Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
ahıskalı' Alıntı:
Ali beyi savunmuyorum,sadece bir tesbit,sizinle tanışma konusunda şunu söyleyebilirim tanışmak istediğimi nereden çıkardınız.Savunma konusuna gelince siz neden hiç tanımadığınız abilerinizi savunuyorsunuz sadece şuna cevap ver Ankara gezinizde kimlerden kuş aldınız parayla mı parasız mı bunu açıkla durum netleşir.

Benimle tanışmayacaksınız zaten. Ben sizin gibi kişilerle tanışmam. Bu sitede kalmak istiyorsanız kendinizi tanıtacaksınız. Herşeye karşıdan atlamayacaksınız. Ben tanımadığım kişileri savunmuyorum bunuda nerden çıkardınız. Bakın ben tarafsızım ne Sizi Ne Başkasını nede Dursun Beyi veya Şafak beyi savunurum. Ben gerekeni yaptım roportaj çekimini yaptım yardımcı oldum. Sizin tespitinize ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Olursa size yazarım kafanıza takmayın. Hayırdır siz olay yeri inceleme ekibi falanmısınız da geldiniz konuya direk girdiniz. 29 sayfalık bir konuda her bu şekilde giren yalancı çıktı dikkatinize sizde de byle birşey olmasın çok üzülürüm. Benim kimlerden kuş aldığım sizi neden ilgilendiriyor sanırım benden kuş alacaksınız, yani size ankaralılar kuş vermiyorlar. Şaka matrak işimiz ama bana teklif eden olmadı olsa belki alırdım :haha:
Allaha şükür paramız pulumuz var bedavaya kuş almam, vermemde. Bu arada satılık bölümünde kuşlarımın hepsini satılığa çıkarmıştım. Gelipte sitede direk burada rüzgar yapmaya çalışmasaydınız benim kuşa ihtiyacım olmadığını, elimdekilerdende azaltmaya çalıştığımı bilirdiniz.
Dolapçı besliyormuşsunuz bırakın siz onu bunu, millet uçursun oynatsın taklacılarını varsa sizde kaliteli dolapçı yarıştıralım, juriyide siz seçin.
Bu arada Muğla'da dolapçı besleyen çoktur ama benim kadar uçuran yoktur.

Not: Dolapçı konusunda iddialıyım,Sizde iddia varsa kapıştıralım, kuşlar konuşsun bizler değil. Tabii dolapçı besliyorsanız gerçekten. Rüzgar yapanlar yalancı oluyorda ondan dedim.

çok iyi dolapçısın kuşlarını sitede satılığa çıkarmışsın azaltmaya çalışıyorsun azaltamıyorsun ama süper dolapçısın dolapçıların da sende süpersin.
Ankara,da misafire kuş teklif etmeden gönderilmez mutlaka teklif edilmiştir gerçekten edilmediyse ya doğru insanlarla tanışmadınız yada sizi adam yerine koyan olmamıştır.

ahıskalı' Alıntı:
çok iyi dolapçısın kuşlarını sitede satılığa çıkarmışsın azaltmaya çalışıyorsun azaltamıyorsun ama süper dolapçısın dolapçıların da sende süpersin.
Ankara,da misafire kuş teklif etmeden gönderilmez mutlaka teklif edilmiştir gerçekten edilmediyse ya doğru insanlarla tanışmadınız yada sizi adam yerine koyan olmamıştır.

Bakın bizi ankarada adam yerine koydularmı bilinmez ama biz sizi bu sitede adam yerine koymamaya başladık.
daha fazla uzatmayın yoksa siteden uzaklaştırılmak üzeresiniz.
sen kimsin önce kendini tanıt ondan sonra bize bok at.
ne olduğun belirsiz ne beslediğinde.
herkesi kemdin gibi sanma sen bir iki kuşla ölçülcek bir emek değil bizim bu saim usta çalışmamız.
ki arkadaşım dolapçı besliyor üstüne para versen kümesine koymaz ankara kuşunu.
benim ise kümesim yok yani beslemiyorum şu an.
burada kimseyi savunan yok biz tarafsızız.
sadece siz gibilere karşı tarafız.
ne idiği belli olmayan,adap,uslup bilmeyen,topluma nasıl girileceğini,toplumda nasıl konuşulacağını bilmeyen,saygısız,seviyesiz insanların karşı tarafındayız.

s.a arkadaşlar lütfen uslup ve yadıklarımıza dikkat edelim sayın ahıskalı doğru adam doğru misafir kuş verme vs bu konular ağırlayanla giden kişi arasındadır ama siz neden bu konuya bu şekilde yaklaşıyorsunuz konuyla ilgili bir bilginiz varsa buyrun paylaşın yok diyorsanızda guruplaşmayalım savunma konusuna gelince kimsenin birilerini savunduğunu zannetmiyorum ank ikamet etmeyen gercekden kuşculuğa gönül vermiş insanlar kalkıp konuyla ilgili araşdırmalar için dünya yol tepip oralara geliyor maksat muhabbet sohbet bilgi paylaşımı onun dışında arkadaşlara hizmet bunun altında başka şey aramaya gerek varmı bilmiyorum bu arada ben 24 de ank gelicem sewdiğim değer verdiğim abilerimi ziyarete şimdi herkez bunun altında bir şeymi arayacak .

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
ahıskalı' Alıntı:

Bakın bizi ankarada adam yerine koydularmı bilinmez ama biz sizi bu sitede adam yerine koymamaya başladık.
daha fazla uzatmayın yoksa siteden uzaklaştırılmak üzeresiniz.
sen kimsin önce kendini tanıt ondan sonra bize bok at.
ne olduğun belirsiz ne beslediğinde.
herkesi kemdin gibi sanma sen bir iki kuşla ölçülcek bir emek değil bizim bu saim usta çalışmamız.
ki arkadaşım dolapçı besliyor üstüne para versen kümesine koymaz ankara kuşunu.
benim ise kümesim yok yani beslemiyorum şu an.
burada kimseyi savunan yok biz tarafsızız.
sadece siz gibilere karşı tarafız.
ne idiği belli olmayan,adap,uslup bilmeyen,topluma nasıl girileceğini,yoplumda nasıl konuşulacağını bilmeyen,saygısız,seviyesiz insanların karşı tarafındayız.
herkes doğru yada yanlış iyi niyetli ve ya art niyetli bir şekilde yorum yapıyor bu sitede küfürleşme veya site kuralları dışına çıkılmıyosa bu engelleme nasıl yapılıyor bu nedemek böyle birşey varsa ben kendimi şimdiden siliyim ben doğa kuşları sitesine üyeydim burda mahallemden biriyle aramız daki kuş konusunda çıkan anlaşmazlık sitede tanıdığı bir yetkili arkadaşına taşınıyor kişide beni engelliyor siteden bu çok yanlış birşey herkes yoruma açık olsun kendini savunur haklıysa zaten haksızsa yazamıyorsa engellemek en kolayı yine söyliyorum bu sitede böyle olacaksa ben kendimi silerim doğa kuşları sitesindeki ayıp burda olmasın saygılarımla beykoz kaplama miski üreticisi özgür

kuscuozgur81' Alıntı:
herkes doğru yada yanlış iyi niyetli ve ya art niyetli bir şekilde yorum yapıyor bu sitede küfürleşme veya site kuralları dışına çıkılmıyosa bu engelleme nasıl yapılıyor bu nedemek böyle birşey varsa ben kendimi şimdiden siliyim ben doğa kuşları sitesine üyeydim burda mahallemden biriyle aramız daki kuş konusunda çıkan anlaşmazlık sitede tanıdığı bir yetkili arkadaşına taşınıyor kişide beni engelliyor siteden bu çok yanlış birşey herkes yoruma açık olsun kendini savunur haklıysa zaten haksızsa yazamıyorsa engellemek en kolayı yine söyliyorum bu sitede böyle olacaksa ben kendimi silerim doğa kuşları sitesindeki ayıp burda olmasın saygılarımla beykoz kaplama miski üreticisi özgür

ahıskalı:"konumundan çıksana zibidi Ankaraya bir daha gelmeye kalkarsan kim olduğumu öğrenirsin"

bu şekilde konuşuyorsanız eğer üyelerle yada bizle hemen sizide engelleriz bizim için sorun değil.
bu sitede kimse durduk yere yasaklanmıyor.
kişinin tüm iletilerini okursanız uslubunu göreceksiniz.
bakın yasaklamak için birçok sebeb var defalarca uyarılmasına rağmen profil bilgilerini düzenlenmiyor.
kendisini tanıtmıyor.
aslında bir sürü sebeb var ama biz olması geektiği gibi davranmıyoruz.
insanları kaybetmeye değil kazanmaya çalışıyoruz.
ama siz ısrar ederseniz kimseyi burada zorla tutamayız.
burada klamak isteyenler kurallara uymak zorunda.kayıt oluken bunların hepsini kabul ettiniz.
kurallara uymamakta ısrar eden kim olursa olsun gereği yapılacaktır.
diğer üyelerin huzurunu kaçırmaya hakkı yok.
burada güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. ve bu güzel oluşumu kimsenin bozmasınada izin vermeyeceğiz.

arkadaş o sözü nasıl duymuş onuda yazsana konumundan çıkarmış bebeye bak bizi tehdit ediyor Ankaradaydın ya yerini söylede tanışalım dedik niye cevap vermiyorsun

ahıskalı' Alıntı:
arkadaş o sözü nasıl duymuş onuda yazsana konumundan çıkarmış bebeye bak bizi tehdit ediyor Ankaradaydın ya yerini söylede tanışalım dedik niye cevap vermiyorsun

Ben Kazan 'dayım her zaman beklerim.
Bebe falan düzgün konuşun lütfen.
Ankaradayım ve seninle herzaman görüşürüm.
Allah 'tan başkasından korkumuz yok çok şükür.
Ama sen önce kendini tanıtma cesaretinde bulun.
Ve bu muhabbeti kapat konunun akışını bozma.
kimse senin saçmalıklarını dinlemek zorunda değil.

Ya da kendini tanıtmana da gerek yok ıp bilgilerinden bilgilerin şu an sorgulanmakta.
En kısa sürede adresin ortaya çıkacak.

selam değerli dostlarım..lütfen bu insan müsvettesini lafa tutmayın ben banlıyorum kendisini..beni muattap bilsin sadece kendisine ulaşabileceğimiz mekan yada adres belirtsin zevk için kendisine ulaşmak istiyorum ..gerçek ismini ve adresini istiyorum ..bilennler yada kendisi lütfen buraya yazsın..

yok bende defalarca sordum ama ismini ve yerini belirtmiyor.

Sayın arkadaşlar; Neyin kavgasını yapıyorsunuz alt tarafı kuş bu konuda kimsenin menfaati yok niye birbirinizin huzurunu kaçırıyorsunuz, neyi bölüşemediniz, hadi karşılaştınız ne yapacaksınız. Neden ? Niçin? Değermi? birbirinzi mi döveceksiniz ve ya öldüreceksiniz. Şahsım 1952 doğumluyum sizlerin abisiyim, kanı kanla yıkamazlar su ile yıkarlar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Kuş işi boş iş herkez meraklı herkesin kendine ve kümesine saygımız var. ALİ'Yİ SAVUNMAK KİMSEYE DÜŞMEZ, rahmetli babası benim dostumdu kendisi de uslubunu bozdu müdahele etseydim bu konular bu kadar ileriye gitmezdi. Ali beni sever ve sayar bende kendisini severim. Karşlıklı özür dilerlerdi iş tatlıya bağlanırdı. AHISKALI KARDEŞİM belki senide tanırım aklı başında insanlarsınız bu üslüpları size yakıştıramadım. Belki karşlıklı birbirinizi tahrik etmiş olabilirsiniz, lütfen rica ediyorum takıştığınız kişilerle belki ilerde çok iyi dost olacaksınız şu 3 günlük ölümlü dünyada kalp kırmak değil kalpleri kazanmak lazım. Bu dünya boş, ölüm var, kötü olmak çok kolay birbirinizden karşılıklı özür dileyin olsun bitsin sizlerin beni kırmayacağını umut ediyorum ben kuş olarak KARGA BESLİYORUM sizler iyi kuşçusunuz. Aha geldim aha gidiyorum şen olsun Halep şehri. Ben sizi barışmış kabul ediyorum Allaha emanet olun selamlar. Bu sözler Ali, Ahıskalı ve Ömer Beylere. Dursun

s.a değerli arkadaşlar kıymetli büyüklerim bir tutku bir sevdadır gözümüzden sakındığımız dursun abininde dediği gibi ömür kısa kuşculuğun en güzel tarafı bence atışmakdır fakat bu konuda çok fazla ileri gitmemek gerekir diye düşünüyorum kimse kimseyle kişilik catışmasına girmesin güzelikleri yaşayalım yaşatalım sözlerimizde paylaşalım
saygı gösterelim birbirimizi sevelim ki hayat daha da güzel olsun.

Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. İnsan gibi yaşamayı
saygılıl olmayı saygı duymayı.

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

sayın arkadaşlarım yıllar önce kaybettigimiz gönül dostlarımız pirlerimiz şu halimi görseler inanın bize gülerlerdi zaten bu sevda herzaman dedigim gibi bu yüzden zevkini kaybed,yor arkadailar dursun agbiye ve tuncay kardeşime duygularından dolayı teşekkür ederim
hepinizi saygıyla selamlıyor küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum
son söz olarak yalan dünyada her şeyim yalan oldugunu kalp kırmanın bir hiç oldugunu söylüyor sülkü nisan ettikse affola diyorum ALLAHA EMANET OLUN şafak

bu adamın kuşlarının oyunu yokmu kardeşım siteye takıldı kaldı saim usta... ha bu arada 60 takla 500 metreden bahsedıyonuz ney gıdıyo okadar anlattıgınız güvercın mı . eger guvercın se ben bu masala ınanmam . varsada gösterın vıdyoyu görelım nasıl gıdıyo , 100 metre oynuyan kuşu 10 milyara sattım bu anlattıgınız kuşlar ozaman tirilyonluk olması lazım siz izmite bır gelın kuş seyrettırelim .

he bu arada ankaradan bır polıs abimiz var burda o anlattıgınız kuşlar izmitteki polıs abımızde vardı onlardan ona sordum saim ustanın damarını 60 takla 500 mt muhabbetını . adamın tek dediği kelime size sallıyolar . arkadaşlar lafla olmaz bu işler varsa vidyo koyun görelim . saygılar

Re: Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun
reis_eko 28 Aralık 2008 03:04

bu adamın kuşlarının oyunu yokmu kardeşım siteye takıldı kaldı saim usta... ha bu arada 60 takla 500 metreden bahsedıyonuz ney gıdıyo okadar anlattıgınız güvercın mı . eger guvercın se ben bu masala ınanmam . varsada gösterın vıdyoyu görelım nasıl gıdıyo , 100 metre oynuyan kuşu 10 milyara sattım bu anlattıgınız kuşlar ozaman tirilyonluk olması lazım siz izmite bır gelın kuş seyrettırelim .

he bu arada ankaradan bır polıs abimiz var burda o anlattıgınız kuşlar izmitteki polıs abımızde vardı onlardan ona sordum saim ustanın damarını 60 takla 500 mt muhabbetını . adamın tek dediği kelime size sallıyolar . arkadaşlar lafla olmaz bu işler varsa vidyo koyun görelim . saygılar

Re: Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar.
dursun 04 Aralık 2008 02:00

saygıdeğer kendini bilir ve saygıdeğmez kendini bilmez oyun kuşu besleyen izleyicilerin dikkatine... şahsım kucular.org sitesine reklam için röportaj yapmadım. reklama da kuş satmaya da ihtiyacım yok. hatırını kıramadığım sofi bir dostumun almanya ziyaretinin akabinde bazı üçkağıtçıların onun bunun adıyla başkalarının yetiştirip isim yapmış olduğu kuşlarımdan rant sağlamak için bir düzenin olduğunu ve ömer beyin gelerek rahmetli saim ustayla ilgili bildiklerimi gördüklerimi anlatabilir misin ricası üzerine kıramadım, ömer beye ve hüseyin beye bildiklerimi anlattım. rahmetli saim ustayla en son konuştuğumuzda oğul, ankara radyoevinin karşısında (şimdi oaralar yıkıldı) kayserili sami beyin kendisine bir beyaz perçemli uçurduğunu benim de gidip izlememi söyledi. ayrıca ömründe de ne böyle kuş uçurduğunu ölürse gözlerinin de açık gitmeyeceğini belirtti. ben o denen yere gittim sami beyle görüştüm. 10 çift beyaz eşlemişti, anneyi, babayı tüm uğraşlarına rağmen bulamadığını söyledi. daha sonraları dost olduk. şimdi rahmetli oldu allah rahmet eylesin. ve bu beyazın o zaman 30-40 takla vurduğunu minarelerce gidip 40-50 sefer yaptığını söyledi. aynı beyazı trenci yaşar da seyretmiş. bunu size niye anlatıyorum. ne rahmetlinin kuşlarını kötülemek için ne de başkalarını karalamak için değil. bazı kuşçuların ufku açılsın diye anlattım. benim 500 mt 60 takla mesafeye gelnce tabi bunun her seferi 500 mt 60 takla olmadığını ankaradaki meşhur kuşçu arkadaşlarımın hepsi bilir. 4-5 saat uçup bazı seferleri 30 bazı seferleri 40 takla... bunu yuvarlak rakam olarak söyledim. ancak bunun 60 takla seferin içinde 30-35 seferin içinde en az 10-15 seferini 60 vuruyordu ve 4-5 sefer şekilden şekile girerek tazeliyordu. bazı kuşçu arkadaşların cenabı allahın iyi kuş besleyemediği için ve itikatları olmadığı için beyinleri almıyor. peygamber efendimizin miraçta cenabı allah ile nasıl buluştuğu imana ve kadere, kısacası amentüye inançları olmadığı gibi gözleri de pus bağlamış. allah sevdiği kullarına iyi kuş verir. allahtan isteyene allah verir. benim bu saim usta röportajıyla ilgili halet-i ruhiyemi nasıl sigara içtiğimi beş yaşındaki kuşçular mı tayin edecek. bu kadar örf ve adaba düşkün olan insan, insan olan insanı ne aşağılar ne tenkit eder. almış bir dedikodu almış bir çekememezlik bu sitenin amacı dostluğu pekiştirmek, arkadaşlaığı ,insanlığı güzelliği yaymak, milleti birbirine peşkeş çektirmemek, işin kısacası herşeyin doğrusunu bulmak. benim bu röportajımdan sonra arapçı şafak (şafak yılanlı), duran solmaz (kel duran), rahmetli saim ustanın behsettiği bebe mobilyacı sezai koçiboğa bu arkadaşların da röportajı gelecek. sezai, şafak, yaşar gürkanlı, keçiörenli tuncay, matbaacı bahadır ve orhan tunç kardeşler, fırıncı mahmut, zabıta mehmet ağa, muzaffer aydoğan, daha ismini saymakla başedemediğim arkadaşlar çakır kızıl kırması bir beyazı 25-30 taklalı seferi de bol seyrettiler. ve bu kuşu kayserili rektefeci rahmetli ali beye sattım. 1984 senesi. bazı arkadaşlar neyin hesabını benden soruyor. dalga geçenler önce kendilerine baksınlar. bu yaştan sonra dağa mı çıkıp kuş uçuracağım. benim videomdaki konuşmalarımı iyi dinlememişsiniz anlaşılan. iyi dinleyin. 94 ve 95 senelerinde 2 sefer kümeslerimin bir bölümünden kuş çaldırdım. evde yoktum. istanbuldaydım. çalan ve çaldırana hakkımı helal etmiyorum. benim bazı candan dostlarım var. ama dost bildiğim düşmanlarım da var. ben kuş uçurmuşum uçurmamışım oynatmışım oynatmamışım kimseyi ilgilendirmez. kimseye de kuş göstermek mecburiyetinde değilim. ama insanların çizmeyi aşmaması lazım. herkes kendini kuşçu sanıyor. kimde varmış 28 senelik bir damar kuş. ben duymadım duyan varsa bana da haber versin. sağdan soldan namıma kuş alıp satıyorlarmış polis dursunun kuşudur diye. benden kuş alıp da oynamayan varsa hayatımı veririm. ama üçkağıtçıların da öbür dünyada yakasına yapışacağım. allahtan başka kimseden korkum yok. ben kuşu allah sevgisinden besliyorum. birtek sabi çocuktan korkarım. hiç kimseye de üçkağıtçılık yapmadım ve yalan söylemedim. erkek adamlar arkamdan konuşmaz yüzüme konuşur ve ben de gereğini yaparım. saygıdeğer arkadaşlara teşekkür ederim. saygıdeğmez arkadaşlara da kendilerine iş aramalarını dilerim. Ben muzaffer aydoğanın ve saadet bilginin çocukluk arkadaşıyım. Bazılarını gözüne dizine dursun. Hem bu arkadaşlarımın kuşlarını besliyorlar hem kötülüyorlar hem de kapı kapı bu arkadaşların kuşlarını satın almak için arıyorlar. Satmak için de her gün onlarca telefon ediyorlar saadet bilgine. Muzaffer zaten bazılarıyla muhatap bile olmaz. Herkes haddini bilsin. Çamur at izi kalsın hesabı olmasın. beni rahatsız etmeyin. allaha emanet olun. dursun...

dursun 15 Aralık 2008 23:51

saygıdeğer kuşçular, ben masada kuş anlatmam. kuşu salarım kendisi anlatır. işiniz yoksa bir kuş salayım derim bazı dostlara. onlar da işimiz var der giderler. ben havadaki oynattığım kuşu satmam. kuşçuya sorarım. ne kadar oynayan istiyorsun. kaç paralık kuş istiyorsun. ona göre kümesimden 2 kuş tutar veririm. gittiği yerde altından çıkanları uçururlar. bana da teşekkür ederler. hakeden olursa bir üst kademesini veririm. dostluk derecesine göre keyfini yaşarlar. benim kuşmu besleyen arkadaşlar ne iddiacıdır ne öyle sağda solda konuşurlar ne kuşumu methederler, mutevazi insanlardır. herkesin kümesine saygım sonsuzdur, herkesin kuş anlayışına saygım sonsuzdur kimseyle işim olmaz allah herkesin kalbine göre versin. türkiyede kaç kuşçu var ne kadar altından çıkacağını bilen ne kadar oynayacağını bilen. fazla deşifre olmak istemiyorum. allaha emanet olun

dursun 19 Aralık 2008 00:12

sayın kuşçular önce çuvaldızı kendimize iğneyide başkalarına batıralım
bu sitenin kuruluş amacı şahsıma göre dostluk arkadaşlık kuşçu arkadaşları iyiye yönlendirme sevgi saygı ortamında buluşturmaktır.
fakat burda şunu gördüm bilende konuşuyor bilmeyende konuşup yorum yapıyor karşısındaki insanları tömet altında bırakıyorlar.burası reklam sitesine benzedi birşey konuştuk konuşmaz olsaydım.ben burada reklam amaçlı konuşmadım.görüyorumki herkez birbirine saygıda sevgide kusur edip ahkam kesiyorlar.ali kuş uçursa ne olur uçurmasa ne olur niye bu kadar konunun üzerine gidilip sinirleri geriyoruz.bazı arkadaşların nazıda sözüde çok geçer.
bazı sözleri sahiplerine yakıştıramadım.ALLAH dostlarının birisi bir ahbabını bir ahbabının ziyaretine gidip geldiğini anlatınca nasıl kendileri inşallah ağfiyettelerdir inşallah diye sorduklarında hazretleri senin hakkında çok kötü şeyler söyledi der peki seni nasıl karşıladı der.efendim beni yedirdi içirdi ağırladı der bunun üzerine hazret peki onları karnında tuttunda bunu neden tutamadın der ?
verdiğim misaller doğrultusunda kalp kırmak degil kalp kazanmak gerekir onun içinde yorumlarımıza dikkat etmemiz gerekir ALLAHA EMANET OLUN dursun

İletiyi değiştirİletiyi rapor etAlıntı ile cevapla Re: Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun
dursun 24 Aralık 2008 17:35

Sayın arkadaşlar; Neyin kavgasını yapıyorsunuz alt tarafı kuş bu konuda kimsenin menfaati yok niye birbirinizin huzurunu kaçırıyorsunuz, neyi bölüşemediniz, hadi karşılaştınız ne yapacaksınız. Neden ? Niçin? Değermi? birbirinzi mi döveceksiniz ve ya öldüreceksiniz. Şahsım 1952 doğumluyum sizlerin abisiyim, kanı kanla yıkamazlar su ile yıkarlar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Kuş işi boş iş herkez meraklı herkesin kendine ve kümesine saygımız var. ALİ'Yİ SAVUNMAK KİMSEYE DÜŞMEZ, rahmetli babası benim dostumdu kendisi de uslubunu bozdu müdahele etseydim bu konular bu kadar ileriye gitmezdi. Ali beni sever ve sayar bende kendisini severim. Karşlıklı özür dilerlerdi iş tatlıya bağlanırdı. AHISKALI KARDEŞİM belki senide tanırım aklı başında insanlarsınız bu üslüpları size yakıştıramadım. Belki karşlıklı birbirinizi tahrik etmiş olabilirsiniz, lütfen rica ediyorum takıştığınız kişilerle belki ilerde çok iyi dost olacaksınız şu 3 günlük ölümlü dünyada kalp kırmak değil kalpleri kazanmak lazım. Bu dünya boş, ölüm var, kötü olmak çok kolay birbirinizden karşılıklı özür dileyin olsun bitsin sizlerin beni kırmayacağını umut ediyorum ben kuş olarak KARGA BESLİYORUM sizler iyi kuşçusunuz. Aha geldim aha gidiyorum şen olsun Halep şehri. Ben sizi barışmış kabul ediyorum Allaha emanet olun selamlar. Bu sözler Ali, Ahıskalı ve Ömer Beylere. Dursun

kardeşim reis_eko, sen benim mesajlarımı okumamışsın. şahsım bu videoyu bir arkadaşımın hatırı için röportaj yaptım. rahmetli saim usta da bildiğim tanıdığım üstadlardandı. sen bu röportajlardan bıktıysan daha yayınlanmayan üstadı tanıyan bir arkadaşımızın daha video çekimi var. daha yayınlanmadı. o da yayınlanacak. bu yayınları rica minnet hatıra binaen çekim yapılmıştır. çok arkadaşlarımız kandırılmıştır. bu muhterem zatın kuşlarının kimlerde olduğunu ve gerçekleri anlattık. gelelim benim meseleme. benim meselem beni ilgilendirir. kimseyi ilgilendirmez. 60 takla 500 metre zatımın kuşlarıdır. canlısını görenler seyredenler mevcuttur. mal varlığım seni ilgilendirmez. daha bu kuşlardan da kimseye vermedim. kimsenin de parayla gücü yetmez. benim mal varlığım torunlarımın torununu besleyecek kadar vardır. sana hileli video mu çekelim. videoda kuş seyredilmez. benim yazılarımı ve röportajlarımı iyi dinle. ben kocaelindeki polise de kuş vermedim. kendisini de tanımam. kendini macera olsun diye bana rakip mi seçtin. bende şu an ynayan 20 tane kuş var. herkese de kuş uçurmam. herkes kuşuna baksın. helkeler koluna herkes yoluna... macera arama. dursun..

slm dursun bey ben 78 dogumluyum tabı bu arada sen benım buyuğum ve sana saygı duyarım . benı yanlış anlama dursun abi ben sadece bu sıtede takılmış kalmış bır konuya degındım saim usta nın konusu . tamam olabılır de eger varsa bır vidyo bizde görelim.

ben senı kendıme neden rakıp seceyım . ucururum kuşum konuşur ben konuşmam, baktım başkasın da daha iyisi var tebrik etmesını de bilirim daha iyisini yapmak için de elimden geleni yaparım kuşculuk budur ALLAH herkese daha iyisini versin. dursun abi güzel kuşlarında olabilir ben bilemem görmedım etmedım ,kımde nasıl kuş var allah bilir sende 20 olabilir belkı bende 30 kim bilir

ha bu arada senın mal varlıgına ben bişey mi dedim bana torunumun torununa yeter dıyosun ALLAH daha cok versın kımsenın malında gözumuz yok . parayla imanın kımde oldugunu bır tek ALLAH BİLİR sen bilemezsin. ankaralı polıs dedığim şahıs dogma buyume oralı bır abimiz severizde kendısını ben sadece onun dediğini söyledim .oda cok ıyı kuşçudur. ve ankarada tanımadığı kuşçuda yoktur. şuan onun vasıtasıyla oraya kuş gönderiyoruz. abi saygılar hurmetler allah sana daha cok versin

Arkadaş onun bunun söylemesi ile bu yazılar yazılmaz yok milyoner olunurmuş yok bu konu
uzadı onu siteyi yönetenlere yazacaksın meydan boş değil vido meselesi her zaman kuşun
doğru dürüst oynadığı tam manasıyla belli olmaz GÖZLE görmek lazım ve oynayan kuşu
en az üst üste 3-4 sefer mütddit defalar seyir etmek gerekir ayrıca vido hileleri vardır
ankaranın kuşu bittide sen bu abilerine kuş gönderyorsan AFERİN.
Şahsımın kuş satma derdim yok öyle her keside buyur edecek halimiz herkes işine
baksın biraz sert oldu hakkını helal et söylenene bakma ALLAHA EMANET OL Selam
dursun

bu arada şunu da dıyeyım dursun abi ben tıcarete bakmam kuşçuluk bır zevk işidir bana göre. 10 mılyar konusuda satmamak için fiyat verdım adam verdı alan kışı tuyu kadar hayır görsun . ama vıdyolarını da seyrettım sizin demenıze göre 2 direk 3 dırek olsun öpte başına koy dıyonuz .iki direk olmaz abi 2 mınere olması lazım , benı fikrim bu sizede saygı duyarım . kuş göndermem dogrudur belki siz bilirsiniz izmıtte yenı köylü cemal ve baba fahrı diye abilerimiz var bu şahıslar ankarada arkadaşları da var fahri babanın kuşlarından ve benım kuşardan ankaraya yolladık hedıye mahıyetın de

benden yana hakkım helal olsun sizde edin saygılar

ARKADAŞ alanda satanda hayrını görsun ben öyle bir şey söylemedim öyle diyorlar
sayğı duymak gerekir herkesin kümesine bemim kouşmalarımı ve yazılarımı iyi
dinlemek gerekir benim orda bir arkadaşım var ismi ATİLLA dır okumadan ve dinlemeden
yazıyorlar ona bozuluyorum ALLAHA EMANET OL. dursun

BIR HIKAYE
gunlerden bir gun zamanlardan bir zaman bir baba ile oglu yasarmis. babasi ogluna surekli,oglum sen adam olmassin oglum senden adam olmaz dermis.bu duruma ogul cok uzulurmus,ve bu olay boyle devam ederken,ogul kafasina koymus ne yapip ne edip calisip cirpinip buyuk bir adam olup babasinin karsisina cikacakmis.ve neticede oylede olmus,aradan uzun yillar gecmis ve ogul babasinin yasadigi beldeye VALI olarak atanmis, goreve baslamis. yaptigi ilk icraat,yaninda calisanlara emir verip.falanca adresde yasayan bir ihtiyar var onu arayip bulun ve huzuruma getirin demis.gorevliler gidip o ihtiyari bulup garga tulumba edip ogul valinin huzuruna getirmisler.babasi bir bakmis makamda oturan oglu,ogul valide bir bakmis karsisindaki ihtiyar babasi.ogul vali hemen atilmis soze alayvari bir sekilde ellerini sallayarak,baba baba bak sen bana hep adam olamassin derdin,ben VALI bile oldum demis.babasi uzgun ve yorgun ,acimakli bir bakisla ogluna bakip ogul ogul ben sana VALI olamassin demedim,adam olamassin dedim.ve halada adam olamamissin bak gorki babana davranisina babani dusurdugun hallere der.

sozun ozu,kulaklari cinleyecice kuscular kimse size iyi kus sahibi olamassiniz ,iyi kus ucuramassiniz ,kusunuz kotu demiyor.ama herkes sizin hallerinize bir birlerinize karsi tutumunuza bakip guluyor,bunlar kuscu degil bunlar kuscu olmamis,bunlar kuscu olamaz , kusculuk boyle olmaz diyor.kiminiz omrunu vermis bu ise ,kiminiz bu isten emekli olmus,kiminizin yasi nerelere varmis, ama hala kusculuk adina su sitede ogretici ornek olucu hic bir davranisiniz yok sadece bir birilerinizle didismekten baska,yazik yazik yazikki ne yazik,uzuluyorum hallerimize.
saygilar.

DOĞRU SÖZE NE DENİR

Bende sizlere bir olmuş vaka anlatayım ALİ SEMARKAİ H.Z Kendisini arayan Padışahın
askerlerine evlatlar kimi ararsınız nereye gidersiniz diye sorar kendisinin arandığından
haberdardır askerler git işine derler Hazret derki 5 gider 3 gelirsiniz arayı arayı bulursunuz
der aradan aylar geçer 2 asker telef olur fakat başka zatı muhtereme rastlarlar bu zatta
O hazretin talebesi dir askerler O Na da sorarlar çobanlık yapan Hazretin sözlerini
söylerler talebe bu zatın hocası olduğunu anlar askerlerle birlikte hazreti bulurlar fakat
2 asker telef olmuştur bu yol gönül yoludur diyelimki her kuşcuda iyside var kötüsüde
kötüleri SOKAĞA attık onlara kim hizmet edecek bu sevği ALLAH İCİN OLMALI Selamlar

ALLAHA EMANET OLUN dursun.

2OO9 Yılının GÜVERCİN besleyen dostlara Sağlık Sıhat Afiyet Mutluluk Kazasız
belasız mutluluklar dilerim ALLAHA EMANET OLUN. dursun

NOT
BOZOĞLU NERELERDESİN

hepinize selamlar ve hayırlı seneler şimdi kuşun iyisi sende bende ben cocukkende vardı bu olay kuş iyi olanın namı yürür. bir kişi görür daha tanımadığın insanlar kapına gelir ii kuşu olan bende var demez.parayla iman kimde belli olmaz doğru ama kuşun kimde olduğu kesinlikle hiç belli olmaz. hepinize yeni yılda dilediğiniz gibi yavru almanızı temenni ediyorum.

TÜM GÜVERCİN besleyen arkadaşlara şahsımın konuşmalarını vidoları yazdığım cevapları
ilği ile izledikleri için ÇOK ÇOK TEŞEKÜR EDERİM emekleriniz geçti hakkınızı helal edin
şahsımın konuşma tarzı kıvırmayı sevmiyorum tarzım bu ALLAHA EMANET OLUN dursun

helal olsun abi

bu arada imalı kouşma cıvatada kuçusunuz vidyodakı kuşlarını da gördum ha onlara izmıtte bakıcı derler haberın olsun dursun beyyy

bu yazıları bana yazan vıdyodakı dursun degıl ama olsun idare edelim

TERBİYELİ OL SENİN YAŞIN KADAR BENİM OĞLUM VAR Cıvata ne demek anlamadım

bu yazıları şahsim yazıyor kuşlarıma saygısızlık etmişin senin HAYATINA UÇAR

KEDİNİ KÜŞCUMU SANDIN başkalarıda öyle sanıyordu mezarcıya ölçülerini verdim

akıllı ol özür dile dursun

s.a dursun abi insanlar böyledir işte ben konu acıyorum izmitde kimde kuş var diye konu kapatılıyor site yönetimi konu kaldırmak yerine profil bilgileri eksik olanları bamlarsa daha makbule gecer

GERCEK KUŞCULARA SELAM OLSUNN

SAYGILAR

BÖYLE SAHTAKAR KUŞCU İZMİT TE YOK zaten araştırıyorlar erkek se telefonunu
yazar benim telefonum şitemde var bana ankaradaki polis kim o cevap versin
veya arasın ankaraya kime kuş satmiş onu da yazsın ben ankaradayım ama nerde
ne kuş oynuyor bana kuş iyi ise şayet eke 1 2 AY devamlı oynuyorsa haberi gelir

BU SİTEDE SAHTAKARLARA YER YOK VARSA ŞAHSIM IN BU SİTEDEKİ REPORTAŞ

LARINI VE KUŞLARININ RESİMLERİNİ LÜTFEN KALDIRSINLAR dursun
KARGADAN KORKAN DARI EKMEZ HODRİ MEYDAN

REIS EKO

SANA HODRİ MEYDAN KUŞ EKE YAVRUYA KUSMUŞ OLACAK ÖYLE
AHKAM KESMEK YOK PARANIN ÜSTÜ AÇIK dursun