MALKARADAN İTFAİYECİ KEMAL İZER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEMAL İZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KEMAL İZER
Meslek
EMEKLİ İTFAİYECİ
İlgi Alanı
Köpekler
S.A BEN MALKARADAN İTFAİYECİ KEMAL İZER 1956 TEKİRDAĞ MALKARA DOĞUMLUYUM DÖNEKÇİLİĞE 1977 SENESİNDE BAŞLADIM VE HALA MALKARADA DÖNEK BESLEYİP YETİŞTİRİYORUM TÜM ARKADAŞLARIMA HASTALIKSIZ SAHLIKLI ATMACASIZ GÜZEL DÖNÜŞLÜ GÜNLER DİLİYORUM
SELAMLAR SEVGİLER

Hey maaşallah abicim Allah nazardan salasın ne güzeller bi sürü de var. Maaşallah maaşallah...

SİNAN ÖZTEKİN

Merhabalar,
Aramıza hoşgeldiniz Kemal bey,maşallah kuşlarınız göz dolduruyor. Bilinçli yetitiriciliğin sonu bu olsa gerek.
Allah bu hobinizi ömür boyu yaşatmayı nasip etsin.
Edirne'den sevgiler

maşaallah demekten başka bir şey gelmiyor aklıma bu güzelleri gördükten sonra, sağlıklı kümesler dilerim

abi maşallah kuşlarınız süper allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

H.g Kemal abi;
Dönek ucurmak için, ortam güzel, bu güzellik kuşlarınızada yansımış.İstanbuldan saygılar.

kuşcu adnan' Alıntı:
gercekden güzel kuşlar umarım havadada güzel dönüşler yapıyorlardır saygılar
Teşekkürler Adnan kuşlarım gerçekten güzel kuşlar havadaki performansları gerçekten güzel yarım kapalıya yakın dönüşler seyrediyor ve seyrettiriyorum dağa sonra dönen kuşlarımın resimlarini ve sezon yavrularımı yükleyeceğim istanbul, izmir, akhisar, denizli, almanya, fıransadan, tanıştığım sevdiğim kardeşlerim ve ağbilerim var güzel paylaşımlarda bulunuyoruz her sene bir kaç yavru döndürüyorum allaha emanet ol kendine iyibak
selamlar sevgiler

gökay' Alıntı:
H.g Kemal abi;
Dönek ucurmak için, ortam güzel, bu güzellik kuşlarınızada yansımış.İstanbuldan saygılar.
Teşekkürler Gökay hoşbulduk dönek uçurmak için yerim fena değil güzelde sayılır kuşlarımı met etmek gibi olacak ama gerçekten güzel kuşlarım var ve bütün malkarada her kişinin kümesinde ya direk kuşlarım yada onların yavrularından gelen kuşlar uçuruluyor kendine iyibak
selamlar sevgiler

blueye' Alıntı:
abi maşallah kuşlarınız süper allah nazardan saklasın bol yavru almalar.

Teşekkürler kardeşim blueye allah razı olsundilek ve temennilerin için sağol bayağı yavru aldım yanlız şu anda büyüyen yavruların anne ve babalarını özel eşlemeler yaparak almaya başladım allah kısmet ederse güzel yavrular döndüreceğimi tahmin ediyorum vaktim oldukça resimlerini paylaşmaya çalışacağım allaha emanet ol
selamlar sevgiler

gökay Acaba bu resmi profil"ime nasıl koya bilirim yada siz koya bilirmisiniz
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

BATILI' Alıntı:
maşaallah demekten başka bir şey gelmiyor aklıma bu güzelleri gördükten sonra, sağlıklı kümesler dilerim

Allah razı olsun BATILI arkadaşım güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkürler allah hepimize sağlıklı hastalıksız kümesler vermesini dilerim kendine iyibak
selamlar sevgiler

cnbc1980' Alıntı:
Merhabalar,
Aramıza hoşgeldiniz Kemal bey,maşallah kuşlarınız göz dolduruyor. Bilinçli yetitiriciliğin sonu bu olsa gerek.
Allah bu hobinizi ömür boyu yaşatmayı nasip etsin.
Edirne'den sevgiler
Merhabalar cnbc1980" arkadaşım allah razı olsun dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler ediyorum (: güzel paylaşımlarınız için çok sağolunuz. kendine iyibak
selamlar sevgiler

polllat 30 Haziran 2009 10:30

Hey maaşallah abicim Allah nazardan salasın ne güzeller bi sürü de var. Maaşallah maaşallah...

SİNAN ÖZTEKİN
çok teşekkürler ederim çok sağol allah razı olsun kendine iyibak allaha emanet ol
selamlar sevgiler

AliKestel 30 Haziran 2009 11:15

Maaşallah maaşallah... kümesiniz baya kalabalık allah nazardan saklasın

:evet: çok teşekkürler gerçekten bayağı kalabalık ürkütmeden kuşları bulmak zor oluyor (: ama fazla maldan zara gelmezmiş derler (: allah razı olsun kendine iyibak
selamlar sevgiler

Maşallah abıcım allah nazardan saklasın sabırla yapılan işin sonu bu olsa gerek.Bol yavrulu saglıkloı bir sezon dileğiyle.

havada sürü halinde uçarken ne güzel oluodur maşallah çok güzel kuşlarınız var allah bol bol sağlıklı yavrular ve iyi bir sezon gecirmenizi nasip etsin

fatih Eroğlu' Alıntı:
Maşallah abıcım allah nazardan saklasın sabırla yapılan işin sonu bu olsa gerek.Bol yavrulu saglıkloı bir sezon dileğiyle.

ÇOK TEŞEKKÜRLER FATİH EROĞLU"KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH CÜMLEMİZE, SAĞLIKLI, HASTALIKSIZ, GÖNLÜNE GÖRE YAVRULAR ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OL KENDİNE İYİBAK
SELAMLAR SEVGİLER

helan51' Alıntı:
havada sürü halinde uçarken ne güzel oluodur maşallah çok güzel kuşlarınız var allah bol bol sağlıklı yavrular ve iyi bir sezon gecirmenizi nasip etsin

ÇOK TEŞEKKÜRLER helen51 BUNLARIN YAVRULARINI 3 ER 5 ŞER UÇURABİLİYORUZ DÖNÜŞE BALADIKLARINDA TEKE DÜŞÜRÜYORUZ ANLIYACAĞIN BUNLAR FİLO KUŞU DEĞİL (: AMA SENİNDEDİĞİN GİBİ UÇSA GÜZEL BİR TOPLU UÇUŞ OLURDU HERHALDE (: ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI GÜZEL BİR SEZON GEÇİRMEK NASİP ETSİN
SELAMLAR SEVGİLER

ÇAKALLARIM
EVDEKİLER

KÜMESTEKİLER

Geri