- Konuyu Başlatan
Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
ahıskalı' Alıntı:Ali beyi savunmuyorum,sadece bir tesbit,sizinle tanışma konusunda şunu söyleyebilirim tanışmak istediğimi nereden çıkardınız.Savunma konusuna gelince siz neden hiç tanımadığınız abilerinizi savunuyorsunuz sadece şuna cevap ver Ankara gezinizde kimlerden kuş aldınız parayla mı parasız mı bunu açıkla durum netleşir.
Benimle tanışmayacaksınız zaten. Ben sizin gibi kişilerle tanışmam. Bu sitede kalmak istiyorsanız kendinizi tanıtacaksınız. Herşeye karşıdan atlamayacaksınız. Ben tanımadığım kişileri savunmuyorum bunuda nerden çıkardınız. Bakın ben tarafsızım ne Sizi Ne Başkasını nede Dursun Beyi veya Şafak beyi savunurum. Ben gerekeni yaptım roportaj çekimini yaptım yardımcı oldum. Sizin tespitinize ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Olursa size yazarım kafanıza takmayın. Hayırdır siz olay yeri inceleme ekibi falanmısınız da geldiniz konuya direk girdiniz. 29 sayfalık bir konuda her bu şekilde giren yalancı çıktı dikkatinize sizde de byle birşey olmasın çok üzülürüm. Benim kimlerden kuş aldığım sizi neden ilgilendiriyor sanırım benden kuş alacaksınız, yani size ankaralılar kuş vermiyorlar. Şaka matrak işimiz ama bana teklif eden olmadı olsa belki alırdım :haha:
Allaha şükür paramız pulumuz var bedavaya kuş almam, vermemde. Bu arada satılık bölümünde kuşlarımın hepsini satılığa çıkarmıştım. Gelipte sitede direk burada rüzgar yapmaya çalışmasaydınız benim kuşa ihtiyacım olmadığını, elimdekilerdende azaltmaya çalıştığımı bilirdiniz.
Dolapçı besliyormuşsunuz bırakın siz onu bunu, millet uçursun oynatsın taklacılarını varsa sizde kaliteli dolapçı yarıştıralım, juriyide siz seçin.
Bu arada Muğla'da dolapçı besleyen çoktur ama benim kadar uçuran yoktur.
Not: Dolapçı konusunda iddialıyım,Sizde iddia varsa kapıştıralım, kuşlar konuşsun bizler değil. Tabii dolapçı besliyorsanız gerçekten. Rüzgar yapanlar yalancı oluyorda ondan dedim.