Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
şimdi kocaman aferin sizlere bizim gençliğimizede böylesi yakışır gençler şu yalan dünyada kalp kırmanın hiç ama hiç yeri yok gelelim hataya hatasız kul olmaz illaki hatalarımız
oluyor hataları hoş görüyle karşılamak kadar erdemli davranış yoktur gençler gelin ankaraya benimde misafirim olun dursun agbinizinde misafiri olursunuz kuşlarımızıda görürsünüz bizim vidoyla işimiz yok hazır kuş var dostumuz herkez degil gelir çayını içer yamagini yer hoşuna gidenide alır götürür ALLAHA EMANET OLUN ŞAFAK AGBİNİZ

sarıkır4141' Alıntı:
abi gel bende sana salayım sadece salmaklada kalmas bide izletirim istersen bu konuya açıklık getiremicen belli benim istediğim konuya açıklık getirmendi yoksa beni çokta ilgilendirmioyo senin kuşların en iyi kuşta kendi kümesimdeki kuş senin dediğn gibi bu konuyu ben burda noktalıyom ayrıca sana helal olsun bu yaşta bilgisayar başında benim gibi bir gence laf yetiştiriyon tebrik ederim bizim meşhur olmayada merağımıs yok zaten bisim kuşlarımızı bilen bilyor yuvamız herkese açıktır herkesin yuvasıda bize açıktır (tabi bizi bilenler için diyorum) hem bide 1 minare gitsin 10 milyar veririm demişsin yazın sana 1deil 2 minare giden kuş izleticem nasip olursa o zaman seni davet edicem izleticem kuşumu ALLAH NASİP EDERSE TABİ ALLAH İZİN VERİRSE BU KADAR DİYORUM Bİ KUŞUNU GÖREMEDİM ONA YANIYORUM İİ DOBRA KOUŞAN BİRİSİN AMA DOBRA OLMAK SADECE LAFTA OLMAS İCRAATLA OLUR
eğer kırıcı birşey dediysem özür dilerim ben konuyu burda kapatıyorum

Sevgili arkadaşım sizin bilgisayarın klavyesinde sanırım "z" harfi yok. Kaç defa forumlarda veya özelden size uyarıda bulunmuştum. Türkçe yazım kurallarına uyunuz. Bir dahaki sefere ilk seferde olduğu gibi girişleriniz engellenecektir. Sistem bilgilerine göre bir kullanıcı adınız daha öncedende aynı davranışlarınızdan dolayı yasaklanmıştı. Son uyarımdır.
Bilginize.

SAYIN HÜSEYİN BEY

Reportaj vidolarının bittiği aynı bölüme küşların resim ve vidosunu ekleyebilir

seniz daha uyğun olacağını düşünüyorum zira şahsımı telefon edip kuşları da

görmek istiyorlars selamlar kolay gelsin ALLAHA EMANET OL dursun

KUŞCU SADİ SAMSUN SUPER OYUNKUŞLARI

slm öncelikle böylebir site kurtuhunuzdan dolayı size canigönulden tşk ediyorum sitemizi çok beheniyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum özurdileyerek bir istiramda bulunmak istiyorum ben kuşcu sadi resimlerimi gönderdim yanlız resimlerim den [.dumanlı karanfilli kayıt alınmadıgı] dumanlı akkuyruk olarak yanlışlıkla 2 resim fazla gittigi yani fazlagelen iki resimim silinmesi [dumanlı karanfilli resimim işlenmesi] bunların halleterseniz çok sevinirim hayırlı calışmalar allaha emanet olun

beyler polis dursunun kuşlarından seyrettik sarı beyaz 3-4 minare gidenlerinide keçiörendeki müstakil evinde seyreden etmiştir. küçükesattenda kuşlarını çaldılar şimdi kuş uçuruyorsun ertesi gün kümes gitmiş.

s.a tüm kuşcu abilerime kardeşlerime selam olsun yazmayayım diyorum dayanamıyorum arkadaşlar izmitde kimde kuş varr yaa ucan beyler haricden kimse gazel atmasın sarıkır 4141 hele sen yazdıklarımı iyi oku senin ucar oynar dediğin o ballılardan ismi lazım değil yeniköydeki abiden aldım ucurdum kuşlar iyi oynadı ama malesef hüsrann şimdi sen kuşu bana veren kişinin söylediklerini unut kuşlar yapışıyor yani gut konuyor izmitde kuş ucuran varsa
hodri meydan güzel kardeşim senin anlatdığın kuşlar sistemlidir kuş oynar alcağa gelir tabanlı tabansız 8...9 takla yapar fakat belirli bir süreden sonra şaşırıp yapışıyor şimdi kardeşim burda anlatıyor anlatsınlar ama adam gibi ank çok uzak izmite ama ben izmitdeyim akılı olun aklıl yazın şaşırmayın kuş izlemek isteyen varsa buyursun

gelsin yada benim kuşum oynuyor diyen varsa ben geleyim bırakın lafontenden secme yapmayı biz kimde ne kuşlar var iyi biliyoruz bana feriştah olsa izmitde oynayan kuş var demesin izmitde 3 kişide kuş oynar gerisinde boş oynar

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

tunc_54' Alıntı:
s.a tüm kuşcu abilerime kardeşlerime selam olsun yazmayayım diyorum dayanamıyorum arkadaşlar izmitde kimde kuş varr yaa ucan beyler haricden kimse gazel atmasın sarıkır 4141 hele sen yazdıklarımı iyi oku senin ucar oynar dediğin o ballılardan ismi lazım değil yeniköydeki abiden aldım ucurdum kuşlar iyi oynadı ama malesef hüsrann şimdi sen kuşu bana veren kişinin söylediklerini unut kuşlar yapışıyor yani gut konuyor izmitde kuş ucuran varsa
hodri meydan güzel kardeşim senin anlatdığın kuşlar sistemlidir kuş oynar alcağa gelir tabanlı tabansız 8...9 takla yapar fakat belirli bir süreden sonra şaşırıp yapışıyor şimdi kardeşim burda anlatıyor anlatsınlar ama adam gibi ank çok uzak izmite ama ben izmitdeyim akılı olun aklıl yazın şaşırmayın kuş izlemek isteyen varsa buyursun

gelsin yada benim kuşum oynuyor diyen varsa ben geleyim bırakın lafontenden secme yapmayı biz kimde ne kuşlar var iyi biliyoruz bana feriştah olsa izmitde oynayan kuş var demesin izmitde 3 kişide kuş oynar gerisinde boş oynar

tüm gercek kuşculara selam olsunn

sen güzel konuşuyonda senden bi icraat göremedik sen kimsin adın ne cismin ne soyun sopun nede sen böyle konuşuyonya adam gibi uçur kuşunu izlet ondan sonra millete ahkam kes tamammı eğer çokta kendine güveniyon madem uçur kuşunu idmana hazırlamaya başla izlicem bakalım nasıl kuşların var hele 3 kişi kuş uçuruyomuş kimmiş onlar söylede bilelim fahri babamı kim isim versene bana bi konuşuyon ama tırıbırıdan konuşuyon sen msn adresni versene sen bana bellil sen güvercin gibi havadan gidenlerdensin madem o kadar iyi kuşçusun biz niye adını duymadık senin akıllı olmaktan basediyosun akıllı olmak istiyosan sen ol tamammı bak işine şimdi benim kuşlarımı bilen biliyo uçur bi kuş sen ben daha iyisini uçurayım sana konuşuyon ama asıl sen civata kuşçusun uçur bi kuş bekliyom gelicem izlemeye
SAYGILAR

sarıkır 4141 sen azın dan cıkan kelimelere dikkat et soy sop mevsularını azına alırken dikkatli ol yaşını bilmiyorum ama azından cıkan kelimelere dikat et bu yazdıklarına bakılırsa yaşını almamış bir arkadaşa benziyorsun sen nerdesin izmitin neresindesin bir söyle bana bakalım önce ben seni bir ziyarete geleyim bir bakayım azından cıkanla
yüreğinde aynımı konuşuyor önce adam gibi konuş bak sana msn değil adres vereyim ama adam gibi konuş yazdıklarıa dikatet

[email protected]
al sana msn

bana dicene kendine bakya bi kuş muhabbeti yüzünden gelmişin bana laf sokuyon sorarım tabi kimsin nesin diye en doğal hakkımdır bana nasıl konuşuyon sen sarıkır4141 sen iyi oku felan ne buya kuşumu gördünmüde laf yapıon izlet bi kuş ondan sonra konuş bekliyom izmit erenlerdeyim gel bi konuşalım yaşımada bakarsan ben genç delikanlıyım yaşımı napıcan benim kaybedicek neyim varki sana adres vermekten korkıym gel abi erenlerdeyim yada okuluma gel yaşın büyük ama toplum ortasında konuşmasını bilemek lasım msn adresinide ekliyom yaşına göre konuş

Arkadaşlar sorarım sizlere biz nasıl bir gençlige kendimizi emanet ettik gençler yaptıgınız konuşma tarzını hiç begenmedin kuş dedigin nedir iki kanat bir kuyruk ama her zaman söyledigim bir sözüm var yine söylüyorum insanlara tonlaaarca para verseniz tanıyamazsınız ama bu mubarek hayvanlar varya insanların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor her ikinizede söylüyorum bir büyügünüz olarak bu tartışma burada bitecek gidip bir hemşeri olarak barışıp kardeş kardeş kuş besleyeceksiniz kuşa ihtiyacınız varsa benim kümesim ikinizede yeter kümes burada gelin dilediğinizi götürün yeterki dost kalın
özellikte tuncay ne olur bu tartışma burada bitsin ben çok üzülüyorum sende sarıkır adresim tuncayda var evimide biliyor dost olarak ne zaman isterseniz kapım açık
selami agbicigim dursun agbimin esattan çalınan kuşları uçurdugu kuşlardı damızlıkları yine aynı kuşlar arzu edersen buluşalım ihtiyara misafir oluruz uçanıda var damızlıgıda bizede içirecek çayıda var gerisi boş TÜM KUŞ SEVEN ARKADAŞLARIMA SELAM EDER HER KEZİN BAŞKASI İÇİN DEGİL KENDİSİ İÇİN KUŞ BESLEMESİNİ TAVSİYE EDERİM ALLAHA EMANET OLUN ŞAFAK

s.a
tunç 54 kardeş sen izmitin neresınden sin nerde oturdun bana bi söylermisin gideyım de senı araştırayım nasıl kuş ucurdun . bir bileyim yenı köylu cemale sordum senı camal benden başkasına ballı vermez neden sallıyosun kardeşim ayıp değilmi .adamın kuşlarını da lekeleme yurt dışına gıttı okuşların coğu 24 takla yapıyo kuşlar ne anlatıyon sen . o adamın kuşlarından bır tanesı 15 bın lira sattı yurt dışına gönderdikleri hariç ya sen onun adına yalan söyluyon veya bırısı onun adına sana gazlamış kuş sende yemişşin . buda nedemek oluyo sen kuştan anlamıyon anlamına gelır . he bu arada izmitin kuşlarını da lekeleme kuştan anlasaydın burdan güzel kuş sahıbı olarak ankaraya gıderdın .
ama rahat olun 2 takım kuşumuz orda şuan idmanda yakında adres vericem seyredersın .ozaman ben sana hedıye yollarım kardeşim saygılar hürmetler

s.a reis_eko ben sakaryalıyım beni araşdımana gerek yok yarımcada otururum cemal abinin kuşunu 2007 yılında körfezden ağrılı şahin abiyle gelip aldık kuşları güzeldir ama sarı kır kuşu şaşırır mutlaka ofsayta düşer bu sarı kırın genelinde öyledir. ben izmitin kuşunu lekelemiyorum izmitide kimde kuş ucduğunu merakediyorum ama uslüp olarak sarıkırcı arkadaş derdini anlatırken sürcü lisan yapıyor kulandığı kelimeler şekili seviyesiz bana kimse kuş gazlayamaz ben kuşdan anlamam ama adamdan iyi anlarım sanada tavsiyem tanımadan bilmeden kimin ne olduğunu yazma benim ankarayla ne alakam varda ank iyi kuşla gidecem benim gözümde izmitin en iyi kuşu yarışmaya ucandır ucuran kim varsa iyi kuşu vardır şunuda unutmayın yeniköyde fahri babada adil abide ucan kuşların soyu sakaryadan gelmedir ben malımı iyi tanırım

sanada saygılar hürmetler kardeşim

biliyosun da neden izmıtte kım kuş ucurmuş diyosun be guzel kardeşim bu dedıklerin izmitin kafa kuşçuları sende biliyosun

s.a şimdi eko kardeşim izmitde kimde kuş var demek kim ucuruyor demek bunlar çok abes sorularmı sende varsa seyretmek isterim görmek isterim yazmak isterim bak beni tanımayan kimse bana cebine parayı bol koy gel sana kuş vereyim diyemez beni değil tanımadığı kimseye deyemez dememelide şimdi bak iyi dinle izmitde benim bildiğim üç eski kuşcu vardır isimlerini daha önce söyledim haa bunun dışında bu siteye yazan izmitli arkadaşlara ve kardeşlerime diyorum ki kimde var varsa seyretmek isterim ben yarımcada hacı osman mahalesindeyim beni bulmak isteyene kuş seyretmek isteyene kapımız acık arkadaşlar burda yaşca büyük abilerimiz var onlara dahi yazarken argo kelimeler kulanılıyor bu tür şeyler ayıpdır bunun altı üstü kuş nerdeyse harp cıkacak akılı yazalım arkadaşlar güzel olan her şeyi paylaşalım tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

ewet bi kuş yüzünden harp çıkmasın sen konu açmışın izmitte kimde kuş var kim uçurıyo diye bende sana ben uçuruyom yazdım video linkide attım o günden beri benimle ne alıp veremedin var anlamadım zaten yok sarıkır4141 sen iyi oku felan abi senin kuşun yarışmalara hazırlanıyor olabilir ama bu iyi kuş yada performans var demek anlamına gelmiyo bizim kuşumuzu yarışmalara istediler bak istediler diyorum sana biz hazırlamadık vermedik kuşu yarışmalara hee sende istiyosan performans gel bizde erenlerdeyiz merkezde beğenip beğenmemek senin elinde

iyi bak bide bişe dicem osman çakmakla bi akrabalığınnız varmı yada tanıyomus

hadi kendine iyi bak

reis_eko' Alıntı:
s.a
tunç 54 kardeş sen izmitin neresınden sin nerde oturdun bana bi söylermisin gideyım de senı araştırayım nasıl kuş ucurdun . bir bileyim yenı köylu cemale sordum senı camal benden başkasına ballı vermez neden sallıyosun kardeşim ayıp değilmi .adamın kuşlarını da lekeleme yurt dışına gıttı okuşların coğu 24 takla yapıyo kuşlar ne anlatıyon sen . o adamın kuşlarından bır tanesı 15 bın lira sattı yurt dışına gönderdikleri hariç ya sen onun adına yalan söyluyon veya bırısı onun adına sana gazlamış kuş sende yemişşin . buda nedemek oluyo sen kuştan anlamıyon anlamına gelır . he bu arada izmitin kuşlarını da lekeleme kuştan anlasaydın burdan güzel kuş sahıbı olarak ankaraya gıderdın .
ama rahat olun 2 takım kuşumuz orda şuan idmanda yakında adres vericem seyredersın .ozaman ben sana hedıye yollarım kardeşim saygılar hürmetler

helal olsun güzel yazmışın bilip bilmeden başkalarının kuşları hakkında bilgi sahibi olanlar var herelde

s.a sarıkırcı kardeşim benim senle alıp veremediğim şey şudur senin yazıların ukalalık içeriyor bana özelden bir yazı yazmışsın kuşlarla ilgil gel seyret ama cebine parayı bol koy demişdin bu tür şeyler ayıpdır şimdi sen beni tanımıyorsun kuşlarım hakkındada hiç bir bilgin yok burdan kuşum şöyle böyle demek istemiyorum sitede yazdım 20 gün önce kümesimi patlatdılar ben sana iyi oku derken cemal abinin kuşlardan ucurduğunuzu düşünerek iyi oku dedim şimdi kuşun iyidir hazırlarsın cağırır seyretdirisin yada ben hazırlarım sen seyredersin seninle ilgili bana ters gelen tek şey uslubun ben uslubumu kişiye göre ayarlarım kimseye fetva vermek bana düşmez ama ben isterimki insanlar birbirine karşı saygılı olsun kuşculuk dayanışmayla paylaşmayla bir yerlere gelir işin içine rencide girerse işler değişir soy sop kimsin civata kuşcu vs mevsuları insana dokunur izmitdede çok kişinin kuşunu bilirim izlemişimdir videoda kuş beli olmaz helede rüzgar varsa ben video göndermiyorum istanbuldan misafirlerim gelicek onlarla beraber izmitde herkez davetlimdir isteyen tüm kuşcu arkadaşlar buyursun canlı seyre en yakın zamanda siteye tarihini yazıcam.

SAYGILAR

a.s
herkes verdiği cevaba göre konuşma tarzına göre yanıtlar alır demekki sende bana öyle yazmışın sende bölyle cevap almışın ayrıca belki beni ilgilendirmeyen konu ama saim ustadan girdik konuya konu saim ustadan açılmış bizim yaptımız muhabbete bak herkez kendi kuşunun arkasında olmalıdır ondan öyle birşey yazmışımdır beni artık sıktı bu muhabbet herkez adam gibi kendi yavrusunu uçurur oyuna sokar izletir burda bış muhabbet yapmanın anlamı yok sana bol uçurmalar inşallah aradığını bulursun ben buldum çünkü yaz görüşürüz ALLAHIN İZNİYLE İZLEMEK AMAÇLI TABİKİDE SANA KARŞI YADA BU SİTEDEKİ YAZIŞMALARDA HATA,KUSUR ETTİYSEM özür dilerim ama dediğim gibi herkez dediğine göre cevap alır belki benden büyüksün ama burası sanal alem senin yüzünü yada karşılıklı görmüyom seni günlük hayatta böyle değildir hiç birşey benim açımdan ben ,
tekrar özür dilerim ve bida benim adıma birşey yazma sarıkır4141 diye özel mesaj denilen birşey var bu yazılanların burda olması bile yanlış konuya bak yapılan muhabbete bakın bide neyse kendine iyi bak
ALLAHA EMANET OL BOL UÇURMALAR SANA BOL YAVRULAR

'ÖZÜR DİLEMEK BİR ERDEM AFFETMEK İSE BÜYÜKLÜKTÜR'

sarıkır4141' Alıntı:
a.s
herkes verdiği cevaba göre konuşma tarzına göre yanıtlar alır demekki sende bana öyle yazmışın sende bölyle cevap almışın ayrıca belki beni ilgilendirmeyen konu ama saim ustadan girdik konuya konu saim ustadan açılmış bizim yaptımız muhabbete bak herkez kendi kuşunun arkasında olmalıdır ondan öyle birşey yazmışımdır beni artık sıktı bu muhabbet herkez adam gibi kendi yavrusunu uçurur oyuna sokar izletir burda bış muhabbet yapmanın anlamı yok sana bol uçurmalar inşallah aradığını bulursun ben buldum çünkü yaz görüşürüz ALLAHIN İZNİYLE İZLEMEK AMAÇLI TABİKİDE SANA KARŞI YADA BU SİTEDEKİ YAZIŞMALARDA HATA,KUSUR ETTİYSEM özür dilerim ama dediğim gibi herkez dediğine göre cevap alır belki benden büyüksün ama burası sanal alem senin yüzünü yada karşılıklı görmüyom seni günlük hayatta böyle değildir hiç birşey benim açımdan ben ,
tekrar özür dilerim ve bida benim adıma birşey yazma sarıkır4141 diye özel mesaj denilen birşey var bu yazılanların burda olması bile yanlış konuya bak yapılan muhabbete bakın bide neyse kendine iyi bak
ALLAHA EMANET OL BOL UÇURMALAR SANA BOL YAVRULAR

'ÖZÜR DİLEMEK BİR ERDEM AFFETMEK İSE BÜYÜKLÜKTÜR'

HaKLISINIZ BENCEDE İNSANLAR SİZLERİN kuşlarını dinlemek zorunda değil.
Bu konu başlığına bakıp tıklayan adam saim usta nın kuşları hakkında merak ettiklerini öğrenmek istiyorlar.
ne izmitten tuncay beyin kuşlarını,ne yine izmitten sarıkır 4141 ve reis eko nun ne de polis dursun amcamızın kuşlarını değil.
saim usta konusu bu.
hassasiyetinizden ve anlayışınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.

arkadaşlar saim usta ismiyle para kazanma peşinde olanlar var o kuşlardan eser kalmadı gecelim ismi kuş havada seyredilir isimler iş yapmıyor kuşlar oynuyor. iyi kuşu olup uçuran konuşur takkalı resimleriyle sanalda kuş uçurulmaz sincanda metinde oynayan kuşları seyredenler var onlardada takkalı çok sim ustadanmı saklamışlar acaba bunları. sonra bakın hoca babadan içkici kumarcı çocuk oluyor. işin kısacası o kuşlardan eser kalmadı iyi kuşlardı bizler seyrettik yenilerde çıkarsın öyle kuşlarda seyretsinler

Selam arkadaşlar saim ustanın kuşlarını en iyi bilen kişiler kırıkkaleli niyazi, zabıta kemal, muhendis faruk, ve kel turan dır. Bunu kabul ediyoruz , turan amcadan dolayıda şahin atıcı, ve mermerci nezir amcaya gecmiştir. turan amcaya soruldunda onaylıyacaktır.

BİLENDE YAZIYOR BİLMEYENDE

Bu konuda RAHMETLİ SAİM USTAYI tanıyanda konuşuyar yazıyor FAKAT

TANIMAYANDA kuşları bilende bilmeyende macara olsun diye konuşup yorum yapıyor
arkadaşların kafasını karıştırmak icin dursun

dursun' Alıntı:

RAHMETLİ niyazı abi zabıta kemal abinin eskiden beraber kuş beslediği arkadaşı idi ŞAHİN BENİM DOSTUM
kuşculuğu bıraktı kırıkkaleli FARUK RAHMETLİ SAİM USTAYI TANIMAZ
MEZARCI NEZIR ÜÇ KAĞITCI ODA SAİM USTATI TANIMAZ SAHİNİN kuslarını oynuyanları 1993 deISTANBULLU PİDECİ
HÜSEYİN aldı kalanları bankacı faruk va RAHMETLİ HACI MURAT ALDI EPEY UĞRAŞTI BİR ŞEY YOK sonra kuşlar
çalındı oda kurtuldu arkadaşım HACI MURATA VE HAKIN RAHMETİNE KAVUŞAN TÜM KUŞCULARA ALLAH RAHMET EYLESİN
FATİHA onun için diyorumki bu konuda doğruyu bilin bilmeden yorum yapmayın ALLAHA EMANET OLUN dursun

dursun' Alıntı:

dursun kardeşim sen neden kendını bukadar cok kasıyosun be guzel kardeşim kasılmaya . kapat şu konuyu dedık özelden mesaj attık yıne olmadı sana alttan alın ca sen neden kendını kasıyosun be guzel abi mı desem kardeşim mi desem ne desem . ben emınım kı bu yazıyı kendını bilmez birisi yazıyo yoksa yok sa 40 50 yaşların da bır adamın işi degil . yazmışsın kı tanıyan da konuşuyo tanımıyan da bilmeyen de macera arıyo gibi şeyler kardeşim senın bır yaranmı var hala bu konuyu kapatmıyosun . varsa öyle bır kuş vidyo koy dıyorum sana kuşlarının rengını de görduk maşallah ama nerde sende o yurek bak ben vidyo koydum sansursuz seyret cesaretın varsa koy vidyoyu yok 20 tane hazır oynar kuşum var gıbılerın den konuşmalar 20 taneden 1 rını koy. sen konuştuk ca iğneli laflar soktukca bu konu kapanmaz ha bu arada bak izmit kuşların dan yenı kareler dıye bır konu var kuş resımlerı bak ta kuşçuluk nasıl olur ögren bakımları nasıl olur ögren koy cebıne 10 binlirayı gel sana 2 mınare gıden kuş vereyım ha ondan sonra konuş bu sitede benım kuşlarım şöyle böyle güzel kardeşim sen kuştan falan anlamıyorsun

bak eko sen ya okuman yok yada okudugunu anlamıyorsun o saygıda kusur ettigin kişi seni saim ustanın kuşunu beslemiyorki yarası olsun başından beri bunu yazıyor
ama sen ve senin gibi bazı insanlar bunu anlamak istemiyor o sadece eski bir arkadaşını dostunu yadediyor
siz ne saygısız insansınızki buna bile saygınız yok yarın sizinde eski dostlarınızı yad edemeyeceginiz görülüyor sizide ancak böyle anarlar
gelelim o adamın kuşçuluğuna o adam senin yaşının 2 katını aşkın zamandır kuş uçurup üretmektedir senin ne yaşın nede tejrüben buna yetmez o adamın ne senin nede başkasının kuşuna ihtiyacı yoktur olsa idi 20/25 senedir aynı kuşlara hizmet etmezdi bunu ancak senin gibi arayış içinde olan insanlar kaşırlar ne onun ne bizlerin satılık ve kendini ispatlayacak kuşumuz var biz kuşlarımızı severek begenerek besliyoruz isteyenlerle paylaşırız ama kişinin bunu hak etmesi lazım senin gibi saygısız insanlar bizleri parayla satın alabilecegini düşünüyorsa yanılıyor o adam degil kuşu seni ayagından baglar kuş diye uçurur bir daha terbiyesizce yazı yazarsan ben degil kim hakkında olursa olsun tavrım daha degişik olacaktır ona göre yaz yerinizi ve haddinizi bilin biraz emege hatıra gönüle saygınız olsun bu gençlik nereye gidiyor böyle insanlara dünyanın parasını verseniz karakterini bilemezsiniz ama kurban olayım şu kuşlara senin gibi insanların gerçek yüzünü bir dakkada ortaya seriyor bana yazman gerekirse özele gerek yok kimseden gizli ve çekinecegimde birşeyim yok açıkça yazabilirsin CENABI ALLAH BANA UTANACAGIM BİRŞEY YAPTIRMADI YAPTIĞIMDANDA ASLA UTANMADIM ŞAFAK YILANLI

EKO REIS SARIKIR 41 41

bakın siz daha akıllanmadınız bu konu RAHMETLİ SAİM USTA NIN KUŞLARININ KONUSU
TERBİYEMİ bozdurmayın yazıları iyi okuyun biz bu konu ilğili konuşuyoruz seni ilğilendiren
burda bir konu yok bu konuyu ŞİTE YÖNETİMİNE SÖYLEYECEKSİN O KAPATACAK

SİTE YÖNETİMİ SİZİ GÖREVE DAVET EDİYURUM dursun

reis_eko' Alıntı:
dursun' Alıntı:

dursun kardeşim sen neden kendını bukadar cok kasıyosun be guzel kardeşim kasılmaya . kapat şu konuyu dedık özelden mesaj attık yıne olmadı sana alttan alın ca sen neden kendını kasıyosun be guzel abi mı desem kardeşim mi desem ne desem . ben emınım kı bu yazıyı kendını bilmez birisi yazıyo yoksa yok sa 40 50 yaşların da bır adamın işi degil . yazmışsın kı tanıyan da konuşuyo tanımıyan da bilmeyen de macera arıyo gibi şeyler kardeşim senın bır yaranmı var hala bu konuyu kapatmıyosun . varsa öyle bır kuş vidyo koy dıyorum sana kuşlarının rengını de görduk maşallah ama nerde sende o yurek bak ben vidyo koydum sansursuz seyret cesaretın varsa koy vidyoyu yok 20 tane hazır oynar kuşum var gıbılerın den konuşmalar 20 taneden 1 rını koy. sen konuştuk ca iğneli laflar soktukca bu konu kapanmaz ha bu arada bak izmit kuşların dan yenı kareler dıye bır konu var kuş resımlerı bak ta kuşçuluk nasıl olur ögren bakımları nasıl olur ögren koy cebıne 10 binlirayı gel sana 2 mınare gıden kuş vereyım ha ondan sonra konuş bu sitede benım kuşlarım şöyle böyle güzel kardeşim sen kuştan falan anlamıyorsun

Konuya alakasız mesajlar sokarak reklam yapmaya çalışmayın. Hiçkimse burada rant sağlamak için reklam yapmasın lütfen.
Sitede en çok dikkat ettiğimiz olay üyelerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve en önemliside saygı.. reiseko yaşınız 30. Dursun beyin yaşı 56.
Arada saygının en üst safhada olması gereken bir yaş farkı var. Konu izmit kuşları değil. İzmit kuşları konusu yok burda.
Forumdaki mesajlarınızda saygı, sevgi, hoşgörü kurallarını aştığınız, karşınıdaki kişiyi küçük düşürücü hareketlerde bulunduğunuz için bir uyarı hanenize yazılmıştır. Devamında ve profilinizden ad soyad kısmına gerekli bilgileri girmediğiniz sürece uzaklaştırılacaksınız.
Bilginize.

Not: Konu ile alakasız her kim mesaj yazarsa uzaklaştırılacaktır.

Selamlar,Benim hic bir sekilde kimsenin kafasini karisdirmak gibi bir fikrim yokdur.Yazmis oldugum yazimda sadece bildigimi paylasmak istedim.
Konunun yanlis anlasilmasini istemem.Ayricada Turan Amcadanda bilgi almak istedigim yazimda belli.

ALP 06

CANIM KARDEŞİ turan amcanla ilğili bölüme yazarsan duran amcan sana gerekli bilğiyi

verir şahsım RAHMETLİ SAİM USTAYI birebir yüz yüze tanıdığım için bu senin yazdıgın
arkadaşlar benim arkadaşlarımdır ayrıca DURAN abin konuyu takip etmiyor dursun

ALLAHA EMANET OL

paylaşım için teşekürler...

Geri