Sustu sanmayın sırf reklamsınız. Maşallah bir aydır girmeyen üye bile nereden haber alıpta giriyor anında yazıyor, haberleşmenize hayranım. Reklam yapıyorsunuz diyorum kızıyor saldırıya geçiyorsunuz grup halinde. Yahu reklam yapıyor dememe ne hacet, bakınız sayfa 1 konu mesajında ne yazıyor, ve yazdıran kim.
Yazan:
Kuşların sahibi kendini beyan etmek istemedi. Sayfa 20'lerden sonra kuşlar benim demeye başladı. Neden böyle birşey yaptınız ben onu merak ettim. Reklam olan kısmıda bu zaten. Bunu açıklamayıp video olayından bile geri adım atmaya başladınız. Çekin videoyu anlattığınız kuş gibi görelim söz verdiğiniz gibi.
SAİM bey soyisimleri kullanırken yapacağınız yazım hataları bazı zaman insanları zor durumda bırakabilir.
Hepinize tek tek açıklamalarım olacak.
İsterseniz burada olmayıpta reklamınızı bildiği halde grup kurup saldırdığınız bir iki kişi daha var onları çağırayım yazsınlar şu küfürleşme olaylarını... Kim kime ne demiş, kim rica edipte sildirmiş.
ertan ates' Alıntı:
eses li sen bu şirketin neresindesin he.hüseyin özür dilemişsin eyvallah,bak arkadaş bizim kimseyle yada reklamla işimiz yok peki neden bu kuşları siteye taşıdınız siz.mademki reklam olacak o zaman video falan yok.iyide oynasa bize kötüde oynasa bize anlaştıkmı.arkadaşlar bilgisayarda yada masada uçursun kuşlarını.bişey ispat gibi mecburiyetimiz varmı yok.önemli olan karşılıklı saygı,bunu muhafaza edelim,seviyemizi bozmayalım ayrıca biz şirket değil abi,kardeşiz o isimlerle .saygılar
Ertan bey benim özür dilemedeki amacımı bile anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Ama uzatmak istemiyorum, söz verdiniz madem çekin videoları koyun izlesinler.Siteye kuşların taşınmasını rica edenler kimler öğrenin lütfen.
saimusta' Alıntı:
esesli67' Alıntı:
Hüseyin BAŞOĞLAN senin sözlerinin sonuna kadar katılıyorm sana muhalefet olanlar gördüğüm kadarıyla şirket olmuşlar şimdide duygusallığa çekiyorlar(yok nikimi sil felan) tamam saim ustanız kuş satmayabilir ama onun etrafındakiler iyi biliyorlar saim ustanın kuşları die etrafa sattıkları kuşları saygılarımla herkes dürüst ve samimi olsun...
esesli yalaka benim çevremden bitanesinde kuş aldığını iddaa eden varsa çıksın kendisi konuşsun sende ordaçıkıpda saim ustanın kuşlarını onlardan aldım diyen varsa ispata davet ediyorum ispatlıyamazsanda bu sitede ben serefsizin biriyim diye bağırımısız
Esesli mesaj yazdı doğru konuştu diye YALAKA oldu.
ertan ates' Alıntı:
site yönetimi helal olsun size tarafsız objektf olmanız gerekirken sizde tartışmanın içine dalıyosunuz bravo.saim usta gibi bi değerli insanı küstürüyosunuz tebrikler.ustanın geri vitesi hiç yoktur,hep ileri gider.saygılar
Ertan bey site yönetimi girmiş olsaydı konuyu siler, kural dışı davranan hakkında kural gereği yaptırım uygulardık. Yani site yöneticisi vasfında yazan yok henüz.
ertan ates' Alıntı:
ömer nekadar tanırsın.hangi dağlarda gezdin ben seni hiç görmedim ömer sen onu tanıman kadar tanıyosun.derine dalma saygılar
Dağlarda gezmeyen ne oluyo, ben çok ava giderim av günlerinde, geçende çıntar (mantar) toplamaya gittim dağa. Bu mesajın konu ile ne alakası var. Bunu umarım
açıklayabilirsiniz.
faik şenol' Alıntı:
arkadaşım saim usta kuşlarını bilirmisiniz bilmem ama m.saim akyol kuşlarını vede buradaki saim usta kuşlarını ben iyi bilirim bu kuşlardan m.saim.akyol ve etrafındaki arkadaşlardan parayla satın alan varsa cıksın(yönetimbuarkadaşlarınhepsinitanır)cıkan olursa ben faik şenol olarak bütün bu kuşları hibe etmekiçin and içtim eğer cıkan olmassa sizin gibi bilgisiz arkadaşların bu sitede özürü yeter.ayrıca bu kuşları buraya bu site yönetimi getirmedimi onlar bu sayfayı açmadımı. saim usta kuşlarının vede m. saim akyol un reklama veyakuş parasına ihtiyacı yoktur.
Reklam olduğunu kanıtlayan bi mesaj. İşte m.saim akyol kuşları yazmışlar. Konuda Saklı Kalmış Güzellikler yazsın, konu sahibi kendini belli etmesin, taakii reklama dönünceye kadar.
Nasıl bir anlayış tarzıdır, olayı paraya dönderdiniz, kuş ticaretini dönderdiniz. Aradan aradan bende de var bu kuşlardan demeye başladınız. Özrü yeter derken benden bahsediyorsanız açıklamada bulunayım, benim neden özür dilediğimi bile anlayamamışsınız.
faik şenol' Alıntı:
bu kuşlar birçok insanın geçimkaynagı olarak karın doyurmuştur doğrudur(sizde onlardan biri olabilirsiniz bunu da bilemem)bildiğim bazı gerçek vardır oda ankara pikniği oradasaimusta kuşları nın becerileri fizikleri özellikleri anlatan bizzat saimusta ile kuş ucurmuş muhabbet etmiş insanları oraya tpladık.anlattılar bunlar site yönetiminde kayıtlı olarak vardır bu videoları koysunlarda millet bilgilensin reklama bizim ihtiyacımız olmadı olamazda bizimyönlenmeye ihtiyacımızda yok.illada sen öğrenimdiyorsan sanada bir çifr yollayalım (hediye olarakyanlışanlama)
öğrenirsin şimdiye kadar bayaği yönlenmişsin hiç değilse ya videolardan yada kuşlardan doğruyu öğrenirsin öğrenmeninyaşıolmaz.
Siz sanırım videoları izlemiyorsunuz, siteyi takip etmediğinizde ortada neden yazıyorsunuz akıbetini bilmediğiniz konuya. Videoları koyalı çok oldu binlerce izleyen oldu, binlerce izleyende biliyo SAİM USTA KUŞLARININ DAMARININ olmadığını, sizler halen daha var derseniz yeni videoarı rica ediyoruz.