Mısıri bir hayal deyildir metin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metinclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
gfr' Alıntı:
SLM METİN BEY ÖNCELİKLE YARIŞMANIN SAATİ KAÇ.
KUŞLARI CUMARTESİ DESLİM ALINACAC VE PAZAR . SAAT. 9. BAŞLAR.

METİN BEY TEŞEKKÜRLER . ÖZELDEN DE YAZDIM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

Re: Mısıri bir hayel deyildir metin

metinclk' Alıntı:
cukulata kuyruk dişi

muygun' Alıntı:
maşallah metin bey kuşlarınızın gagaları tam sıfır.çikolata kuyruk dişinin gözleri biraz fazlamı patlak fotodan mı öyle gördüm,japonluk var gibi kanında sanki,bu arada kümesleriniz güzelmiş

Bangoda aranılan tarz bu, gözler patlak, göz ustu kemiği cıkıntılı.Gözler daha dışa doğru cıkıntılı daha farlı olur, japonlarda gaga şekli öne doğru ince uzun, japonlarla uyruk kuşlar kırıldığı zaman göz etlerinden belli eder kat kat olur,benim görüşüm o yönde.

METİN BEY YARIŞMANIN YAPILACAĞI YERE ARAÇLA ULAŞIMIMIZ NASIL OLUR.

BİLGİ
Tarih: 06 Nisan 2010 14:20
Kimden: gfr
Kime: metinclk

SLM METİN BEY BANGO HAKKINDA BİLGİNİZE BAŞVURMAK İSTEDİM.UMARIM RAHATSIZ ETMİYORUM. BAKICI OLARAK HANGİ TÜR KUŞ BESLİYORSUNUZ. RESİMLER AMROSKİ GÖRDÜM AMA BAŞKA TÜR DE VARMI.BEN DE BASKA VE BURSA VAR BAKICI İÇİN AMA İYİ VERİM ALAMIYORUM.SİZ NE ÖNERİRSİNİZ. BEN DE DE PAZARİÇİN DEN YEMCİ SÜLEYMAN ABİNİN KUŞLARINDAN VARDI. AMA KAÇIRDIM.ŞİMDİ PAZAR DAN ALABİLDİĞİM BİR KAÇ ÇİFT VAR. ONLARLA UĞRAŞIYORUM. SİZ BESLEDİĞİNİZ KUŞLARI NASIL VE NEREDEN BULDUNUZ. PAZARLARA BÖYLE KUŞLAR GELMİYOR. BİR DE BUNLARIN FİYATLARI NEDİR. MASRAFLI BİR İŞ ÇÜNKÜ. PAZAR GÜNÜ YARIŞMALAR KAÇTA BAŞLIYACAK KATIL NASIL OLUYOR. VE EĞER ELİNİZDE SATMAK İSTEDİĞİNİZ KUŞLARINIZ VARSA ALMAK İSTERİM. TEŞEKKÜRLER İYİ GÜNLER. EYÜP DERNEĞİNDE BANGO İÇİN MEZAT OLUYORMU HULİSİ BEY BAKICI OLARAK HAMBOSKİ VE TİP BESLİYORUM.BU DEDİKLERİMDEN ÇOK İYİ VERİM ALIYORUM 100/99 HATASIZ ÜRETİYORUM.SÜLEYMANIN KUŞLARINI KAÇIRMAN İYİ OLMAMIŞ BENDE ONDAN BİR KAÇ ÇİFT HAMBOSKİ ALMIŞTIM.FESTİVAL TAHMİNEN 9 GBİ BAŞLAR,FESTİVAL İÇİN DAHA GENİŞ BİLGİ İSTİYORSAN WWW.TÜRKİYESEBABCILARFORUM.COM BURDAN DAHA GENİŞ BİLGİ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.BİZ EYÜP DERNEĞİ OLARAK BANGO VE MISIRİYLE İLGİLİ TALEP VE DESTEK İSTEDİKLERİNDEN GÜVERCİN SEVENLER OLARAK KATILIYORUZ.SATILIK KUŞLAR GETİRİCEM.DERNEKTE MEZAT YAPMIYORUZ.BENDE TEŞŞEKKÜR EDERİM SİZEDE İYİ GÜNLER.

HULİSİ BEY BAKICI OLARAK HAMBOSKİ VE TİP BESLİYORUM.BU DEDİKLERİMDEN ÇOK İYİ VERİM ALIYORUM 100/99 HATASIZ ÜRETİYORUM.SÜLEYMANIN KUŞLARINI KAÇIRMAN İYİ OLMAMIŞ BENDE ONDAN BİR KAÇ ÇİFT HAMBOSKİ ALMIŞTIM.FESTİVAL TAHMİNEN 9 GBİ BAŞLAR,FESTİVAL İÇİN DAHA GENİŞ BİLGİ İSTİYORSAN WWW.TÜRKİYESEBABCILARFORUM.COM BURDAN DAHA GENİŞ BİLGİ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.BİZ EYÜP DERNEĞİ OLARAK BANGO VE MISIRİYLE İLGİLİ TALEP VE DESTEK İSTEDİKLERİNDEN GÜVERCİN SEVENLER OLARAK KATILIYORUZ.SATILIK KUŞLAR GETİRİCEM.DERNEKTE MEZAT YAPMIYORUZ.BENDE TEŞŞEKKÜR EDERİM SİZEDE İYİ GÜNLER.

bakıcılarım

METİN BEY VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER. FESTİVALDE GÖRÜŞÜRÜZ UMARIM

Beyaz filibelerde güzel bakıyor, bango yavrularına.Bazen baska ve cakal ırkındanda randıman aldım.

Ekli dosyalar

• filibe.webp
    filibe.webp
    23.3 KB · Görüntüleme: 1,021
açıklamalr...

Ekli dosyalar

• Graphic1.webp
    Graphic1.webp
    443.8 KB · Görüntüleme: 1,042
Sevgili Metin Başkanımız
Bugün birkez daha mısıri'nin hayal olmadığını gösterdin. Derecelerinden dolayı seni tebrik ediyorum devamını sabırla sonsuz bir mutlulukla bekliyoruz. Biz Bango severleri tekrar onore ettin. Kendi adıma fazlasıyla teşekkür ediyorum. Senin yaptıklarını anlattığımı daha önce belirtmiştim şimdi daha fazla anlatmaya ve Eyüp Derneğinin başarısını tekrar tekrar anlatmaya devam edeceğim.
Saygılar
Zafer KIR

METİN ABİ KUŞLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇİKOLATA KANAT KUYRUKLAR VE KARAKANAT KUYRUK ERKEK İÇİN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL KUŞLARMIŞ KÜMESİM RENKLENDİ HAMİT BEYE DE İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER DERECELER İÇİNDE KUTLARIM BAŞKANIM DERECEYE GİRİN ÇİKOLATA KANAT KUYRUK DİŞİYİ VERDİĞİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜRLER

slm metin eğer elinizde satılık kuşunuz varsa ben almak isterim. tel: xxxx xxx xx xx teşekkürler bu arada yarışmanın fotolarını burada görecekmiyiz. umarım sizin dernekte bir yarışma yapar

2010 İSTANBUL GÜVERCİN FESTİVALİ

BANGO BEYAZ KUYRUK BİRİNCİLERİ

slm metin bey akşam bir çift kuş aldım teşekkürler. ama ben burada da resimleri olan çukulata kanat-kuyruklardan almak isterimdim. eğer satarsanız iyi günler

gfr' Alıntı:
slm metin bey akşam bir çift kuş aldım teşekkürler. ama ben burada da resimleri olan çukulata kanat-kuyruklardan almak isterimdim. eğer satarsanız iyi günler
ALMIŞ OLDUĞUN KUŞLARI GÜLE GÜLE BESLE.SATILIKMI DİYE SORDUĞUN RESİMDEKİ KUŞLARIM DAMIZLIKTIR.İNŞALLAH DAHA SONRA ÜRETTİĞİM YAVRULARDAN VEREBİLİRİM.SAYGILARIMLA.

tamam metin bey inşallah bir çift çıkar .merakla bekliyorum.aslında bundan sonra satılık kuşunuz olursa haber verirseniz sevinirim . bi akşam derneğe gelip tanışmak isterim iyi günlder teşekkürler

gfr' Alıntı:
tamam metin bey inşallah bir çift çıkar .merakla bekliyorum.aslında bundan sonra satılık kuşunuz olursa haber verirseniz sevinirim . bi akşam derneğe gelip tanışmak isterim iyi günlder teşekkürler

Satılık muhabbetini özel mesaj yolu ile yapınız, genele telefon yazmak site kurallarına aykırıdır.Bu güzel sayfayı konu dışına cıkarmayalım, herkeze sağlıklı kümesler.

metin abicim fotağrafları olan abilerin isimlerni yazarsan sevinirim bizde tanımış oluruz saygılar emeğinin karşılığını alddığın için çok sevidim senin gibi iyi ırk besleyen abilerimize ihtiyacımız ve şok daha şey öğreneceğiz ve bayrağı gönüllü olarak herkesin taşımasını isterim birkısa mesajım olacak kuşçu abi ve kardeşlerime ne olrsa olsun KUŞLARIMIZIN KANINI bozmayalım kırmayalım elinde tek olanlar başkasına versin ve üretsinlerr ....herkese bol sağlıklı ve yavrulu kümselerrrrrr

metin abicim bu kara kuyruk erkek'ime dişi arıyorummm

Ekli dosyalar

• Arhan(363).webp
    Arhan(363).webp
    93.9 KB · Görüntüleme: 877
  • tncy (75).webp
    tncy (75).webp
    148.6 KB · Görüntüleme: 936
  • tncy (9).webp
    tncy (9).webp
    152.2 KB · Görüntüleme: 938
SLM. TUNCAY KARDEŞİM KÜMESİNİ GÖRDÜM VE BEĞENDİM SENİNDE BU KUŞLARA GÖNÜL VERDİĞİN BELLİ. .KÜMESİNDE KARIŞIK KUŞLARVAR FARKLI IRK OLUNCA KARIŞABİLİR, KANAT KUYRUK LA... BEYAZ KUYRUK BİR ARADA OLMAMALI BU BENİM DÜŞÜNCEM......KARA KUYRUK ERKEĞİN GÜZEL ,YEME DÜŞECEK YAVRULARIM VAR. DİŞİ CIKARSA AYARLARIM .MERAK ETTİM NEREDE BESLIYORSUN .SAYGILAR.

selamlar

2. resimde sol başta Nuri Bölükbaşı, ortada Güray abi (G.O. Paşa'dan) sağ başta ben varım (:

3. resimde solda Arif Hoca sağda Osman Barut abimiz...

Geri