SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
ortam pek bi gergin, yanlış anlaşılma olmuş görünüşe bakılırsa.

ertan ates' Alıntı:
))))))))))))))))): bu kuşlar gönül kuşu hemşerim herkeze uçmaz.her adamda benim kapıma gelemez.
sen kasım 8 de piyasaya cıkmıssın şimdiye kadar nerdeydin
daha önce polis dursun bana kuş hediye etti satıyor kuşlarını diye birisi işportacı gibi bağırmış atılmış başka isimle girmiş sonra başka ismlerle. şimdide sen çıkmışsın saim ustanın özleri bende diyenlerin elinden almışsın davulu yaptıran ve yapana ayıptır yapılanlar. polis dursun benim kuşlardan iyisi yok derken başlamış bu kuşları övmeye
kapıma gelemez diyosun senin ne kapın olacak arkadaşımki kapına gelecekler.
herkese uçmaz tabi doğru masada uçar ancak saim ustalar yok çünkü öyle bir kuş

milleti kandırmayla bir yere varılmaz iyice millet neler döndüğünü anlıyor
çırpındıkca batıyorsunuz bunu herkes görüyor ayıptır yaptıklarınız

ertan ates' Alıntı:
bana bak berat,ben bu yazıyı kime yazdığımı okursan anlarsın senle alakası yok ama adamlık konusuna gelince bu işn mektebi nerdeyse sen oraya git okulunu dereceyle bitir gel aslanım ,asıl şimdi terbiyemi bozma benim adamın canını sıkma.kısadan kes konuşma.üzerine düşmeyen laflara maydonoz olma toyluğuna saydım..
saol toyluğuma saydıgın için yoksa napardım:))))

Mümkün olduğunca konuşmalarınıza müdahele etmedik.Etmedikçe sizler dahada coştunuz. Birden bire yeni üyelikler türeyip direk olarak konunun içine daldılar ve birinci derecede müdahil oldular..
Gergin ortamın biraz dağılması için,tarafların sakinleşmesi için Konuyu kilitliyorum..

Not: Bu başlığı ikinci kez kilitleyişim, bir daha olursa kökten kaldırırız. bilginiz olsun.

s.a. kuşçular org üyelerine:
benim bu siteye ü,ye olmamdaki amaç yeni birşeyler öğrenebilmek yeni insanlarla tanışmak güzel arkadaşlıklar edinmek,az çok bildiklerimden diğer arkadaşlara aktara bilmek.
eminim buraya üye olan pek çok kardeşimizde abimizde bu düşüncelere sahiptir.malesef uzun zamandan beri bilgisayarın karşısına geçiyorum hep aktif olan bu konu bilgi paylaşımı olsa neyse sürekli tartışmalar.
biri çıkıyor bilmem ne diyor ötekisi başka birşey söylüyor falan filan..........
ne bu kardeşim bi durun artık insana tiksinti vrediniz artık....
kuşların sahibi saim usta kuşlarıyla ilgili video siteye koyucağının sözünü vermiş az bi müsade edin
SİTE YÖNETİMİNDEN DE BİR ÜYE OLARAK BU KONUNUN GEÇİCİ Bİ SÜRELİĞİNE KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM.EN AZINDAN BİLEN DE BİLMEYEN DE YAZMAZ. o zamana kadar da video gelir ,video yorumlar yapılır.

Müsadenizle bende bir iki satır fikir belirtmek istiyorum arkadaşlar

Bir video konusu tutturulmuş gidiyor videoya kuş çekip koymak imkansız birşeymi acaba
imkansız olmadığı gibi bir arkadaşın söylediği gibi adam gider satın alır oynayan bir kuş veya arkadaşının kuşunu çeker koyar. videoda kuşu görmek neyi ispat edecek acaba?
Jeoloji mühendisleri tarihi kazıları değerlendiriyorlar ama kuşun kime ait olduğunu tesbit etmek diye birşey yok
birde kuşları sahiplenen başka kişilerde çıkmış görünürde ve polis dursun falanda bu konunun içine çekilmeye çalışılmış
bir video koyma konusu için hakaretlere falanda gerek yok fikrindeyim
daha öncede belirttiğim gibi maziyi gündeme getirmeninde anlamı yok
gönül isterki birçok arkadaşımız çok iyi oynayan kuşlar çıkarsınlarda
millet demesin nerede eski kuşlar diye.

şarkıyı besteleyenden çok şarkıyı okuyan tanınır
herkesin kuşu iyidir kendisine göre, güzel kuşu olan
dostlarıyla altında çay içerlerse daha güzel kuş olur

fazla konuştu isek kusura bakmayın saygılarımla

S.A

1 bu kuşlar leklam ve satış amaclı çekilmedi hatırımaı kıramadılar cekim oldu şayet leklam amaclı diyorsanız kuş
sahipleri kaldırılmasını istiyorlar.

2 benimle ilgili bölümleride lütfen kaldırın bazı kişiler sahte isimlerle girip yüzümu konuşamayacamayacağını burada
yalan yalan yalan yazıyor terbiyem musade etmiyor ....

ÖMER VE HÜSEYİN BEY DEN COK COK RICA EDİYORUM KUS CULUKTAN UTANIYORUM BU BEN VE ARKADAŞ LARIMA

AİT BÖLÜMLERİ LÜTFEN KALDIRSINLAR YALAN YANLIŞ YAZILIYOR ELİM BELADA KALACAK. ERKEK ADAMLAR YÜZÜME KONUŞUR OLUR OLMAZ BÖLÜMLERE GİRİP İFTİRA ATMAZLAR BEN 100 MT KARE İCİNDE 3 KUŞCUNUN İÇİNDE KUŞ UÇURMUYORUM KİMSEYEDE İSPAT ETMEYE KUŞ GÖSTEMEYE MECBUR DEĞİLİM BIKTIRDINIZ dursun

ALLAH KALBİNİZE GÖRE VERSİN BENİM İÇİN KİM NE DİLERSE ALLAH ONA İKİ KATINI VERSİN SELAMLAR

ah bu güzellikler maşallahı varmış göz renkleride tüylerinin renginde ..

Konuyu üst sıralara çıkarmanın lüzumu yok. Türkiye'nin Tek Referanslı Güvercin Sitesi diye bir site açmışlar yanılmıyorsam oradan devam ediyorlar. O siteden bu kuşlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Konu -kilitli-

S.A Bu kuşlar saim usta kuşlarına benim kuşlardan sonra gördügüm en yakın kuşlar .Her bakımdan bunu yansıtıyor. tabi koyu renk agırlık kazanmış böylede özel hayvanlar ne renge gitmek istiyorsan o tarafa rahat gidiyorsun. sahibini tebrik etmek gerek güle güle beslesin .ömer kardeşime teşekkür ederim bu güzellikleri bize sundugu için tabi siteyle bir ilgisi kalmamış ama yinede o bu kuşları çekip koymuş sagolsun. NOT... bu ton renlerden uzaklaşmaya daha koyu biçimi degişmeye başlarsa o kadar kırılmış demektir saim ustanın özleri açık ton reklerlere hakim ve iri şekilli et tutmayan bol tüylü kama paça iri döşlü gözleri mercimek yeşili ve sigara dumanı olur .yeşil gözler erkek tarafının duman rengi olanlarda dişi dumanlı tarafının arap girdiktan sonra bazıları nar göz verebilir.

saim usta kuşlarının tıpkısı bunlar. sevgili kardeşlerim eger bu kuşlar onlarsa ben bunlara onlar derim o emareleri taşıyorlar burdan bakınca.Burda başka saim usta kuşuna benziyen kuş yok bu sitede .

ne oldu saim ustacılar bu kuşları begenmedinizmi yoksa işinizemi gelmedi hani nerdesiniz .bak saim usta kuşları yokmuş olanda nasıl oluyor demekki varmış .sen istersen yok de biz biliyoruz kendinini kandırır yok diyen.gerçi çok yıpranmış kuşlar yazık bu kadarda kötü bakılırmı

Geri