SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

S.AKARDEŞİM COK GUZEL CEVAPLAR YAZDIM GÖNDEREMEDİM BU BÖLÜM DE KUŞLARI GÖRMESİ İÇİN RICA ÜZERİNE KOYDUK BURDA SATILIK RANT AMACLI BİR KONU YOK BİRİLERİ KANDIRILMIŞ KİMSE KANDIRILMASIN DİYE BU BÖLÜMU YAPTIK BİR BİRLERİNİZE REST CEKECEKSENİZ BENİM BÖLÜMÜME GİRİN CEKİN BENDE GEREKENİ YAPIYIM BU KUŞLARIN SAHİPLERİNE AYIP OLUYOR SONRA BANADA AYIP OLMUYORMU .

BAKIN TÜRKİYEDE NERDE TUTMUŞ KUŞ YENİ ESKİ VERSİYON İCAT VARSA BEN BUNDAN HABERDAR OLMASSAM
BU İŞİ YAPMAM SEN BURDA RART YOK KUŞUNU BAŞKA BAŞKA BÖLÜMDE SİTE YÖNETİMİNİN MASRAFLARINI KARSILA ONLARA ÖZELİNDEN ULAŞ HEM OYUNUNU HEM RESİMLERİNİ CEKİP BAŞKA BÖLÜME YÜKLESİNLER ANLATA BİLDİMMİ ANLAMADIYSAN TELEFON AÇ 0532 667 83 57 dursun

elbettekı sıze sahsı bır kınım olamaz..ne sıze nede buradakı abı ve kardeslerıme..hatırlamıyormusunuz bu forumda yaptıgımız yazısmaları degerlı kardesım..bu forumda resımlerı sergılenen kuslarla ılgılı yaptıgımız yazısmaları..bır donun bakın oncekı sayfalara.konuyu burada kısısellestırmıyorum ben dıkkatınızı cekerım..konu kus ve kusculuk.Ve bu konunun etık boyutunun ne olması gerektıgını ızah etmeye calısıyorum ben hepsı bu.bu havalar yanlıs.evet yukarıda bahsını ettıgınız ozellıklere sahıp hata gostermeyen kuslar var.belkı bende de var :) ama kardesım konu bu degıl..dıkkat edersenız bu resımlerı konulan kuslar uzerınde gırmıs oldugum polemıkten bahsedıyorum ve oldukca acık konusuyorum..ne demısım: hangısı?..cevap yok..ben kımseye senın kusların kotu hata yapmayan kusun olamaz demedımkı.. bu ısın ıncelıklerını bilmediğimizi ve o bahsettıgınız kusları ellemedıgımızı mı sanıyorsunuz..:)iyi kuscu iyi kusa hastadır tabı.ama ben ıyı kuslarımı kımseye vermem kımsenın de satın almaya gucu yetmez maddeten..kımseye de kotu kus kakalamam boyle bılıne..sızlerı asla hasım ılan etmedım carpıtmayınız..sorun su: isim vermeden soyluyorum..burada ıyı yada kotu kus besleyenlerın burunları bı haylı fazlaca buyumus ve ben bundan rahatsızım..beyefendılerın baslıklarına gırıp ıyınıyetımızı gosterıp yorum yapıyoruz..fakat şahsım için soylemıyorum(ihtiyacım da yok buna) beyler oyle buyuk kuscular kı baskalarının kuslarına bakmaya bıle tenezzul etmıyolar..burada kımsenın kusuna dıl uzatmadım uzatmam..fakat konu kıbır ve ıhtıras kokuyosa gerekenı yaparım.comez kuscu deılız bız..uzerımıze alınırız boyle seylerı..bendekılerden ıyısını gorsem kusu bırakırım demek kusculuk deıldır.sahsen, ben, bendekılerının ıyısını gorsem daha ıyısını elde etmek ıcın calısırım denmesınden yanayım anlıyormusunuz..saygı ve sevgıyle kalınız..

artık hiç işim olmaz...ben soyleyeceklerımı tastamam bu sayfada ve bundan oncekı sayfalarda soyledım.muhatabım deılsınız sız..bosuna tel falan yazmayın.okuyucuların takdırıne kalmıs artık gerısı.ama okuyuculara bu baslıkta yazılanların tumunu sırasıyla okumalarını onerırım konunun anlasılması acısından.ayrıca kımsenın sahsıylada ugrasmıyorum..bu cok acık.bunu da goreceklerdır okuyanlar..Rant pesınde oldugum falanda yok..rant pesınde olanın canı cıksın..

son olarak Aras bey..kuslarınızı takdir ediyorum..emeginize saglık.basarılar dılerım. boş kuşlar olmadıkları belli Bundan kelli de bu baslıkta asla yazmam dersimi aldım :) İsteyen istediği gibi yazsın çizsin banane ya...

S.A YA KARDEŞİM NE NASIL POLİS SİN NERDE CALIŞIYORSUN SEN ESAS KİMLİGİNİ YAZ BU BÖLÜMDE İŞİN NE

SENİ ALAKADAR EDEN BİR KONU BURDA YOK SAHTE İSİM VE DEĞİŞİK KİMŞİKLE BÖLÜME GİRİP RENCİDE EDİCİ
YAZILAR YAZMA

ALLAH HERKEZE AKIL FİKİR VERSİN

s.a agalaf lafla peynir gemisi yürümez

alın size atar
iddaa şartları idaalaşacak kişiden iki yavru sececem oda aynı şekilde benden sececek iki yavru iki olmasının sebebi şu yok atmaca aldı yok tersledi çakıldı v.s

kuş altından yavru verene kadar takip edilecek evre evre
iddaa sonucunda kaybeden taraf kuşlarını kazanan tarafa hepsini devredecek ve ömrü hayatında eline kuş almayacak

camia içerisinden her iki tarafında ortak kararıyla üç hakem secilecek
bu iddaya bu formda yazan bi kardeşim hariç sebebi aşırı söven olması.
herkes gider yapıyorum buyurun hodri meydan.

bu iddaa olmamasını istedigim kardeşim arasdır erdekli nedeni bende kalsın

saygılar
k.murat

S.A SENİ İLĞİLENDİREN KONUYU BİR BELİRT TE ANLAYALIM SENLİK BİR KONU YOK YOKSA DEĞİŞİK RUMUZLARLA
YAZAN ARKADAŞINMI SİZMİSİNİZ GİDERE GİDER EKE YAVRU ALTINDA OLACAK BİRHAFTA İCİNDE ,dursun

yaşınıza hürmetimden dolayıdırki bi kızgılıgımdan dolayı ama gerçek olan konuları yazdıklarımı sildim

S.A SEN COK DOLMUŞA BİNİYORSUN BENİM KÜŞUM HATATTA KAPIMA GERİ GELMEDİ BİR SEN YANLİŞ BİLİYORSUN İKİ EKE YAVRUYLA İŞİM OLMAZ ALTINDADA YAVRU OLACAK SEN KİMLE DANS ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİLSİN ÜÇ KOR SATILMİŞA I988 DE HAMZA DAYIA SEREF AĞADAN ALDIKLARI 50 TL BOZLA IDDA ETTİ SENİN
YAŞIN MUSAİT DEĞİL BÜYÜKLERİNDEN ÖGREN UCURAMADI KAPORASI YANDI BICAĞI ÖNÜNE KAYDUM KUŞLARINIZI KESİN DEDİM AGLAMAYA BAŞLADILAR BUNLARI ESKİ KUŞCULAR BİLİR İSMET MESELESİNİ YANLIŞ BİLİYORSUN SEN İYİ ÖGREN BAŞKALARI İLE BENİ KARİŞTIRIYORSUN VİP ÜYESİ OLDUN DİYE HİKAYE YAPMA

ATARIN VARSA SEN KAŞINDIN HERKES KAPISINDA UÇURACAK EKE 2 YAŞİNDA YAVRU ALTINDA OLACAK FAZLA SÖZE GEREK YOK BİR HAFTA İCİNDE dursun

ismet abi iyi insandır

KİM KUŞLARIMI ATTIYSA ISPAT ETMEYEN NAMETTİR SİZİN GİBİ KUŞCULAR I BEN COK GÖRDUM BENİM ÜZERİMDEN BİRİM YAPTIRMAM SEN KAŞINDIN dursun YANLİŞ BLİYORSUN DİYORUM DAHA HATA YAPIYORSUN HERKUŞUN YAVRUSU OYNAR EKE DEDİM ŞARTLARDA ÖNCE SEN REST CEKTIN SEN UÇURACAKSIN KURAL BÖYLE BU HAFTA SİTE YÖNETİMİ DE
GELECEK SEN BAZI KONULARI ISBATLIYACAKSIN ÖYLE CAMUR AT HİKAYESİ YOK DAHA ÖLMEDİK dursun

k.murat' Alıntı:
s.a agalaf lafla peynir gemisi yürümez

önce kuralları iyi bi okuyun
alın size atar
iddaa şartları idaalaşacak kişiden iki yavru sececem oda aynı şekilde benden sececek iki yavru iki olmasının sebebi şu yok atmaca aldı yok tersledi çakıldı v.s

kuş altından yavru verene kadar takip edilecek evre evre
iddaa sonucunda kaybeden taraf kuşlarını kazanan tarafa hepsini devredecek ve ömrü hayatında eline kuş almayacak

camia içerisinden her iki tarafında ortak kararıyla üç hakem secilecek
bu iddaya bu formda yazan bi kardeşim hariç sebebi aşırı söven olması.
herkes gider yapıyorum buyurun hodri meydan.

ok ben hazırım site yönetimide gelsin videoyada cekecekler ve yayınlayacaklar bu şartıda isterim.

saygılar
k.murat

hattaa buyurun üzerinede 5000 tl koyalım dahada fazlada olabilir varsa atarınız yarın geliyim

SEN HASTAMISIN SEN ÖNCE YAZDIKLARI İFTİRALARİ İSBAT ET BANA BİŞKİNLİK YAPMA SEN ANCAK BENİM ORAYA ONLARI DUZELT ÖYLE EKE KUŞUNUDA SİTE YÖNETİ HUZURUNDA UCUR BENİMKİNİDE SEYİR EDERLER
AYNI GUN SABAH SEN OĞLEDEN SONRA BEN AGAR SARTLAR KOYMAYIM YÖNETİMİN MASFARLARINI VE KAYIP EDENIN KÜŞLARINI KESME VE BİRDAHA BOYUNDAN BÜYUK İŞLERE KARIŞMANMA CEZASI VERİLECEKdursun

SEN BANA GELME

S.A SİTE YÖNETİMİNE DUYURU

KONUYU TAKİP ETTİNİZ SANIRIM BU İFTİRALARI VE RESTTİ CEKENİ İZLEDİNİZ BENDE RESTİ GÖRDUN
KONUYA VAKIF OLDUNUZ BU İFTİRALARI BUKİŞİ NE ZAMAN BU HAFTA İÇİNDE EKE YAVRU ALTINDA OLACAK
KUŞUNU SEYİR EDİN GELİN BENİM KUŞUMUDA İZLEYIN SARTLARI YAZDIM AYRICA NE PARA DESE KABULdursun

dursun' Alıntı:
S.A SİTE YÖNETİMİNE DUYURU

KONUYU TAKİP ETTİNİZ SANIRIM BU İFTİRALARI VE RESTTİ CEKENİ İZLEDİNİZ BENDE RESTİ GÖRDUN
KONUYA VAKIF OLDUNUZ BU İFTİRALARI BUKİŞİ NE ZAMAN BU HAFTA İÇİNDE EKE YAVRU ALTINDA OLACAK
KUŞUNU SEYİR EDİN GELİN BENİM KUŞUMUDA İZLEYIN SARTLARI YAZDIM AYRICA NE PARA DESE KABULdursun

s.a

dursun' Alıntı:
S.A YA KARDEŞİM NE NASIL POLİS SİN NERDE CALIŞIYORSUN SEN ESAS KİMLİGİNİ YAZ BU BÖLÜMDE İŞİN NE

SENİ ALAKADAR EDEN BİR KONU BURDA YOK SAHTE İSİM VE DEĞİŞİK KİMŞİKLE BÖLÜME GİRİP RENCİDE EDİCİ
YAZILAR YAZMA SAHSIMI TANIYANLAR NE KADAR HOŞ GRÜLÜ OLDUGUMU BİLİRLER DAHA KOCAMADIM KAFAYIDA ÜŞÜTMEDİM GÜLERKEN AĞLATIRIM EFENDİ OL SEN BENİM BÖLÜMÜME GİR ORDA YAZIŞALIM ÖNCE SELAM VER ADAM OL ADAM

BABA OĞLUNA DEMİŞKİ OĞLUM ADAM OL ADAM DAMİŞ
O DA OKUMUŞ İLİN İLERİ GELENİ OLMUŞ ADAMLARINI GÖNDERİP BABASINI MAKAMA GETİRDİRMİŞ
BABA BAK ADAM OLDUM DEMİŞ BABA DEMİŞKİ OĞLUM SANA VERDEĞİM EMEKLERE YAZIKLAR OLSUN DEMİŞ
BİRDE SEN TOPLUMA ÖRNEK OLACAKSIN YAZIKLAR OLSUN SANA .

COK DERS ALMAN LAZIM BIR USTAYA GİT ELİNİ ÖP DERS AL dursun

ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN
AYNI BİLGİSAYARLA BİRDEN COK RUUMUZ VE KİŞİLİKLE YAZIŞMA YAPIP ORTALIGI KARİŞTIRANLARA YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPANLAR KENDİLERİNİ ACIKLASIN YOKSA SİTE YÖNETİMİ KUŞCU ARKADAŞLARA LÜTFEN ACIKLASIM.dursun

dursun' Alıntı:
dursun' Alıntı:

YAZILAR YAZMA SAHSIMI TANIYANLAR NE KADAR HOŞ GRÜLÜ OLDUGUMU BİLİRLER DAHA KOCAMADIM KAFAYIDA ÜŞÜTMEDİM GÜLERKEN AĞLATIRIM EFENDİ OL SEN BENİM BÖLÜMÜME GİR ORDA YAZIŞALIM ÖNCE SELAM VER ADAM OL ADAM

BABA OĞLUNA DEMİŞKİ OĞLUM ADAM OL ADAM DAMİŞ
O DA OKUMUŞ İLİN İLERİ GELENİ OLMUŞ ADAMLARINI GÖNDERİP BABASINI MAKAMA GETİRDİRMİŞ
BABA BAK ADAM OLDUM DEMİŞ BABA DEMİŞKİ OĞLUM SANA VERDEĞİM EMEKLERE YAZIKLAR OLSUN DEMİŞ
BİRDE SEN TOPLUMA ÖRNEK OLACAKSIN YAZIKLAR OLSUN SANA .

COK DERS ALMAN LAZIM BIR USTAYA GİT ELİNİ ÖP DERS AL dursun

ALLAH SANA AKIL FİKİR VERSİN
AYNI BİLGİSAYARLA BİRDEN COK RUUMUZ VE KİŞİLİKLE YAZIŞMA YAPIP ORTALIGI KARİŞTIRANLARA YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPANLAR KENDİLERİNİ ACIKLASIN YOKSA SİTE YÖNETİMİ KUŞCU ARKADAŞLARA LÜTFEN ACIKLASIM.dursun

bu nicki benmi sanıyorsunuz siz dursun bey gerçekten siz komik durumlara düşüyorsunuz yapmayın lütfen yaşınıza hürmetim var ama yanlış yapıyorsunuz benim kullandıgım tek nick şu an yazdıgım nicktir evet adminlerden eger mümkünse bende ricada bulunuyorum kim varsa bu konu yada başka bi konuda iki veya daha fazla nicklerle konu kirliligine neden olan arkadaşları deşifre etmelerini rica ediyorum ben bi tanesini açıklarım ama hem site kurallarına sanırım uymaz hem bana yakışmaz

saygılarımla
k.murat

k.murat' Alıntı:
yaşınıza hürmetimden dolayıdırki bi kızgılıgımdan dolayı ama gerçek olan konuları yazdıklarımı sildim.

sizde silin ve iddaa varsanız şartları kabul ediyorsanız müsait zamanınızda geleyim seceyim yavruları

saygılar
k.murat

BAK ATTIGIN IFTİRALARI SANA ANLATANLARDAN BİLDİGİN KİŞİ BEN DEĞİLİM YANLIŞ BİLİYORSUN DİYORUM
SONRA YUZUME NASIL BAKACAKSIN NİCKLİ OLARAK SENİ KAS ETMEDİM ÜMİMİ KEST ETTİM .
BANA GELME HATALARINI DÜZELT ÖYLE SEN GELMEK İSTİYORSAN DAĞRUSUNU ÖGREN BİLENDEN
SATILMİŞ SEFEF VE HAMZA DAYI MESELESİNİ DE OĞREN SABİT KALMA BUNU EN İYİ HACI VELİ BİLİR BENİ TANIYAN TANIR SAĞLIGIM YERİNDE BUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM
BENİM KUŞUMU 2 AYDIR SEYİR EDİYORLAR SENİN EVİNDE EKE KÜŞ YAVRUYA KUSARKEN YÖNETİMİ CAĞIR
ONLARA UCUR RESTTİNE KOBULUM GECE 3.40 OLDU UYUMAM LAZIM dursun

BEN USTA BİLĞİSAYARCI DEĞİLİM BİLEMİYORUM

dursun' Alıntı:
BAK ATTIGIN IFTİRALARI SANA ANLATANLARDAN BİLDİGİN KİŞİ BEN DEĞİLİM YANLIŞ BİLİYORSUN DİYORUM
SONRA YUZUME NASIL BAKACAKSIN NİCKLİ OLARAK SENİ KAS ETMEDİM ÜMİMİ KEST ETTİM .
BANA GELME HATALARINI DÜZELT ÖYLE SEN GELMEK İSTİYORSAN DAĞRUSUNU ÖGREN BİLENDEN
SATILMİŞ SEFEF VE HAMZA DAYI MESELESİNİ DE OĞREN SABİT KALMA BUNU EN İYİ HACI VELİ BİLİR BENİ TANIYAN TANIR SAĞLIGIM YERİNDE BUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM
BENİM KUŞUMU 2 AYDIR SEYİR EDİYORLAR SENİN EVİNDE EKE KÜŞ YAVRUYA KUSARKEN YÖNETİMİ CAĞIR
ONLARA UCUR RESTTİNE KOBULUM GECE 3.40 OLDU UYUMAM LAZIM dursun

BEN USTA BİLĞİSAYARCI DEĞİLİM BİLEMİYORUM

s.a
dursun bey dedigim gibi yaşınıza hörmeten yazdıklarımı sildim biraz işlerim var bu gün. sizde umarım bu davranışımı art niyetlere kapılmadan gerekeni yaparsınız ve yazdıklarınızı silersiniz yok benim yazdıklarım dogruydu diye hala devam ederseniz DİNİM hakkı için bir daha yazdıklarımı silmem

ama iddaaa da kararlıyım varsanız şartlara

saygılarımla
k.murat

" emreert, ERDEKLİ, OFFICER, k.murat " forumdan birer hafta süreyle uzaklaştırıldınız. Bir hafta sürecinde yeni üyelik alanların eski ve yeni üyelikleri tamamiyle silinecektir. Hiç biriniz gelipte yönetime benim ne suçum var, ben ne yaptım gibisinden sorular sormaya çalışmasın, eğer kuscular.org sitesinde kalmayı düşünüyorsa efendi gibi süresinin dolmasını beklesin.
emreert ve erdekli;
aranızda oluşan tatsız bir konuyu foruma intikal ettirmeniz kuscular.org sitesinin amacına kesinlikle aykırıdır..Lütfen sorunlarınızı kendi aranızda medenice konuşarak hallediniz.Sitelerde kullanılan yazı dili çok önemlidir kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur.

OFFICER;
Oyun kuşuyla alakalı olan her konuda boy göstermekten vazgeçin. Sizle alakalı olmayan konuları kirletmeye çalışmayın. Birden fazla üyelik kullanmaya çalışmayın, site yöneticilerini hele hele site sistemini salak yerine koymayın.

k.murat;
VIP üyeliğin getirdiği avantajlar içerisinde bulunan kendi mesajlarınızı düzeltme yetkisini yanlış yere kullanıyorsunuz. Birşeyler yazıyor sonrasında yazıklarınızı siliyor yerine farklı birşeyler yazıyorsunuz. Bu konuyla alakalı olmadığınız halde konu kirliliğine neden oluyorsunuz.

Bu site kısır çekişmelerin ortamı değildir. Kesinlikle bu sitede gruplaşma içine girmeye çalışmayın.
Not: ( Uzaklaştırılma süresinin dolmasını bekleyin. Yeni üyelik alanın tüm hesapları bir daha açılmamak üzere silinecektir.)

SELAMUN ALEYKÜM .DURSUN ABİ. kuşlar orda uçuyor .isteyen varsa seretmeye davet ettiğin gibi buyursun gelsin . bizim kuşumuz . 3. saat havada .kalıpta oyun yapmadan inmiyor . ki gocunacak tarafımız olsun . SAYGILAR . M.SAİM AKYOL .

Arkadaşları keşke uzaklaştırmasaydınız böylece polemik konusu olan saklı kalmış güzellikler ortaya çıkar gerçek değerlerini hak ettikleri ölçüde alırlardı.Eğer çok kaliteliyse söze gerek kalmaz kuşlar rüştünü ispat eder sen şumusun bumusun muhabbeti biterdi.Kuşçular içinde böyle atışmalar hep olur, iddalı olmak güzeldir ancak iddayı kumarla yada inatla karıştıranlardan dolayı kupalar düzenlenir kupanın başlangıç metni sportmence yarışma olması dileğidir.Eğer bu kişiler iddalarını kupaya taşırlarsa hem atışmalar ortadan kalkar hemde derneğe katkı sağlarlar her ikiside Ankara,da hemen kupaya yazılıp bir hafta içinde puan cetvellerini burada yayınlayabilirler.Amatör hakemler değil profesyonel hakemler tarafından değerlendirilmiş olurlar.Çok kaliteli kuşları varsa kupayı alırlar Türkiye kendilerini tanır.

Sayın dursun bey bakıyorumda bizlere örnek olacağınıza bizleri esmeye çalışıyorsunuz genç kuşak olarak Sizler böyle bakarak mı bizlere kuşçuluk adaplarını öğreteceksiniz.

Saygılarımla

Düzeltme

Sayın dursun bey bakıyorumda bizlere örnek olacağınıza bizleri esmeye çalışıyorsunuz genç kuşakları
Sizler böyle yaparak mı bizlere kuşçuluk adaplarını öğreteceksiniz.

Saygılarımla

Cümleten S.A Degerli Kuscular.Org Ailesi. başlıklı biz üyelere hitaplı yazıda;

Ankara'nda düzenlenmesi planlanan 25 Temmuz 2010 Pazar günü yapılacak olan piknik etkinliği hususları ile ilgili olarak Değerli Üsdatlar (Dostluk Arkadaşlık) işleri ile uğraşmayı bırakmış birbirlerine racon kesmeler türemiş

Sayın Admin konu burası değil ama yazma gereği duydum Saygılarımla

S.A Arkadaslar..

Disardan bakildiginda ortalik ayaga kalkmis millet bir birine gider yapiyor gibi gözüküyor ama aksine birbirine terbiyesizlik yapiyor.Arkadaslar biz kimizde bir baskasinin kalbini kirmak icin kendimizi parcaliyoruz degermi ALLAH askina gecen sefer demedikmi neyi paylasamiyorsunuz alti üstü kus diye;anlatamadik galiba bizler nekadar mütevazi oldukca bakiyorumda her önüne gelen terayag misali üste cikmaya calisiyor.

Adamlar iyi niyetli olarak paylasim yapmislar bizler tebrik edip basarilar dilemek yerine vay bu kuslar söyle vay bu kuslar böyle deyip ortaligi ververeye veriyoruz gercekten icler acisi bir durum.Ya sende olsa ne olur bu kusun iyisi bende olsa ne olur cok yazik cok.

Kimse kimseye bir sey ispatlamak zorunda degil dedik,halen daha o ona rest bu buna rest yapmayin gözünüzü seveyim lütfen, maksat paylasim amac dostluk arac güvercin daha neden bunu abartiyoruz halen daha kavramis degilim.Bir birimizle bilgilerimizi paylasacagimiza bir birimize rest cekerek üstünlükmü taslamak gayesindeyiz yoksa aga pasa belli olsun ona göre herkez haddini bilsin ugrasindamiyiz.

Burdan sunu son kez belirtmek istiyorum,suan itibari ile birbirine rest cekenin,bir birini kiranin kendini birsey sanip meydana atilanin aramizda yeri yok lütfen baska bir siteye gitsin bizim tadimizi kacirmasin cok rica ediyorum aksi taktirde gereken ne ise uygulanacaktir.

Gelelim piknik isine,Yasin kardesim cok iyi bir örnek vermissin tesekkür ederim,yerden göge kadarda haklisin.ALLAH icin ben niyetimi koydum ucak biletimi aldim,nasipse piknige 1 kiside gelse ben geliyorum insallah.Gelmek isteyen kim varsa onlarda zaten en kisa zamanda isimlerini belirtceklerdir zaten sohbet bölümü bitmek üzere bitsin bu konuyu dahada netlestirip uygun hale getiririz insallah.

Sevgilerimle..

Sayın admın ve abılerımız gerekenlerı soylemıs ve gerekenler yapılmıs lutfen tatsızlık cıkmasın
Yınede restlesmek ısteyen varsa buyrun 0543 601 95 45 bana ulasabılırler bunu sıte yonetımı olarak deıl sahsım adına soyluyorum.

Gorelım bakalım kımde ne var bahanesı ıle kus ızlemıs olurum :)
ve cekımde yapar arkadaslara kus ızleme fırsatı cıkar. :)

kuzgun' Alıntı:
Arkadaşları keşke uzaklaştırmasaydınız böylece polemik konusu olan saklı kalmış güzellikler ortaya çıkar gerçek değerlerini hak ettikleri ölçüde alırlardı.Eğer çok kaliteliyse söze gerek kalmaz kuşlar rüştünü ispat eder sen şumusun bumusun muhabbeti biterdi.Kuşçular içinde böyle atışmalar hep olur, iddalı olmak güzeldir ancak iddayı kumarla yada inatla karıştıranlardan dolayı kupalar düzenlenir kupanın başlangıç metni sportmence yarışma olması dileğidir.Eğer bu kişiler iddalarını kupaya taşırlarsa hem atışmalar ortadan kalkar hemde derneğe katkı sağlarlar her ikiside Ankara,da hemen kupaya yazılıp bir hafta içinde puan cetvellerini burada yayınlayabilirler.Amatör hakemler değil profesyonel hakemler tarafından değerlendirilmiş olurlar.Çok kaliteli kuşları varsa kupayı alırlar Türkiye kendilerini tanır.
selamun aleyküm kuzgun kardeş kuşlar zaten 50 senedir rüştünü ispatlamış .sen hariçten gazel okuyupta .rüştünü ispatlamaya çalışma .17 .yaşındaymışın . 18 e girince rüştünü ispat etme sansın olur ... bu .kuşların hakkında yorum yapman için de yaşın 40 ların üstünde olması lazım .sen .birtane kuşlarının resminini koyamadın . herkese muhalefet .yapmaktan vazgeçte . bir resim koy . bunlarda benim .kışlarım diye.

Geri