canım kardeşim eko üslübun bence çok yanlış yazmayım dedim fakat sen yazmışsın ya bize örnek olmanız lazım diye onun için yazıyorum
senin ne yaşın ne tecrüben dursun abinle aşık atmaya yeter öyle birkaç kuş uynatmakla kuşçu olunmaz aynı kuştan birkaç göbek kuş bulunması
lazım elinde oda sabırla olur öyle senin gibi zıplamayla olmaz senden tek bir ricam olacak dursun agbinin kuşlarına gösterdiği saygının 10/1 sen dursun agbine gösterirsen benim nezlimde kuşçu olmaya aday olmuşundur gelelim uçurmaya bildiğim kadarı ile 8/10 tane hazır kuşu var dursun abinin 1 adette kırma bir kuşu oynuyor başka bir arkadaşımızda bence süper ama sen begenmeye bilirsin bunada saygı duyarım çünkü zevk kişiye göre degişir
buradan şunu anlatmak istşyorumkuşun meziyetleri şu 1,5/2 saat uçuyor 300/400 metreden atıyor tam hedwfine en az 20/25 sefer yapıyor adam gibi iniyor eke 3 yaşında eke söktü 6 aydır hergün uçuyor daha hiçbir pisliği olmadı bence çok güzel sende daha iyisi varsa ve mutlu ona sahip ol güle güle besle bende o kadar olmayan kuşları yıllardır besliyorum ama kimseyede kuşuma laf söyletmem çünkü cenabı allah onları öyle yaratmış agızları var dilleri yok onların hakkı yenmez bence yorum bile yaparken çok iyi düşünmek lagzım diye düşünüyorum unlar robot degil cenabı allahın özene bezene yarattığı birer canlı yaşın daha çok genç benimde sen ensalin oğlum var bırak oğlumu ben bile ona senin kadar saygısız yaklaşmadım kaldıki en az30 senelik bir dostluğumuz var birbirimizin nazını çekecek bir yemişliğimiz içmişliğimiz var
diyorsunuzki örnek olun ben şahsıma ban saygı duyan insanın yolunda ölürüm ama bana saygısı olmayan insana ben nasıl örnek bir davranış sergilerim soruyorum sana sen dursun agbine saygıda kusur etmediğini düşünüyorsan şu anda senden özür dilerim
çünkü saygı ve sevgini kişileri düşürmediğini bilakis erdemli yaotığını düşünüyorum benim gibi düşünen arkadaşlarımında bu konuda yazmasını bekliyorum
zira biz bu yola çıkarken kalp kırmak degil gönül almak için çıktık
eger bu pilatformda insanlar birbirine saygı göstermek yerine saygı ve sevgide kusur yaratacaklarsa kusura bakmayın burası bizim yerimiz degilmiş deriz bükemediğimiz bilegi öpmesinide biliriz ALLAHA EMANET OLUN AYDINLIK GÜNLER SİZİN OLSUN BİZ KARANLIK GÜNLERDEDE YAŞAMASINI BİLİRİZ YETERKİ KALPLER KIRILMASIN arkadaşlar belki bu son yazım olabilir onun içindirki istemiyerek kimlerin kalbini kırdıysam beni affedip haklarını helal etsinler şafak yılanlı ARZU EDEN ARKADAŞLAR
www.kuscusafak.com veya 05354548585 den ulaşab,lirler