Saim Ustanın Damarları Hakkındaki Konuşmalar Polis Dursun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Evet saygıdeğer abilerim benim bildiğim hayran olduğum bir abi var samsunlu yusufaga bunun kuşlarının üzerine yok varsa açık adres göstersin internetten.

sayın abiler bu bir sanki meydan okuma gibi geldi varsa 30 sefer yapan bi minare boyu giden yani bu demek oluyoki 30sefer yapan kuş ortalama 5 saat uçuyo bir minare boyu giden kuş 1metre araile yada 1,5 metre araile çıksa ortalama 20 ile 30 takla arası çıkıyo varsa böyle bir kuş eskiden kamera yokmuş şimdi herşey var çekinde seyredelim :haha: merak ettim bende var dedi polis abi. bende var bende var diyenlere inat.teşekkür ederim.

slm arkadaslar oncelikle soyle bir yazilari okumaya calistimki ne mumkun herkes yazmis biseyler olana saygi olmayana allah versin ne diyelim ben bu gun ekadar 500 m giden kus izlemedim ben de buyuk kuscu ve buyuk isimleri cok cok iyi tanirim ve sohbetim iyidir ama eyerki varsa allah tuylerince yavru nasipoeylesin insallah meraklisina seyrettiririsiniz ne diyelim ben ne seyrederim 500 m oynayani nede kumesime koyarim saygilar

deli_fisek03

]sevgili arkadaşlar dursun ve şafak beyler benim çok yakın abilerimdir. bu videolarda anlatılanlar kendilerine göre doğru ve yaşadıkları olaylardır .fakat bu anlatılanlar ve söylenenler artık hikaye sınıfına girmiştir .ben derimki insanlar artık bu gibi hikayelerle değil gözlerinin gördükleriyle hobilerini tatmin etsinler,artık insanları ne masa sohbetleri nede kuru gürültüler tatmin etmiyor. at hipodrumda koşar.jokeyide güzel olmak kaydıyla.yazılacak ve söylenip anlatılacak çok şey var ama [bu işi güzelleştirmek adına] fakat yazmayı beceremiyorum soru ve cevaplarınızı iş telim veya cep telefonunuza beklerim .saygılar.baltacıpaşa.

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE EMEK HARCANMIŞ BİR ÇALIŞMA HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM

Arkadaşlar öncelikle böyle bir çalışma yapan arkadaşlara ve emegi geçen herkese teşekkür ederim.
bir saim usta / elektirikci şeref/ nusret albay / nazar usta ve bunlar gibi rahmetli olmuş ve halen sag olan.
oyun kuşu adına çok iyi kuş uçurmuş seyretirmiş ve gerçekten adlarıyla anılır derecede damızlık ürettikleri için .
bilgileri ve birikimleriyle günümüze ışık tuttukları için saygı duyuyorum rahmetle anıyorum.

saygıdeğer kuşçular, ben masada kuş anlatmam. kuşu salarım kendisi anlatır. işiniz yoksa bir kuş salayım derim bazı dostlara. onlar da işimiz var der giderler. ben havadaki oynattığım kuşu satmam. kuşçuya sorarım. ne kadar oynayan istiyorsun. kaç paralık kuş istiyorsun. ona göre kümesimden 2 kuş tutar veririm. gittiği yerde altından çıkanları uçururlar. bana da teşekkür ederler. hakeden olursa bir üst kademesini veririm. dostluk derecesine göre keyfini yaşarlar. benim kuşmu besleyen arkadaşlar ne iddiacıdır ne öyle sağda solda konuşurlar ne kuşumu methederler, mutevazi insanlardır. herkesin kümesine saygım sonsuzdur, herkesin kuş anlayışına saygım sonsuzdur kimseyle işim olmaz allah herkesin kalbine göre versin. türkiyede kaç kuşçu var ne kadar altından çıkacağını bilen ne kadar oynayacağını bilen. fazla deşifre olmak istemiyorum. allaha emanet olun.

s a arkadaşlar saim ustanın damarları hakkında konuşulanları dinledim anlatılanların çoğu asılsız ben kulupçü avninin oğluyum rahmetli babama bu kuşları eskiden sorduğumda oğlum bu kuşlardan hiç kimsede kalmadı dedi saim usta öleli 40sene olmuş bu kuşlardan kimsede yok biz zat bu şekilde söylede kırığının kırıkları piyasada geziyo özelliklede çankırıdaki nahit sepetçi abimizde var çankırıyada 10yıldır gider gelirim kupa alan kuşun haricinde ben onda kuş görmedim hepsi 50kuruşluk kuşlar burdan polis dursun abime sesleniyorum ankarada 5yaşında eke kuş seyretmek istiyomuş buyursun gelsin bi çayımızı içsin burda kimsekimseyi kandırmasın .meraklı kuşculara duyrulur. meraklı arkadaşlar davetlimdir.

baltacıpaşa' Alıntı:
]sevgili arkadaşlar dursun ve şafak beyler benim çok yakın abilerimdir. bu videolarda anlatılanlar kendilerine göre doğru ve yaşadıkları olaylardır .fakat bu anlatılanlar ve söylenenler artık hikaye sınıfına girmiştir .ben derimki insanlar artık bu gibi hikayelerle değil gözlerinin gördükleriyle hobilerini tatmin etsinler,artık insanları ne masa sohbetleri nede kuru gürültüler tatmin etmiyor. at hipodrumda koşar.jokeyide güzel olmak kaydıyla.yazılacak ve söylenip anlatılacak çok şey var ama [bu işi güzelleştirmek adına] fakat yazmayı beceremiyorum soru ve cevaplarınızı iş telim veya cep telefonunuza beklerim .saygılar.baltacıpaşa.
Metin abi yazmayı beceremiyorum demiş ama bence bu konuda söylenilecek en güzel sözleri söylemiş, söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın ama ben çoğunun kümesinde Metin abinin oynattıklarının yarısı kadar oynayan kuş görmedim, soyu uzun yıllar takip edilmiş kuşlar ama hiçbirinin sağında solunda beyaz işaret yok :hayir:
Balık tavada kuş havada...

slm arkadaşlar ben ankarada saim ustanın kuşlarından kaldına inanmıyorum bende var diyenlerin hepsi kus tüccarı bende okuşlardan var diyen varsa bana eke 25metre 10 sefer oynayan varsa seyrettirsinler onun elini öpecem. arkadaşlar millete kus satmak için rametlik adamın adını kullanmasınlar......... kuşcu camiasına duyrulur..................benim gibi kendileri bir damar tutturup uçursunlar başka insanların adıyla kuş uçurmasınlar.benim gibi 5yaşında bi kuş uçursunlar onu anlatsınlar.yok sada kendilerini kandırmasınlar.eyer iyi kuş izlemek isteyen varsa 0 535 939 23 67 numaradan ulaşın.meraklı arkadaşlara slm...

cinali' Alıntı:
slm arkadaşlar ben ankarada saim ustanın kuşlarından kaldına inanmıyorum bende var diyenlerin hepsi kus tüccarı bende okuşlardan var diyen varsa bana eke 25metre 10 sefer oynayan varsa seyrettirsinler onun elini öpecem. arkadaşlar millete kus satmak için rametlik adamın adını kullanmasınlar......... kuşcu camiasına duyrulur..................benim gibi kendileri bir damar tutturup uçursunlar başka insanların adıyla kuş uçurmasınlar.benim gibi 5yaşında bi kuş uçursunlar onu anlatsınlar.yok sada kendilerini kandırmasınlar.eyer iyi kuş izlemek isteyen varsa 0 535 939 23 67 numaradan ulaşın.meraklı arkadaşlara slm...

Merhaba. Nedense burdaki videoları, bu roportajların yapılmasının amacıda Saim ustanın damarlarının kalmadığını kanıtlamaktır. Zaten videolarda bunlarda söyleniyor dikkat ederseniz. Merak ettim elinizdeki iyi kuşları bize bir tane video gönderebilirmisiniz rica etsem?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

cinali' Alıntı:

BENİM GİBİ...
benim gibi...
benim gibi...
ne kuşlar varmış ya sizde.
gelen reklam yapmaya başladı.
lütfen siz susunda kuşlarınız konuşsun.
bu videolardada kimse bende bunlardan var demiyor.lütfen düzgün izleyiniz videoları.
emeğe biraz olsun saygı gösterin.
bu konu burada aylardır tartışılıyor ve herkes az çok bişeyler biliyor.
Öyle girip konuya kestirip atıyorsunuz herşeyin en iyisini siz ve babanız biliyorsunuz gibi konuya nokta koyuyorsunuz.

lütfen biraz daha sakin olalım ve yazılan bütün yorumları,yapılan bütün röportajları dikkaylice izleyelim.

bu yazım cinali kardeşime mutlakki her işte oldugu gibi bu işin simsarları olacaktır ama bunu genellemek yanlış olur ben bahsi geçen kuşları 35/40 senedir bilinçli beslerim banada rahmetli babamdan kalmadır bu kuşlardan hatır için eşe dosta verdiğim hariç hastalıgımda 75 adet toptan verdim il dışına ismide bende saklı o arkadaşımda gömü yaptı kimsenin parayla almaya gücü yetmez ben hastaneden çıkınca 10 tanesini geri aldım onun haricinde verdigim yerlere para teklif etmedim yem parası mukabilinde küçük paralar kendi gönüllerince verdiler aksinide kimse iddia edemez burada yazışan bazı arkadaşlarımdada bu kuşlardan benim elimle geçen kuş var onlarda bunu dogrularlar gelelim ikinci konuya benim evime gelen kuşa bakan insanda sayılıdır bende kolay kolay kimsenin kaoısına gidip kuş bakmam ilişkide oldugum insanlarda bunun kıymetini bilirler kimsenin bizim kuşumuzun reklamını yapmasına ve konuşmasına ihtiyacımız yok biz bu kuşları baba yagdigarı oldugu ve sevdigimiz için beslemiyoruz dana altında buza aramayın bulamazsınız herşey gönlünüzce olsun ALLAHA EMANET OLUN ŞAFAK

Cinali kardeşim ben rahmetli babanıda iyi tanırım öldügünü bilmiyordum öncelikle başın sag olsun onun kapısınada tek bir gün gitmedim senide gıyabında çok iyi tanırım dursun agbinde saim ustanın kuşlarından yok oldugunuda iddia etmiyor ama zamanında o kuşlardan besledi ne senin kapına gelir nede seni kabul eder bunu bil yeter selamlar şafak

bak şafak kardeşim ben burda dursun abiyi kötülemedim fazla gevezelik etme ben senin gibi pazar kuşcusu deyilim.sadece bukuşların orjinali yok dedim varsa bitane uçur lafımı yedir bana bak burda büyük konuşuyorum kendi kuşun hazır varsa ben hazırım sana 5 yaşında kuş ucuracam boyunun ölcüsünüe nezaman istiyosan alırım benim kuşum hazır. dursun abiyi benim kadar sen iyi tanıyamazsın ben küçük esattaki evinden tanırm sen dursu abinin adına gevezelik yapa tamammı

ömer kardeşime sesleniyoum senin ankarada kac gün seyisligin varda bana bilib bilmeden yorum yapıyon anlatılanların hepsi yalan diyorum sana

sayın hüseyin başoglan ben canlısını uçuruyorum neyapacan vidyosunu ben kendimi sizin gibi vidyolarla kandırmıyorum

cinali' Alıntı:
sayın hüseyin başoglan ben canlısını uçuruyorum neyapacan vidyosunu ben kendimi sizin gibi vidyolarla kandırmıyorum

Ben sizin seviyesiz konuşmalarınız için video çekip yayınlamıyorum. Yorumunun iyi yöndede olsa kötü yöndede olsa bunu banada yapsanız diğer üyelerde yapsanız, karşınızdakine uygun olarak yapacaksınız. Öyle gelipte ahkam kesmeyle olmuyor bu işler. Madem var davet edin geleyim izleyeyim ama gelipte izlediğimden memnunda olmazsam burdaki 7000 kusur üyeyede sizi rezil ederim basit bir yöntemle. Dikkat.
Seviyesiz konuşmalarınız yüzünden uyarı aldınız. Uyarı seviyeniz birdir. İkinci uyarıda siteye girişleriniz engellenecektir.

cinali' Alıntı:
bak şafak kardeşim ben burda dursun abiyi kötülemedim fazla gevezelik etme ben senin gibi pazar kuşcusu deyilim.sadece bukuşların orjinali yok dedim varsa bitane uçur lafımı yedir bana bak burda büyük konuşuyorum kendi kuşun hazır varsa ben hazırım sana 5 yaşında kuş ucuracam boyunun ölcüsünüe nezaman istiyosan alırım benim kuşum hazır. dursun abiyi benim kadar sen iyi tanıyamazsın ben küçük esattaki evinden tanırm sen dursu abinin adına gevezelik yapa tamammı

Ali Bey lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
hakarete gidiyor söylemleriniz.

kuşunuzun oyununu neler yaptığını anlatırmısınız.
madem bu kadar iddialısınız geli izlemek isterim müsait bir zamanımda ve sizin de müsait bir zamanınızda.

sayın cinali kardeşim bizim ne kuşumuzu nede kendimizi ispatlamaya ihtiyacımız yok bizim kuşumuzu bizde seviyoz dostumuzda seviyorki paylaşabiliyoruz sizler gibi adamın kapısında kuş seyredip dalga dümenle kuşunu götürüp çankayada uçurmuyoruz bilmem anlata bildim mi ayrıca ne senden kuş aldım nede sana kuş sattım ki bana pazar kuşçusu diyorsun biz herkezin evine gitmedigimiz için dostlarımızı orada görürüz
bunda seni rahatsız eden ne var anlayamadım ayrıca sen pazar kuşçusu degilsinde beni orada nasıl gördün benim evime gelen kuşuma bakan kişi sayısı 10 kişiyi geçmez buda bana gurur verir kapını açacagın kişiyi iyi seçmemiz için büyüklerimiz bizi yeterince yetiştirdi

şafak beye sesleniyorum ben kimin kuşunu seyretip dalga dümenle kuşunu götürmüşüm zırto bilip bilmeden gevezelik ediyon seni bu alemde tanıyan yok rüzgar kuşcusun kuşçusun bu alemde seceren yok bir konuşman beni öldürüyor. sana rakibim nezaman ne şartlarda istiyosan kuşunu hazırla beni bul seni bu alede ismin kargacı şafak kalacak

başoglana sesleniyorum kuşun hazırsa nezaman istiyosan sana ve arp çı şafaga rakibim. hazırsanız benim kuşum havanın iyi oldugu gün sizin gibi sıradan kuşculara ucar. benim ankara üçüncülügüm var sizin neyiniz var tanıyan bile yok

s.a ali bey konuşmaların dozunu kacırmayalım kuşunuz iyiyse ucurun seyredelim yorumumuzu yapalım çok idalıysanız
tarafsız olarak ben gelip seyretmek isterim gereken yorumuda aslına uygun olarak sitede yazarım fakat insanlara karşı ve özelikle büyüklermize karşı saygıda kusur etmeyelim lütfen söylediklerim sizede uyarsa bu ayın 24ila 25 arası gelip kuşunuzu seyretmek isterim .

gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

cinali' Alıntı:
şafak beye sesleniyorum ben kimin kuşunu seyretip dalga dümenle kuşunu götürmüşüm zırto bilip bilmeden gevezelik ediyon seni bu alemde tanıyan yok rüzgar kuşcusun kuşçusun bu alemde seceren yok bir konuşman beni öldürüyor. sana rakibim nezaman ne şartlarda istiyosan kuşunu hazırla beni bul seni bu alede ismin kargacı şafak kalacak

cinali' Alıntı:
başoglana sesleniyorum kuşun hazırsa nezaman istiyosan sana ve arp çı şafaga rakibim. hazırsanız benim kuşum havanın iyi oldugu gün sizin gibi sıradan kuşculara ucar. benim ankara üçüncülügüm var sizin neyiniz var tanıyan bile yok

Daha Öncede uyarmıştım. Sen kimsinde ahkam kesiyorsun. Öyle yırtık dondan çıkar gibi... Efendi ol konuşmalarına dikkat et. Ben gelir izlerim. Az birşeyden anlıyor olsaydın profilime bakarda dolapçı beslediğimi anlardın. Zırto diye senin gibilerine derler bunu unutma. Bu arada siteden uzaklaştırıldın. Unutmadan bu arada siteye girmeye çalıştığında sana bir sürpriz mesaj çıkacak orda yazan yere davetini yolla tamam mı? :tamam:

sayın kuşçular önce çuvaldızı kendimize iğneyide başkalarına batıralım
bu sitenin kuruluş amacı şahsıma göre dostluk arkadaşlık kuşçu arkadaşları iyiye yönlendirme sevgi saygı ortamında buluşturmaktır.
fakat burda şunu gördüm bilende konuşuyor bilmeyende konuşup yorum yapıyor karşısındaki insanları tömet altında bırakıyorlar.burası reklam sitesine benzedi birşey konuştuk konuşmaz olsaydım.ben burada reklam amaçlı konuşmadım.görüyorumki herkez birbirine saygıda sevgide kusur edip ahkam kesiyorlar.ali kuş uçursa ne olur uçurmasa ne olur niye bu kadar konunun üzerine gidilip sinirleri geriyoruz.bazı arkadaşların nazıda sözüde çok geçer.
bazı sözleri sahiplerine yakıştıramadım.ALLAH dostlarının birisi bir ahbabını bir ahbabının ziyaretine gidip geldiğini anlatınca nasıl kendileri inşallah ağfiyettelerdir inşallah diye sorduklarında hazretleri senin hakkında çok kötü şeyler söyledi der peki seni nasıl karşıladı der.efendim beni yedirdi içirdi ağırladı der bunun üzerine hazret peki onları karnında tuttunda bunu neden tutamadın der ?
verdiğim misaller doğrultusunda kalp kırmak degil kalp kazanmak gerekir onun içinde yorumlarımıza dikkat etmemiz gerekir ALLAHA EMANET OLUN dursun

canım agbiciğim sen gönlünü hoş tut ben senin konuna niçin girdim biliyormusun bizim bazı arkadaşlarımız gibi kendimizi ispat etmeye kuşumuzu ispatlamaya ihtiyacımızın olmadıgını bildirmek için yazdım öncelikle site ve babasının hatırına üslübumu bozmadım ama o bozunca üstü kapalı ima ettim o aslında ne söylemek istedigimi anlasın yeter dedim ama o işin dozunu kaçırdı.
bildigin gibi ben kimseye kuş uçurmam ama herkezin kapısında ne uçar nereden gelir çok iyi biliriz o arkadaşımda aytekin desem anlar herhalde gelelim onun 3. olmasına benim kuşumla arapla kendide iyi bilir geredeli ayhan kuşun en kötü olduğu gün türkiye kupasında 2. olmuştu yıllar geçti bunu benim ve ayhanın dışında kimse bilmez ayhan canlı sag gidip sorabilir.ben bunu bile yıllar geçti reklam aracı olarak kullanmadım aynı kuşun aynı yuva kardeşinide mehmet albayraga hediye ettim gitsin ikisinide tanır sorsun.
ben bu sitede hiçbir zaman kuşum oynuyor demedim kimseyide kapıma davet etmedim şu an benim arkadaşlarımda hazır oynayan çok kuşum var ama kimsenin kapısına kuş seyretmek için ne giderim nede kuşçu götürüp o insanın huzurunu bozamam çünkü benim görüşüm herkez kendisi için kuş beslemeli zaten böyle yapmasaydık yılların damızlığını kaybederdik
herkez seviyesine ve terbiyesine sahip olsun ALLAHA EMANET OLUN şafak yılanlı

Sn Bashoğlan dolapçı yetiştirdiğinizi söylüyorsunuz Ali beyin taklacılarını izleyip kötüyse rezil edeceğinizi söylüyorsunuz,efendiliğe çağırıp yırtık dondan çıkma deyimini kullanıyorsunuz sonra adam zırtoluk yapmayın deyince alınıyorsunuz neye alındınız ki adam haklı.

ahıskalı' Alıntı:
Sn Bashoğlan dolapçı yetiştirdiğinizi söylüyorsunuz Ali beyin taklacılarını izleyip kötüyse rezil edeceğinizi söylüyorsunuz,efendiliğe çağırıp yırtık dondan çıkma deyimini kullanıyorsunuz sonra adam zırtoluk yapmayın deyince alınıyorsunuz neye alındınız ki adam haklı.
Burası kişilere hakaret edilsin diye açılmış bir platform değil. Biz burada herhangi bir sinerji yaratmaya çalışmıyoruz. Önce bi kendinizi tanıtırsınız sonra yorumlarınızı yazarsınız, tabikide yorum yazarken yorumunuzdaki eleştirinin dozunu doğru şekilde yapmalısınız. Öyle zırto, bilmem ne demekte ne oluyor. Bunu yazan şahıslar karşısındakini ne kadar tanıyorda böyle birşey yazabiliyor.
Benim burada 3000 kusur mesajım var, siteyi kurdum tasarladım ama ben neden zırto, lan falan filan gibi kelimelerle cümleler kurmuyorum. İnsan olan kişi bunları söylemez.
Aynı şekilde sizde daha ilk mesajınıda kötü kelimeler kullanan birini savunuyorsunuz. Aynı şekilde ilk mesajını tanışmak için kullanmayıp, kendinizi tanıtmayıp direk buraya gelip yazıyorsunuz. Sebebini öğrenebilirmiyim. Bu arada sakın olaki gruplaşma içine girmeyelim. Umarım anlamışsınızdır.

Ali beyi savunmuyorum,sadece bir tesbit,sizinle tanışma konusunda şunu söyleyebilirim tanışmak istediğimi nereden çıkardınız.Savunma konusuna gelince siz neden hiç tanımadığınız abilerinizi savunuyorsunuz sadece şuna cevap ver Ankara gezinizde kimlerden kuş aldınız parayla mı parasız mı bunu açıkla durum netleşir.

Geri