- Konuyu Başlatan
Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
hüseyin turan' Alıntı:DÜN AKŞAM DAKİKALARCA BU KONU HAKKINDA YAZILANLARI OKUDUM.BİR KUŞ UÇURULACAKMIŞ VE RANDEVUYA UYULMAMIŞ.BEYLER BU KONU BURALARA NASIL GELDİ.
ÖMER VE HÜSEYİN ARKADAŞLAR SİZLER BU SİTENİN KURUCUSU VE AMİRLERİ KONUMUNDASINIZ ,NEDEN POLEMİKLERE GİRİYORSUNUZ.KUŞ HAZIR OLMAYA BİLİR.BELKİ BİR SORUNU ÇIKMIŞTIR.YILLARDIR O KANDAN BİR KUŞ SEYREDİLMEK İSTENİYOR VE HERKES MERAK İÇİNDE GAYET NORMAL.BEN BİLE MERAK ETTİM DOĞRUSUNU İSTERSENİZ.BU KADAR BEKLENEN KUŞ KARDA,RÜZGARDA,KALDIRILIRMI.KUŞU KİM NASIL GÖRÜRSE O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEK SONUÇTA.TAM PERFORMANS OLMADAN NEDEN KALDIRSINLAR YADA HAVA ŞARTLARI UYGUN OLMADAN.
İKİNCİSİ EVET BURASI BİR REKLAM PANOSU.KİM NE DERSE DESİN.BEN 20 YIL ANKARADA YAŞAYAN BİRİ OLARAK BAZI USTALARIN KUŞLARINI VE KALİTESİNİ BURADAN DUYDUM.BUDA NORMAL BİRŞEY ÇÜNKÜ BURASI BİR PAYLAŞIM ALANI.
VE TARTIŞMA KUŞ SATMAYA ALMAYA KADAR GİTMİŞ.EVET BU HOBİYİ YAPIPTA KUŞ ALMAYAN YADA SATMAYAN VARMI?EĞER BİR İNSAN YAPTIĞI HOBİDEN PARADA KAZANIYORSA NE MUTLU ONA.
ESKİ USTALAR KUŞ SATMAZDI GİBİ POLEMİKLERDE OLUYOR,AMA BENCE YANLIŞ.EMEK VERİLEN HER ŞEYE BİR DEĞER BİÇİLİR.
YENİ KUŞÇULARA,
KUŞÇULUK CAMİASINA ÖRNEK OLMAK İSTİYORSAK BU TARZ POLEMİKLERİ BURADA YAŞAMAMAMIZ GEREKİYOR BENCE.
BU KONUDA HADDİM OLMAYARAK YORUM YAZIYORUM;
SAYGILAR SUNUYORUM....
Hüseyin Bey güzel yazınız için öncelikle teşekkürler.
Bakn konuya pek fazla müdahil olmak istemiyoruz aslında farkındasınızdır.
Şahsımıza ve bunca emek verdigimiz sitemiz hakkında ileri geri konuşmalara cevap vermek dışında.
Kuş satma olayına gelince kuş satanı hiçkimse ayıplamaz gayet normal.
Ama satmıyorum,asla,kesinlikle deyipte satanlara bir cevaptı o print screen.
Kuşu bende bekliyorum 2 yıldır uçarsa bende izlemek isterim siz gibi tabi davet ederlerse bu olanlardan sonra.
Ama randevuya uyulmamış derken benden mi,uçurandan mı bahsediyorsunuz
Kuşların oyun stilini merak eden çok kişi var sitede yinede çekip koyarlarsa videosunu çok kişi yıllardır nerakını gidermiş olacak.