Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
reis_eko' Alıntı:
helal olsun abi

cıvatada kuçusunuz
bu yazıları bana yazan vıdyodakı dursun degıl ama olsun idare edelim

civata derken neyi kastediyorsunuz acaba?
ayrıca bu yazıları dursun bey yazmıyor derken neyi kastediyorsunuz?
Ben kendim şahidim bu yazılar birebir dursun beyin ağzından çıkıyor.

tunc_54' Alıntı:
ben konu acıyorum izmitde kimde kuş var diye konu kapatılıyor site yönetimi konu kaldırmak yerine profil bilgileri eksik olanları bamlarsa daha makbule gecer

Tuncay bey önce kendi profil bilgilerinizi düzeltin ondan sonra başkalarının profil bilgilerine müdahele edin lütfen.
isim bilginizi.

Yönetimin ne yapacağınıda öğretmeyin.

dursun' Alıntı:
2OO9 Yılının GÜVERCİN besleyen dostlara Sağlık Sıhat Afiyet Mutluluk Kazasız
belasız mutluluklar dilerim ALLAHA EMANET OLUN. dursun

NOT
BOZOĞLU NERELERDESİN

S.A Dursun Abi....

Burlardayiz insaallah,hakkini helal et görüsemedik bir türlü,Kütahya dönüsü ugramamissin Eskisehir`e özellikle tembihlemistim israr edin kalsin diye ama nasip degilmis insaallah baska bir zaman bekleriz abicim...

Sizlerinde yeni yili hayirli olsun Rabbim hakkinizda herseyin hayirlisini versin,bizlerede dua edin insaallah...

Ayrica su kendini bilmez bir iki kirigida bos ver abicim onlar neyin ne oldugunu bilmiyor meydan bosmuscasina konusuyor,elbet bir gün gercegi görür dünyalari aydinlanir onlarin,sen rahat ol biz seni taniyor,biliyoruz ve seviyoruz gerisi bos söz ve lakirti...

Biz ölmez sag olursak insaallah vakit buldukca burlardayiz,bizim yapabilecegimiz her ne olursa olsun bastacisin...

Kendine cok dikkat et,Allah`a emanet ol,Rabbim vekilin olsun insaallah..

Sevgi ve Saygilarimla.....

Ekli dosyalar

• Gülüm.webp
    Gülüm.webp
    16 KB · Görüntüleme: 578
fark etmez dursun bey ben 2 dırek demıyom senın gıbı 2 3 mınare dıyorum .bu arada ben ufak kuşçuları kendıme rakıp almam yaşın a saygım var ama kuş beslemesını ögrenememişsın dursun bey boşa harcamışsın bunca seneleri.

ankaraya yolladığım kuşları takıp edıyorum yakında sana adres verırım ozaman dersın bu nasıl bır kuş dıye,

bu arada edeplı takılın posta koymayın size yakışmaz siz bıze örnek olmanız lazım ken sen bana kaba konuştun bu dunyada bır senmısın kuşcu bu sıteye vıdyo verdım son telede olan kuş istersen bır bak neler yapıyomuş . o kuş şimdi o halının 2 katınada cıktı yakındır yenı vidyo

ömer kardeşim sen benim ismimi boş ver ismi cismi adı sanı adresi olmayan tonlarca adam var sitede yalandan yere
suclu göstermek için ismimi bahane etme önce profilinde hiç bir bilgisi olmayanları uyarın

canım kardeşim eko üslübun bence çok yanlış yazmayım dedim fakat sen yazmışsın ya bize örnek olmanız lazım diye onun için yazıyorum
senin ne yaşın ne tecrüben dursun abinle aşık atmaya yeter öyle birkaç kuş uynatmakla kuşçu olunmaz aynı kuştan birkaç göbek kuş bulunması
lazım elinde oda sabırla olur öyle senin gibi zıplamayla olmaz senden tek bir ricam olacak dursun agbinin kuşlarına gösterdiği saygının 10/1 sen dursun agbine gösterirsen benim nezlimde kuşçu olmaya aday olmuşundur gelelim uçurmaya bildiğim kadarı ile 8/10 tane hazır kuşu var dursun abinin 1 adette kırma bir kuşu oynuyor başka bir arkadaşımızda bence süper ama sen begenmeye bilirsin bunada saygı duyarım çünkü zevk kişiye göre degişir
buradan şunu anlatmak istşyorumkuşun meziyetleri şu 1,5/2 saat uçuyor 300/400 metreden atıyor tam hedwfine en az 20/25 sefer yapıyor adam gibi iniyor eke 3 yaşında eke söktü 6 aydır hergün uçuyor daha hiçbir pisliği olmadı bence çok güzel sende daha iyisi varsa ve mutlu ona sahip ol güle güle besle bende o kadar olmayan kuşları yıllardır besliyorum ama kimseyede kuşuma laf söyletmem çünkü cenabı allah onları öyle yaratmış agızları var dilleri yok onların hakkı yenmez bence yorum bile yaparken çok iyi düşünmek lagzım diye düşünüyorum unlar robot degil cenabı allahın özene bezene yarattığı birer canlı yaşın daha çok genç benimde sen ensalin oğlum var bırak oğlumu ben bile ona senin kadar saygısız yaklaşmadım kaldıki en az30 senelik bir dostluğumuz var birbirimizin nazını çekecek bir yemişliğimiz içmişliğimiz var
diyorsunuzki örnek olun ben şahsıma ban saygı duyan insanın yolunda ölürüm ama bana saygısı olmayan insana ben nasıl örnek bir davranış sergilerim soruyorum sana sen dursun agbine saygıda kusur etmediğini düşünüyorsan şu anda senden özür dilerim
çünkü saygı ve sevgini kişileri düşürmediğini bilakis erdemli yaotığını düşünüyorum benim gibi düşünen arkadaşlarımında bu konuda yazmasını bekliyorum
zira biz bu yola çıkarken kalp kırmak degil gönül almak için çıktık
eger bu pilatformda insanlar birbirine saygı göstermek yerine saygı ve sevgide kusur yaratacaklarsa kusura bakmayın burası bizim yerimiz degilmiş deriz bükemediğimiz bilegi öpmesinide biliriz ALLAHA EMANET OLUN AYDINLIK GÜNLER SİZİN OLSUN BİZ KARANLIK GÜNLERDEDE YAŞAMASINI BİLİRİZ YETERKİ KALPLER KIRILMASIN arkadaşlar belki bu son yazım olabilir onun içindirki istemiyerek kimlerin kalbini kırdıysam beni affedip haklarını helal etsinler şafak yılanlı ARZU EDEN ARKADAŞLAR www.kuscusafak.com veya 05354548585 den ulaşab,lirler

s.a
kım oldugunu ve adını bılmıyorum ama herkez senın gıbı olsa be abi.
ben bır konuya degın dım bu sıtede dursun abiden sert cevap aldım bede ona gore tavır koydum herkezın kuşu kendıne güzeldir dogru söyluyosun abi ama . ben bazı özellıklerde kuş sattım . aldıgım cevapacayıp enteresan yok mal varlıgım torunlarıma yeter benım kuşlarıma kımsenın gucu yetmez gıbı laflar sen olsan ne yaparsın abı gelde ne dıyeyım

helkeler yoluna baksın yoluna gıbı laflar yok kendıne rakıpmı arıyosun gıbı şeyler .

neden kendıme rakıp arıyayım benım tek rakıbım ben kendımım ,hem bu arada sitede bır dunya insan var dursun abi neden bana cevap yazıyo sert bır şekılde başka adammı yok , herneyse benden bu kadar bıdaha cevap ta yazmam kusura bakmayın .

bır ata sözu vardır herkes bılır BOYNUZ KULAĞI GEÇER derler bunu untmayalım lütfen teşekür ederim herkese

bu lınkte bır tane kuş vidyosu var son telekte yorum sızın

http://kocaeliguvercin.azbuz.com/viewVi ... 0001012483

bak şimdi gwlelim konunun özüne vidonu seyrettim o kuşa iyidr drmrk kötüde demek yanlış olur demiştim ya bizlerin oyun kültürü ile sizinki çok farklı sana göre sen bu çekimle mutlu olabilirsin ama ben veya dursun agbin asla bizde kuşun atışı gezişi uzaktan hedefini görüşü hedef derken alçalma //en fazla 1,5 adam boyu yakınlaşma her zaman aynı nokta bu noktada kuşun uçtuğu yer 2x2 metrelik bir alan taban alması sıçrarken ayaklarını açmaması v.s gibi bunun dışındakiler bizde sefer sayılmaz isterse aya girsin iister 100 sefer yapsın gelelim dursun agbine ben onun yazılarını okudum seni baglayan hiçbir şey yokken birbirinizi yanlış anladınız ve versleştiniz o senin büyüğün özür dile bu iş bitsin onun sitem ettiği kişiyi ben çok iyi biliyorum ama açıklamak bana düşmez sen üzerine alındın gittin oda seni o kişinin yönlendirdiğini düşünüyor tamam mı özür dile gel dursun agbinle tanış ekmegi yenilir suyu içilir sohbeti dinlenir bir büyüğün tamam mı HAYDİ TÜM KUŞÇULAR CENEBI ALLAH SİZLERİ KUŞLARIN BOKUNDAN MAHRUM ETMESİN şafak

ya abi deiklerinise saygımıs var ama madem bu kadar iyi kuşlar bunlar ya bi kanıt gösterinya 200-300 metreden bahsedenler var bu kuşlara uçak motorumu takılmış yani inanmak zor biras ırkı taklacı ama adıne küllü mü gökmü nedir bunun adı biras daha açın konuyu bari resim felandamı yok bu kuşlarla ilgili 200 metre biras fasla uçmuş gib geliyo kulağa benim 200 metre giden kuşum olsun ben bidaha öyle kuşu uçurmam o kuşun yawrusunu alır ticarete bile başlarım eğer uçurduysa 200-300 metre uzun oynayan bi kuş dicek hiç bi laf yok ama biras tuhaf geliyo insanın kulağına

bır ata sözu vardır herkes bılır BOYNUZ KULAĞI GEÇER derler bunu untmayalım lütfen teşekür ederim
abi çok güsel açıklamışın sana helal olsun :oley: :evet:

selam arkadaşlar ben orta okula giderken okulun karşısında bango besleyen metin abi vardı ben onda o zamanlar şekeri seyrettim metre hesaplamadım ama 20 yıl kadar oldu hala ayni oyunu yapan kuş görmedim valla emek verir uçurursan denersen takla kuşu bu ne yapca belli olmaz ama emeği iyi vermek bolca denemek şartıyla aklıma gelmişken beni gören gök yüzünde yıldız sayıyor sanardı herkesin kuşu kendine güzel ama gelip onu seyredecek birisi yoksa iki konuşurken kızıştımalar olmasa i kuşun havasını atmak olmasa kuş neden beslenir. kalp kırmaya hiç değmez sonra üzülür insan söylenenler ve yazılanlar kaybulmaz izi kalır.onun için herkesin bir birirni anlayışla karşılamasını diliyerek tekrar selamlar.

ÖMER VE HÜSEYİN BEYLER ŞİZİ DAVET ETİM GELMEDİNİZ LÜTFEDİP BÖYLE

AHLAKSIZ YAZILARI SİLMEDİNİZ KENDİNİ BİLMEZ TERBİYESİZ İNSAN MÜSFETTELERİNE
BEN ONLARA BU İŞLER YALAN ÜÇ KAĞITCILIKLA OLMAZ REST CEKİYORUM CEVAP YOK
ERKEK ADAM CIVATA DEMEZ DEMEKKİ ONLAR SOMUN BENİM BİLDİĞİM BOYNUZ KİMDE
OLUR HERKES BİLİR ERKEKSE ADRESİNİ VE TELOFONUNU YAZAR BENİM KİM OLDUĞUMU
ANKARA BİLİR BU İŞİN ŞAKASI YOK NASIL KUŞCU İMİŞİM KİM MİŞİM HERKES ÖĞRENSİN
YA HATTİNİ BİLİP ÖZÜR DİLESİN VEYA SİZ ADRES VE TELEFON BİLĞİLERİNİ VERİN YOKSA
HATTİNİ BİLDİRECEM
NİYE ÖNÜNÜZE GELENİ ÜYE YAPIYORSUNUZ YA BU AHLAKSZ YAZILARI ENGELLEMİYOR
SUNUZ İŞİ CIĞIRINDAN CIKMASINA SEYİRCİ OLUYORSUNUZ BENİM BU YAZILARIMI ENGEL
LERSENİZ BU ŞAHISLARIN DOĞRU BİLGİLERİNİ VERMEZSENİZ BENİM VİDODAKİ SAİM USTA
REPORTAJLARINININ TÜMÜNÜ VE ÜYELİĞİMİ YAZILARIMI SİLİP KALDIRIN BENİM SEVİYESİZ
KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARLA İŞİM YOK dursun

Arkadaslar kocaman adamsiniz cocuk degilsiniz nedir bu yaptiginiz ?
Ayiptir yaziktir gunahtir ya , tertemiz yureginizle guvercin beslemek varken nedir bu tartismanin anlami ?
Videodaki soylenenlere inanmayan arkadaslar fazla uzatmasinlar , illa inanacaksiniz diye birsey yok herkes istedigine inanir illa bir kanit gostermeyede hic gerek yok.
Ya inanirsin ya inanmazsiniz bunun tartismasi olmazki ?

Yapmayin boyle seyleri yahu , birbirimizi kiracagimiza birbirimize destek cikalim kusculugun guzelliklerini konusalim.
Hersey gonlunuzce olsun.
Hollanda'dan Ali.

Cümleten S.A Arkadaslar....

Öncelikle herkez kim ve ne oldugu insanlara nasil hitap edilmesi gerektigini bilsin ve ona göre yazi yazsin.Yok boynuz kulagi gecermis yok rakibim kendimmisim falan bunlar bana biraz komik geliyor arkadaslar,ama siz kötü kuscusunuz veya kötü kus besliyorsunuz demiyorum.
Demek istedigim herkezin kusu kendine güzeldir,ama sana güzel gelen kus herkeze güzeldir anlamina gelmez o yüzden boy ölcüsmek istiyorsan buyur hodri meydan eger Dursun amca agir geldi ise biz sana kus ucuralim.

Istedigin zaman istedigin kusu istedigin vakitte ucur yerini söyle arkadaslarimizi gönderelim izlesinler,sonrada biz ucuralim sen gel seyret misafirimiz ol yada yolla birini seyretsin olurmu.
Ucurdugun kusada gelince sen begenmis olabilirsin hosuna gidiyor olabilir saygi duyarim fakat ben begenmedim video kalitesi düsük kusun atmasi sikmasi yok tam olarak seferi belli degil eger yapacaksan bu isi profesyönel olarak yap derim ama yinede emegine saglik.

Böyle ileri geri ukalaca konusmalar yapmiyalim seviyeli olalim kalp kirmiyalim oldumu arkadaslar,insaallah en kisa zamanda görüsmek ümidiyle.

Dursun amca`yida kirdiginiz ve üzdügünüz icinde bence bir özür dileseniz cok iyi olur derim genede siz bilirsiniz...

Saygilarimla

Sayın baylar bu konu hakkında günlerdir süregelen tartışmaları ve yazıları takip eden birisi olarak gerçekten artık bu konunun okuyan kişileri bilgilendirmekten çok malesef bir kör dövüşü haline geldiğini görüyorum.

Hiç birbirini görmemiş, tanımamış kimin kuşlarının ne olduğunu bilmeyen kişiler anlamsız şekilde birbirlerini acımasızca eleştirip hoş olmayan sözler sarf ediyorlar. Herkez kendi kuşlarının üstünlüğünü kabul ettirme çabası içinde. Buradaki asıl amaç unutuldu. Hani geçmişten bize miras kalan ve geleceğin emaneti olan taaa Orta Asyadan getirip bütün dünyaya tanıttığımız geleneksel milli değerimizden olan kuşculuğu böylemi ileri götüreceğiz. Bilgimizi paylaşıp daha ileri gitmek yerine şu yazılanlara bir bakın ben kendimize hiç yakıştıramıyorum doğrusu. Dursun abiyi 10-15 yıl öncesinden tanıyan birisi olarak hiç haketmediği sözlere maruz kalıyor. Eski kuşculardan biri olarak görüp onun tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmak işin doğrusu değilmi sizce? Haa kuş oynar oynamaz aya gider veya fıslar bunlar çok önemli değil. Önemli olan insanların birbirlerine sevgiyle şevkatle yaklaşarak bu işi daha ileriye görütmeleri, yeni dostlukların temellerini atmaları bence. Paylaşımla daha üstün nesillerin ortaya çıkarıla bileceğini ve bu işin daha seviyeli olabileceğini düşünüyorum. Kuş her zaman bulunur asıl olan adam gibi adamı bulmak. Emeğe, tecrübeye saygı duymak insanı yüceltir, değerine değer katar.

Neyse arkadaşlar bu da kim nerden çıktı şimdi laf salatası yapıyo diyenlerde olabilir o arkadaşlarıda sıkmayalım. Aslında çok yazı yazan birisi değilim ama kendimi mecbur hissettim. Karşınızdaki insana bakarken aynaya baktığınızı düşünün gerisi kolaylaşır.
Herkezin kuşu kendi dilediği gibi olur inşallah. Saygılar.

Durusn abiye ayrıca bu platformda tanıştığım Bozoğlu ve Aadıyamanlı Hasan kardeşlerimide sevgi ve selamlar..

ya belliki bu konu daha çok tartışmlara yol açıcak en iyisi kapatın bu konuyu bende diyorumki benim gözümde en iyi benim kuşlarım civata diyen varsada gelsin izlesin zevk benim kuş benim isteyen olursada takımı 5 milyar işime gelirse satarım satmam belliki bu olay çok uzucak herkes kendine göre çok iyi kuşçu herkesin kuşu kendine saklıdır neden burda saim ustanın damrlarından bahsediyoski anlatsın herkes kendi kuşunu daha iyi benimki civata seninki somun muhabbeti yapılıcaksa burda saim usta diye açmayın konuyu yada ona göre konuşalım
eğer kırıcı konuştuysam özür dilerim ama en dorusuda bu galiba

Sarıkır4141ve reıs eko

şahsım sızleri aşalamak ve küçümsemek değil sizler konuyu iyi dinleyip yazdıklarımı
okuyup düşünüp yazsaydınız hataya düşmezdiniz herkes hata yapar konuları iyi okursa
durum meydana cıkar hata o zaman anlaşılır çok dinle az ve öz konuş şahsıma özel
mesaj çektiğin için o mesaja mumnun oldum şahsımın telefonları 05326678357 ve
05059151379 siz bazı bilğiler soruyorsunuz telefon açın bekliyorum dursun EL ÖPMEK KÜÇÜKLÜK DEĞİL BÜYÜKLÜKTÜR

abi sorduğum şey özel birşey değilki numaranı yasmışın benim sorduğum şey sana dediğim şey bu konu daha çok uzucak belli bu konuyu kapatıcak olan konuya açıklık getiricek olan sensin yapaıcan tek şey madem hala kuş besliyon kuşlarının resmini çek koy siteye videoya çek koy siteye herkes tatmin olsun bunu yaapıcak olan sensin ayrıca sordum şeyleri sade bana değil bu konu hakkında yası yasan herkes bilsin yas konuyu buraya açıkla herşeyi çok fasla birşey istemioski senden sadece bu konuyu sen biliyosan sen açıklık getirecen onu diyorum ama getiremiyosan ağer yada kanıtlayamıyosan başka diyecek bişe yok bis video koyduk bisim kuşlarımısdan biri bu dedik sende koy bi video isleyelim sen koy video bis koyduğumus videonunda daha iyisini koyarıs ayrıca inanmakta istemiyosan yasın gel abi izmite izletiyim sana bir yavru el öpmek küçüklük deil büyüklüktür diyosun güsel bir söz madem el öptürmek istiyosun bize kanıt göster videonu koy siteye
yanlış bir şey dediysem özür deilerim

REİS EKO SARIKIR 4141

sizin vidonuzu seyretmedim ayrıca 5 DAKİKALIK bir vidolardan onayan kuş beli olmaz

kaç sefer yaptı kaç metreden aldı hedefin içindemi oynadı kaç metre çıktı kaç sefer

yaptı uyun yaptıktan sonra yükseldimi yüksektenmi yani uzak musafedenmi oyuna atıyor

kaç saat uçuyor inerken taklalımı iniyor. DAHA BİR ŞÜRÜ VESAYRE onun için vido çekimi

yapmıyorum şahsımın kuşlarını kendi sitemde bilğileri olduğu gibidir HIRSIZLARLA

BAŞIM DERTTE esasında reklama ihtiyacım yok bilen biliyor KUŞ SATMAK ÖNEMLİ DEĞİL

SATTIĞIN KUŞUN EKELEŞTIKTEN Sonra arkasında durabilmek şahım için ÇOK ÇOK

ÖNEMLİDİR KUŞCU PARAYI VERİR KUŞU ALİR Her kuşcuya kuş satılmaz İYİ KUŞCU

DEĞİLSE KUŞUDA REZİİL EDER SENİDE REZİL EDAR iyi kustan anlayan kuşu uçurmasını

bilen ve buda çok önemli kuşun uçtuğu yer ALAN geniş etrafında yüksek aparmanlar

olmaması gerekir daha çok V.S herkese kuşculuğu öğretecek değilim öğrendiklerini

bana satmaya duyduklarıyla ahkam kesenler var onun için pek öğretici olmam kuşcuyum

diyenlerin bilğilerini ölçmek için V.S onun için sana teloofon aç dedim art niyetiim yok

göndediğin meylini aldım memnun oldum kuş seyir etmek istiyorson beklerim ALLAHA

EMANET OL dursun

SİTEYE ÜYE DOSTLARARIMIZDAN

kendi şiteme meyil atmişlar bazılarını cevaplandıramadım kendi sitemin biğileri
başka yerde oraya gidemedim en kısa zamanda cevap yazacam gecikti kusura
bakmmayın ALLAHA EMANET OLUN dursun

abi videosunu izledin kuş çatıya yaptığı ilk oyunu ve kanatları son teleğinde olan bü kuş o kuş yere yaklaşık 20 -30 santime giriyodu o zaman şuan önden oynamaya başladı ve yuvanın kapısına oynuyo kaç saat uçuyo dersen 2 saat tek başına uçar bisde oyunlu kuşlar zaten tek uçarlar ayrıca kuşun uçucağı yerde binalar var ewet ama önemli olan öyle bir yerde kuş uçurup izletmektir kuşu iyi terbiye etmek lasımdır o kuşu sen beğenmosun beğenmek zorundada değilsin zaten o kuşu kuşçular heyeti yarışmalara sokmak istedi abi bana kendi kuşumu övüyosun diceksin şimdi ama sen anlamıyosun herelde sana dediğim tek şey bı konuyu kapatıcak olan sensin insanları inandırıcak birşey göster dedim video koymuyorum dedin bari resim koy kuşlarını görmek istiyorum
kuşuda terbiye etmesini biliceksinki öyle geniş alanlara ihtiyaç duymucaksın kuş dediğin kalktığı yere inmelidir yüksek apartmanlar bisde sorun değildir kuş kalktığı yere iner buda yetiştirmenin incelikleridir kuşu uçurucam diyosan o kuş heryerde uçar ama tekrar söylüyorum abi burda birbirimizin kuşundan bahsetmeye gerek yok bizi bir şekilde inandır bu konuya yada bu konuya açıklık getir
teşekkürler

CANIM BOZOĞLU

ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM Karşılıklı görüşmesini beceremiyorum imel bile beceremiyorum

karşılıklı bir görüşsek arzu ederim ALLAHA EMANET OL dursun

SARKIR 4141

EVLAT sana karşılıklı uçuralım dedim sesin cıkmadı daha konuyu irdeleme yazdıdım

yazıları iyi okumuyorsun herhalde senin derdin ne OĞUL BABAYA SORAR BABA BİR

DELİ TUTTUM BABA BIRAK OĞUL GİTSİN DER OĞUL DER GİTMİYOR BABA DER GEREĞİNİ

YAP YA EVLAT DEDİN MUŞUR OLMAKSA OLDUN DERDİN NE GEL SANA KUŞ SALAYIM

dursun

abi gel bende sana salayım sadece salmaklada kalmas bide izletirim istersen bu konuya açıklık getiremicen belli benim istediğim konuya açıklık getirmendi yoksa beni çokta ilgilendirmioyo senin kuşların en iyi kuşta kendi kümesimdeki kuş senin dediğn gibi bu konuyu ben burda noktalıyom ayrıca sana helal olsun bu yaşta bilgisayar başında benim gibi bir gence laf yetiştiriyon tebrik ederim bizim meşhur olmayada merağımıs yok zaten bisim kuşlarımızı bilen bilyor yuvamız herkese açıktır herkesin yuvasıda bize açıktır (tabi bizi bilenler için diyorum) hem bide 1 minare gitsin 10 milyar veririm demişsin yazın sana 1deil 2 minare giden kuş izleticem nasip olursa o zaman seni davet edicem izleticem kuşumu ALLAH NASİP EDERSE TABİ ALLAH İZİN VERİRSE BU KADAR DİYORUM Bİ KUŞUNU GÖREMEDİM ONA YANIYORUM İİ DOBRA KOUŞAN BİRİSİN AMA DOBRA OLMAK SADECE LAFTA OLMAS İCRAATLA OLUR
eğer kırıcı birşey dediysem özür dilerim ben konuyu burda kapatıyorum

SARIKIR 4141 REİS EKO

Senin derdin kuşunun oyununu bu sitede yanlatmak istiyorsun bana yazdığım özel
meyilden anladım sana telefon et yardımcı oluyum benim siteye girememişsin
kuscu polıs dursun .com goguldan cıkar kuşların resimlerini görürsün ayrıca SAİM
USTA ROPARTAJ larının en alt vido benim kuşların resleri var birde ECO İsimli uyemiz
bu şiteye göndermiş oradadanda görebilirsin dursun

sarıkır4141' Alıntı:
bari resim koy kuşlarını görmek istiyorum
teşekkürler

arkadaşım dursun beyin kuşlarını görmek istemişin.
sitemizde iyi araştırırsan 2 konuda resimleri var.ve bir konuda da kuşların yerde videosu var.

SARIKIR 4141 REİS EKO

BENİM KUŞA İHTİYACIM YOK AMA senin paraya ıhtiyacın varsa ben lafımı yemem

eke yavruya kusmuş sa İZMİTte bir iki dostum var İSMİ ATTİLLADIR VE TUNCAY DIR

TELLEFON ET ADRESİNİ BİLDİR bu arkadaşlar seyir edip alsınlar onlara talimat verecem

benim vekillerimdir dursun

sağol be abi paraya ihtiyacım yok ALLAHA şükür ayrıca snn gibi bi kuşçuya paraylamı verices hediyemis olsun ama önce bir kuşu uçurıyım izletiyim sonra ALLAH nasip ederse hediye ederis meşhur olmayada olanada inanamyom zaten sen meşhur olmuşunda nolmuş sadece lafta konuşuyosun bu konu hakkında bir dahada sarıkır4141 ve reis eko diye bahsetmeyelim lütfen inanmıyorus diye laf gargarası yapmaya gerek yok burda bi kuş yüsünden etiket olunmas olunmamalı bisden yana sana kötü laf da bulundusak özür ama seninde yaptıkların ayıptı abi reisle özelden konuştukların sana yakışmayan şeyler bunlar konu burda kapansın

ALLAHA EMANET OL KENDNE İYİ BAK İNŞALLAH BİR DAHAKİ GÖRÜŞMEMİZ DAHA GÜSEL GEÇER KÖTÜ OLDUNUDA DÜŞÜNMÜYORUM BU BİR REKABETTİR BANA GÖRE HERKESİN KUŞU KENDİNE GÖRE İYİDİR BEN NOKTAYI KOYDUM ARTIK NE YASARSAN YAS SANAL KESMİYO BENİ GERÇEKLERİ YANSITMAK LASIM TEKRAR DEDİKLERİM İÇİN ÖZR

Geri