Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)
emreert' Alıntı:
SİTENİN EN ÇOK TIKLANAN EN ÇOK İLGİ GÖREN KONULARINDA KENDİ REKLAMINI YAPAN KİM....YOK JİTEMDE GÖREV YAPIYORUM,YOK TÜRKİYEYİ DOLAŞTIM, YOK KUŞLARINA MAAŞLI BAKICI TUTMUŞ,SAİM USTLARDAN 6 TANE HAZIR KUŞ VARMIŞ 4 TANESİNİ KAYBETMİŞ, 2 TANESİNİ GİDİP İZLİCEKMİŞİM, LÖSEMİLİ ÇOÇUKLAR VAKFINADA ON BİN LİRA BAIŞ YAPCAKMIŞIM....BIRAKIN BU İŞLERİ ALLAHINIZ VARSA..ABİ BU KONULARIN YERİ BUURASI DEĞİL AMA YALAN KONUŞARAK YILLAR ÖNCE YAŞAMIŞ KUŞCULARIN İSİMLERININ ARKASINA SIĞINARAK Bİ YERE VARILMAZ.....SEN BİR İDDADA BULUNUYORSAN,İDDA DA İSPAT İSTER.ÖZEL MAAŞLI BAKICISINA SÖLESİNDE Bİ VİDEO EKLESİN FORUMA.
SİZ DİYORSUNUZKİ YA BU ADAMA İNANACAKSIN YADA BU YAZILARIM YÜZÜNDEN SİSTEM BENİ SİTEDEN UZAKLAŞTIRCAK....KAFANIZA GÖRE ABİ....
İDDEALARINA CEVAP
1_ Ben hiçbir konuda reklam yapmadım tek saim usta konusuna yazdım oda dedimki bende bir kümes saim usta kuşu yok 5 tane eke kuşum var sadece ve altına hep not düştüm ben hayatım boyunca kimseye yem parasına dahi kuş satmadım satmamda senin gibi tavuk yada kuş satmıyorumki reklam benim ne işime yarayacak reklam size lazım
2_ Sana falanca yerde görev yapıyorum diyen kim asker kökenli bir işim oldugu için Türkiyenin çogu yöresine gitme şansım oldu bu sebeple çogu kuşu ve kuşçuyu tanırım dedim lafları çarpıtma ve resmiligi kabul edilmeyen kurum ismi kullanma neye ugradıgını anlayamazsın hesabını veremezsin bu iş saim usta kuşu degil bunlar yoz demeye benzemez
3_ Kuşlarıma bakıcı tuttum diye bir laf kullanılmadı işlerimden dolayı kuşları bile görmüyorum o sebeplede ihtiyacı olan bir arkadaşıma para verip kuş uçutturuyoruz dedim bu olayıda çarpıtma
4_ Bu konudada yazdım 6 degil 5 tane uçan kuş vardı sizin gibi uçanı varsa gideriz izleriz diyen asılsız esen rüzgarlar yüzünden 3 tanesini atmacaya kaptırdık dedim kaybolan kuş yani onuda anlamamışsın
5_ Yaptıgım açık davette Emre diye bi isim yoktu bu kuşlar hakkında uçamı yokmu diyenlere karşı bi davet vardı sen üstüne alındın yine atladın ortaya lösemili çocuklar vakfına bagışı şart koştum çünkü ne oldugunu bilmedigim tanımadıgım insanları eglendirmek için kuş beslemiyorum ve kuştan tavuktan gelecek paraya ihtiyacım yok kuşuda tavuguda hediye ediyorum dost olana bir selam karşılıgında
6_ Yıllar önce yaşamış isimlerin arkasına sıgındıgımı söylemişsin 5 tane olan kuşlamı sıgınıyorum bu kişilerin arkasına benim 6 tane kümesim var ama 6 kümes kuşun içinde 5 tane saim usta kuşu var sıgınsam ne olacak ne işime yarayacak onuda anlamadım kuş simsarı abilerinle karıştırdın sanırım beni tekrar hatırlatıyorum bilmeyene ben yem parasına dahi ne kuş sattım ne tavuk nede satarım
7_ İddeada bulunuyorsan ispat ister diyorsun ispat var diye bagırıyorum bir aydır ben bu sitedekilere rest çekmedimki video çekip alın size cevap diyip insanlara tepki gösteriyim ben heryerde hiçbir bilgisi olmadıgı halde bize muhalefet edenlere açık davet gönderdim zaten bu siteden zevk için kuş besleyen bir kaç arkadaşımız gelip izlediler izleyeceklerini zaten birgün kuş pazarı açarsam bize hasım oldugun çok övdügün şimdide sahtekarmış dedigin abin gibi ozaman video izletirim sana şimdi öyle bir zorunlulugum yok
8_ Ve türübünlere oynamayı bırak artık benim bu sitede bir ayrıcalıgım yokki niye benim yüzümden siteden atılacan ben bu site sahibinin ne yüzünü gördüm ne sesini duydum sadece açtıgı forma üye olan herhangi biriyim sineyi millete dökme konuyu siteden silinirsen bu benim yüzümden olmaz hiçbir bilgin olmadıgı halde ömründe tügünü bile görmedin halde millete saim usta ekperligi yapman ve kendinden büyük küçük herkezle argo üslüpla konuşman ve uzlaşmaz oluşundan silinirsin buda beni ne baglar nede ilgilendirir benim bu siteyle fikir belirtip adam suçlama gibi yetkimde baglantımda yok
9_ Demişsinki ALLAH dogrunun yanındadır evet haklısın yanındadır senin bana ugruna hasım oldugun abin için biz kuş simrarıdır dikkat edin dedik ne oldu şimdi sen bagırıyorsun heryerde evet benim savundugum insan gerçekten kuş simrarıymış geç anladım diye demekki biz dogruymuşuz ALLAH bizimle olmuş onlardaki kuşlar feleksiz degil bu kuşların devri bitti çokta iyi kuşlar degildiler dedik abinde sende bizi yine hasım belledin başladın saldırmaya sonuç ne oldu Bir kardeşimize rica ettik gitti kuşların gerçek sahibiyle görüştü bizim dediklerimiz gerçek çıktı sonuç ne oldu biz dogruymuşuzki ALLAH bizi haklı çıkardı demekki ALLAH gerçekten dogrunun yanında orda haklısın
9_ Ve son cümlene cevap veriyim benim özel bakıcım yok ihtiyacı olup bana kuş beslmemde yardımcı olan bir arkadaşım var oda her yerden esen boş rüzgarlara uçacak kuş yok diyor gelip izleyecek o kuşu izlerken bende onun suratının şeklini izlicem diyor kısaca oda sana video koymuyor kusura bakma
Ve sana son olarak diyorumki karşındaki insanları tanımadan görmeden klavye başına oturup argo kelimelerle cam kabadayılıgı yapma ya davete icabet et alem adam desin yada bunu yapacak gücün yoksa kalbini temiz tutup işine gücüne bak kimseyi karalamaya sinir etmeye ugraşma sonuçta bu iş kuş işi iddea bu işin özünde var ama kuş iddeasını kişiye argo kelimeler kullanıp kişiligine saldırıp burdan cam kabadayılıgı yapmaya çeviriyorsan ozamanda alim derki bana batıdan esme lodos olda üstüme gel yedi cihan adam desin burdan sinir harbi yapmak boş işler benide boş işlerle ugraştırma sana zahmet ya gel ya sus ben en güzel kelimeyi söyledim bir ay önce Hodri Meydan diye
Ve son olarak bu konuyu okuyan ve konunun nerden başladıgını bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum ben bu şahsı hiç tanımam bu şahıs zamanında bu sitede üye olup niyetinin iyi olmadıgını anlayıp karşısına çıkıp milleti uyardıgımız onun yalanlarını açık ettigimiz bir şahıs yüzünden bize hasım oldu kafasına göre ve kendisiyle hiçbir konuda alakalı olmayan konularda hep argo kelimeler yaaa sen ne saçmalıyorsun Bu kuşların alayı yoz bu video igrenç gibi bir sürü kelimelerle bize her yerde muhalefet oldu bende bu bahsi geçen kuşlardan uçan olunca açık davet yaptım kimsenin ismini kullanmadan ama yarası olan tabiki gocunuyor yine asli görevi olan muhalefete geri döndü ama eskisinden tek farkla o övdügü sayın olan abisine onu geç tanıdım o insan gerçekten kuş simraymış diyerek ben yine davet ettim yine icraat yok laf kalabalıgı var en son akşam ferhat abi rica etti aras bunu msnde konuşalım diye bende kabul ettim geldi yine aynı tavırlar ve 5 dakika durmadan konuşmak istemiyorum diye çıktı çıkarkende abi ben sana yazmıcam sende bana yazma dedi ama akşam işten geliyorum bakıyorum yine bize saldırı...... Şimdi size soruyorum arkadaşlar biz akşam msn de bu konuyu çözmek için konuştuk çünkü bu konu bu formda çözülmez konu kirliliginden başka işe yaramaz ve kendisi konuyu çözmeden abi benim hakkımda yazma ben yazmıcam diye çıkıp gitti şimdi bu forma tekrardan yazmanın saldırmanın anlamı ne bunu anlayan arkadaş varsa bana açıklar inanın çok sevinirim çünkü ben anlamadım iyi niyetle bu konuyu konuşup çözelim dedik kendisi yürüdü gitti ama forma üşenmeden yine gelip yazmış sizce amaç ne siz anladınızmı??????????????????
NOT: Birde neyi çözecez ben onuda anlamış degilim ugruna bize hasım oldugu abisi için şimdi kendi sahtekar diye bagrıyor ayrı bir taraftan konunun özü olan saim usta kuşlarının ömrünce tügünü görmemiş neyin muhalefetini yapıyor buyrun siz karar verin