SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
hüseyin turan' Alıntı:
DÜN AKŞAM DAKİKALARCA BU KONU HAKKINDA YAZILANLARI OKUDUM.BİR KUŞ UÇURULACAKMIŞ VE RANDEVUYA UYULMAMIŞ.BEYLER BU KONU BURALARA NASIL GELDİ.

ÖMER VE HÜSEYİN ARKADAŞLAR SİZLER BU SİTENİN KURUCUSU VE AMİRLERİ KONUMUNDASINIZ ,NEDEN POLEMİKLERE GİRİYORSUNUZ.KUŞ HAZIR OLMAYA BİLİR.BELKİ BİR SORUNU ÇIKMIŞTIR.YILLARDIR O KANDAN BİR KUŞ SEYREDİLMEK İSTENİYOR VE HERKES MERAK İÇİNDE GAYET NORMAL.BEN BİLE MERAK ETTİM DOĞRUSUNU İSTERSENİZ.BU KADAR BEKLENEN KUŞ KARDA,RÜZGARDA,KALDIRILIRMI.KUŞU KİM NASIL GÖRÜRSE O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEK SONUÇTA.TAM PERFORMANS OLMADAN NEDEN KALDIRSINLAR YADA HAVA ŞARTLARI UYGUN OLMADAN.

İKİNCİSİ EVET BURASI BİR REKLAM PANOSU.KİM NE DERSE DESİN.BEN 20 YIL ANKARADA YAŞAYAN BİRİ OLARAK BAZI USTALARIN KUŞLARINI VE KALİTESİNİ BURADAN DUYDUM.BUDA NORMAL BİRŞEY ÇÜNKÜ BURASI BİR PAYLAŞIM ALANI.

VE TARTIŞMA KUŞ SATMAYA ALMAYA KADAR GİTMİŞ.EVET BU HOBİYİ YAPIPTA KUŞ ALMAYAN YADA SATMAYAN VARMI?EĞER BİR İNSAN YAPTIĞI HOBİDEN PARADA KAZANIYORSA NE MUTLU ONA.

ESKİ USTALAR KUŞ SATMAZDI GİBİ POLEMİKLERDE OLUYOR,AMA BENCE YANLIŞ.EMEK VERİLEN HER ŞEYE BİR DEĞER BİÇİLİR.

YENİ KUŞÇULARA,
KUŞÇULUK CAMİASINA ÖRNEK OLMAK İSTİYORSAK BU TARZ POLEMİKLERİ BURADA YAŞAMAMAMIZ GEREKİYOR BENCE.

BU KONUDA HADDİM OLMAYARAK YORUM YAZIYORUM;

SAYGILAR SUNUYORUM....

Hüseyin Bey güzel yazınız için öncelikle teşekkürler.
Bakn konuya pek fazla müdahil olmak istemiyoruz aslında farkındasınızdır.
Şahsımıza ve bunca emek verdigimiz sitemiz hakkında ileri geri konuşmalara cevap vermek dışında.
Kuş satma olayına gelince kuş satanı hiçkimse ayıplamaz gayet normal.
Ama satmıyorum,asla,kesinlikle deyipte satanlara bir cevaptı o print screen.
Kuşu bende bekliyorum 2 yıldır uçarsa bende izlemek isterim siz gibi tabi davet ederlerse bu olanlardan sonra.
Ama randevuya uyulmamış derken benden mi,uçurandan mı bahsediyorsunuz
Kuşların oyun stilini merak eden çok kişi var sitede yinede çekip koyarlarsa videosunu çok kişi yıllardır nerakını gidermiş olacak.

sayın hüseyin TURAN abi sana çok teşekkür ederim tarafsız ve düzgün yazından dolayı bravo.adamlar kuş uçuralım gelin demiş ama hava şartları o gün müsait olmamış,bunu abartmanın manası bence yok inşallah müsait zamanda çekerler burdan seyrederiz,kuş satarlarsa satsınlar kimene adam bakımını yapıyo yemini veriyo eziyetini çekiyo kendi bilir herkez.burda biraz hafiften bi kıskançlıkmı var acaba herkez kuş satışına karşı gibi gözüküyo ama ,herkez kuş satıyo doğrusu bunu pek anlayamadım.şimdi adıyamanlı orhan 02 çok seviyesiz konuşmuş adamlar diyoki;polis dursun mesela hastaneye gelmiş tanıştık bana yalvardı çok ısrar etti bende kendine hediye ettim diyo,zaten orhan 02 de parasız aldığını yazısında söylüyo.be kardeşim madem adam sana hediye etmiş neden adama birsürü çamur atıyosun ,hakaret ediyosun .şahsen ben dursun beyi ve şafak beyi burdan tanıdım ama adam selamsız hiç siteye girmemiş bakın görün.ne paylaşılmıyor burda millet şair olmuş şiirler yazılmış.hayretler içinde okuyorum acaba yüzyüze gelseler bu cümleleri kuracak adam olmaz her halde öyle düşünüyorum.arkadaş sizde bir an önce video çekimini yapın ve lütfen şurda yayınlayın ,küsmeyin darılmayın daha sonra küçükler büyüklerden özür diler,büyüklerde affeder olur biter.saygılar

Yüz yüze gelince söylenmeyecek kelimeleri arkamdan konuştukları için, küçüklerin değil büyüklerin özür dilemesi lağzım, küçüklük yaptıkları için.

herkeze iyi akşamlar,evet artık bu konu herkezi ve beni çok gerdi.istemeden de olsa bize kırılan arkadaşlar oldu ama niyetimiz kırmak üzmek değil.bundan sonra şu kararı aldım karşılıklı polemik yaratmadan isim hedef göstermeden bana duyulan saygı kadar ,bende karşıdakine davranacam.gelelim öbür konuya ömer e söyledim beni tanır söz verdik ölmezsek bi kaza bela olmazsa kısmet olursa gereğini yapacam kuşu çekecez bu söz beni bağlar.sorusu olana cevap verebilirim.selametle kalın.

kürşat 66' Alıntı:
sayın hüseyin TURAN abi sana çok teşekkür ederim tarafsız ve düzgün yazından dolayı bravo.adamlar kuş uçuralım gelin demiş ama hava şartları o gün müsait olmamış,bunu abartmanın manası bence yok inşallah müsait zamanda çekerler burdan seyrederiz,kuş satarlarsa satsınlar kimene adam bakımını yapıyo yemini veriyo eziyetini çekiyo kendi bilir herkez.burda biraz hafiften bi kıskançlıkmı var acaba herkez kuş satışına karşı gibi gözüküyo ama ,herkez kuş satıyo doğrusu bunu pek anlayamadım.şimdi adıyamanlı orhan 02 çok seviyesiz konuşmuş adamlar diyoki;polis dursun mesela hastaneye gelmiş tanıştık bana yalvardı çok ısrar etti bende kendine hediye ettim diyo,zaten orhan 02 de parasız aldığını yazısında söylüyo.be kardeşim madem adam sana hediye etmiş neden adama birsürü çamur atıyosun ,hakaret ediyosun .şahsen ben dursun beyi ve şafak beyi burdan tanıdım ama adam selamsız hiç siteye girmemiş bakın görün.ne paylaşılmıyor burda millet şair olmuş şiirler yazılmış.hayretler içinde okuyorum acaba yüzyüze gelseler bu cümleleri kuracak adam olmaz her halde öyle düşünüyorum.arkadaş sizde bir an önce video çekimini yapın ve lütfen şurda yayınlayın ,küsmeyin darılmayın daha sonra küçükler büyüklerden özür diler,büyüklerde affeder olur biter.saygılar
abicim yemini veriyo eziyetini çekiyo tabi satcak vs gibi laflar etmişsin de kaçırıyosun bizim dedigimiz noktayı.kuş satmaya karsı degilim ben.ama kuşu sadece para için besleyenlere karsıyım.çünkü bu adamlar kuşu sevmiyor sadece para kazanma aracı olarak goruyorlar.bu sitede yönetimde olan olmayan biçok kişi bu işi tamamen kuşlara gonül verdigi için yapıyorlar ben eminimki şu an biçogundan kuş istesem para talep etmeden gonderirler ellerinde varsa.isim de verebilirim mesela aykut karabulut abim hüseyin başoğlan abim ve aklıma şu an gelmeyen biçok kişi.kuşçu polis dursun diyip duruyorsunuz.ben kuşçuluga baslamadan once ona mesaj attım kuşlardan iyi anlamadıgımı ve bana yardımcı olmasını istedigimi söyledim.mutlaka cevap vermesini bekledigimi ve ona göre hareket etcegimi soyledim.o zamanlar kuş besleyen kimseyi tanımıyordum Ankara'da kuş satılan yerlerden de haberim yoktu.sonradan anladımki ben bu adama abicim parası neyse verriz lafını kullanmadıgım için bana dönüş yapmadı.bu çok ayıp bişey bence.parasız bişey istemedim ki zaten ama para lafını kullanmadıgım için adam yerine koyulmadım galiba.yem veriyo tabi satcak gibi laflar saçmalık ve hikaye inanın.bırakın da kuşlar gibi kuşçuluk da saf ve temiz kalsın.
Saygılarımla...

şafak bey demişsiniz ki
''eski şehirli arkadaşım karacı süleyman abiyi nekadar tanır yaşına göre''
süleyman abi(allah rahmet eylesin çok sevdiğim bi insanın yakın dostudur. hakkında bilmem gereken herşeyi bildiğimi düşünüyorum. yaş konusuna gelince doğru söylenmeyip istenilen tarafa çekildikten sonra yaşın önemi yoktur. ayrıca Thomas Edison ampulü icat etti. yaşım müsait değil ama biliyorum. Alexander FLEMING penisilini buldu, Türkiye Cumhuriyet'inin ilk anayasası 1921 anayasasıdır. yaşım müsait değil ama biliyorum. demekki doğru kaynağa ulaşırsan doğruyu öğrenebilirsin....
yine demişsinizki ;
''zabıta kemal abinin sattığı kuşların bu kuşlarla ne alakası var ...''
size soruyorum zabıta kemal (rahmetlik saim ustanın kuşları olarak) kuş sattımı satmadımı?
yine demişsinizki;
''acaba kendi reklamını yapmak içinmi adres veriyor''
beyefendi kusura bakmayında ben ne kendimle alakalı birşey yazdım buraya ne kuşlarımla. vereceğim adreside burada ulu orta yazmayacaktım. o dediğim kişi allah selamet versin kuş satan bi tücaar falan değil. gitsenizde alamazsınız zaten. selamla, hatırla kuş gönderir. eskilerin birçoğuda tanır... ayrıca benimle uzaktan yakından alakası olan biri değil. sizin tabirinizle cebime 5 kuruş girmeyecek korkmayın...

selçuk(pehlivan) abi '''Bir şey biliyorsan söyle ilham alsınlar. Bilmiyorsan sus adam sansınlar !!!'' bu sözlerini beğenmemek elde değil. selamlar...

hüseyin turan bey selamlar. demişsinizki ''KUŞ HAZIR OLMAYA BİLİR.BELKİ BİR SORUNU ÇIKMIŞTIR.YILLARDIR O KANDAN BİR KUŞ SEYREDİLMEK İSTENİYOR VE HERKES MERAK İÇİNDE GAYET NORMAL.BEN BİLE MERAK ETTİM DOĞRUSUNU İSTERSENİZ.BU KADAR BEKLENEN KUŞ KARDA,RÜZGARDA,KALDIRILIRMI.KUŞU KİM NASIL GÖRÜRSE O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEK SONUÇTA.TAM PERFORMANS OLMADAN NEDEN KALDIRSINLAR YADA HAVA ŞARTLARI UYGUN OLMADAN.''
size soruyorum bugüne kadar en fazla kuşlarınızı kaç sene kapalı tuttunuz? usta adamın kapısında hazır kuşu herzaman olur diye düşünüyorum. bir kümeste %10 dan daha az oranda havada kuş varsa o kümes sorgulanmalıdır bence. kuşun sorunu çıkabilir dediğiniz gibi ama okadar kuştan 1 tane mi var oynayan? 40 sene uygun hava olmadı, yer müsait değildi, uçurum hatası vardı, falancada oynayan kuşun birtarafı bunlardandı,(neden 2 tarafı değil?) hastaydı, atmaca kaptı, öldü falan filanla geçmiş. o kandan değil belki ama o kana yakın kuşlar uçtu ama bunun uçtugu yer ankara değildi... kuş alıp satma konusuna gelince kuş satar veya satmaz herkes kendinden sorumlu. ama milleti kandırarak uçurmadan masallarla satılıp birilerinin zamanı ve emeği boşa harctılıp, zevkiyle oynanıyorsa bırakında böyle basit insana söyleyecek iki lafımız olsun. yoksa dürüst olduktan sonra, kuşu uçurup verdikten sonra o alanla satan arası bi durumdur...

AYRICA ŞUNU VURGULAYA VURGULAYA SÖYLÜYORUM YENİ YENİ ÜYELER KAYIT OLMAYA BAŞLADI. sayın kürşat uslu bey siteye bukadar kısa zaman önce üye olup şafak ve dursun beyide bukadar zamanda tanıyıp savunma moduna geçmişsiniz. sizi canı gönülden kutluyorum... orhan bey dursun abiden kuş almış.(bir şekilde) adam memnun olmadığını belirtti diye topa tutmanın manası varmı? demokratik ortamlarda herkes düşüncelerini söyleyebilmeli diye düşünüyorum. haklı olma ihtimali yokmu orhan beyin? yanlış anlaşılmasın haklı demiyorum. bir şüphelinin suçu kesinleşmeden suçlu gibi davranamazsınız...

berat kardeşim seni canı gönülden kutluyorum düşüncelerin için...

ömer kardeşim valla ben birşey anlamadım. sana sorduğum sorunun cevabını hala tam olarak alamadım. bu ''saklı kalmış güzellikleri'' seyredecekmiyiz, seyredemeyecekmiyiz ? gerçi bu kadar yazılandan sonra benim içinbir önemi de kalmadı. okuduğum kadarıyla sabırlı insansın. videoya koyduğum beyazın yavrularını getirdim, onları seyredersin :haha:. kardeşim, benim orada uçan bozdumanlı erkeği selçuk abi hafiften kaldırmaya başladı. allah nasip ederse onu da izleriz artık. ayrıca rahmetli saim ustanın cigara arkadaşı ünal amca (ünal karakoç) ile de röportaj yaparsak o zaman kimde saim usata kuşlarının olduğunu ondan dinlersin. kendisinin bir sözü; ''rahmetli öleli 40 yıl oldu. şimdinin 50 li yaşlarında olanlar o zamanlar 10 yaşındaydı. nasıl olurda çocuk yaşta ele geçirip 40 yıl beslerler. bunlar hiç mi askere gitmedi.'' kendine iyi bak kardeşim.

kardeşim unutmadan; ''rahmetlinin kuşlarında ne takka ne perçem ne akkuyruk ne de ayna olurdu. ne çok uzaktan atar, ne de uzun giderlerdi. zaten o zamanlarda uzun giden kuş ta yoktu. boyun çevresi mürekkepli kara dumanlıkirliler, dumanlılar ve araplar haricinde başka renkten kuşu da yoktu.'' ünal amcanın sözleridir. sana anlatılan ve gösterilen kuşlara bu özellikler üzerinden bak ama ben yine de iddia ediyorum ki o nesil bitti. birkaç güne kadar da rahmetli gölbaşılı ömer amcanın kuşları diye piyasaya bozlar düşerse şaşırma..

S.A ARKADAŞLAR

Şahsım her kuşcudan daha meraklı ben mesene ile cevap yazmıyorum uğraşamıyorum telefonlara bile doğru dürust
tanımadığım kişilere çok bakmıyorum bu büyüklükle alakalı değil kişi lerden bıktım hic bir kuş cunun kuşunu kötülemem kimseyle işim olmaz belirli dost larım var iyisiyle kütüsüyle onlar bana ben onlara katlanıyorum
katlanıyorlar kolay kolay hakarete matap olmasam haksızlığa uğramasam ağzımı bazmam ama ınsancıklar
cileden cıkartıyorlar çomur atıyorlar .ARKADAŞLAR BENDE HATIR IÇİN KONUŞTUM VE CEKİMLER OLDU

BU YORUMLARI KONUŞMALARI SİTEDEKİ ARKADAŞLARIM VE BANA AYİT BÖLÜMLER REPORTAJ LARIM OLMASA
SİTTEDE BÖLÜMLERİ KONTROL İÇİM GİRİP ATILAN İFTİRALARA CEVAP YAZIYORUM BU DA BENİM HAKKIM KİMİN SAHSINA KUŞLARINA HAKARET ETTİM KİMİ KANDIRDIM EL İNSAF HER KUŞCU KUŞUNDAN SORUMLUDUR
BENCE BANA KİM NE DİLERSE ALLAH C.C ONA İKİ KATINI VERSİN BIKTIYSANIZ SİTE YONETİMİNE SÖYLEYİN
REPORTAJLARIMI BÖLÜMDEKİ KUŞLARIMI KALDIRSINLAR BENDE BU KUŞCU OLMAYAN KUŞCULARDAN BIKTIM
HERKES HADDINI HUDUDUNU BILSIN BIRBIRINE NASIL HITAP EDILMESI GEREKTIGINI AGZINDAN CIKANI BILSIN BUGUN INSANI OVERLER YARINDA SÖVERLER HATIR GÖNUL BILMEZLER dursun.

ALLAHA EMANET OLUN

selamlar ben ertan ates şu an dursun abinin yanındayım ve bu meseleyi konuşuyoruz.bakın site yönetimindeki arkadaşlar dursun abi bana ısrarla şu çekim işini söylüyo biz sözümüzü verdikmi verdik yukarıda yazdığım yazıda bu söz bana ait dedim ama bişey rica ediyorum lütfen beni cepe alarak yazı yazmayın eleştirmeyinbeni tanımazsınız ama benim iyi tanıdığım ve çok değer verdiğim bir kaç arkadaş var.bu sebepten dolayı rica ediyorum bakınşu lafımı. reklam kabul etmezseniz inanın bana seyrederken kuşu parmağınızı ısıracaksınız tüyleriniz diken diken olacak abartmıyorum dediğim gibi ömer gelecek sadece kendisine telefonda söyledim mazeretimi.selametle kalın.ertan ates

iyi kuşun hastasıyım kimin olursa olsun kimin damında uçarsa uçsun yeter ki yürek hoplatsın...... saygılar tüm oyun kuşu besleyenlere ve sahip çıkanlara.............. karaman dan saygılar ımı sunuyorumm

msn le cevap azmıyorum demişsin dursun abi peki sorarım sitendeki iletişim bölümü neden var.madem cevap yazmıyosun kapa o zaman.benim kimseye çamur atcak ne zamanım var ne de böyle işlerle uğraşabilecek bi insan değilim.iftira çamur laflarını bana söylemediğini kabul ediyorum biraz karışık yazmışsın çünkü.sana yaşından dolayı saygım sonsuz ama düşüncelerim hala aynı.dediğim gibi abi eğer cevap veremiyosan sitendeki iletişim bölümünü kapatırsın ya da şimdi sitenden kopyaladığım bu yazıyı silersin.
Değerli kuşsever dostlar,

Aşağıdaki iletişim formu ile görüş, öneri ve isteklerinizi bana iletebilirsiniz.
Vermiş olduğunuz mail adresinize en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

neyin ne olduğu belli abi.saygılar

sitede bir tür devim yasanmakta...hafıza yı beşer nisyan ile malüldür. bu yasanan surec umarım unutulmaz.esesli67 senı tebrık edıyorum arkadasım...bılmek gormek demek degıldır..ogrenmek demektır..

Değerli Arkadaşlar ağabeylerim Büyüklerim Ölümlü dünyada Birbirimizi Kırmak kimseye fayda sağlamaz oluşan Dostluklarda bir şeylerin eksilmesine sebebiyet verir.

“ŞEYH EDEBALİNİN OSMAN GAZİYE NASİHATINI”

- İnsanlar Vardır, Şafak Vaktinde Doğar, Akşam Ezanında Ölürler.

- Avun Oğlum avun. Güçlüsün Kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın.Ama bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarlarında savrulur gidersin.

- Öfken ve Nefsin bir olup aklını yener. Daima sabırlı sebatlı ve iradene sahip olasın.

- Dünya senin gözlerin gördüğü gibi büyük değildir; Bütün fethedilmemiş gizemler bilinmeyenler görünmeyenler ancak senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır.

- Büyüklerini, Küçüklerini Say; Bereket büyüklerle beraberdir.

- Bu Dünyada inancını Kaybedersen Yeşilken Çorak Olur, Çöllere Dönersin.Açık Sözlü Ol.

- Her Sözü Üstüne Alma. Gördün Söyleme Bildin Bilme.

- Sevildiğin Yere Sık Gidip Gelme, İtibarın Kalkar Değerin olmaz.

- Üç Kişiye Acı : Cahiller arasındaki Alime, Zenginken fakir düşene, hatırlı iken itibarını kaybedene.

- Unutma kii; Yüksekte Yer Tutanlar aşağıdakiler kadar emniyetli değildir.

- Haklı Olduğunda Mücadeleden Korkma Bilesin kiii Atın iyisine Doru,

- Yiğidin İyisine Deli Derler.

Saygılarımla Yasin18

Şeyh Edalın nasihatlerinin çeyreğini yapabilsek bu dünya cennet olurdu selamlar

masallah resimlerde gayet güzel kuslar insallah oyunlarida bir o kadar iyidir sahibi güle güle beslesin.

brtysl' Alıntı:
msn le cevap azmıyorum demişsin dursun abi peki sorarım sitendeki iletişim bölümü neden var.madem cevap yazmıyosun kapa o zaman.benim kimseye çamur atcak ne zamanım var ne de böyle işlerle uğraşabilecek bi insan değilim.iftira çamur laflarını bana söylemediğini kabul ediyorum biraz karışık yazmışsın çünkü.sana yaşından dolayı saygım sonsuz ama düşüncelerim hala aynı.dediğim gibi abi eğer cevap veremiyosan sitendeki iletişim bölümünü kapatırsın ya da şimdi sitenden kopyaladığım bu yazıyı silersin.

Aşağıdaki iletişim formu ile görüş, öneri ve isteklerinizi bana iletebilirsiniz.

S.A BERAT KARDEŞİM

O Kadar yazan varki inan cevap yaza yaza bıktım benden öğrendigini bu usta kuşcu gibi bana biğıclik taslayanlar va
defalarca telefon açıp yağ cekenler sonra hediye edilen kuşlar insan sandığım bazı kuşcular. seninle bir alakası yok
sen okulunu oku bu kuşculuk dipsiz kuyu yol yakınken bırak kuşculuğu bu kuşculuğun ne dosluğu var dostu dosta kırdırırlar bazı ınsanlar ben unu eledim eleği duvara astım cevremi daralttım kendime yetecek kadar kuşum var.
REKLAMADA IHTİYACIM YOK KEŞKE HİC DOSTLARIMIN VE BENİM REPERTAJLARIMI SİLSELERDE BİZDE CAMURLARDAN
KURTULSAK SİZLERDE RAHAT ETSENİZ BURDAN SİTE YÖNETİMİNE BEN VE ARKADAŞLARIMIN BÖLUMLERİNE BIKTIK
BU BÖLÜMLERDEN DİYE YAZARSANIZ BİZLERDEN KURTULURSUNUZ BEN SAHSEN ALINMAM MEMNUN OLURUM HİC
OLMASSA KİMDEN İFTİRA GELECEK DİYE BEKLEMEM .dursun

ALLAHA EMANET OL

dursun' Alıntı:
brtysl' Alıntı:

S.A BERAT KARDEŞİM

O Kadar yazan varki inan cevap yaza yaza bıktım benden öğrendigini bu usta kuşcu gibi bana biğıclik taslayanlar va
defalarca telefon açıp yağ cekenler sonra hediye edilen kuşlar insan sandığım bazı kuşcular. seninle bir alakası yok
sen okulunu oku bu kuşculuk dipsiz kuyu yol yakınken bırak kuşculuğu bu kuşculuğun ne dosluğu var dostu dosta kırdırırlar bazı ınsanlar ben unu eledim eleği duvara astım cevremi daralttım kendime yetecek kadar kuşum var.
REKLAMADA IHTİYACIM YOK KEŞKE HİC DOSTLARIMIN VE BENİM REPERTAJLARIMI SİLSELERDE BİZDE CAMURLARDAN
KURTULSAK SİZLERDE RAHAT ETSENİZ BURDAN SİTE YÖNETİMİNE BEN VE ARKADAŞLARIMIN BÖLUMLERİNE BIKTIK
BU BÖLÜMLERDEN DİYE YAZARSANIZ BİZLERDEN KURTULURSUNUZ BEN SAHSEN ALINMAM MEMNUN OLURUM HİC
OLMASSA KİMDEN İFTİRA GELECEK DİYE BEKLEMEM .dursun

ALLAHA EMANET OL

selam ..siz sürekli site içi paylaşımlardan rahatsız olduğunuzu silin konuları yada artık hakarete varan yazılar yazıyorsunuz..inanın şahsım olarak bundan çok rahatsızlık duydum..sizin elek asmış bir yetiştirici olarak öğretici konumda olmanız gerekirken kişileri sürekli bazı bölümler üzerine yanlış yönlendiriyorsunuz..bu hiç yakışmayacak bir davranış...site için de üyelere bilgi aktarımı yapmayacaksanız lütfen girip te yazı yazmayın..yada bir daha girmeyin siteye..inanın bana kimse yokluğunuzdan karalar bağlamayacaktır..ayrıca siz arada yazmaz iseniz kimsede konuya yazmayacak tır..bir iki güne de unutulursunuz ..kimse burada vazgeçilmez değil..saygılar...ali hakan..

s.a peki ne yazması lazım dursun bey alttan aldı olmadı üstten aldı olmadı ne yapmalı.Gelin kapımda uçan var dedi ankaradan kaçtanemiz gitti.Herkes iyi kuşun hastası varken gitmemek yokken laf etmek hiç yakışır degil. Açılan bu konu dursun beyle alakalı oldugu için burda var.Biraz insanlar yazdıklarına dikkat etmeli

ya arkadaşlar kuşcular org sitesine niye üye olduk bu sitenin amacı nedir paylaşım,tanışmak dost edinmek için degilmi nerde kaldı sitenin amacı gayesi.O zaman orhan kardeşimiz kuşları göndersin dursun bey uçursun görelim.

İkide bir siteyi karıştırıp durmayın, kimse kimsenin uşağı değil, varsa uçan kuşunuz çeker eklersiniz. Reklam yapılıyor dedik saçma sapan kuş satma olaylarına çevirdiniz olayı haklı çıkabilmek için, onu bile beceremediniz. Bir kaç gündür giren olurda konuya sahiplerinden müdahil olan olurmu diye yazmadım ama yok.
Önceki yazımda da söyledim sizler kuş uçurmaz oynatamazsınız. Ben site yöneticisi konumunda yazmıyorum zaten farkettiyseniz. O yüzden biraz mantık yürütün olayları lehinize çevirmeye çalışmak için kuscular.org adını karıştırayım diye boşu boşuna uğraşmayın.
Nerde hani video, çok merak ettik.
Dursun amca biz girmesini istemediğimizin üyeliğini durdururuz olur biter, girmek istemeyen kişide varsa girip saçmalayarak kendine taraf toplamaya çalışmasın, bir daha girmez olur biter. Burada yönetici konumunda olan 20 kişi var hepsininde gerekli yetkileri var.Her olan bitenede yöneticileri karıştırmaktan vazgeçin.
Bu sitenin amacı paylaşımdır ve ben bu konuda paylaşım göremedim.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
İkide bir siteyi karıştırıp durmayın, kimse kimsenin uşağı değil, varsa uçan kuşunuz çeker eklersiniz. Reklam yapılıyor dedik saçma sapan kuş satma olaylarına çevirdiniz olayı haklı çıkabilmek için, onu bile beceremediniz. Bir kaç gündür giren olurda konuya sahiplerinden müdahil olan olurmu diye yazmadım ama yok.
Önceki yazımda da söyledim sizler kuş uçurmaz oynatamazsınız. Ben site yöneticisi konumunda yazmıyorum zaten farkettiyseniz. O yüzden biraz mantık yürütün olayları lehinize çevirmeye çalışmak için kuscular.org adını karıştırayım diye boşu boşuna uğraşmayın.
Nerde hani video, çok merak ettik.
Dursun amca biz girmesini istemediğimizin üyeliğini durdururuz olur biter, girmek istemeyen kişide varsa girip saçmalayarak kendine taraf toplamaya çalışmasın, bir daha girmez olur biter. Burada yönetici konumunda olan 20 kişi var hepsininde gerekli yetkileri var.Her olan bitenede yöneticileri karıştırmaktan vazgeçin.
Bu sitenin amacı paylaşımdır ve ben bu konuda paylaşım göremedim.
Hüseyin abi tüm düşüncelerine katılıyorum helal olsun

selam ..siz sürekli site içi paylaşımlardan rahatsız olduğunuzu silin konuları yada artık hakarete varan yazılar yazıyorsunuz..inanın şahsım olarak bundan çok rahatsızlık duydum..sizin elek asmış bir yetiştirici olarak öğretici konumda olmanız gerekirken kişileri sürekli bazı bölümler üzerine yanlış yönlendiriyorsunuz..bu hiç yakışmayacak bir davranış...site için de üyelere bilgi aktarımı yapmayacaksanız lütfen girip te yazı yazmayın..yada bir daha girmeyin siteye..inanın bana kimse yokluğunuzdan karalar bağlamayacaktır..ayrıca siz arada yazmaz iseniz kimsede konuya yazmayacak tır..bir iki güne de unutulursunuz ..kimse burada vazgeçilmez değil..saygılar...ali hakan..
ali hakan

s.a ali bey yorumunuz için teşekkürler.
bütün düşüncelerinize katılıyorum kesinlikle gündemden hiç düşmeyen bi kaç konudan biri saklı kalmış güzellikler :) keşke hep saklı kalsaydı.
dikkat ediyorum ara ara giriyorum siteye fırsat buldukca hep ön planda olan bir konu ve ne hitmettense dikkat ediyorum sanede bi kaç ileti yazan bağzı üyeler giriyorlar hiç bir konu yokmuş gibi direk bu konuyu buluyorlar desadüf sanırım.
eger yaşları dogru ise bu kuşlara sahip olan kişi yaşlarına bakmaksızın üsdat diye dabir ediyorlar kendilerini :)
bence biraz daha kendilerini yetiştirmeleri gerekir diye düşünüyorum haddim degil ama bunu yazma geregi duydum kuşçu adam bence mütevazi olması lazım küçügüne arkadaşına büyügüne ama malesef bazen de hakeret vari yazılarına şahit oluyoruz üzülüyorum bu tip insanlara.

evet bende çok merak ediyorum neden hala video yüklenmedi sanırım kuşa uçarken yıldıırım çarptı yada atmaca aldı yada öldü.
sadece bir tanemi oynuyor bu kuşlardan senede bunuda merak ediyorum başka birinde yokmu verdikleri kuşlardan senede çok kuş hediye ediyorlar yaklaşık 150 tane kuşları var hepsi damızlık :)
yada kendilerinde oynuyan yokmu.
yoksa arada bir tanemi çıkıyor yaklaşık bir senedir bu kuşlardan uçacak ama ne hikmetse göremedik hala.

bırakın arkadaşlar lütfen bu tip oyunları eger bu sanal alemde ugraştıgınız kadar kuşlarınızla uğraşsaydınız eminim kuşlarınızın anlatmak yerine degeri varsa eger kanıtlamış olrdunuz ve bu kadar anti pati toplamazdınız.

kuşlarınız sizin kadar oynasa bence harbiden saklı kalmayı hak eder :)

saygılar

arkadaşlar tartışmaya gerek yok kuşları iyice incelerseniz bu kuşlar aynı ırk kuşlar degil herbiri ayrı
gözlerine paçalarına yaşlarına dikkat ederseniz.

tartışmaya gerek yok kuştan anlayan bakar bakmaz bilir kuşlara barış arkadaş doğruları yazmış bende 42 senedir saim usta kuşu olsa her sene 50 kuş uçururum.

video işine gelince gidip parayla kuş alıp videoya çekebilir insan veya arkadaşının kuşunu çekebilir video birşey ifade etmez.

olmayan kuşun konusunu etmeye değmez

ertan ates' Alıntı:
formula nickli davut kardeş bizim maksadımız güzel dostluklar kurmak her zaman bizim ikram edeceğimiz çayımızda var yemağimizde var biz dostlarımızı başımızın üstünde taşırız.bu sitede de aynısı olmak istiyoruz bizi tanımayanlar iki satır yazımıza bakıpta bizi lütfen eleştirmesintanımak istiyolarsa bekleriz buyursunlar tlf.umuzu verelim tanışalım muhabbet edelim ama lütfen saygı ölçüsünde olsun.....kamera işine gelince şahsen ben bu işe artık taraftar değilim gelip görmek isteyen arkadaşlara uçuralım baksınlar yoksa her kafadan bi ses çıkıyo.ayrıca ben ustaya canımı veririm .saygılarÖMER,HÜSEYİN BUYRUN MİSAFİRİM OLUN BEKLERİM KUŞ İŞİN HOBİ KISMI.
Ertan bey
saim beymi yoksa sizmi bu kuşların sahibisiniz merak ettim açıkcası yoksa polis dursunmu
nerde uçurdunuz bu kuşlardan ve nerde uçuracaksınız. isteyen arkadaşlara uçurcam videoda degil demişsiniz yukarda çok merak ettim sizi hiç duymadım kuşları uçurmanızda seyretmeyi çok isterim bende hangi gün gelebiliriz acaba ve nereye?
polis dursunun oraya ise orayı hergün biliyoruz orda uçan kuş olmadı 15 senedirki oda kendi kuşlarını unutmuş saim ustacı olmuş

))))))))))))))))): bu kuşlar gönül kuşu hemşerim herkeze uçmaz.her adamda benim kapıma gelemez.

abilerim kusura bakmayın ama çok uzatmadınız mı.kuş ya sonuçta kuş yani.sadece çok sevdigimiz için besledigimiz hayvanlar.bu kadar uzatmanın uçmayan kuşu överek ahkam kesmenin mantıgı yok.herkesin kuşu kendine güzeldir ama insanların heleki sizin yaşınızda büyüklerimizin böyle böbürlenmemesi gerekir.kuş için birbirimizi kırmayalım.ama kuş üzerinden prim yapmaya çalışanların da sonuna kadar karşısında duralım.saygılar

bu kuşlar şu anda bizim kadar oynuyo.ama daha yarım, tamam olsun en az senin kadar cilveli oynar:))))))))))))))

abicim benim kuşlarım oynamıyo emin ol ama sen iyi öğretmişsin oynamayı demekki:).neyse senin gibi terbiyesizlik yapmayacagım çunku benden nerdeyse 20 yaş büyüksün.o terbiyeyi almamış olabilrsin ama adam olmayı öğren bence.sizin amacınız dost edinmek insan olmak degil boş işlerle uğraşmak

bana bak berat,ben bu yazıyı kime yazdığımı okursan anlarsın senle alakası yok ama adamlık konusuna gelince bu işn mektebi nerdeyse sen oraya git okulunu dereceyle bitir gel aslanım ,asıl şimdi terbiyemi bozma benim adamın canını sıkma.kısadan kes konuşma.üzerine düşmeyen laflara maydonoz olma toyluğuna saydım..

Geri