MALKARADAN İTFAİYECİ KEMAL İZER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEMAL İZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
hayırlı cuma lar kemal bey kuşlara maaşallah diyeyim önce, herkesin aradığı modelden kuş var kümesinizde.profil resminiz dikkatimi çekti :bi itfaiyecinin kundakçıya bakışı gibi .

afonlu16' Alıntı:
hayırlı cuma lar kemal bey kuşlara maaşallah diyeyim önce, herkesin aradığı modelden kuş var kümesinizde.profil resminiz dikkatimi çekti :bi itfaiyecinin kundakçıya bakışı gibi .

:buyrun: Sevgili kardeşim Güven SOYLUER Hayırlı CUMA"lar (: (: Paylaşımın için çok teşekkür ederim evet her renk zevkine hitap edebilirlikteler kuşlarım ciiddi bir görünümüm vardır ama çok güler yüzlüyümdür soğbetlerimde resme gülerek poz veremiyorum kendine iyi bak allaha emanet ol
selamlar sevgiler

başkanım bi ara izlemeye gelmeyi düşünüyorum kuşlarınızı havalar biraz düzelsinn rahatsız edecegiz sizi saygılarla havsa dan onur güven

gerçekten çok güzel kuşlar elinize sağlık kuşlarınızın maşalllahı var sağlıklı günlerde :tamam:

kemal abi tek kelimeyle kuşlarınıza hayran kaldım baktığımda bu işi profösyonelce yaptığınız her halinizden belli oluyo eminimki havada uçuslarıda bir o kadar güzeldir allah sağlıcakla beslemeyi nasip etsin bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar ve saygılar...

HASAN YILMAZ
BURDUR

KEMAL BEY TEK KELİMEYLE MAAŞALLAH DİYİM KUŞLARINIZA. BİLİNÇLİ VE ÖZVERİLİ BİR YETİŞTİRİCİ OLDUĞUNUZ BELLİ. ZATEN YILLARIN TECRÜBESİSİNİZ DE... OLMASI GEREKEN SONUÇ ORTAYA ÇIKMIŞ ZATEN... GERÇEKTEN KUŞLARINIZ HARİKA. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. ŞAPKA ÇIKARMAK LAZIM SİZE GERÇEKTEN... BEN ŞU ANDA MÜSAİT YERİM OLMADIĞI İÇİN BESLEYEMİYORUM MAALESEF. KUŞÇU ARKADAŞLARIMI VE BU SİTEYİ ZİYARET EDEREK HASRET GİDERMEYE ÇALIŞIYORUM MECBUREN. NAAPALIM; SAĞLIK OLSUN... TANIŞTIĞIMIZA ÇOK MEMNUN OLDUM. BOL BOL, SAĞLIKLI YAVRULAR DİLİYORUM...

KEMAL USTAM kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın.iyi günlerde uçurun.iyi bir dönek nasıl olur oyun sitili nasıldır nasıl uçurulur.kuyruk sayısı ayak bileklerinde tozluk göz rengi nasıl olmalı. bilgi verirseniz sevinirim.tecrübenizden faydalanmak isterim.ISPARTADAN SAYGILAR...

merhaba kemal abi öncelikle bol yavrulu bir sezon geçirmen dileğiyle fotolar 2009 yılına ait ama en son resindeki sağ baştaki kesme yavru sol gözünün üstünde nokta olan yavru hakkınd BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Slmlar Kemal abi kuşların 1 numara dönekler tüyleri ömür versin bol yavrulu sezonlar dilerim DENİZLİ-TAVAS'TAN EMİN

s.a abı kuslarınız cok guzel gorunuyor. masallah bende ıstanbulda bu ırka yenı gonul vermıs bırısıyım ayrıca kesanlıyım hemseri sayılırız (:

s.a abı kuslarınız cok guzel gorunuyor. masallah bende ıstanbulda bu ırka yenı gonul vermıs bırısıyım ayrıca kesanlıyım hemseri sayılırız (:

Geri