SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Benim üyelik nasıl iptal oluyosa rica ediyorum iptal et Ömer.Biz burda tüm dostlarımızı görüyoruz diye bulunuyoruz ayrıca telf.la zaten görüşüyoruz ben Hüseyin BAŞOĞLAN ın laflarını hakaret kabul ediyorum, arkadaş gönül alacaksın olgun olacaksın.karşında çocuk yok insanı germe.saim usta abi bi görüşelim,dursun abi ,faik ,ferro bu iş benim çok ağırıma gitti.KUŞCULAR ORG yönetimine 5 gündür üye olduğum sitenizden ayrılmak ve üyeliğimin iptalini istiyorum.

selam.arkadaşlar burada kimsenin reklamada ihtiyacı yok kuş ticaretinden gelen paralarada ihtiyacı yok.ve bu işleri yapanda yok.aspelkader ertan abim bu siteye geçtiğimiz günlerde üye oldu ve site akışını bilmeden yazı yazdı ard arda site sahibi olarak güzel olanı yapıp reklamcılıkla suçlamışsın.sen chat saifalarında küfreden eden insanlarla yada bu site içi konularda hakaret içerikli yazılar yazan iftira eden yancı dolandırıcılarla birarada kal.ayrıca ertan abinin m.saim akyolun reklamını yaptığını ima etmeye çalışıyon.m.saim akyol beslediği kuşlara her ay en az 600 lir kadar yem ilaç vs vs masraf yapıyor.vede ben 30 yaşındayım bu kuşlarla beraber büyüdüm daha bitane bile sattığını görmedim.neyin reklamınıda yapacağını anlayamadım.yaptığın bu hareket karşısında seni esefle kınıyor bu siteden benimde üyeliğimi silmeni istiyorum..

baracuda (memet im) sen boş ver biz birbirimizi tanırız.hergünde yüz yüze görüşüyoruz zaten kuş işin merak kısmı.bizden kuş satın alan erkekçe söylesin,eğer kuşculuğu bırakmazsam namerdim.hüseyin bey sen saim akyol gibi insanları mumla arasan birdaha bulamazsın.saygılar

Benim mesajımdaki amacımı anlayanlar anladı. Size yazılmış birşeyde değil zaten. Konuyu başından beri takip etmiyorsunuz demekki. Eğer takip ediyor olsaydınız bir nebzede olsa reklam yapıldığını anlarsınız. Nedeninide açıklayayım hemen konunun başında bu kuşlar resimlenip siteye ekleneceği zaman başlığını bile SAKLI KALMIŞ GÜZELLİKLER olarak yazmışlar ve kimin kuşları olduğunu belirtmelerini istememişler. Önce bunu açıklayın reklam varmı yokmu ben değil siz karar verin. Neden lafı değiştiriyorsunuz ki, gruplaşmışsınız gidiyorsunuz. Hem konu başında diyorsunuz kuşların sahibinin ben olduğumu kimse bilmesin, baktınız konu iyi kuşlar benim muhabbetine çevirdiniz.
Hem reklamın ticaretle ne ilgisi var, ben kuş satıyor demedim görmediğim birşey hakkında konuşmuyorum, ben konu içerisinde reklam yapıldığını yazdım bunuda açıkladım zaten. Olayları kişiselleştirmiyorum site yöneticisi olarakta yazmıyorum. Reklam yapılmış bunu konunun ilk sayfalarındaki iletileri okuyan ve sonrasında son 10 sayfadaki iletileri okuyanlar anlar. Yani diyorum ki reklam yapılmış.

Dediğim gibi illa kuş satanlarmı reklam yapıyor ismin reklamı olamaz mı? Ben bu konuda isim reklamı yapılıyor anladım ve bunu yazdım, yanlışsam düzeltirsiniz bende küçüğünüz olarak özür dilerim kabul edersiniz özrümü veya etmezsiniz.

Bastıra bastıra söylüyorum sadece kuş satanlar reklam yapmıyor, bende kuş sattım satanlar ayıpmı ediyorlar. Ne demek yani yazdığınız kuş satmıyor. Siz birine hediye edersiniz oda uçurur ağız tadıyla, sonra izleyenlerede şu isim hediye etti der, buda reklamdır. Anlamak istenileni değil anlatmak istenileni anlamanızı beklerdim.

Chat sayfasında küfür edenler lağzım demişsiniz banamı küfür edildi yoksa? Benim hatırladığım kadarıyla küfür edilenler farklı isimlerdi, başka sitelere isimleri aktarılanlar ben değil başkalarıydı, ama rica ettim diğer sitelerden isimlerinizi kaldırttım. Yalan mı? VIP üye forumunda başka sitelerde sizin hakkınızda yazılanları kaldırttığımıda belirttim. Yalan mı? Şimdi söyleyin benmiyim küfür ettikleri. Benmiyim diğer sitelerde ismi yazılan ?

ertan ates' Alıntı:
Benim üyelik nasıl iptal oluyosa rica ediyorum iptal et Ömer.Biz burda tüm dostlarımızı görüyoruz diye bulunuyoruz ayrıca telf.la zaten görüşüyoruz ben Hüseyin BAŞOĞLAN ın laflarını hakaret kabul ediyorum, arkadaş gönül alacaksın olgun olacaksın.karşında çocuk yok insanı germe.saim usta abi bi görüşelim,dursun abi ,faik ,ferro bu iş benim çok ağırıma gitti.KUŞCULAR ORG yönetimine 5 gündür üye olduğum sitenizden ayrılmak ve üyeliğimin iptalini istiyorum.

Ertan bey ben ne size nede başkasına hitaben yazmadım, konuyu başından beri okuyun anlarsınız. Ayrıca yukarı alıntısını yaptığım mesajınızdaki altını çizdiğim isimlerin ne alakası var konuylada onları taraf seçiyorsunuz anlamadım?

Hüseyin BAŞOĞLAN senin sözlerinin sonuna kadar katılıyorm sana muhalefet olanlar gördüğüm kadarıyla şirket olmuşlar şimdide duygusallığa çekiyorlar(yok nikimi sil felan) tamam saim ustanız kuş satmayabilir ama onun etrafındakiler iyi biliyorlar saim ustanın kuşları die etrafa sattıkları kuşları saygılarımla herkes dürüst ve samimi olsun...

esesli67' Alıntı:
Hüseyin BAŞOĞLAN senin sözlerinin sonuna kadar katılıyorm sana muhalefet olanlar gördüğüm kadarıyla şirket olmuşlar şimdide duygusallığa çekiyorlar(yok nikimi sil felan) tamam saim ustanız kuş satmayabilir ama onun etrafındakiler iyi biliyorlar saim ustanın kuşları die etrafa sattıkları kuşları saygılarımla herkes dürüst ve samimi olsun...
esesli arkadaşım gel senide şirkete dahil edelim yönetici ol...tamammı aslanım.ben kuş satanlarada kızmıyorum.insan telefon alırkene araştırıo bırak bunu pazardan domates alırken bile çürüğü eziği varmı die bakıo ...araştırıp alsın kardeşim.bu bu sitede ilk defa olmuyor senin gibi yazan çok oldu.ben gayet dürüst davranıyorum tanıdığım abilerim amcalarımda gayet dürüst ve samimi....

eses li sen bu şirketin neresindesin he.hüseyin özür dilemişsin eyvallah,bak arkadaş bizim kimseyle yada reklamla işimiz yok peki neden bu kuşları siteye taşıdınız siz.mademki reklam olacak o zaman video falan yok.iyide oynasa bize kötüde oynasa bize anlaştıkmı.arkadaşlar bilgisayarda yada masada uçursun kuşlarını.bişey ispat gibi mecburiyetimiz varmı yok.önemli olan karşılıklı saygı,bunu muhafaza edelim,seviyemizi bozmayalım ayrıca biz şirket değil abi,kardeşiz o isimlerle .saygılar

esesli67' Alıntı:
esesli yalaka benim çevremden bitanesinde kuş aldığını iddaa eden varsa çıksın kendisi konuşsun sende ordaçıkıpda saim ustanın kuşlarını onlardan aldım diyen varsa ispata davet ediyorum ispatlıyamazsanda bu sitede ben serefsizin biriyim diye bağırımısız

site yönetimi helal olsun size tarafsız objektf olmanız gerekirken sizde tartışmanın içine dalıyosunuz bravo.saim usta gibi bi değerli insanı küstürüyosunuz tebrikler.ustanın geri vitesi hiç yoktur,hep ileri gider.saygılar

ertan ates' Alıntı:
site yönetimi helal olsun size tarafsız objektf olmanız gerekirken sizde tartışmanın içine dalıyosunuz bravo.saim usta gibi bi değerli insanı küstürüyosunuz tebrikler.ustanın geri vitesi hiç yoktur,hep ileri gider.saygılar

Ertan Bey biz saim abiyi senden çok uzun zaman önceden beri tanırız o yüzden saim abiyi anlatma bize.
Ayrıca site yönetimini karalayıcı mesajlar yazmayı kes lütfen.

Biz her zaman objektifiz hiçbir zaman taraf olmayız ne tartışmasına girilmiş.

ömer nekadar tanırsın.hangi dağlarda gezdin ben seni hiç görmedim ömer sen onu tanıman kadar tanıyosun.derine dalma saygılar

ertanbey ve saimbeyler bence hava muhalefeti sona erince o videoyukesinlikle cekmeliler ve siteye koymalılar.sahıslara takılmanın münakasa etmenin bir anlamı yok.uslubu bozuk bir metinden hareketle bu sekil tavır almalarına da gerek yok saimbeyin ustalığını hepimiz zaten biliyoruz.ertan beyi tanımasakda bu konuda reklam yapmaktan ziyade bu kuslar konusundaki karmasaya son vermek adına bu sekilde bir hazırlık yapıpvideo cekimi yapmak istemis.Esesli67 nin yorumuda aslında suna işaret ediyor:şirketten kastı gruplasma ve taraf tutma yoksa bildiğimiz kotü anlamıyla değildir.bence meydanı bos bırakmayın çekiminizi yapın son noktayı güzelbir sekilde koyun..oyun kusundan anlamayanlardan fikir hasıl olmaz zaten saim bey sacmalarlar..bence siz olduğunuz yerde durun.selam ve saygılar..

s.aarkadaşlar site yönetimi vede diğer arkadaşlar bizler sitede reklamve parakarşılığıhiç bir telafüzde bulunmadıkbulunmayızda ama burada insanlarınkaralamasına vede kuştan anlamayan tonla insanlarlamuhatap kaldık bunlardan hiçbirşekilde yorulmadık amaç kuşçu çamiasından birileriyle tanışmak vede yardımda bulunmak bunuda site yönetimi ankaradaki piknikte gayet iyi anladığını ve bu amaçda çalışmalarımızın devam edeçeğinide gayet iyi biliniyor bizim amacımız kuş satmak değil kuşçu tanımaktır. ne ustaya nede etrafındaki insanlarda geri fites yoktur vede olmaz.

formula nickli davut kardeş bizim maksadımız güzel dostluklar kurmak her zaman bizim ikram edeceğimiz çayımızda var yemağimizde var biz dostlarımızı başımızın üstünde taşırız.bu sitede de aynısı olmak istiyoruz bizi tanımayanlar iki satır yazımıza bakıpta bizi lütfen eleştirmesintanımak istiyolarsa bekleriz buyursunlar tlf.umuzu verelim tanışalım muhabbet edelim ama lütfen saygı ölçüsünde olsun.....kamera işine gelince şahsen ben bu işe artık taraftar değilim gelip görmek isteyen arkadaşlara uçuralım baksınlar yoksa her kafadan bi ses çıkıyo.ayrıca ben ustaya canımı veririm .saygılarÖMER,HÜSEYİN BUYRUN MİSAFİRİM OLUN BEKLERİM KUŞ İŞİN HOBİ KISMI.

esesli67' Alıntı:

arkadaşım saim usta kuşlarını bilirmisiniz bilmem ama m.saim akyol kuşlarını vede buradaki saim usta kuşlarını ben iyi bilirim bu kuşlardan m.saim.akyol ve etrafındaki arkadaşlardan parayla satın alan varsa cıksın(yönetimbuarkadaşlarınhepsinitanır)cıkan olursa ben faik şenol olarak bütün bu kuşları hibe etmekiçin and içtim eğer cıkan olmassa sizin gibi bilgisiz arkadaşların bu sitede özürü yeter.ayrıca bu kuşları buraya bu site yönetimi getirmedimi onlar bu sayfayı açmadımı. saim usta kuşlarının vede m. saim akyol un reklama veyakuş parasına ihtiyacı yoktur.

arkadaslar zaten kus satıyor dememis arkadas, ""etrafındakiler"" demis..bunun saim beyle ne alakası var..arkadas bu kusların isimlerinin sömürülmesinden bahsetmis ve arada sizin arkadaslığnıza da isaret etmis.yanlıs anlamada bundan kaynaklanıyor zaten.etrafındakilerden kasıtda siz değilsiniz zaten neden üzerinize alınıyosunuz..zaten herkesin malumu bu kusların adının nasıl kullanıldığı.

ertan ates' Alıntı:
formula nickli davut kardeş bizim maksadımız güzel dostluklar kurmak her zaman bizim ikram edeceğimiz çayımızda var yemağimizde var biz dostlarımızı başımızın üstünde taşırız.bu sitede de aynısı olmak istiyoruz bizi tanımayanlar iki satır yazımıza bakıpta bizi lütfen eleştirmesintanımak istiyolarsa bekleriz buyursunlar tlf.umuzu verelim tanışalım muhabbet edelim ama lütfen saygı ölçüsünde olsun.....kamera işine gelince şahsen ben bu işe artık taraftar değilim gelip görmek isteyen arkadaşlara uçuralım baksınlar yoksa her kafadan bi ses çıkıyo.ayrıca ben ustaya canımı veririm .saygılarÖMER,HÜSEYİN BUYRUN MİSAFİRİM OLUN BEKLERİM KUŞ İŞİN HOBİ KISMI.
eyvallah gelip görme imkanımız yok pek..belki bir zaman inşaallah..zamanı gelince bizde cağırırız davete icabet ederseniz seviniriz..

selam arkadaşlar ertan bey video çekim olayından vazgeçtiğinize göre güzelliklerinizi hala saklı tutma niyetinizdesiniz heralde ,resimlerinizide saklı tutsaydınız güzelliklerinizi bizde bukadar merak etmezdik .resimdeki kuşlara kötü demiyorm size kuş sattınız demiyorm siz hangi sözümden kuşlarınızın kötü olduğunu veya kuş sattı dediğimi anladınız saim bey ilk olarak yalaka sözünü kendini usta tabiri ile kandıran bir adama yakıştırıyorm.ikincisi şirketinizde bende olsam verdiği sözü yerine getirmesi gereken bir grubun sözünü çeşitli sebeplerle tutmayan veya tutamayan bir gruptan hiç değilse bir açıklama bekleyen site yönetimine bende saldırırdım.saim bey siz dürüstçe söyleyebilirmisiniz ki ankaradan saim usta kuşları diye başka kuş satılmadımı ?( buna rahmetlik saim amcada dahil)Eğer siz tamam ben o anlattığım özellikleri yapacak bir saim usta kuşu uçuramam derseniz o anlattığınız özellikleri yapacak bir saim usta kuşuna sizi yönlendirebilirim.(yapmayacak bir çok tanesinede yönlendirebilirim) saygılarımla...

Aslında ziyaret kabul edilirse beraber gidelim uygun bir zamanda..seyredelim.hem yakinen görüsmek aradaki buzları ve yanlıs anlamaları eritir..ne dersin ibrahim kardes..Ertan bey siz ne dersiniz.anladığım kadarıyla hazır kusunuz var 3,5 güne kalmaz havalarda duzelir.maksat dostluk muhabbet.hakikaten kus uçmus uçmamıs onemli değil.

esesli67' Alıntı:
selam arkadaşlar ertan bey video çekim olayından vazgeçtiğinize göre güzelliklerinizi hala saklı tutma niyetinizdesiniz heralde ,resimlerinizide saklı tutsaydınız güzelliklerinizi bizde bukadar merak etmezdik .resimdeki kuşlara kötü demiyorm size kuş sattınız demiyorm siz hangi sözümden kuşlarınızın kötü olduğunu veya kuş sattı dediğimi anladınız saim bey ilk olarak yalaka sözünü kendini usta tabiri ile kandıran bir adama yakıştırıyorm.ikincisi şirketinizde bende olsam verdiği sözü yerine getirmesi gereken bir grubun sözünü çeşitli sebeplerle tutmayan veya tutamayan bir gruptan hiç değilse bir açıklama bekleyen site yönetimine bende saldırırdım.saim bey siz dürüstçe söyleyebilirmisiniz ki ankaradan saim usta kuşları diye başka kuş satılmadımı ?( buna rahmetlik saim amcada dahil)Eğer siz tamam ben o anlattığım özellikleri yapacak bir saim usta kuşu uçuramam derseniz o anlattığınız özellikleri yapacak bir saim usta kuşuna sizi yönlendirebilirim.(yapmayacak bir çok tanesinede yönlendirebilirim) saygılarımla...
bu kuşlar birçok insanın geçimkaynagı olarak karın doyurmuştur doğrudur(sizde onlardan biri olabilirsiniz bunu da bilemem)bildiğim bazı gerçek vardır oda ankara pikniği oradasaimusta kuşları nın becerileri fizikleri özellikleri anlatan bizzat saimusta ile kuş ucurmuş muhabbet etmiş insanları oraya tpladık.anlattılar bunlar site yönetiminde kayıtlı olarak vardır bu videoları koysunlarda millet bilgilensin reklama bizim ihtiyacımız olmadı olamazda bizimyönlenmeye ihtiyacımızda yok.illada sen öğrenimdiyorsan sanada bir çifr yollayalım (hediye olarakyanlışanlama)
öğrenirsin şimdiye kadar bayaği yönlenmişsin hiç değilse ya videolardan yada kuşlardan doğruyu öğrenirsin öğrenmeninyaşıolmaz.

merhabalar;
Nedense her ilgi çeken konuda bir maraza çıkıyor, ancak bu bizim kanımızda var biz millet olarak eğlenmeyi, sevinmeyi bile beceremiyoruz ki..
Burada yazı yazmak bile bir reklamdır, Ankaradaki veya diğer illerdeki bunca merakçıyı kim tanıyordu veya bunların kaçı tanınıyordu veya bu yazıyı yazmasam beni kaç kişi tanıyordu ...Bu kadar kızacak birşey yok lütfen sakin olalım bizim yaptığımız zevk işi lütfen zevkine varalım, tadını çıkaralım, birbirimizin fikirlerinden yararlanalım... saygılar..

ertan ates' Alıntı:
ömer nekadar tanırsın.hangi dağlarda gezdin ben seni hiç görmedim ömer sen onu tanıman kadar tanıyosun.derine dalma saygılar

selam değerli dostlarım...hayır olsun ne bu kızgınlık konuya herkes müdahil olmuş bakıyorum..ya arkadaşlar saim abi sevilen ve saygı duyulan bir şahsiyettir..ama bunu sürekli birilerinin dekelre etmesi en çok onu rahatsız ediyor sanırım..kızgınlığın dan ve kırgınlığın dan üzüntüsünü anlatamadığını düşünüyorum..ertan bey biz kuşları ovada uçururuz ömer de öyle hayırdır siz konuyu dağlara taşımışsınız..anlayamadım anlatmak istediğinizi isterseniz bana özelden yazın..merak ettim ben o dağları ve derinleri inan bana ..ustamıza saygı eyvallah ama onun illaki hoşgörüsünü zorlayarak burada boş yere değişik konulara girmen hoş değil..
arkadaşlar konu maksadının dışına çıkmış ben ce bir birinizi kırar olmuşsunuz...yönetim deki arkadaşlar bu konuyu iyi takip ettiğinizi ve sonucunu beklediğinizi tahmin ediyorum...ankarayı ve ankara insanını bize tanıtan saim usta ve nicelerine olan saygıdan sizler yine gereken duruşu göstermişsiniz..ustamızı üzmeyin ve üzülmesine de müsade etmeyin bence...saygılar...ali hakan....

selam arkadaşlar öncelikle faik bey hediyeniz için teşekkür eder kabul edemeyecegimi bildiriririm(taş yerinde ağırdır.)Bu güne kadar ne kuş sattım nede etrafımda kuş satan insan oldu.Saim usta konusuna gelince tanımadığım için bireysel bir söz söylemedim(ALLAh selamet versin) Kuşlarını iyi tanıyan (40senedir beslediğine söylüyor) ve kendini usta olarak gören birinin eleştiriye bu kadar kapalı olmasını anlam veremedim .Bir çok ile bu kuşların kökeninden olduğunu idda edilen kuşlardan gönderilirken ne için genelde şu söz söyleniyor(ikisini bir birine eşleme ikisininde karşısına soyu sopu belli kaliteli kuş dene )Bir soydaki oyun kalitesi yabancı kuşlamı ölçülür yoksa aynı soy içerisindeki çarprazlamadanmı?Video çekimlerinden bahsetmişsiniz emeğine geçen arkadaşların ellerine sağlık saygılarımla ...

Sustu sanmayın sırf reklamsınız. Maşallah bir aydır girmeyen üye bile nereden haber alıpta giriyor anında yazıyor, haberleşmenize hayranım. Reklam yapıyorsunuz diyorum kızıyor saldırıya geçiyorsunuz grup halinde. Yahu reklam yapıyor dememe ne hacet, bakınız sayfa 1 konu mesajında ne yazıyor, ve yazdıran kim.
Yazan:Kuşların sahibi kendini beyan etmek istemedi. Sayfa 20'lerden sonra kuşlar benim demeye başladı. Neden böyle birşey yaptınız ben onu merak ettim. Reklam olan kısmıda bu zaten. Bunu açıklamayıp video olayından bile geri adım atmaya başladınız. Çekin videoyu anlattığınız kuş gibi görelim söz verdiğiniz gibi.

SAİM bey soyisimleri kullanırken yapacağınız yazım hataları bazı zaman insanları zor durumda bırakabilir.
Hepinize tek tek açıklamalarım olacak.
İsterseniz burada olmayıpta reklamınızı bildiği halde grup kurup saldırdığınız bir iki kişi daha var onları çağırayım yazsınlar şu küfürleşme olaylarını... Kim kime ne demiş, kim rica edipte sildirmiş.

ertan ates' Alıntı:
eses li sen bu şirketin neresindesin he.hüseyin özür dilemişsin eyvallah,bak arkadaş bizim kimseyle yada reklamla işimiz yok peki neden bu kuşları siteye taşıdınız siz.mademki reklam olacak o zaman video falan yok.iyide oynasa bize kötüde oynasa bize anlaştıkmı.arkadaşlar bilgisayarda yada masada uçursun kuşlarını.bişey ispat gibi mecburiyetimiz varmı yok.önemli olan karşılıklı saygı,bunu muhafaza edelim,seviyemizi bozmayalım ayrıca biz şirket değil abi,kardeşiz o isimlerle .saygılar
Ertan bey benim özür dilemedeki amacımı bile anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Ama uzatmak istemiyorum, söz verdiniz madem çekin videoları koyun izlesinler.Siteye kuşların taşınmasını rica edenler kimler öğrenin lütfen.

saimusta' Alıntı:
esesli67' Alıntı:
esesli yalaka benim çevremden bitanesinde kuş aldığını iddaa eden varsa çıksın kendisi konuşsun sende ordaçıkıpda saim ustanın kuşlarını onlardan aldım diyen varsa ispata davet ediyorum ispatlıyamazsanda bu sitede ben serefsizin biriyim diye bağırımısız
Esesli mesaj yazdı doğru konuştu diye YALAKA oldu.

ertan ates' Alıntı:
Ertan bey site yönetimi girmiş olsaydı konuyu siler, kural dışı davranan hakkında kural gereği yaptırım uygulardık. Yani site yöneticisi vasfında yazan yok henüz.

ertan ates' Alıntı:
Dağlarda gezmeyen ne oluyo, ben çok ava giderim av günlerinde, geçende çıntar (mantar) toplamaya gittim dağa. Bu mesajın konu ile ne alakası var. Bunu umarım açıklayabilirsiniz.

faik şenol' Alıntı:
arkadaşım saim usta kuşlarını bilirmisiniz bilmem ama m.saim akyol kuşlarını vede buradaki saim usta kuşlarını ben iyi bilirim bu kuşlardan m.saim.akyol ve etrafındaki arkadaşlardan parayla satın alan varsa cıksın(yönetimbuarkadaşlarınhepsinitanır)cıkan olursa ben faik şenol olarak bütün bu kuşları hibe etmekiçin and içtim eğer cıkan olmassa sizin gibi bilgisiz arkadaşların bu sitede özürü yeter.ayrıca bu kuşları buraya bu site yönetimi getirmedimi onlar bu sayfayı açmadımı. saim usta kuşlarının vede m. saim akyol un reklama veyakuş parasına ihtiyacı yoktur.
Reklam olduğunu kanıtlayan bi mesaj. İşte m.saim akyol kuşları yazmışlar. Konuda Saklı Kalmış Güzellikler yazsın, konu sahibi kendini belli etmesin, taakii reklama dönünceye kadar.
Nasıl bir anlayış tarzıdır, olayı paraya dönderdiniz, kuş ticaretini dönderdiniz. Aradan aradan bende de var bu kuşlardan demeye başladınız. Özrü yeter derken benden bahsediyorsanız açıklamada bulunayım, benim neden özür dilediğimi bile anlayamamışsınız.

faik şenol' Alıntı:
bu kuşlar birçok insanın geçimkaynagı olarak karın doyurmuştur doğrudur(sizde onlardan biri olabilirsiniz bunu da bilemem)bildiğim bazı gerçek vardır oda ankara pikniği oradasaimusta kuşları nın becerileri fizikleri özellikleri anlatan bizzat saimusta ile kuş ucurmuş muhabbet etmiş insanları oraya tpladık.anlattılar bunlar site yönetiminde kayıtlı olarak vardır bu videoları koysunlarda millet bilgilensin reklama bizim ihtiyacımız olmadı olamazda bizimyönlenmeye ihtiyacımızda yok.illada sen öğrenimdiyorsan sanada bir çifr yollayalım (hediye olarakyanlışanlama)
öğrenirsin şimdiye kadar bayaği yönlenmişsin hiç değilse ya videolardan yada kuşlardan doğruyu öğrenirsin öğrenmeninyaşıolmaz.
Siz sanırım videoları izlemiyorsunuz, siteyi takip etmediğinizde ortada neden yazıyorsunuz akıbetini bilmediğiniz konuya. Videoları koyalı çok oldu binlerce izleyen oldu, binlerce izleyende biliyo SAİM USTA KUŞLARININ DAMARININ olmadığını, sizler halen daha var derseniz yeni videoarı rica ediyoruz.

ustayla biz av meraklısıyızda bu aralar gitmiyoruz.ömer bey e onu söyledim (domuz,çakal)avına çok giderdik diye kendisi pek meraklı değil galiba eskiden tanıdığını söyledide cevap vermek istedim ömer de bizim kardeşimiz yeni tanışsakta.neyse boş verin avı şimdi.ali hakan sende fazla meraklı olma oldumu merak iyi bişey değil.D:))))))))))))))

ertan ates' Alıntı:
ustayla biz av meraklısıyızda bu aralar gitmiyoruz.ömer bey e onu söyledim (domuz,çakal)avına çok giderdik diye kendisi pek meraklı değil galiba eskiden tanıdığını söyledide cevap vermek istedim ömer de bizim kardeşimiz yeni tanışsakta.neyse boş verin avı şimdi.ali hakan sende fazla meraklı olma oldumu merak iyi bişey değil.D:))))))))))))))

selam değerli dostlar..sevgili ertan bey mesleğin kamu görevlisi yazmışsın..ama üslubun çok avam geldi..şimdi sadece şunu söylemek isterim sana ''sakın''üslubunu bozma..seni ve yazdıklarını bir sürü genç okuyor ne yaptığın ne söylemlerin örnek teşkil etmiyor ...merak demişsin ama bizi meraka düşüren bir çok şeyi sen yazıyorsun garip bir gizemle..bunu halada devam ettiriyorsun..bak şimdi yıllardır net denen ortamda insanlar birbirini tehdit eder durur..saçma sapan söylemler ile ortam bozarlar..bunlar hoş olmasa gerek.
sizin yazdığınız yazıya cevap verir iken size bana özelden yazın demiştim aslında sebebi de sizin böyle ulu orta söylemlere devam etmenizden duyduğum kaygı idi..siz ben ce burada yazmayın siz beni tanımadan hakkım da merakımla alakalı yazman da uygun değil..yaşına ve bir kamu görevlisine yakışmadı diye düşünüyorum..

bukuşların ne videolrı nede resimlerini sizlerle paylaşmam artık paylaştıklarımızın ne olduklarını sizler ne kadar anlarsınız bilemem . bildiğim birşey var odasizin reklamınızı sizden daha iyi yaptıgımız .bundan sonrası da bence yok artık İYİ GÜNLER.............................................

selam faik bey..konuyu sonradan okuyup inceleme fırsatım oldu..ayrıca sizin de tüm mesajlarınızı okudum..ankaradan bir arkadaşıma sizi sordum ..inanın bana konu dışında birisi si,zi yanlış tanıya bilir..sizin hakkınızda çok olumlu söylemler de bulunuyor arkadaşlarım..gıyabınızdada olsa tanıma fırsatım oldu..keşke piknikte bulunup sizin ile sohbet etme şansımız olsaydı..sen de yaşı kemale ermiş bir arkadaşımızsın bilir sin ki bu kuşlar dostluklara araçtır bizde..iki kardeşin bile bazen anlaşamadığı bir çok nokta olmakta hayatta anne baba bir olmasına rağmen..eee ana baba farklı kültür ve yetişme tarzı farklı insanlarında bazen anlaşamamasıını normal karşılamalı derim..
sonuç olarak bu site sayesin de bir birimizden haberimiz oluyor siz burada tanımak nasip oldu isterim ki dostluk kurar ve bakii kılarız..ama siteye kırılmanıda istemem..şu kuşu merak ettim de ayrıca..istersen hazırda varsa bir kaydın seyrettir bizlere yada bir süre daha bekleyelim ne dersin...dostçakal..ali hakan..

ali hakan' Alıntı:
selam faik bey..konuyu sonradan okuyup inceleme fırsatım oldu..ayrıca sizin de tüm mesajlarınızı okudum..ankaradan bir arkadaşıma sizi sordum ..inanın bana konu dışında birisi si,zi yanlış tanıya bilir..sizin hakkınızda çok olumlu söylemler de bulunuyor arkadaşlarım..gıyabınızdada olsa tanıma fırsatım oldu..keşke piknikte bulunup sizin ile sohbet etme şansımız olsaydı..sen de yaşı kemale ermiş bir arkadaşımızsın bilir sin ki bu kuşlar dostluklara araçtır bizde..iki kardeşin bile bazen anlaşamadığı bir çok nokta olmakta hayatta anne baba bir olmasına rağmen..eee ana baba farklı kültür ve yetişme tarzı farklı insanlarında bazen anlaşamamasıını normal karşılamalı derim..
sonuç olarak bu site sayesin de bir birimizden haberimiz oluyor siz burada tanımak nasip oldu isterim ki dostluk kurar ve bakii kılarız..ama siteye kırılmanıda istemem..şu kuşu merak ettim de ayrıca..istersen hazırda varsa bir kaydın seyrettir bizlere yada bir süre daha bekleyelim ne dersin...dostçakal..ali hakan..
selam alibey beni kimden ve nasıl sordunuz bilmem nasıl anlattılar onuda siz ve istihbarat aldığınız arkadaşarasındadır onuda biemem bildiğim birşey varsa ankarada benim kuşçu ardaşolarak çevrem bayağı azdır ve sınırlıdır burada ve ankara pikniğinde amacımız kuşçuluğun kültürünü ve muhabbetini bildiğimiz ve gördüğümüz kadarını becerebildiğimiz kadarıyla anlatmaktı olmadı reklamla suçlandık öemlideğil. siz nasılolsa beni sorup bulmuşsunuz nezaman yolunuz ankaraya düşerse tanrı misafiri olarak beklerim kuş uçurmak yada kuş oynatmak herkes işi muhabbet ise er adam işidir teşekkürler sizde dostça kalın

selam değerli dostum..bak yaşımız 40 ları geçmiş hala bir güzelliğin peşine koşuyor arıyoruz..bu zevk öyle her ortamda her orman da her bahçede olmuyor...istediğimizi böyle dostların kümesin de mahallesin de seyretmek bizi mutlu ediyor...mesleğim sebebi ile çok il gezdim çok dostlar edin dik çok güzellikler seyrettik seyrettirdik...ama sen de bilirsin ki güzel oldumu paylaşınca bir likte bakınca güzel oluyor...bize kuşu uçan dostlarımızı hiç kırmaz icabet ederiz...saygılarımla..ali hakan...

Geri