SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: üyelik iptaliYOK!)

kuscu_marik' Alıntı:
11mart 2009 da üyesi oldugum KUŞÇULAR ORG un degerli yönetimine saygılarımla üyeligim deki amacım yeni başlayan kuşçu gençlere arkadaşlar bu hobiyi merakı sevdirmek bilgimoldugu kadarıyla bilgilendirmek dogru ve düzgün yapıldıgında bu kuşçulugun insanı kötü arkadaştan kötü alışkanlıklardan korudugunu insanı evine arkadaşlarına bagladıgını insanın kendini rahat sitressiz hissettigini anlatabilmek her kuşçunun mutlaka bilmedigi veya bilemedigi bir şeylerin olabilecegine inandıgımdan bende büyüklerimden ustalardan bir şeyler ögrenebilecegime inandıgım için amanetteki yazışmalar büyük ustalara karşı bazı kırıcı alaycı yazılar yorumlar banagöre kuşculuk anlayışımla uyuşmadıgından KUŞÇULAR ORG üyeligimin İPTTAL ini saygı ve sevgilerimle rica editorum KUŞCULAR ORG un bu konuda bana yapacagı en büyük yardım ve iyilik sadece ve sadece ÜYELİGİMİN İPTALİDİR saygılarımla kuşçu marik allah bütün dileklerinizi kabul yolunuzu açık etsin

S.A MAHARREM KENDİN EL ALEMİN KUŞUYLA BU KUŞLARI KIYASLADIN KONUNUN YUSUF LA ONLA BUNLA NE İLGISİ
VARDI UYELİĞİNİN İPTALI YAPILMAMİŞTIR BURDA KIRILACAK BİR KON U YOK BAŞKASI BİZ KIRILMIYORUZ DA DOĞRULAR
YAZILINCA SEN NİYE KIRILIYORSUN BANA TELEFON AÇTIN M. SAİM AKYOL LA GÖRÜŞTUN SANA İZAH EDİLDİ SİTEYE
GİRİP GİRMEMEKTE SELBEST SİN dursun

ALLAHA EMANET OL

Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

selamunaleykum
ankarada oldugum surece cok kumes ziyaretlerim oldu gorme firsati buldugum kuslarin arasinda bu kuslarda vardi buyuk emekler harcan mis buyuk ugraslar verilmis elinize saglik insallah huzurla beslersiniz ayrica yolculuk boyunca gozlerimi baglamadiginiz icinde tesekkur ederim :haha:
ilk gittigimde gercek ten sok olmustum cok kusa istedigim gibi bakamamistim ama sonraki ziyaretimde gozlerimin pasini sildim cogunu inceleme firsatim oldu cok guzel kus gordum daha once ama butun samiyetimle soyluyorum bukadar cok guzel kusu bir arada ilk dafa gordum insallah gonlunuzce huzurla beslersiniz
misafir perverliginiz icinde ayrica tesekkur ederim
saygilarimla ferhat

Ferhatcığım,Öncelikle besleyen ağbeyimizin güle güle beslemesini diliyorum.
Sen oyunlarını izledinmi? İzledin ise nasıl oynuyorlar?
sevgiler

dogan18' Alıntı:
Ferhatcığım,Öncelikle besleyen ağbeyimizin güle güle beslemesini diliyorum.
Sen oyunlarını izledinmi? İzledin ise nasıl oynuyorlar?
sevgiler
selamunaleykum dogan bey
kuslarin bulundugu yer kus ucurmak icin uygun bir yerdeyil birde sakli bakiliyorlar adet olarakda bagagi varlar birkac deyisik yerlere verilmis ucsun diye malum benim orda oldugum zamanlar tam tuy zamaniydi basliyanlar tuyden ciksin kanat dizsin diye kesilmisti birkactenede yeni tikirdiyanlar vardi verildikleri yerlerde guzel hareketli hayvanlar ama olmamis kus icin sizde biliyorsunuz ne desek bos yerde gozlemledigim kadariyla heryerde gorunecek bulunacak hayvan deyiller
ama sag olsunlar bir kactene hediye ettiler yakin zamanda kuslar bana ulasir kendim ucurur ne olduklarini yazarim
saygilarimla ferhat

selamun aleyküm ferhat gelip gördüğün kuşlardan uçan arap takkalı yavru bugün itibariyle sinyal verdi teke uçarım diye inşallah başına bişey gelmezde keyfle seyrederiz . hediye edilen kuşlarıda azçok kendin biliyosun . senin gibi dosta birkaç kuş hediye etiysek . ne mutlu bize . inşallah seneye kadar istediğin kuşların yavrularından çoğalırda .onlardanda götürürsün . seningibi dostumuza . kardeşimize . kümesimizin kapısı ağzına kadar açık . .saygılar .m saim .akyol

Değerli saimusta abii öncelikle selam eder ellerinden öperim abii. Üsdatım "Beyazlar" yerde duramıyor havada düşünemiyorum bileee ayrıca gerçekten bu hayvanlarda bir farklılık var önemli olan o ışığı görebilmek

fAİK ABİYEDE SELAM EDERİM.Ankara güçlü arkadaşada selam
tel bozuk abii arayamıyorum sakın unuttum sanmayın

Ayrıca Kuşçuluk camiasına yeni girmiş biri olarak "Ustam Saimustanın" bana karşı göstermiş olduğu desteğe sonsuz teşekkür ederim.

Saygılarımla Yasin18

Maşallah saim abi bu kadar güzellikleri hem bulup besliyorsun, hemde aynı zamanda dostalarınla paylaşıyorsun işte güzellik bu seni tebrik etmek lazım saygılar abi kendine iyi bak

dostluk kardeşlik paylaşmayı gerektirir. fakat öncelikle pylaşmayı hakedecek. kişinin dostluğun ne olduğunu öğrenmesi lazımdır.yeri gelince cefayı yeri gelince sefayı hakedecek arkadaşları bulmuştur.ne mutlu ustama. her şey gelir gecer fakat sağlam temellerle kurulan dostluklar daim kalır.......saygılarımla

Ankara güclü arkadaş nasılsın selam olsun

Bu sıralar fazla yazmıyorsun sanırım

Saygılarımla Yasin18

maşallah maşallah saygı değer m.saim abim ya ne ihtişamlı kuşların varmış abi güle güle besle allah hastalık vermesin tüyleri kadar bol yavrular alırsın inşallah

selamunaleyküm orhan kardeşim daha iyileri sizlerelayık teşekkürler

selamunaleyküm ustaa bu şebab resmide nerden çıktı yoksa orhan beyden mi geldi????

Saygılar Yasin18

Yasin18' Alıntı:
selamunaleyküm ustaa bu şebab resmide nerden çıktı yoksa orhan beyden mi geldi????

Saygılar Yasin18

benim değiler yasin benim kuşlar kadarda güzel kuşlar sahibi hayrını görsün

Kuşların fiziki görünüşlerine yorum yapacak olursak hakikaten çok güzeller.En çok dumanlı takkalılar dikkatimi çekti eski Ankara kuşları olarak bilinip 50 yaş üstü insanların anlattığı kuşlara çok benziyorlar.

EnisTürk' Alıntı:
Kuşların fiziki görünüşlerine yorum yapacak olursak hakikaten çok güzeller.En çok dumanlı takkalılar dikkatimi çekti eski Ankara kuşları olarak bilinip 50 yaş üstü insanların anlattığı kuşlara çok benziyorlar.
enis kardeş teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi bu kuşlar birbirinden değişik soy kuş değil bu kuşların soyu 41 senedir bende içlerinede değişik kuş sokulmadan muhafaza edilmiştir elli yaş üstü bu kuşların soyunu iyi bilir

orhan02' Alıntı:
Yasin18' Alıntı:

Saygılar Yasin18

benim değiler yasin benim kuşlar kadarda güzel kuşlar sahibi hayrını görsün
selamun aleyküm orhan saim usta arabıda avatarına çok yakışmış

ömer kardeşim konuyu açarken bunlardan o senenin yazında video konacağını yazmışsın.. acaba nerden izleyebilirim, yardımcı olursan sevinirim.. belki de diğer sayfalarda yazıyordur ama hepsini okuyamadım..

Uçurmadılar davet gelmedi yani uçanımız var diye.
Ama şimdi 1 hafta önce hazır bir kaç tane oldugunu söylemişlerdi.
Yakında çekip koyacaklardı yada uygun vaziyetde ben gidip çekicem salih abi.

ankaralısalih06' Alıntı:
ömer kardeşim konuyu açarken bunlardan o senenin yazında video konacağını yazmışsın.. acaba nerden izleyebilirim, yardımcı olursan sevinirim.. belki de diğer sayfalarda yazıyordur ama hepsini okuyamadım..

slm angaralısalih06 kardeş beni ne kadar ilgilendiriyor bilmiyorum ama gerçekler de bunlar ömer davet edilmiştir davete icabet etmemiştir.

saimusta » 17 Kas 2010, 18:10

saimusta yazdı:

Ömer ÖZKURT yazdı:

zabıta ilhan yazdı:arkadaşlar o kuşlar 8....9 ay havada oynar ondan sonra yere bindirirdi 6 .... 8 takla ile ikibucuk üç direk oynar çok açık ve çok gezerlerdi öyrenmek isteyen arkadaşlar varsa zabıta kemal amcam yaşıyor ankara abidinpaşada gidip ögrensinler ve merakları gitsin yada nevşehire gelsinler seyretsinler

İlhan Bey saim ustanın kuşlarına dayandıgını ve bu özelliklerini sergiledigini söylüyorsanız uygun bir zamanda izlemek isterim.
Ayrıca kameraya çekebilirseniz herkesin izleme şansıda olur.

selamun aleyküm ömer kardeş bayramdam sonra vidyo çekimine vaktin olursa sen saim usta kuşlarından izlemek istiyodun benim verdiğim kuşlardan yavru ekesi bir kuşumuz var oynuyan onu hem izlemeni hemde vidyo çekmeni ....isterim zahmet olmazsa. kuş nerde dersen ...... ben biliyorum sende gidince seyredersin

selamun aleyküm arkadaşlar .biz ömeri davetimiz var .tartışma yaratmak için yazılmadı .davet .ederkende kuşumuz şukadar kaçıyor bukadar gidiyor diyede bir konu yazılmadı. kuş kendi konuşsun diye . ben bir kelime eklemede yapmadım . demekki ç kuşu uçursan bir dert uçurmasan ayrı bir dert. ....kısacası ben davet ediyorum gine ömeri gelip gelmemede ...ömer arkadaşımızın .taktirine kalmış .......kuş bizde .uçuyor . birilerinede .bir şyler ispatlama zorunluğumuz yok
Hüseyin BAŞOĞLAN yazdı:Selami amca herkes tuturmuş bir meşhur damar gidiyor arkasına. Kim ne zaman oynattı en son desek boş laflar alıp gidiyor ortalığı, adam çağırıyor uçurucam gidiyorsun 700 km yolu, eh işte şöyle oldu, tüğe girdi, hasta oldu, nazar deydi, sabah uçurdum, vs.. bir konu vardı sitede yanılmıyorsam kuşçuların kuş uçurmama sebepleri (boş lafları) ile ilgiliydi bulamadım nedense?
İşte bu Saim ustacıların hepsi o konuya yazsa inanın kitap basımı için anında binlerce teklif gelir. Hadi saim ustacılar o atış serbest konularına yazsınlarda şu zaman uçurduk şöyle oldu böyle oldu diye bizde keyif yapalım.

selamun aleyküm hüseyin benim davetim muğladan site yönetiçileri gelsin şekinde değildi ömer kardeşimiz israrlı biçimde saim ustakuşlarından var diyorlar birtane vidyo eklenmedi diye defalarca yazmasından dolayı ömerinde ankarada olmasından dolayı böyle bir davert yaptım yoksa bizde vidyo ekleyen üyeler gibi ceker vidyo koyardık sanırım ömeri davet etmemiz yanlış oldu vidyoyuda kendimiz çekeriz . ilginize teşekkür ederiz biz bu vidyoyu ne reklam amaçlı nede rant sağlamak gibi düşünceyle çekelim diyede arkadaşımızı davet etmedik meraklı arkadaşlarımızın merakını giderip görmeleriri için davet ettik ......ilginize teşekkür ederiz sağolun . saygılar m..saim .akyol

Ömer ÖZKURT » 05 Arl 2010, 20:49

orhan02' Alıntı:
ankaralısalih06' Alıntı:

slm angaralısalih06 kardeş beni ne kadar ilgilendiriyor bilmiyorum ama gerçekler de bunlar ömer davet edilmiştir davete icabet etmemiştir.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Merhabalar Orhan Bey
Sizi ilgilendirmiyorsa eger ve soru bana sorulmuş ise neden bu yazıları bulup buraya kopyalama ihtiyacı duydunuz onu anlayamadım Orhan Bey?

Ortada yalan ,yanlış yok iken gerçekler bunlar diye açıklamanıza ne gerek vardı?
Ayrıca Salih abi neden izlemeye gitmedin falan diyede sormamış.
Video eklenmemiş diye sormuş.
Benim bu davet yapıldıgında şehir dısında ve hastahanede hasta oldugunu sende bildigin halde bunu yazmanın amacını anlamadım.

Yukarıda var cevap vermişim davet edildi sonradan çekip koyacaklarını söylediler,yinede müsait olursam diye cevap vermişim farkındaysan.

Ayrıca davet edenler de şehir dışında oldugumu biliyorlardı.
Ve benim gitmeme gerek yok video çekilir koyulur.

ömer kardeşim açıklaman için teşekkür ederim. ama anlamadığım neden başkalarından böyle açıklamalar geldi, bilmediğim bir şey mi var ya da istemeden birine birşey mi dokundurdum.. öyle olduysa kusura bakmasınlar herhangi bir kastım yoktu. güzel kuş seyretmeyi severim ve varsa video seyredeyim demiştim. ilgine teşekkür ederim kardeşim.. unutmadan bir hafta sonu bekliyorum seni..

ankaralısalih06' Alıntı:
sayın ankaralı salih bey .1 ci sayfayı iyi okursanız .yukarda yazdığınız kelime oyununu yukardaki orhan bahar kardeşim gibi çok .çabuk çözer. ömer arkadaşımızın söz aldım kelşmesiyle .senin.vidyo konacağı kelimesindeki . kelime oyununu .demekki birçok arkadaşımızın dikkatini cekmişki .kopyalama gereğini duymuş .ohan bahar kardeşimede hasasiyetinden dolayı teşekkür ederim.

ankaralısalih06' Alıntı:
ömer kardeşim açıklaman için teşekkür ederim. ama anlamadığım neden başkalarından böyle açıklamalar geldi, bilmediğim bir şey mi var ya da istemeden birine birşey mi dokundurdum.. öyle olduysa kusura bakmasınlar herhangi bir kastım yoktu. güzel kuş seyretmeyi severim ve varsa video seyredeyim demiştim. ilgine teşekkür ederim kardeşim.. unutmadan bir hafta sonu bekliyorum seni..

salih bey bana dokunan birşey yok benim bir yaramda yok yazdığın yazıya karşılık seni bilgilendirmek amaçlı yazdım
burda haksız yere kuşcu bir arkadaşın elştirilmesi vardı bende bu siteyi çok seviyor ve dikkatli bir şekilde takip etmemden dolayı sana yazılan yazıları baskı halinde vurguladım ama asıl sana birşeyler dokunmuş ve değmiş olacaki ben insanlığımı yaptım seni bilgilendirmek istedim ama sen ........mısın

orhan02' Alıntı:
ankaralısalih06' Alıntı:

salih bey bana dokunan birşey yok benim bir yaramda yok yazdığın yazıya karşılık seni bilgilendirmek amaçlı yazdım
burda haksız yere kuşcu bir arkadaşın elştirilmesi vardı bende bu siteyi çok seviyor ve dikkatli bir şekilde takip etmemden dolayı sana yazılan yazıları baskı halinde vurguladım ama asıl sana birşeyler dokunmuş ve değmiş olacaki ben insanlığımı yaptım seni bilgilendirmek istedim ama sen ........mısın

Haksız yere eleştirelen kuşcu arkadaş kim ve haksız olan olay ne açıklarsanız hepimiz ögrenelim.

saimusta' Alıntı:
ankaralısalih06' Alıntı:
sayın ankaralı salih bey .1 ci sayfayı iyi okursanız .yukarda yazdığınız kelime oyununu yukardaki orhan bahar kardeşim gibi çok .çabuk çözer. ömer arkadaşımızın söz aldım kelşmesiyle .senin.vidyo konacağı kelimesindeki . kelime oyununu .demekki birçok arkadaşımızın dikkatini cekmişki .kopyalama gereğini duymuş .ohan bahar kardeşimede hasasiyetinden dolayı teşekkür ederim.

sayın saim bey, benim anlamadığım benim yazdığım bu yazıda ne bir kelime oyunu ne de size karşı herhangi bir kasıt var. ömer kardeşimin kuşları görmüş ve beğenmiş olmasından etkilendim ve bunu sordum. nasıl olurda ilk yazdıklarımdan böyle bir mana çıkartırsınız. siz ''büyüklerimiz'' her yazılana ''kelime oyunu'' yorumu yaparsanız biz küçükleriniz de sizin her söylediğinizin ''kelime oyunu'' olduğunu düşünmeye başlarız ki bu da birbirimiz arasındaki sevgi ve saygıyı zedeler. ömer kardeşim güzelce açıklamış ''herhangi bir eleştiri yok'' diye. orhan beyin ve sizin bunu bu kadar büyüteceğini tahmin etmezdim. zaten ''istemeden birşey mi yaptım'' diye de soruyorum. ama gördüğüm kadarıyla siz hep yanlış manalar çıkartıyor, öküz altında buzağı arıyorsunuz. inanın bu konuyu bu kadar uzatacak birşey yok. herhalde ben çıkıp ''bu kadar övdünüz, hani videosu, sadece kuru sıkı sallıyorsunuz'' deseydim bu kadar tepki almazdım. böyle birşey demek benim haddime değil ve olamaz. biz kardeşlerinize bu şekilde davranıp sonrasında saygı beklemek herhalde hayalcilik olur.

orhan02' Alıntı:
ankaralısalih06' Alıntı:

orhan bey, ömer kardeşime bir soru sordum. kelime kelime tartışırım ki hiçbir kasıt güderek birşey sormadım. zaten ömer kardeşim de bunu belirtmiş. sizin bu ''hışımla'' çıkışınızdan sonra ise ''bilmediğim bir şey mi var ya da istemeden birine birşey mi dokundurdum, öyle olduysa kusura bakmasınlar herhangi bir kastım yoktu'' diyerek neden olduğum yanlış anlamayı düzeltmek istedim. ben saim beye nerde haksızlık yaptım ki bunları yazıyorsunuz. ve en önemlisi son cümlenizin sonundaki ''....mısın'' kelimesi ne anlama geliyor bilmiyorum ama yaşınıza saygı istiyorsanız yaşınıza uygun şekilde bizlere sevgiyle yaklaşarak bunun karşılığını beklemelisiniz. yok böyle yapmazsanız karşınızda çocuk ta yok, cahil cühela ezik insan da yok, karşılığını fazlasıyla alırsınız.

ankaralısalih06' Alıntı:
orhan02' Alıntı:
ankaralısalih06' Alıntı:

orhan bey, ömer kardeşime bir soru sordum. kelime kelime tartışırım ki hiçbir kasıt güderek birşey sormadım. zaten ömer kardeşim de bunu belirtmiş. sizin bu ''hışımla'' çıkışınızdan sonra ise ''bilmediğim bir şey mi var ya da istemeden birine birşey mi dokundurdum, öyle olduysa kusura bakmasınlar herhangi bir kastım yoktu'' diyerek neden olduğum yanlış anlamayı düzeltmek istedim. ben saim beye nerde haksızlık yaptım ki bunları yazıyorsunuz. ve en önemlisi son cümlenizin sonundaki ''....mısın'' kelimesi ne anlama geliyor bilmiyorum ama yaşınıza saygı istiyorsanız yaşınıza uygun şekilde bizlere sevgiyle yaklaşarak bunun karşılığını beklemelisiniz. yok böyle yapmazsanız karşınızda çocuk ta yok, cahil cühela ezik insan da yok, karşılığını fazlasıyla alırsınız.
S A SALİH KARDEŞİM ORHAN KARDEŞİM biraz sakin olunuz birbirinizi kırmamaya özen gösteriniz sonradan pişmanlık duyabileceginiz sözler söylememeye itina gösteriniz arkadaşlık kardeşlik dost luk daha güzel şeyler kuş kuşun kralı da bulunabilir ama kalıcı arkadaşlık dostluklar zor bulunur her ikinizde birbirinizi kırmamaya özen gösteriniz daha küçük kardeşlerinizi de düşününüz beni yanlış anlamyın SAYGILAR

Geri