Mısıri bir hayal deyildir metin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metinclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

metinclk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin çelik
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
mısıri bir hayel deyildir arkadaşlar ben aravermiştim . yeni başladim.30 yıl sonra 3 yıl oldu biraz zor buldum eski kanlardan yada ben öyle sanıyorum.

Re: Mısıri bir hayel deyildir metin

metinclk' Alıntı:
mısıri bir hayel deyildir arkadaşlar ben aravermiştim . yeni başladim.30 yıl sonra 3 yıl oldu biraz zor buldum eski kanlardan yada ben öyle sanıyorum.

Resim eklemeye çalışıyorsunuz yanılmıyorsam. Eğer öyleyse;
Alt kısımda veya üst kısımda bulunan cevap yaz butonuna tıklayın. Gelen yere mesajınızı yazın, hemen alt kısımdaki Dosya Ekle kısmına tıklayıp gözat seçeneği ile resminizi seçip Dosyayı ekle butonuna tıklayıp biraz bekledikten sonra, Gönder diyerek resminizi ekleyebilirsiniz. Bu işlemi aynı şekilde takrar ederek dilediğiniz kadar resim ekleyebilirsiniz.

foto plz..

Mısıri bir hayal değildir arkadaşlar ben ara vermiştim . yeni başladim.30 yıl sonra 3 yıl oldu biraz zor buldum eski kanlardan yada ben öyle sanıyorum.

9sqfc2.jpg

kdo0na.jpg

2m5mrly.jpg

2q1rt09.jpg

xp4j93.jpg

Bango kanat, kuyruklar

eijdkj.jpg

ddbyp0.jpg

jrrx39.jpg

20hpxyw.jpg

hsw8k2.jpg

119nx9v.jpg

kara kuyruk

2s9rh2r.jpg

ejbhft.jpg

2wnzjtv.jpg

ALLAH nazarlardan saklasın harikalar . bu zamanda böyle güzeli rüya olmalı .güle güle zevkle besleyin .

cukulata kuyruk

cukulata kuyruk yavru

kuşlar

kara kanat bango

kara kanat kara kuyruk misıri

yavru lekeli

bunlarda yavru

buda yavru

maşallah metin bey kuşlarınızın gagaları tam sıfır.çikolata kuyruk dişinin gözleri biraz fazlamı patlak fotodan mı öyle gördüm,japonluk var gibi kanında sanki,bu arada kümesleriniz güzelmiş

kuşlarım banyo yaparken

Maşallah kuşlar gerçektende çok alımlılar. Resimleride güzel çekmişsiniz. Bizlerede bu güzellikleri izleme zevki kalıyor. Teşekkürler hem paylaştığınız hemde bu güzellikleri yetiştirdiğiniz için.

Tşekkür ederim

MISIRİ

SALMA ZİYARETİ Çok sevdigim doslarım ve abilerim. OSMAN BARUT. SALİH İŞBİTİREN. ŞÜKRÜ GÜLKAŞ. Ben Metin çelik. HÜSEYİN........ VE HAMİT Kardeşimiz.

Benim en çok sevdigim mısırim

MEHMET Bey teşekkürederim o kuşu bir dostumdan aldım tam olarak bilemem

Metin Bey,
Kuşlarınız da, kümesleriniz de, bahçeniz de çok güzel. Bu kadar kaliteli mısırileri nasıl buldunuz tebrik ederim. Güle güle besleyinkuşlarınızı.
Sizin kadar güzel olmasa da benim de bahçemde 2 kümesim var. Ben de sizin gibi uzun aradan sonra tekrar beslemeye başladım. Ancak sizin kadar kaliteli mısıriler bulamadım.
Bu arada yazmadan geçemiyeceğim ama eğer uygun olursa yavrulardan birkaç çift bana da ayırırmısınız? Onlara Sizin kadar iyi bir ortam sağlayacağıma emin olun.
İyi günler dilerim.
Hüseyin Ener

Öncelikle hoş geldiniz foruma Metin bey;
Kanat kuyruk bango sevdalısı olarak kuşlarınızı çok beğendim, bulundukları ortamda güzel ve kuşların kanatları salınık.Günümüzde mısırı kuşlarını görmek hayal oldu, bu günlerde besleyen varsada el altından besliyor.Uzun süre ara verdim diyorsunuz, bu kuşları kimden tedarik ettiniz sorabilirmiyim ? Hastalıksız kümesler.

Ekli dosyalar

• nazar.webp
    nazar.webp
    2.4 KB · Görüntüleme: 1,292

Teşekederim ilginize. çok deyişik yerlerden aldım ilk topladım zaman 300 tane kuş aldım biri eski kan dedi aldım biri saf kan dedi aldım sonunda ayıra ayıra 10 tane bıraktim bunlarla çalışıyorum senede 250 yavru alıyorum ya bir yada iki tane ayırabiliyorum. Ben EYÜP GÜVERCİN SEVENLER DERNEYİN BAŞKANLINI YAPIYORUM. biz DERNEKDE Mısıriyi sürekli tartışiyorus, doruyu bulmaya çalışıyorus saygılar.

Metin bey: bu işe gönül verdiğiniz her halinizden belli.Nesli yok olmaya yüz tutmuş mısırı cinsi güvercini yeniden yaşatmada ve üretiminde bulunduğunuz katkılar ve dernekteki çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim.Ayrıca derneğinizin sitesini yakından takip ediyorum.Saygı bizden.

HÜSEYİN bey teşekkür. yolun başindayım üretimi biras zor güzelini . yavru çok ama pek güzel yok

Geri