MALKARADAN İTFAİYECİ KEMAL İZER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEMAL İZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K

Ohh maaşallah maaşallah devamı geliyo abicim. Allah can pekliği versin... bol yavrulu sezonlar dilerim...

SİNAN ÖZTEKİN

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİNAN DİLEK VE TEMENNİLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİMİZE HASTALIKSIZ SAĞLIKLI YAVRULAR NASİP ETSİN KENDİNE İYİBAK DAHA DEVAM EDECEK (: (:
SELAMLAR SEVGİLER

çavuş köylü malkaralı hemşerim bak ben bueda yokken benim hakkımda yorum yapmışsın seninle tanışmak isterim nerelerdeysen çıkta bir iki sohbet edelim madem döneği bu kadar çok biliyorsun malkaraya gelde bir iki dönek uçurayım da dönek nasıl dönüyormuş öğren fenci kemalin kuşları diye dalga geçmeye benzemez bu işlewr havada göstereyim
selamlar sevgiler

İletiyi rapor etAlıntı ile cevapla Re: Malkara'dan bir kuşçu
çavuşköylü 28 Nisan 2008 12:56

Sevgili malkaralı kuşçu arkadaşlar:

Malkarada bir fenci Kemalin kuşlara bakıyorsunuz.

lütfen abartmayalım.

SAYGILAR BİZDEN
çavuşköylü
Üye Seviye 0

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldı: 0
Özel mesajE-posta Sayfa başı

Bende 1 Lira Vardı,
Sende 1 Lira vardı.
Paraları değiştirdik yine 1 liramız var.
Bende 1 bilgi, Sende 1 bilgi vardı.
Bilgileri değiştirdik, şimdi sende 2 bende 2 bilgi var...
İşte Paylaşım Ruhu budur.
(alıntıdır)

KAHROLSUN İÇİMDEKİ DÖNEK SEVGİSİNE
SELAMLAR SEVGİLER

Abi satılık dönek varmı sende acaba. İyi bir çift dönek alsak ne kardar olur?

SELAMLAR KEMAL ABİ,

YİNE YAVRULARIN GÖZ DOLDURUYOR. KAPLAMALI ÇAKALLARA BAYILDIM. HE BU ARADA SANA ALMANYALI MEHMET AMCANIN ( HOTERLİ) SELAMI VAR GEÇEN HAFTA İZMİRDE YANINDAYDIM. İNŞALLAH SENİN YANINADA GELMEK NASİP OLUR BİZE. SAĞLIKLI SEZONLAR DİLERİM.

SAYGILARIMLA,

ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÜMİT ARKADAŞIM A.S MEHMET AMCAYA ÇOK SELAMLAR DİLEK VE TEMENNİLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL KENDİNE İYİBAK ALLAHA EMANET OL İNŞALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE
SELAMLAR SEVGİLER

kuşlarınızın maşallahı var çok güzel görünüyorlar sağlıklı yavrular dilerim. bende malkarada değişik türlerde kuş bakıyorumdum ama şimdi sadece döneğe yöneldim sağdan soldan bulabilirsem dönek yumurtasıyla değiştiriyorum yumurtaları bakalım belki bir zaman sonra sizler gibi dönekçi olabiliriz inşallah slmlar....... keşanlı

emirsalih' Alıntı:
kuşlarınızın maşallahı var çok güzel görünüyorlar sağlıklı yavrular dilerim. bende malkarada değişik türlerde kuş bakıyorumdum ama şimdi sadece döneğe yöneldim sağdan soldan bulabilirsem dönek yumurtasıyla değiştiriyorum yumurtaları bakalım belki bir zaman sonra sizler gibi dönekçi olabiliriz inşallah slmlar....... keşanlı
keşanlı arkadaşım seni tanıyormuyum acaba inşallah dönekçi olursun bu dönekçilik bambaşka bir zevk
görüşmek üzere
selamlar sevgiler

odacı' Alıntı:
Abi satılık dönek varmı sende acaba. İyi bir çift dönek alsak ne kardar olur?

ayıp ediyon odacı kardeş nedemek satılık dükkan senin kuş senin köpeğin olur kendine iyibak
selamlar sevgiler

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz bu kadar güzel dönekleri görmek içimi açtı sizi tebrik ederim bayada var maşallah.....:)

çok teşekkür ederim fatih kardeşim hoşbulduk sağol toplam yavrularla beraber sanırım 100 adt olabilir allah nazardan korusun paylaşımın için teşekkürler kendine iyibak kuşlarınla birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim allaha emanet ol.
selamlar sevgiler

Merhabalar,

Sevgili Kemal abi,dönek şöleni oluşturmuşsun adeta maşallah çok güzel görüntüler ve güvercinler iyi zamanlarda hastalıksız ,keyif dolu zamanlar dilerim eline yüreğüne sağlık paylaşımlarının devamını bekliyorum.

HÜSEYİN"cim ÇOK SAĞOL, GÜZEL DİLEK VE TEMENNİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMLARIM DEVAM EDECEK
DAĞA YENİ BAŞLADIK KENDİNE İYİBAK EDİRNE"DEKİ TÜM KUŞÇU ARKADAŞLARA SELAMLAR AİLENE KUŞLARINA VE SANA ALLAH SAĞLIK VERSİN. ALLAHA EMANET OL.
SELAMLAR SEVGİLER

Merhabalar.
Kemal bey öncelikle bu güzel görüntüleri ayağımıza kadar getirdiğiniz için teşekkürler. Maşallah kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel. Merak ettiğim bir kaç nokta var izninizle danışmak isterim.
Kırmızı akbaşlarınızın dikkat ettiğim kadarıyla renk tonları biraz mata (sarıya) kaçıyor. Kırmızı akbaşlardan tek veya çift olarak sarı akbaş yavru aldığınız oldumu?

Siyah akbaşlarınızın kuyruk altlarında birbirine perçinlenen siyahlık mevcutmu birde siyahlardan bademli olanlarından besliyormusunuz.
Şimdiden teşekkürler.
Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle
Hüseyin BAŞOĞLAN

Kırmızı akbaşlarınızın dikkat ettiğim kadarıyla renk tonları biraz mata (sarıya) kaçıyor. Kırmızı akbaşlardan tek veya çift olarak sarı akbaş yavru aldığınız oldumu?
Sevgili Hüseyin kırmızılar benimkiler daha çok akbaş veya gemli,yada mavi şamlardan geliyor pek sarı almadım

ama akbaşlardan bademli aldım ve bazılarında kuyruk altında alttan telli dediğimiz kuşlar aldım bilgilerine paylaşımının devamı dileğimle
selamlar sevgiler

SELAM ARKADAŞLAR,

KEMAL ABİCİM AFFINA SIĞINARAK BENDE HÜSEYİN KARDEŞİMİZ TANIDIĞIM İÇİN SORUSUNA CEVAP VERMEK İSTİYORUM.

SEVGİLİ KARDEŞİM ÖNCELİKLE RESİMLERİNİ GÖRDÜĞÜN ÇAKALLAR DİREK KIRMIZILARDAN GELMEDİĞİ GİBİ İKİ KIRMIZI KUŞTAN MAVİ YADA SİYAH RENKLİ OLARAK YAVRULARDA ALABİLİRSİN ÖZELLİKLE KIRMIZI YAVRULARDA BELİRLİ YERLERİNDE SİYAH YADA MAVİ TONLARINDA RENKLER OLAİLECEĞİ GİBİ BU7 KUŞLARIN DÖNENLERİ HAVADA ÇOK GÜZEL SEYİRLER YAŞATABİLMEKTEDİR.
ŞUNU DEMEK İSTİYORUM DÖNEKTE RENKLERİ CANLI OLMASINDAN ZİYADE SOY GEÇMİŞİNİN ÖNEMİ DAHA ÖNEMLİDİR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

ÜMİTÇİĞİM ELBETTE VEREBİLİRSİN AMA ZANNEDERSEM HÜSEYİN ALABADEMLERİN İŞLENİR DEMESİNDEKİ OLAYI ANLADIM AMA BİZİM KUŞLARDA ZANNEDERSEM (: ALABADEM YOK (:
SELAMLAR SEVGİLER

alykum slm kemal abı kusların akkatten cok guzel bol yavrular alman dıleıyle kesanlı coskun beyendıklı kamilin yegenı

Geri