ekli dosyalar

• 32.webp
    32.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,718
  • 33.webp
    33.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,736
  • 34.webp
    34.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,739
Sevgili meslektaşım kuşların hakkaten güzelmiş. güle güle besle. Özellikle bozkirli dişi oyununu bilmem ama fizik olarak mükemmel. Sevgiler

devam

Ekli dosyalar

• 35.webp
    35.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,749
  • 36.webp
    36.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,616
  • 37.webp
    37.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,786
Ali hocam öncelikle kuşlar güzel görünüyor Maşallah, lakin çok kuş var.. hepsine nasıl zaman ayıracaksın merak ediyorum.. ayrıca kümesleri bi araya toplasan tek ve güzel bir kümes inşaa etsen bence daha güzel olabilir.. bu arada kanadı kuyruğu olmayan ibikli gök, erkek sanırım bende onu çok beğendim.. inşallah performansıda iyidir..Hadi bakalım gayretli bir arkadaşa benziyorsun.. İnşallah gönlünce olur..

filo' Alıntı:
Ali hocam öncelikle kuşlar güzel görünüyor Maşallah, lakin çok kuş var.. hepsine nasıl zaman ayıracaksın merak ediyorum.. ayrıca kümesleri bi araya toplasan tek ve güzel bir kümes inşaa etsen bence daha güzel olabilir.. bu arada kanadı kuyruğu olmayan ibikli gök, erkek sanırım bende onu çok beğendim.. inşallah performansıda iyidir..Hadi bakalım gayretli bir arkadaşa benziyorsun.. İnşallah gönlünce olur..

eyvallah ahmet kardeş güzel dileklerin için, yuva yapmak için fazlasıyla yerim var ama doğru olanı budur, yani yeme düşen yavrular damızlıklarla ve uçucularla, uçucularsa damızlıklarla ve yeni yavrularla aynı yerde kalamaz, çünkü yem giriş çıkış ve ucus disiplinleri farklı farklıdır, dediğin gibi çok meşakkatli olabilir ama herkesin bunu yapması lazım diye düşünüyorum, beğendiğin kuş maltepe bölgesinde nam yapmış bi kuştur,kaynakçı kadir ustanın ibikli soyunun en büyük ikinci erkeği, babasıda bende bacısıda, karacakmaklı erkeğin yanındakı dişi ibikli mavıde kardeşidir,ya kuşlarımla ilgili ne desem video olmadan havada kalır videoda atamıyorum çünkü bu kuslar bikaç ay once bana gecti,, o yüzden sadece çok güzel ve bilinen soylar oldugunu söyleyeyim, saygılar kaynakçı kadir, pastırmacı kadir usta, gümüşçü vedat, kasap ali, ve sitede de uyeliği olan hüseyin abinin kuslarıdır tamamı, huseyın abının 1 cıft var diğerleri hep bu 4 abinin kümeslerinden, saygılar

devam

Ekli dosyalar

• 38.webp
    38.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,718
  • 39.webp
    39.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,730
  • 40.webp
    40.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,686
devam

Ekli dosyalar

• 41.webp
    41.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,573
  • 42.webp
    42.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,592
  • 43.webp
    43.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,471
mbmv

Ekli dosyalar

• 44.webp
    44.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,584
  • 45.webp
    45.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,707
  • 46.webp
    46.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,581
gvjhmv

Ekli dosyalar

• 47.webp
    47.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,596
  • 48.webp
    48.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,590
  • 49.webp
    49.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,603
fjöfjb

Ekli dosyalar

• 50.webp
    50.webp
    3.5 MB · Görüntüleme: 1,624
  • 51.JPG
    51.JPG
    5 MB · Görüntüleme: 1,566
  • 52.webp
    52.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,586
üsteki 3 resim ve sonraki 5 6 resim yavrular, uykum geldi gerisi yarın :))

maşallah baştaki bozkirliler yakışıklı hayvanlar güle güle besleyin

Kuşlar güzel gözüküyor , özelikle'' açık gök hafif sinekli ''takımı beğendim , yerinizde uçurmak için çok ideğal Allah keyifle beslemek, uçurmak nasip etsin .. selamlarŞEREF

kuşlarınız gerçekten çok güzel hepsinin tüyü kadar hayrını görün kümesinizinde bölümleri de ayrı güzel fakat kümesinize biraz daha bakım yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun güzel kuşlar ve çeşitli kümes için sizi tebrik ederim!!!

alidemirsmm' Alıntı:
filo' Alıntı:

eyvallah ahmet kardeş güzel dileklerin için, yuva yapmak için fazlasıyla yerim var ama doğru olanı budur, yani yeme düşen yavrular damızlıklarla ve uçucularla, uçucularsa damızlıklarla ve yeni yavrularla aynı yerde kalamaz, çünkü yem giriş çıkış ve ucus disiplinleri farklı farklıdır, dediğin gibi çok meşakkatli olabilir ama herkesin bunu yapması lazım diye düşünüyorum, beğendiğin kuş maltepe bölgesinde nam yapmış bi kuştur,kaynakçı kadir ustanın ibikli soyunun en büyük ikinci erkeği, babasıda bende bacısıda, karacakmaklı erkeğin yanındakı dişi ibikli mavıde kardeşidir,ya kuşlarımla ilgili ne desem video olmadan havada kalır videoda atamıyorum çünkü bu kuslar bikaç ay once bana gecti,, o yüzden sadece çok güzel ve bilinen soylar oldugunu söyleyeyim, saygılar kaynakçı kadir, pastırmacı kadir usta, gümüşçü vedat, kasap ali, ve sitede de uyeliği olan hüseyin abinin kuslarıdır tamamı, huseyın abının 1 cıft var diğerleri hep bu 4 abinin kümeslerinden, saygılar

Eke, yavru, erkek yavru, dişi yavru ve bekarlar ın ayrı bölümlerde olması gerektiğiniz doğru olanının da bu olduğunu 10 yıldır biliyorum :)benim demek istediğim büyük tek bir kümes olup içinin usullere uygun bölünmüş olması gibi.. böyle olur ise kalabalık kalkmış olur ayrıca bakımları da daha kolaylaşır.. kolay gelsin..

filo' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
filo' Alıntı:

Eke, yavru, erkek yavru, dişi yavru ve bekarlar ın ayrı bölümlerde olması gerektiğiniz doğru olanının da bu olduğunu 10 yıldır biliyorum :)benim demek istediğim büyük tek bir kümes olup içinin usullere uygun bölünmüş olması gibi.. böyle olur ise kalabalık kalkmış olur ayrıca bakımları da daha kolaylaşır.. kolay gelsin..

oldu kardeş :)) zaten anam ağlıyor 3 yuvayı birarada götürmek için bi de öyle büyük bi kümes yapımı bozar beni :)) terasın 3 kösesi 3 yuva, ne biliyim böyle daha güzel gibi, ama yinede sağol meslektasım,saygılar

Geri