MALKARADAN İTFAİYECİ KEMAL İZER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEMAL İZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
muro59' Alıntı:
alykum slm kemal abı kusların akkatten cok guzel bol yavrular alman dıleıyle kesanlı coskun beyendıklı kamilin yegenı

MERHABA COŞKUN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİLEK VE TEMENNİLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL
BEĞENDİĞE ÇOK SELAMLAR KENDİNE İYİ BAK
SELAMLAR SEVGİLER

MErhabalar,

Kemal abim canavarlar yeni salmalarına hemen uyum sağlamışlar maşallah güzelde bir tüğ dönemi geçiriyorlar her yer tüğ yavrularda denk büyümüşler maşallah paylaşım için teşekkürler bir ara gelip damızlıkları izlemeyi istiyoruz arkadaşlarla şu ramazan ayını bir atlatalımda bir ziyaretine geleceğiz inşallah saygılar sevgiler.

Selamlar Kemal abi,
Dönücü ırklarda yazmıştım ama yine tekrarlamak istiyorum.
Maşallah. Denebilecek tek bir temenni var oda; Allah sana ve kuşlarına can pekliği versin..
Yanlız abicim şu profil resmin dikkatimi çekti çok sert bir duruşun var,ziyaretine gelmeye korkuyoruz açıkçası (:
Saygılarımla
Ertuğrul Y.YILDIRIM

SEVGİLİ EĞTURUL.Y. YILDIRIM :haha: :haha: :haha: ARKADAŞLAR SİZ BENİM ÖYLE SERT BAKTIĞIMA ALDANMAYIN ASLINDA KENDİM ÇOK GÜLERYÜZLÜ BİRİYİM AMA PROFİLE FAZLA YAKIŞMADIĞI İÇİN ÖYLE POZLAR VERİYORUM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM NE ZAMAN İSTERSENİZ BUYRUN GELİN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR HEM GÜLEN YÜZÜMÜDE GÖRÜRSÜNÜZDE BENİM ÇOK SERT OLMADIĞIMIDA YAZARSINIZ (: (: PAYLAŞIMINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN :tamam:
SELAMLAR SEVGİLER

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
MErhabalar,

Kemal abim canavarlar yeni salmalarına hemen uyum sağlamışlar maşallah güzelde bir tüğ dönemi geçiriyorlar her yer tüğ yavrularda denk büyümüşler maşallah paylaşım için teşekkürler bir ara gelip damızlıkları izlemeyi istiyoruz arkadaşlarla şu ramazan ayını bir atlatalımda bir ziyaretine geleceğiz inşallah saygılar sevgiler.

SEVGİLİ HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ KUŞLARIM YENİ SALMALARINA ALIŞMAYA BAŞLADILAR TÜYEDE GİRMEYE BAŞLADILAR HAYIRLISIYLA, YAVRULARI 10-12 TANE BİRDEN AYNI ZAMANDA BÜYÜYORLAR DENKDE BÜYÜYORLAR ONUN İÇİN AYNI EBATTA GÖZÜKÜYORLAR BUYRUN GELİN ARKADAŞIM SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ÇOK MUTLULUK DUYARIM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OL
SELAMLAR SEVGİLER

KEMAL İZER' Alıntı:

SELAM KEMAL ABİ,
YUKARIDA BULUNAN MAVİ YAVRU ÇAKALLARDAN MI GELME BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN.

SONRA ŞU 7. SAYFADAKİ ALTAN İKİNCİ RESİMDE BULUNAN AZ BIYIKLI TARCINLI ERKEK OLMASI MUHTEMEL YAVRU İLK UÇUMLARI HAKKINDA BİRŞEYLER YAZABİLİRMİSİN.

SAYGILAR,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
[email protected]

maşallah bakımlılar :tamam:

Saygılar kemal bey ,kuşlarınız harika tüyleri kadar ömrü olsunlar .Malkara'y a yolum düşerse ,bir çayınızı içmek isterim .derneğinizde mezat günleri ne zaman saat kaçta başlıyor ,bilginderirseniz sevinirim.
lüleburgaz'dan Özcan Papatya .([email protected] )

lütfi kahyaoğulları' Alıntı:
maşallah bakımlılar :tamam:
:slm: Lütfü kardeşim çok teşekkürler paylaşımın için sağol elimizden geldiğince ilgileniyorum bir bebek gibi büyümelerini izliyor bakıyor ve kolluyorum onları çok seviyorum kendine iyi bak (:
selamlar sevgiler

kuşçu_özcan' Alıntı:
Saygılar kemal bey ,kuşlarınız harika tüyleri kadar ömrü olsunlar .Malkara'y a yolum düşerse ,bir çayınızı içmek isterim .derneğinizde mezat günleri ne zaman saat kaçta başlıyor ,bilginderirseniz sevinirim.
lüleburgaz'dan Özcan Papatya .([email protected] )
Özcan Bey çok sağol teşekkür ederim bu sene gerçekten kuşların tüyleri ve fizikleri güzel Malkaraya yolunuz düşerse beklerim tel 05359797235 ne zaman olursa sizi misafir etmekten mutluluk duyarım paylaşımın için çok teşekkürler. Derneğimizin mezat günleri pazartesi günü saat 21,30 da başlıyor kendinize iyi bakın allaha emanet ol (:
selamlar sevgiler

kuşcu adnan' Alıntı:
gercekden güzel kuşlar allah nazardan saklasın sarayköyden kuşcu adnan

Sevgili Adnan Bey dilek ve temennilerin için çok teşekkürler allah razı olsun saray köy"e çok selamlar kendinize iyi bakın paylaşımın için çok teşekkürler.saray köydede güzel dönekler döndüğünü duyuyorum görüşmek ve tanışmak dileklerimle.
selamlar sevgiler

dönekçi77' Alıntı:
KEMAL İZER' Alıntı:

SELAM KEMAL ABİ,
YUKARIDA BULUNAN MAVİ YAVRU ÇAKALLARDAN MI GELME BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN.

SONRA ŞU 7. SAYFADAKİ ALTAN İKİNCİ RESİMDE BULUNAN AZ BIYIKLI TARCINLI ERKEK OLMASI MUHTEMEL YAVRU İLK UÇUMLARI HAKKINDA BİRŞEYLER YAZABİLİRMİSİN.

SAYGILAR,
ÜMİT KARAGÖZ
http://www.fegsed.com
[email protected]

A.S Sevgili ÜMİT KARAGÖZ Mavi yavrunun anne ve babası PALGALAÇA ERKEK,GALAÇA DİŞİ"den çıkma

sorduğun diğer tarçıni erkek yavru biraz uçurulması geç kaldı ama güzel bir yavru pırıltıya cevapkar sıkarak gelen yavru şuan yeni uçmaya başladı paylaşımın için teşekkürler allaha emanet ol.
selamlar sevgiler

kemal abi maşallah kuşların çok güzel
tüyleri kadar yavruların olur inşallah
sağlıklı ve güzel uşlara

smile' Alıntı:
kemal abi maşallah kuşların çok güzel
tüyleri kadar yavruların olur inşallah
sağlıklı ve güzel uşlara

Çok Teşekkür ederim İsmail AKYOL Kardeşim allah razı olsun güzel bol yavrular aldık allahın izniyle bu sene birde uçurup enaz 3 - 5 tanesinide dönüşe soktumu deyme keyfime paylaşımın için teşekkür ederim
kendine iyi bak allaha emanet ol
selamlar sevgiler

Geri