dersun şanverir
Üye
- Ad Soyad
- dursun şanverir
- Meslek
- emekli emniyet mensubu
- İlgi Alanı
- Kediler
Re: üyelik iptaliYOK!)
S.A MAHARREM KENDİN EL ALEMİN KUŞUYLA BU KUŞLARI KIYASLADIN KONUNUN YUSUF LA ONLA BUNLA NE İLGISİ
VARDI UYELİĞİNİN İPTALI YAPILMAMİŞTIR BURDA KIRILACAK BİR KON U YOK BAŞKASI BİZ KIRILMIYORUZ DA DOĞRULAR
YAZILINCA SEN NİYE KIRILIYORSUN BANA TELEFON AÇTIN M. SAİM AKYOL LA GÖRÜŞTUN SANA İZAH EDİLDİ SİTEYE
GİRİP GİRMEMEKTE SELBEST SİN dursun
ALLAHA EMANET OL
kuscu_marik' Alıntı:11mart 2009 da üyesi oldugum KUŞÇULAR ORG un degerli yönetimine saygılarımla üyeligim deki amacım yeni başlayan kuşçu gençlere arkadaşlar bu hobiyi merakı sevdirmek bilgimoldugu kadarıyla bilgilendirmek dogru ve düzgün yapıldıgında bu kuşçulugun insanı kötü arkadaştan kötü alışkanlıklardan korudugunu insanı evine arkadaşlarına bagladıgını insanın kendini rahat sitressiz hissettigini anlatabilmek her kuşçunun mutlaka bilmedigi veya bilemedigi bir şeylerin olabilecegine inandıgımdan bende büyüklerimden ustalardan bir şeyler ögrenebilecegime inandıgım için amanetteki yazışmalar büyük ustalara karşı bazı kırıcı alaycı yazılar yorumlar banagöre kuşculuk anlayışımla uyuşmadıgından KUŞÇULAR ORG üyeligimin İPTTAL ini saygı ve sevgilerimle rica editorum KUŞCULAR ORG un bu konuda bana yapacagı en büyük yardım ve iyilik sadece ve sadece ÜYELİGİMİN İPTALİDİR saygılarımla kuşçu marik allah bütün dileklerinizi kabul yolunuzu açık etsin
S.A MAHARREM KENDİN EL ALEMİN KUŞUYLA BU KUŞLARI KIYASLADIN KONUNUN YUSUF LA ONLA BUNLA NE İLGISİ
VARDI UYELİĞİNİN İPTALI YAPILMAMİŞTIR BURDA KIRILACAK BİR KON U YOK BAŞKASI BİZ KIRILMIYORUZ DA DOĞRULAR
YAZILINCA SEN NİYE KIRILIYORSUN BANA TELEFON AÇTIN M. SAİM AKYOL LA GÖRÜŞTUN SANA İZAH EDİLDİ SİTEYE
GİRİP GİRMEMEKTE SELBEST SİN dursun
ALLAHA EMANET OL