Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun
ya ben sıze ne dıyeyım kı yaşınız buyukse bukluğunuzu bılın böburlenmeyın yaşınız buyumuş kusura bakmayın ama kıbirden zerre kadar eksilmemiş sizin gibi kuşçulardan utanıyorum . sizin yaptıgınız buyukluk değil kıbirlilik sankı sızden başka kuşcu yok memlekette . bız buyuklerımıze saygıda kusur etmeyız ama sız konu kapanmış özelden mesaj atıyorum tamam abi buyuksun kusura bakma dıyoz ne cevap var ne bişe kalkmışsınız hala aradan aradan iğneli laflar . önce mesaja adam olan bır cevap verirdi site yonetımı de uyarı verıyo bana demekkı site sadece size calışıyo burdan siz kendı reklamınızın peşindesiniz belli site yonetımı sizin ikazınıza gore hareket edıyo oh ne güzel kardeşim uzaklaştırın meraklı da degılım ama sünu bılın ben bu sıtenın reklamını cok guzel yaparım adam kayırma reklamı
ARAPÇI ŞAFAK senı tanımam etmem bana bır not yazmıştın ben senın lafına bakarak sana saygı duyarak dursun denen şahsa mesaj attım özelden savundugun kişi benı adam yerıne koyup ta cevap bıle vermedı şimdi bana gelmiş onu savunuyosun ben sana ne dıyeyım be guzel abim
Konu amacının dışına çıktı ve tarafımdan kilitlendi.
Kimsenin reklamına ihtiyacımız yok. İşimiz gücümüz başımızdan aşkın.
Reis eko bir dahaki mesajınızda ad soyad kısmı doğru olmalı demiştik.
Uzaklaştırıldınız.
Sebebi ise;
Seviyesiz konuşmalarınız.
Ad soyad kısmının alakasız yazılması
Site yönetimine hakarete dayalı mesajlar yollamak.
Konunun gidişatını reklam yapmak amaçlı değiştirmek.
SAYGIDEĞER DOSTLARIM SAHŞIMI KIRMADIĞIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.
Üye ve Üye olmayan hayvan seven meraklı arkadaşlara DUYURULUR
BU SİTE KÜŞCULARA RANT AMAÇLI KURULMAMIŞTIR BİZLERİN ÖLÇÜLÜ SAYĞILI KİŞİ HAKLARINA RİYAYET ETMESİ
HERKES BİRBİLERİNE SAYĞILI OLMASI KISACA HATTİ AŞMAYINIZ EDEPLİ OLUN BİZ BURDA ÜÇ KIĞITCILIK YAPMIYORUZ GÜVERCİN SEVEN ARKADAŞLARA İŞİK OLMAYA ÇALIŞİYORUZ YÖNETİMİN BU SİTEDEN BEŞ KURUŞ MENFAATI YOKTUR HOBİ AMAÇLI BİZLERE HİZMET ETMETTEDİRLER KİMSE KİMSENİN NAZINI VE KAHRINI ÇEKMEZ BU ARKADAŞLARI ÜZMEMEK LAZIM YÖNETİMDEN ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM.dursun
SAYGIDEĞER DOSTLARIM SAHŞIMI KIRMADIĞIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.
Üye ve Üye olmayan hayvan seven meraklı arkadaşlara DUYURULUR
BU SİTE KÜŞCULARA RANT AMAÇLI KURULMAMIŞTIR BİZLERİN ÖLÇÜLÜ SAYĞILI KİŞİ HAKLARINA RİYAYET ETMESİ
HERKES BİRBİLERİNE SAYĞILI OLMASI KISACA HATTİ AŞMAYINIZ EDEPLİ OLUN BİZ BURDA ÜÇ KIĞITCILIK YAPMIYORUZ GÜVERCİN SEVEN ARKADAŞLARA İŞİK OLMAYA ÇALIŞİYORUZ YÖNETİMİN BU SİTEDEN BEŞ KURUŞ MENFAATI YOKTUR HOBİ AMAÇLI BİZLERE HİZMET ETMETTEDİRLER KİMSE KİMSENİN NAZINI VE KAHRINI ÇEKMEZ BU ARKADAŞLARI ÜZMEMEK LAZIM YÖNETİMDEN ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM.dursun
herkese selamlar ben şunu hiç anlayamıyorum ben kuş ticareti yapmıyorum. yapanada bir şey demiyorum. ticaret az yada çok parayla satın alma satma işine denir. bir cuval para veren insanlar bu aldıklarını bedavaya vermez. bir cuval para vermesede bedavaya vermez iyi kuşunu versede herkese vermez. ama şu bir gerçek rant kavgası denilen olayı anlamıyorum. rant kavgası aslında kuşçuluk için güzel bir gelişim ama bizde ters tepki yapıyor nasıl diyeceksiniz hayvanın değeri artıkça kıymetide artar ona verilen hizmette 10 tl aldığınız bir güvercininiz var birde 1000 tl ye arasında ki fark o kadar ki kümesinizde 10 takım 1000 tl lik kuş varsa onlara bebek gibi bakarsınız. rant iyi dedim bizde ters tepiyor bunun sebebi kuşu ve kuşçuluğu bilmeden iyi kuşa sahip olmaya kalkan arkadaşların çok kazıklanmasından geçiyor ama önce kuşçuluğu sonra kuşları sonrada kuşçuları ögrenmiş olsa bu arkadaşlar satıcılar arasında doğan rekabetten sözle değil seyirle göstererek satmak zorunda kalır sıradan bir yetiştiriciye değil gerçek kuş meraklısına o da kuştan anlıyorsa kazıklatmaz kendisini ben rant olayı karaftarıyım keşke bendede rantlık kalitede kuşlar olsada rant olayına girsem ayda 100 tl masraf yapıcama satsam 1000 tl ye bir takımda ayda 500 --- 800 tl masraf yapsam üste haşlık kalsa oo süper oldu canım sıkıldıkça maranoza gitsem bunu yık şöyle yap desem cizimleri versem 5 takım parasıyla iyi olurdu.. 10 liralık kuşlarla kuşçuluk olmayacağı gibi rantsızda bu iş olmaz.
a.s abi şuanlamda demek istedim. diyelimki rant için yazılıyor ciziliyor bu kötümü bence değil. çünki ben para vererek aldıgım kuşun en az 2 yada 3 kardeşini seyretmiş almıştırım. seyretsinler ki rant cabası yani ticaretini yapan insanlarda kişilerin artık bu işi bildiğini anlasın ona göre ticaretini yapanlarda iyi kuş satsın. iyi kuş sahibi olsun ki insanlar kümesin içindekinin değeri artıkça güzel kümes sahibi iyi ve bilinçli bir yetiştirici olsun. kuşçu demiyorum. iyi bir yetiştirici yani kuşçunun kendi kaliteside artsın diyelimki sıradan 10 tl lik kuş aldık ordan burdan parayla 100 adet kadar tamamı bin tl yapar bunu besleyen bir arkadaşın genelde hasta kuşu için yada kötü kümesi için v.s ne olcak ki kaç paralık kuşlar ölsün gibi diyoloklar geçer genelde böyledir peki bu arkadaşın kümesinde tanesi 1000 tl lik 50 kuş olsa acaba ne olur hasta kuş veterinere gider gitmesede kesin ilaç tedavisi görürü vitamin takviyeside aşıda kaliteli yemde sıçak kümeste v.s benim demek istediğim rant yani ticareti bu işin güvercinin değeri arttırıyorsa varsın olsun..
İŞTE buna katılıyorum zaten bana dernekciler bozulacaklar ama bana hak veren de verir işin doğrusu bu biz usta
kuşculara cok paralar verdik 30 . 35 sene evvel şimdi kuşcular deneklerden cüzi paralarla acık artırmalardan aldık
ları kuşlarla ancak hava sahasını işğal ediyorlar bence iyi kuşculardanda aldıkları veya hediye edilen kuşlarlarada
sanki o kuşcunun en iyi kuşu gözü ile bakıyorlar bu yanliş bence hic bir kuşcu damızlıkcı en iyi kuşunu ne satar nede
kendisini gecmesine razı olur kuş işi bam başka bir iş ancak kuşcu elindekine razı olacak ben eskiden ucuruyordum
oturduğum semtte cok kuşcu var ancak senede ucurdugum kuş 10 u geçmez kuş kayıp ettiğim zaman hasta oluyorum
bu semte 2 km 2km kare dubles 150 kuşcu var nasıl mucadele verecem ancak yakın dostlarım uçurduklarımı görüyor
adamların kuş kayıp etmiş umurlarında degil anlayacağın hava sahasını meşgul ediyorlar DERTLİYİM oynayan kuşumu
görende sistemini bozmak icin gurup ucuruyorlar. BU KAFAYLA DAHA COK EKMEK YERMELERİ LAZIM HEP İYİ KUŞ
ALMAK İCİN HAL HATIR TELEFONDA SONRA EN İYİ KUŞDAN BEDAVA HATIR KIRAMAZSAM EN AZ OYNAYAN CİNSLERDEN
BAZEN HEDİYE VERİYORUM KENANCIĞIM COK DERTLİYİM KUŞCULARIN SAMİMİYETLERİNE GÜVENMİYORUM.
TATEN HASTAYIDIM BU GÜN NETİCELRİM İYİ CIKTI NEŞELİYIM SANA ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BAŞINI AĞRITIM
SANA KATILIYRUM ÖMRÜMÜ PARAMI SAĞLIĞI VERDİM KUŞCULARA YARANAMADIM doğruyu sayledimmi
kimsenin işine gelmez . sayğılar.dursun
sa dursun amca ve kenan kardeşim.dursun amca bu gün görüştük gerci seninle tekrardan yazayım dedim.allah senin gibi büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.sizler daha bizlere çok yol gösterip çok şey öğreteceksiniz.bu rant meselesinede gelince iyi kuş veya başka bir mal almak isteyen kişi iyice araştırır kontrol eder ve öyle alır.buna rıza pazarlığıda eklenince kimseciklerin yakınacak bir olayı kalmaz..bizim için en önemli olay bir ata sözü vardır ( önce inneyi kendine sonra çuvaltuzu başkasına batır ) kendi başımıza gelmesini istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmayalım.bunda kastım senin o deyindiğin konu bilinçsiz insanlar kuşu nasıl uçuracağını bilmeyen saygısız insanlar için.sen bir kuş kaldırdığında yer gök kuş oluyor buna kaç sefer şahit oldum.allahıma emanet olun emmi ellerinden öperim ..