KEMAL İZER
Üye
- Ad Soyad
- KEMAL İZER
- Meslek
- EMEKLİ İTFAİYECİ
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Adnan kuşlarım gerçekten güzel kuşlar havadaki performansları gerçekten güzel yarım kapalıya yakın dönüşler seyrediyor ve seyrettiriyorum dağa sonra dönen kuşlarımın resimlarini ve sezon yavrularımı yükleyeceğim istanbul, izmir, akhisar, denizli, almanya, fıransadan, tanıştığım sevdiğim kardeşlerim ve ağbilerim var güzel paylaşımlarda bulunuyoruz her sene bir kaç yavru döndürüyorum allaha emanet ol kendine iyibakkuşcu adnan' Alıntı:gercekden güzel kuşlar umarım havadada güzel dönüşler yapıyorlardır saygılar
Teşekkürler Gökay hoşbulduk dönek uçurmak için yerim fena değil güzelde sayılır kuşlarımı met etmek gibi olacak ama gerçekten güzel kuşlarım var ve bütün malkarada her kişinin kümesinde ya direk kuşlarım yada onların yavrularından gelen kuşlar uçuruluyor kendine iyibakgökay' Alıntı:H.g Kemal abi;
Dönek ucurmak için, ortam güzel, bu güzellik kuşlarınızada yansımış.İstanbuldan saygılar.
blueye' Alıntı:abi maşallah kuşlarınız süper allah nazardan saklasın bol yavru almalar.
BATILI' Alıntı:maşaallah demekten başka bir şey gelmiyor aklıma bu güzelleri gördükten sonra, sağlıklı kümesler dilerim
Merhabalar cnbc1980" arkadaşım allah razı olsun dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler ediyorum güzel paylaşımlarınız için çok sağolunuz. kendine iyibakcnbc1980' Alıntı:Merhabalar,
Aramıza hoşgeldiniz Kemal bey,maşallah kuşlarınız göz dolduruyor. Bilinçli yetitiriciliğin sonu bu olsa gerek.
Allah bu hobinizi ömür boyu yaşatmayı nasip etsin.
Edirne'den sevgiler
fatih Eroğlu' Alıntı:Maşallah abıcım allah nazardan saklasın sabırla yapılan işin sonu bu olsa gerek.Bol yavrulu saglıkloı bir sezon dileğiyle.
helan51' Alıntı:havada sürü halinde uçarken ne güzel oluodur maşallah çok güzel kuşlarınız var allah bol bol sağlıklı yavrular ve iyi bir sezon gecirmenizi nasip etsin