Mısıri bir hayal deyildir metin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metinclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
TEŞEKKÜR EDERİM METİN ABİCİM İLGİN İÇİN ONLAR ESKİ KUŞLARIMDI ŞİMDİ BAYA AZALTIM EVET SANA KATILIYORUM BEYAZ KUYRUKLA SADECE KUYRUK AYNI YERDE OLMUYOR ASLINDA 4 KÜMESİMİZ VAR AMA 2 SİNDE BABAM KELEBEK BESLİYOR HOTELCİ CEMAL İN KUŞLARINDAN VAR BABAMDA 2 , 3 CİNS VAR ONDADA BEN İZMİR ÇAMDİBİNDE OTURUYORUM BOŞNAĞIM YILDIRIM MAHLESİNDE AKRABALARIM VAR POSTACI AYDIN KARDEŞLER DİYE TANINIYORLAR LALELİDE SATIŞ YERLERİ VAR FABRİKA YILDIRIMDA ( İR-OR KAZAKLARI ) SATIYORLAR YURT DIŞINA ONLARIN KARŞISINDA SAFFET ABİ VAR ONDADA MISIRİ VAR HEM ÇOK GÜZELLERİ TANIŞMANI İSTERİMMMM METİN ABİCİM KUŞLARI KANI EYÜPTEKİ NURİ AMCANIN KUŞLARININ KANINDAN ,BUGÜN SİZİN DERNEK TOPLANTISI VAR ORDA OLMAK İSTERDİM ŞİMDİ , DİŞİ YAVRUN ÇIKARSA AYARLARSAN ÇOK SEVİNİRİM KENDİNE İYİ BAK .. SANA ÖZELDEN MESAJ ATTIM OKURSAN ÇOK SEVİNİRİMMM İYİ AKŞAMLARRR DERNEĞİNİZİN SİTESİ VARMI METİN ABİCİM VARSA ADI NE GEÇİYOR YAZARSAN SEVİNİRİMMMM

TEŞEKKÜRLER HAMİT KARDEŞ İLGİN İÇİN,,, MERAK ETTİM ONDAN SORDUM BENDE PAZAR GÜNÜ İSTANBULDAYDIM AMA KUŞÇU ABİLERİMİZİ KEZMEKTEN VAKİT KALMADI AMA GELEMEDİĞİM İÇİN ÜZÜLDÜM NURİ AMCAYI ARADIM YARIŞMADAYMIŞ ONADA GİTÇEKTİM AMA NASİP OLMADI NEYSE SEN NERDE OTURUYORSUN HAMİT VE NE BESLİYORSUNNNN İYİ AKŞAMLARRR

selamlar Tuncay Bey

ben esasen daha iyi Bursa Oynar güvercininden anlarım ve yetiştiririm. ama bangoda içimize işlemiş bir kere (:

20 sene önce kuşçuluğa başlarken elimde karakanat-kuyruk güvercinle başlamıştım. o günden beri kümesimden eksik olmadı. şu anda 2 cins kuş ile uğraşıyorum.

kanat kuyruk yerli bango ve bursa oynar.

derneğe de bekleriz. bir dahaki sefere gelmeden önce mesaj atarsanız size detaylı adresi veririm.

iyi günler.

sayın başkanım, sizlerle olmaktan onur duydugumu bilmeni isterim.. başarılarının devamını diliyorum.

metin abi gerçekten eline emeğine sağlık,gerçekten içim açıldı kuşlarınızı görünce hepsinin maşşallahı var bizlerle ayrıca resimlerinide paylaştığınız için teşekkürler.merak ettim abi şehir dışındamı besliyorsunuz birgün görmek isterdim kuşlarınızı nasip olursa.bendede beyaz kuyruk var birkaç çift ama sizinkiler kadar kafa teşlilatı yok

ERSEL TEŞEKKÜR AYNI DUYGULARI BENDE TAŞIYORUM HEP BİRLİKTE BAŞARICAĞIMIZA İNANIYORUM.

S.a Hamit abi Merhaba aynı mahallede güvercin Besliyoruz gerçi bizi illaki görmüşsündür hergün düzenli uçuruyoruz Ben samet bilmem Tanırmısın ama Ben Seni Tanıyorum. Soner ve ahmet var onların amcasının oğluyum Bende de Senin gibi 2 ırk güvercin besliyorum sadece kelebek ve baska var Bende de ama professional olarak üreticiliğe Geçicem Yakında güzel kanda Kelebeklerim var elimde Şuanda Onları üreticem. Seninde tecrübelerinden yararlanmak isterim. hem sanal alemde hemde gerçek hayatta bikaç tüyo verirsen sevinirim Saygılar.

BANGODAN PEK ÇAKMAM AMA GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR..BU ARADA YER MÜKEMMEL..

S.A METİN BEY;BONGOLARINIZ ÇOK GÜZEL,RABBİM NAZARDAN SAKLASIN.SON ZAMANLARDA MISIRİ BANGOLARA HEVES SARMAYA BAŞLADIM.GERÇEKTE BEN SAYA KELEBEK HASTASIYIM,ÇOK GÜZEL RENK VE DÖNÜŞ DAMIZLIK KELEBEKLERİM VAR VE BUNLARIN YANINDA 1,2 ÇİFT SİZDEKİ MISIRİLER GİBİ BANGOLAR ATIP ÜRETİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM.GÖNÜL İSTERKİ EĞER ELİNİZDE SATMAK İSTEDİĞİNİZ GÜZEL SARI KANAT MISIRİLERİNİZDEN VARSA,DAMIZLIK OLARAK,ALMAK İSTERİM.EĞER BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.RABBİME EMANET OLUN.SAYGILARIMLA,HOŞCAKALIN.

KARDEŞİM KUŞLARINDA GÜZELDE SEN NASIL BİR YERDE KUŞ BESLİYORSUN SANKİ RÜYA GİBİTEK KELİMEYLE MUHTEŞEM NEKADAR ŞANSLI OLDUGUNU BİLİYORMUSUN BAK BİRDE BENDEN SANA TAVSİYE BU KUŞLARIN YANINA BİRCİVT DENİZLİ AZMANI YANİ KARA KUYRUK KOYDUNMU KİM TUTAR SENİ SAYGILARIMLA
KUŞÇU ADNAN

S.A METİN ABİ;ABİ MSJ ATTIM AMA BAKMADIN DAHA HERHALDE.ABİ BAKAR BAKMAZ BANA Bİ DÖNÜŞ YAPARSAN SEVİNİRİM ABİ.ACİL,NEDEN DERSEN KÜMESİ AYARLADIM.ELİMDEKİ FAZLALIKLARI ÇIKARDIM.DAMIZLIKLARIM KALDI VE ŞİMDİ SENDEN HABER BAKLİYOM ABİ.SAYGILAR

beyefendi kuşlarınız gördüğüm en güzel bangolar maşallah sanırım hepsini paylaşmamışsınız selamlar

MİSİRİ BANGO' Alıntı:
S.A METİN BEY;BONGOLARINIZ ÇOK GÜZEL,RABBİM NAZARDAN SAKLASIN.SON ZAMANLARDA MISIRİ BANGOLARA HEVES SARMAYA BAŞLADIM.GERÇEKTE BEN SAYA KELEBEK HASTASIYIM,ÇOK GÜZEL RENK VE DÖNÜŞ DAMIZLIK KELEBEKLERİM VAR VE BUNLARIN YANINDA 1,2 ÇİFT SİZDEKİ MISIRİLER GİBİ BANGOLAR ATIP ÜRETKLİME DEVAM ETMEK İSTİYORUM.GÖNÜL İSTERKİ EĞER ELİNİZDE SATMAK İSTEDİĞİNİZ GÜZEL SARI KANAT MISIRİLERİNİZDEN VARSA,DAMIZLIK OLARAK,ALMAK İSTERİM.EĞER BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.RABBİME EMANET OLUN.SAYGILARIMLA,HOŞCAKALIN.
MERHABA MEHMET BEY İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.HALA O ESKİ KAN KELEBEKLER VAR MI ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYORMU ? BEN ÜRETİM AŞAMASINDAYIM ŞU AN SATILIK KUŞUM YOK .

kuşcu adnan' Alıntı:
KARDEŞİM KUŞLARINDA GÜZELDE SEN NASIL BİR YERDE KUŞ BESLİYORSUN SANKİ RÜYA GİBİTEK KELİMEYLE MUHTEŞEM NEKADAR ŞANSLI OLDUGUNU BİLİYORMUSUN BAK BİRDE BENDEN SANA TAVSİYE BU KUŞLARIN YANINA BİRCİVT DENİZLİ AZMANI YANİ KARA KUYRUK KOYDUNMU KİM TUTAR SENİ SAYGILARIMLA
KUŞÇU ADNAN
MERHABA ADNAN BEY ,İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.MISIRİ KUŞU İLE AZMAN KUŞUNUN FARKLILIĞINI BİLİYORMUSUN BİLMİYORSAN ARAŞTIRMANI TAVSİYE EDERİM .SAYGILAR

Re: slm

slm bende bir bango yetiştiricisiyim ama gercekten kostüm olarak bu kadar güzel kuşlar görmedim bencede hayal olsa gerek bu kuşlara sahip olmak emegine saglık...saygılar sevgiler

abi önccelikle saygılar.abi kuşların gercekten 10 numara beslediğin yer hele muhteşem cok güzel yere sahipsin allah daha cok versin.saygılar.

burhan.albayrak' Alıntı:
abi önccelikle saygılar.abi kuşların gercekten 10 numara beslediğin yer hele muhteşem cok güzel yere sahipsin allah daha cok versin.saygılar.
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

slm metin bey benim bir kaç sorum var. mısıri kuşu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. benim duyduğum kadarı ile mısıri kuşunun soyu tükenmiş. en son yaban tv de nurettin bölükbaşının kuşlarını seyrettim orada nurettin bey bu kuşları besleyen en son kuşçunun çamurlukçu ismet abi olduğunu söyledi. ama ismet abinin hala hayattamı olduğunu söylemedi siz tanıyormusunuz hala kuş besliyormu. ikincisi ismet abinin kalan bu son kuşlarıda suriyeli birine sattığını söyledi doğrumudur acaba . ve sizdeki mısıri kuşlarının soyu nereye dayanmaktadır. sizden başka da mısıri besleyen kuşçular hala varmıdır. bu kuşları benim gibi mısıri ve bangoya meraklı kuşçularında görebilmesi için bir yarışma yada festival yapmayı düşünüyormusunuz. eğer hala mısıri kuşu varsa almak istersem yardımcı olurmusunuz. teşekkürler umarım kafanızı şişirmem. cevabınızı bekliyorum. sizden aldığım bangolardan yavru almaya başladım çok güzel yavru verdiler bunun içinde teşekkürler.

metin bey sizin kuşların yavrularından...

Ekli dosyalar

• 010.webp
    010.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 626
  • 011.JPG
    011.JPG
    2.5 MB · Görüntüleme: 574
  • 014.webp
    014.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 626
[No message]

Ekli dosyalar

• 045.webp
    045.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 723
  • 157.JPG
    157.JPG
    2.8 MB · Görüntüleme: 629
  • 162.webp
    162.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 731
gercekten çukulata dişinin kafa yapısı güzel maşallah allah nazardan saklasın .. güle güle besleyin

İÇ İLGİMİ ÇEKMEYEN KUŞ İÇİN, ANKETE KATILMAYI , MEÇBURI KALDIGIM İÇİN ÜZGÜNÜ .

birinci sayfadan sonraki görüntülerdeki resimleri göstermiyor.başkasının ekledikleri gözüküyor ama sizin ekledikleriniz gözükmüyor. ama gözüken resimlerdeki kuşlar bir harika. yerinizde çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın resimlerle ilgilenirseniz sevinirim.... selamlar abicim :heyo:

metinclk' Alıntı:
İÇ İLGİMİ ÇEKMEYEN KUŞ İÇİN, ANKETE KATILMAYI , MEÇBURI KALDIGIM İÇİN ÜZGÜNÜ .
İÇ İLGİMİ ÇEKMEYEN KUŞLARA OY VERMEK******** ZORUNDA KALDIM *********..BU SEBEPLE BANA AYİT RESİMLERİ SİLDİM BİRİNCİ SAYFADAKİ RESİMLERİ BEN KOYMADİM.

Geri