SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

S.A KİMSENİN FİKRİNE AKLINA IHTİYAÇ YOK SANA MI SORULDU dursun ..............

senın aklın fikrin olsa emeğe sayğı duyarsın...........

kendine iyi bak aynada Selamlar BİRİLERİ CATLIYOR.....

ALLAHA EMANET OL

S.A. Ömer bey,çektiğiniz resimler için sizleri bir güvercinsever olarak tebrik ederim.Bu başlıktaki bütün yazılanları okudum.Dursun bey,kuşların hepsi güzeller güle güle besleyin.Bu resimdeki kuşların diğerlerinden farklı olduğunu inş.ileride videoları ilede ortaya koyduğunuzda aradaki farklar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.Emeği geçenlere tekrar teşekkürler....

ANLAMADIM ŞİMDİYE KADAR SAİM USTANIN DAMARI YOKTUDA ŞİMDİMİ ÇIKTI ÖNCEKİ VİDEOLARDA SÖYLENENLER HEP YALANMI

selamlar bütün kuşsever ve üyelere.ben kanala girip çıkıyorum yorumları okuyorum herkesin kendi kuşu kendine güzel gelir tabiki ama yorumlarada açık olmak gerekir ama sitede ya çete var yada çekemeyenler varki bazı yorum yapan arkadaşlarımız engelleniyor.ozaman yrum yapamıyacaksak bu siteye üye olmamıza gerek yok öyle değilmi.PEGEONSTAR kayıtlı arkadaşımız burada engellenecekkadar kötü bir yorum yapmış değildir bu yüzden ben çok kırıldım bu sitede yorum yapamıyacaksak neden geliyoruzki.burada aile çerçevesi altında bir dostluk kuruyoruz diye düşünüyorum.yanılıyorsam benide engelleyin lütfen.

besteci_67' Alıntı:
selamlar bütün kuşsever ve üyelere.ben kanala girip çıkıyorum yorumları okuyorum herkesin kendi kuşu kendine güzel gelir tabiki ama yorumlarada açık olmak gerekir ama sitede ya çete var yada çekemeyenler varki bazı yorum yapan arkadaşlarımız engelleniyor.ozaman yrum yapamıyacaksak bu siteye üye olmamıza gerek yok öyle değilmi.PEGEONSTAR kayıtlı arkadaşımız burada engellenecekkadar kötü bir yorum yapmış değildir bu yüzden ben çok kırıldım bu sitede yorum yapamıyacaksak neden geliyoruzki.burada aile çerçevesi altında bir dostluk kuruyoruz diye düşünüyorum.yanılıyorsam benide engelleyin lütfen.

Aslında ben ne bir yöneticiyim ne de siteyle direk bir bağım var ama cevap verme isteğimi sizin gibi dışardan bir bakış açısının yöneticilerin verdiği cevaptan daha etkili olacağı için vermek istiyorum. Çünkü siz 4 msj atmışsınız aynı pigeon... gibi tabiri caizse rajon keser gibi konuşmuşsunuz, meydan okumuşsunuz. Benim gibi bu siteyi takip eden ve gerektiği yerlerde bilgisini paylaşan insanlar mevcut... Düzenli olarak siteyi takip eden, belli karakterdeki insanlar pigeon...nickli kişinin(engelleniyor mu bilmiyorum ya da üyeliği silindimi...) cezalandırılacağını tahmin edebilmiştir. Çünkü belli durumlarda aynı fikirde olsam da burası hiçbirimizin babasının çiftliği değil hukuki müeyyidelerle siteyi muhattap kılacak tavırlarda ısrarcı olmak yanlıştır. Eğer cezalandırıldıysa da o kişi bu başlıkla sanırım alakalı değildir. Siteyi düzenli takip edenler kimin ne olduğunu görüyor siz hiç merak etmeyin. Yanlış anlamayın bu başlıkta bende objektif eleştirilerde bulundum ama bahsettiğiniz kişi de sitede çok pozitif bir hal sergileyen bir kişi değil engellendiyse de eleştirilerde bulunduğu için değildir. Biz de engellenirdik çünkü...

Sayın Ömer ÖZTÜRK arkadaşıma sesleniyorum PigeonStar rumuzlu arkadaşımızın üyeliğini neden askıya aldınız kendisinin kimsenin kişiliğine ve şahsiyetine karşı olumsuz bir yorumu yok. sizin yayınladığınız kuş fotolarına olumlu veya olumsuz yorum yapamayacağız mı sizin Kuşcular Org adına tarafsız kalmanız lazım değilmi , bırakın 40 yıllık damarsa ve doğru ise kendi kuşunu kendisi tanıtsın siz buna alet olmayın öyle bir anlatmışsınıki kuşların yanına gidişinizi kendimi korku gerilim fliminde gibi hissettim. Gruplaşmaya öncülük yapmayın lütfen hepimiz hayvan severiz, Bizler kuşcu üstadlarımız dan bir şeyler öğrenmek için bu siteye giriyoruz bizimde bir kuşu az çok tanıyacak kadar birikimimiz var ÜYE ARKADAŞLARIMIZ ( Türkiyede Benzeri olmayan Kuşlar ) gördüğünde bunu TAKDİRLERİ ile belirleyeceklerdir. Şimdi olumsuz yorum yaptım diye benimde üyeliğimi iptal edeceksiniz. SAYGILARIMLA

uhurk81 komşum sen madem dışardan geldin boooooşveeer kardeş.

Arkadaşlarıma bende katılıyorum yukarıda belirttiğim gibi saim ustanın kuşlarının aslı yok deniliyo Dursun şanverir ustanın eşliğinde diğer kuşçularla röportaj yapılıyo videolar çekiliyor bunların aslının olmadığı gibi varsa kırığının kırığı olduğu söyleniyor sonra birgün dursun şanverir çıkıyor bunlar saim ustanın öz damarıdır diyor.Sormak istiyorum hangisi doğru yoksa Dursun şanverir bu site aracılığı ile milletle kafamı yapıyor ,rantmı sağlıyor insanlara cevap versin arapçı Şafak beyde cevap versin şimdiye kadar söyledikleri yanlış mıymış yanlışsa önceki videoları kaldırsınlar siteden veya yalan söyleyenleri kaldırsınlar siteden saygılarımla,

Alper kartal

Ayrıca site yönetimi çok güzel etkinliklere imza atıyor yarışmalar videolar vs vs ama butür bazı insanların ne dediğini bilmeden siteyi kullanarak yaptıkları insanlarıı aptal yerinne koymak(herkesten çok özür diliyorum)olacak şey değil bu sitede polis Alparslan olsun Baltacıpaşa olsun şentepeli Metin olsun polis Ali olsun kel Turan olsun Ertan kara olsun Sezai koçuboğa olsun herkesin kuşları ve konuşmaları yanınlandı ama hiç bu kadar polemik olmadı ,Ayrıca kuşların resminide lekeledi bu polemikler ama şunu söyleyeyim kuşların sahiplerine tüyleri kadar hayrını görsünler.

Alper kartal

PigeonStar
erdogancan78
OFFICER
SafkanFly

Bu 4 kullanıcı ismi zaten PigeonStar rumuzlu uzaklaştıma almış kişinin şu andada kullandığı isimler. Sizin karışınızda afadersiniz ama salakmı var. Bilmediğimiz, ilk defa karşılaştığımız bir sistem değil bu sitede kullanılan. Aynı bilgisayardan a ismiyle kayıt olun, aradan üç yıl geçsin tekrar aynı bilgisayardan b ismiyle kayıt olun yine biliriz - yine biliriz. Avukatlığamı soyundunuz? Madem öyle, kullanıcının neden uzaklaştırıldığı üye girişi yapmaya çalıştığında uyarı olarak yazmaktadır. Burdanda belirteyim, kullanıcının kural dışı davranışları,Sitedeki üyeleri özellikle genç yaştaki üyeleri Yırtıcı Hayvanların (şahin,atmaca vs..) avlanmasına, öldürülmesine karşı harekete geçirmek istemesi nedeniyle uzaklaştırıldı. Ve halen daha yukarıdaki rumuzlarla sitede dolaşıyor, sanmayın ki bu adminin veya sitenin bir zaafıdır, tam aksine iyi niyetimizden bir sefere mahsus izin verildi. Ama bu tür konularla önüme gelenleri zaten uzaklaştırıyorum. Sebebi forum kurallarında açıkça yazmaktadır. Okumayanlar için forum kurallarındaki ilgili madde;
[uyari]Yönetici Yetkileri
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler.
3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir.
4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.[/uyari]

Konuyu bölmek isteyen kişilerin mesajlarını siler, üyeliklerini iptal ederim. Yukarıdaki kurala göre hareket edin lütfen, konu gidişatını dağıtmaya çalışmayın.
Kuscular.org sitesi tekrar tekrar söylüyorum bu kuşların özleri var demiyor, Ömer ÖZKURT bey davet edilmiş, başından geçenleri resimlediklerini siteye sizlerin yorumuna bırakmış. Kuscular.org sitesi özü şunda var bunda var alın demiyor. İzlemeden kuş alın, görmeden kuş alın zaten demiyoruz.
Konu dışında şu niye uzaklaştırıldı, bu niye uzaklaştırıldı diye konular,mesajlar yazmayın. Yazanlarıda uzaklaştırıcam.Bu tür sorunları yönetici ile iletişime geçerek dile getirmelisiniz. Alakasız yerlere yazdığınız mesajlar silinecektir.

S.A Arkdaşım bu kuşları ANKARADA MABİLYACI SAZAYİ DEN elektrikci SEREF USTAYA BENİM RICAMLA 3 TANE TAKKALI ARAP VERİLDİ I985 I987 DE SONRA KEL DURAN ABİ DEN TEKRAR ELEKTİRİKCİ SEREF USTAYA ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPINCA VERİLEN ARAPLAR VE KÖR FETİDEN GEÇME EMANET DUMANLI KİRLI ERKEK SUGURLUDAN DAHA ÖNCELERİ ANKARADAN GİTME ARAP ERKEK VE BU KUŞLARDAN EPEY OYNATTI SATTI DAHA BAZI ŞEYLER BENDE KALSIN DURAN ABI KEL DURAN ODA OYNATTI ZABITA KEMAL OYNATTI BAZI ARKADAŞLARIN YAŞLARI MUSAİT OLMADIGI İÇİN BİLMEYE BİLİRLER ANCAK KUŞCU MİLLETİ HEP İNKAR EDER BU KUŞLARIN KIRMASI BİLE AYNADI FAKAT BU RESİMLERİNİ CEKİP BU BÖLÜME YÜKLEDİĞİMİZ KUŞLAR ÖZ VE ÖZ RAHMETLİ SAİM USTANIN KUŞLARINDANDIR ONUN İÇİN BAŞLIK BÖYLE ATILDI KUŞLARIN SAHİPLERİ HEKESTEN MERAKLI ARKADAŞLAR HAZIRDA UÇAN VAR AMA VİDODA KUŞ OLMAZ ZAMANLA GÖRÜRLER ANCAK AKLI BAŞINDA TÜRKİYEDE KAÇ KUŞCU VAR HEKES BİRBİRİNİ KARALIYOR SAYGI SEVGİ ESKİDENDİ 3 GÜNLÜK SEYİSLİĞİ OLAN KUŞCU OLDUGUNU SANIYOR YAŞ 59 UZ BAZI KONULARI YAZMAK PAYLAŞMAK İYİ AMA BAZILARI BANA KALSIN SELAM SAYĞILAR.dursun

Ömer özkurt bey, yukarıdaki yazıda öz ve öz diyor ben mi yanlış okuyorum saygılar,

Alper kartal

Admin arkadaşım kendi rumuzumdan başka bir rumuz kullanmıyorum.PegionStar başka bir arkadaş kendisini iş sebebi ile tanırım.Bu konuyuda uzatarak sitedeki üye arkadaşlarımı rahatsız etmek istemiyorum. Herkese Saygılar

Ömer ÖKZURT beymi yazmış yukarıdaki yazıyı. Yazan kişinin profiline bir daha bakmanızı rica edeceğim. Kuscular.org sitesindeki hiçbir yönetici bu tür birşey yazmaz, yazmışsa hatalıdır.

erdogancan78
Konuyu uzatmanız halinde uzaklaştırma alacaksınız. Bu tür sorun lar ile ilgili olarak yöneticiyle irtibata geçmelisiniz. Bu son yazımdır. Lütfen konu dışında mesaj yazmayınız.

Sayın admin ömer bey yazmış demedim dursun şanverir yazmış niye anlamak istemiyorsunuz veya ben mi anlatamıyorum yanlış mı yazmış doğru mu onu soruyorum yanlış veya yalansa site yönetiminin gereğini yapmasını bekliyorum Saygılar

akartal' Alıntı:
S.A Arkdaşım bu kuşları ANKARADA MABİLYACI SAZAYİ DEN elektrikci SEREF USTAYA BENİM RICAMLA 3 TANE TAKKALI ARAP VERİLDİ I985 I987 DE SONRA KEL DURAN ABİ DEN TEKRAR ELEKTİRİKCİ SEREF USTAYA ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPINCA VERİLEN ARAPLAR VE KÖR FETİDEN GEÇME EMANET DUMANLI KİRLI ERKEK SUGURLUDAN DAHA ÖNCELERİ ANKARADAN GİTME ARAP ERKEK VE BU KUŞLARDAN EPEY OYNATTI SATTI DAHA BAZI ŞEYLER BENDE KALSIN DURAN ABI KEL DURAN ODA OYNATTI ZABITA KEMAL OYNATTI BAZI ARKADAŞLARIN YAŞLARI MUSAİT OLMADIGI İÇİN BİLMEYE BİLİRLER ANCAK KUŞCU MİLLETİ HEP İNKAR EDER BU KUŞLARIN KIRMASI BİLE AYNADI FAKAT BU RESİMLERİNİ CEKİP BU BÖLÜME YÜKLEDİĞİMİZ KUŞLAR ÖZ VE ÖZ RAHMETLİ SAİM USTANIN KUŞLARINDANDIR ONUN İÇİN BAŞLIK BÖYLE ATILDI KUŞLARIN SAHİPLERİ HEKESTEN MERAKLI ARKADAŞLAR HAZIRDA UÇAN VAR AMA VİDODA KUŞ OLMAZ ZAMANLA GÖRÜRLER ANCAK AKLI BAŞINDA TÜRKİYEDE KAÇ KUŞCU VAR HEKES BİRBİRİNİ KARALIYOR SAYGI SEVGİ ESKİDENDİ 3 GÜNLÜK SEYİSLİĞİ OLAN KUŞCU OLDUGUNU SANIYOR YAŞ 59 UZ BAZI KONULARI YAZMAK PAYLAŞMAK İYİ AMA BAZILARI BANA KALSIN SELAM SAYĞILAR.dursun

Ömer özkurt bey, yukarıdaki yazıda öz ve öz diyor ben mi yanlış okuyorum saygılar,

Alper kartal

Yazdığınız belli, Ömer özkurt bey demiş diye yukarıya belirtmişsiniz. Kuscular.org sitesi kimseye kefil değil. Heleki yöneticiler hiç değil. Daha öncede belirttik, kuşu gözünüzle görmeden almayın, bunun başka açıklaması yok.

ADMİN' Alıntı:
PigeonStar
erdogancan78
OFFICER
SafkanFly

Bu 4 kullanıcı ismi zaten PigeonStar rumuzlu uzaklaştıma almış kişinin şu andada kullandığı isimler. Sizin karışınızda afadersiniz ama salakmı var. Bilmediğimiz, ilk defa karşılaştığımız bir sistem değil bu sitede kullanılan. Aynı bilgisayardan a ismiyle kayıt olun, aradan üç yıl geçsin tekrar aynı bilgisayardan b ismiyle kayıt olun yine biliriz - yine biliriz. Avukatlığamı soyundunuz? Madem öyle, kullanıcının neden uzaklaştırıldığı üye girişi yapmaya çalıştığında uyarı olarak yazmaktadır. Burdanda belirteyim, kullanıcının kural dışı davranışları,Sitedeki üyeleri özellikle genç yaştaki üyeleri Yırtıcı Hayvanların (şahin,atmaca vs..) avlanmasına, öldürülmesine karşı harekete geçirmek istemesi nedeniyle uzaklaştırıldı. Ve halen daha yukarıdaki rumuzlarla sitede dolaşıyor, sanmayın ki bu adminin veya sitenin bir zaafıdır, tam aksine iyi niyetimizden bir sefere mahsus izin verildi. Ama bu tür konularla önüme gelenleri zaten uzaklaştırıyorum. Sebebi forum kurallarında açıkça yazmaktadır. Okumayanlar için forum kurallarındaki ilgili madde;
[uyari]Yönetici Yetkileri
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler.
3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir.
4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.[/uyari]

Konuyu bölmek isteyen kişilerin mesajlarını siler, üyeliklerini iptal ederim. Yukarıdaki kurala göre hareket edin lütfen, konu gidişatını dağıtmaya çalışmayın.
Kuscular.org sitesi tekrar tekrar söylüyorum bu kuşların özleri var demiyor, Ömer ÖZKURT bey davet edilmiş, başından geçenleri resimlediklerini siteye sizlerin yorumuna bırakmış. Kuscular.org sitesi özü şunda var bunda var alın demiyor. İzlemeden kuş alın, görmeden kuş alın zaten demiyoruz.
Konu dışında şu niye uzaklaştırıldı, bu niye uzaklaştırıldı diye konular,mesajlar yazmayın. Yazanlarıda uzaklaştırıcam.Bu tür sorunları yönetici ile iletişime geçerek dile getirmelisiniz. Alakasız yerlere yazdığınız mesajlar silinecektir.
buradaki nick lerde sadece ıkısı bana aıt olmustur(PigeonStar ve OFFICER).dıerlerı ıle alakam yoktur..ayrıca yazılı olan bu kurallar sahsa gore farklı mı algılanıyor? ve uygulanıyor..Sanırım oyle..cunki yırtıcı kuslar ıle ılgılı acılmıs olan konu baslııgında yazmıs oldugum yazının benzerlerı baska nıklı arkadaslar tarafından da yazılmış ve orada durmaktalar..o baslıklı yazıda bana yapılan ve okuyanların nazarı dıkkatlerıne sunulan uyarı mahıyetındekı bellı kısı tarafından yazılmıs olanlar neden onlar ıcınde yazılmamış? benım merak ettıgım budur.Şahsıma, su an altında yazmıs oldugum baslıkta, PigeonStar rumuzu ıle yapmıs oldugum yorumlar sebebıyle mı ayrıca yaptırım uygulanmıstır sorusu halıyle akıllara gelmektedır bu yuzden..sayın arkadaslarıma yırtıcı kuslar bolumunde yazdıklarımı ve dıer kusseverlerın o baslıkta yazmıs oldukları yazıları okumalarını rıca edıyorum..orada TC kanunlarına aykırı bır dırektıf yonlendırme yapmadıgım gıbı sadece kendı fıkırlerımı beyan ettıgım apacıktır..o konu baslıgı altında dusundugumu belırtmem suc teskıl etmemektedır.baskaca fıkır belırtenler,ornegın elıne tufek almaktan yada yırtıcı kuslardan muzdarıp oldugunu beyan edenlere tufek gondermekten bahsedenlere neden aynı uyarılar yapılmamıs mesela? burası cok ılgınc...sımdılık baska bıldıgım detaylara gırmeyecegım.gercek hayvanseverlere saygı ve sevgıler..

İyıce sacmalamıssınız ya.
Bır alıntı yapıyorsunuz sonra ömer özkurt yazdı.

Bızı bılen bılıyor sız gıbı 3-5 kısılekeleyemez bosuna ugrasmayın.

Bu ıyı nıyet müsama da yapmamamız gerekıyor anlasılan konu alakasız bır konuda yonetıme hesap soruluyor
ozel mesaj denen bı yonetem var,yada sıkayet konusu var.

Lütfen ve lütfen konuya alakasız mesajlar yazmayınız hepsını sılıyorum.

akartal' Alıntı:

Alper kartal
S.A BU YAZI YI BEN YAZDIM GÖNDERDİM NEREYE GİTTİĞİNİ BULAMADIM dursun ALLLAHA EMANET OLUN

BU YAZIYI ANTALYALI ARKAŞA HİTEBEN YAZMİŞTIM YAZIYI BULAMADIM BAŞKASI NASIL YAZIYOR

SİTE YONETİMİ BULSUN İLĞİLENSİN SAYĞILAR dursun

ALLAHA EMANET OLUN

S.A ARKADAŞLAR

ÇEKİLEN VİDOLAR DOGRU ANLATIMLARDA DOĞRU BEN ŞAFAK A GEÇEN KUŞLAR ELEKTİRİKCI SEREF DEN
GEÇME . DURAN DUĞRU SOYLÜYOR BURDA YANLİŞ SÖYLEYEN YOK ANCAK SİTEYE SON YÜKLENEN KUŞLAR
BENİM ESKİ İKİ DOSTUMA AİT VİDODAN SONRA GELDİLER BENİ GÖTÜRDÜLER BAKTIM BU KUŞLARI İYİ TANIRIM
BAKTIM ORJİNAL ESKİLERİN TORUNLARI YAVRULAR HER CINSTEN ÖZENLE YETİŞTİRİLMİŞ BENİ KIRAMADIKLAR
İCİN CEKİM YAPTIRDIM BU ARKADAŞLAR KUŞ MERAKLISI PARAYA IHTİYACLARI YOK SATIŞ DERTLERİDE GÜZELLİK OLSUN DEDİK KUŞLARI ARKADAŞLAR GÖRSUN DİYE BİLMEM ANLATABİLDİMMİ HER ARKADAŞA AYRI AYRI YAZAMADIGIM İÇİN ÜZGÜNÜM SAYGILAR SEVĞİLER dursun

ALLLAHA EMANET OLUN

dursun' Alıntı:
S.A ARKADAŞLAR

ÇEKİLEN VİDOLAR DOGRU ANLATIMLARDA DOĞRU BEN ŞAFAK A GEÇEN KUŞLAR ELEKTİRİKCI SEREF DEN
GEÇME . DURAN DUĞRU SOYLÜYOR BURDA YANLİŞ SÖYLEYEN YOK ANCAK SİTEYE SON YÜKLENEN KUŞLAR
BENİM ESKİ İKİ DOSTUMA AİT VİDODAN SONRA GELDİLER BENİ GÖTÜRDÜLER BAKTIM BU KUŞLARI İYİ TANIRIM
BAKTIM ORJİNAL ESKİLERİN TORUNLARI YAVRULAR HER CINSTEN ÖZENLE YETİŞTİRİLMİŞ BENİ KIRAMADIKLAR
İCİN CEKİM YAPTIRDIM BU ARKADAŞLAR KUŞ MERAKLISI PARAYA IHTİYACLARI YOK SATIŞ DERTLERİDE GÜZELLİK OLSUN DEDİK KUŞLARI ARKADAŞLAR GÖRSUN DİYE BİLMEM ANLATABİLDİMMİ HER ARKADAŞA AYRI AYRI YAZAMADIGIM İÇİN ÜZGÜNÜM SAYGILAR SEVĞİLER dursun

ALLLAHA EMANET OLUN

s.a DURSUN bey yukarda diyorsunuzki videolar dogru anlatımlar daha öncelerde bagzı videolar izledim bu siteden afakice anlatımlar yalan yanlış şekilde büyügümün biri diyorki videoda şeref aganın yegeni kuşları su saatine saklamış sonrada kendisine satmış bu nasıl bi kuşçu anlayısı iyi sevişirdik diyor yegeni kuş çalıyor göya kendiside bu kuşları para karşılıgında satınalıyor bunasıl ailedostlugu eger dogruysa anlattıkları yegeninin ismini bi zahmet yayınlasın bende ögreneyim ismini yalan yanlış anlatımlarla insanları karalamayın ben bu güne kadar sabrettim bi gün gerçekten dogruyu ögrenirlerde erdemlik yaparlar diye ama boşa beklemişim anladım şerefaganın yegeninin ismini bi zahmet yazsınlar video sahipleri.

aganın yegeni bütün kuşlarından elinde mevcuttu ama bi gün talihsiz bi şekilde kümesteki ısıtıcı tarfından kuşlar zehirlenerek öldüler o günden sonrada eline kuş almadı şeref aga hayattaydı bu olayın gerçekleştiginde aga vereyim dedi ne istersen aldedi ama arkadaşım almadı.

size gelince DURSUN bey sungurludan gelen arap erkegin saim usta kuşlarıyla ne gibi bi baglantısı var bunuda sizden
rica ediyorum anlatırmısınız lütfen.

benim yaşım gecen formlarda dediginiz gibi küçük ama inanın sizden daha fazla bilgiye ve kanıta sahibim.
bu işin yaşla tecrübeyle bi baglantısı oldugunuda düşünmüyorum

saygılar k.murat

S.A GİRDİĞİN İSİM DOĞRUMU ÖNCE ONU BİR YAZ DAHA SEREF E KİMLERİN KUŞUNU BESLEMEDİKİ

BAZLAR KİMİNDİ SARILAR KİMİNDİ ANLARI NEYLE EŞLEDİ NELER OYNATTI YIĞENİ MURATTI OĞLU KUŞLARI SATTI
HASKÖY DÖRTYOLDAKİ ŞEVKET KİM DAHA KİMLE BURAHMETLİ ARKADAŞA YANLİŞ YAPMADIKİ BAZILARINI ARAPCI SAFAGA SOR HAYATİYE SOR SEVKETE SOR BANKACI FORUKA SOR dursun

ALLAHA EMANET OL

dursun' Alıntı:
S.A GİRDİĞİN İSİM DOĞRUMU ÖNCE ONU BİR YAZ DAHA SEREF E KİMLERİN KUŞUNU BESLEMEDİKİ

BAZLAR KİMİNDİ SARILAR KİMİNDİ ANLARI NEYLE EŞLEDİ NELER OYNATTI YIĞENİ MURATTI OĞLU KUŞLARI SATTI
HASKÖY DÖRTYOLDAKİ ŞEVKET KİM DAHA KİMLE BURAHMETLİ ARKADAŞA YANLİŞ YAPMADIKİ BAZILARINI ARAPCI SAFAGA SOR HAYATİYE SOR SEVKETE SOR BANKACI FORUKA SOR dursun

ALLAHA EMANET OL

bakın ben konuyu açmak istemiyorum benim derdim sizinde yanlış bildiginiz aganın murat isminde yegeni yok sizde yanlış biliyorsunuz sadece duymayla olmaz bu işler
dursun bey biz ankaralılar bir birimizi biliriz.
sarılar derken sarılaz sizin sarılardı dagdevirenlerle olunca iyi izlenmesi oluyordu sanırım haksızmıyım.isterseniz bu konuyu telefondan konuşlalım konu kirliligi olmasın.

saygılar
k.murat

PORDON CANTACI MUSTAFA DAN DA SORMAK LAZIM TABİ RUMUZ DOĞRU İSE ANLARSINYA dursun

bız bey olmadık baba diyorlar abi diyorlar ama hakettikmi ölunce muslla tasında obur dünyada belli olur.

dursun' Alıntı:
PORDON CANTACI MUSTAFA DAN DA SORMAK LAZIM TABİ RUMUZ DOĞRU İSE ANLARSINYA dursun

bız bey olmadık baba diyorlar abi diyorlar ama hakettikmi ölunce muslla tasında obur dünyada belli olur.

işte şimdi dogru yeri buldunuz evet ben iyi tanırım mustafa abiyi
bilgilerimide ondan aldım sizde ögrenmişsiniz sonradanda olsa mustafa abiyi.sorun benim için şu aganın murat isminde bi yegeni yok benim samimi bi arkadaşım var ismi bende kalsın abiside gültekin abi iki tane yegeni var murat nerden çıktı ama şafak beye zamanında kuş satan murattan bahsediyorsanız sizi bile inandırmış yegeni olduguna siz nasıl bilmezsiniz aganın yaganini zamanınız sanırım aganın yanında geciyordu şafak beyinde aynı şekilde.sizde ricam bilgi eksikliginizi telafi ederek dogruları ögrenerek insanları hırsız konumuna düşürmeyin

saygılar
k.murat

BATI KETTE OTURAN KUŞCULUĞU BIRATI MOBİLYACI CILACI MURAT SEN CANTACI MUSTAFANIN YİĞENİMİSİN

SEN MUSTAFAYA SOR dursun

ALLAHA EMANET OL

dursun' Alıntı:
BATI KETTE OTURAN KUŞCULUĞU BIRATI MOBİLYACI CILACI MURAT SEN CANTACI MUSTAFANIN YİĞENİMİSİN

SEN MUSTAFAYA SOR dursun

ALLAHA EMANET OL

hayır degilim ben mustafa abiyle aynı yerde çalışıyorum benim diger muratla bi baglantım yok
sizninlede bi alıp veremedigim yok sadece bu olayın düzgün bir şekilde insanlara yanlış anlatılatan kişi tarafından anlatılarak açıga çıkmasını rica ediyorum

saygılar

k.murat

Murat arkadaşım sen konuya vakıfsın galiba şu olayı birde sen anlatıverde insanların kafası karışmasın,Saygılar

Alper kartal

k.murat' Alıntı:
dursun' Alıntı:

SEN MUSTAFAYA SOR dursun

ALLAHA EMANET OL

hayır degilim ben mustafa abiyle aynı yerde çalışıyorum benim diger muratla bi baglantım yok
sizninlede bi alıp veremedigim yok sadece bu olayın düzgün bir şekilde insanlara yanlış anlatılatan kişi tarafından anlatılarak açıga çıkmasını rica ediyorum

saygılar

k.murat
merhaba öncelikle.konuyla yakından uzaktan bir alakam yok fakat yazılanlarda bir çelişki görüyorum.gördüğüm kadarı ile dursun abi (baba) rahmetli şeref usta ile kuş alış verişi yapmış.sağ iken oturup çay çorba içmişler.sayın murat bey ise gördüğüm kadarı ile çantacı mustafa beyin ve ikinci ağızların anlattıkları ile burada yazıyor.benim nacizane düşüncem şeref usta konusunda doğruyu anlatacak insanlar şeref ustayı sağ iken tanıyıp anlatacak oolanlardır. gerçek kuşculara selam olsun....

S.A ARKADAŞLAR KONU ELEKTRİKCI RAHMETLİ ŞEREF DEĞİL ONUN ELİNE GEÇEN KUŞ KONUSUNU ANTALYALI BİR ARKADAŞ SORDU KISACA ANLATMAYA CALİŞTIM BİZ YALANMI SÖYLÜYORUZ SİNAMAMI OYNATIYORUZ
BİLENDE BİLMEYENDE KONUŞUYOR CANTACI MURATI KASDETMİYORUM ONA MUSTAFA ANLATMİŞTIR. ŞİMDİ DESEMKİ RAHMETLİ SEREF DAHA ÖNCE NERDE OTURURDU NE BESLERDİ BİNBİR YORUM BİNBİR PÖLUM BU
KONU VE BU BÖLUM RAHMETLİ SEREF İN BÖLÜMÜ DEĞİL BU BÖLÜMDE 2 ESKİ ARKADAŞIMIN KUŞLARINI SİZ
MEREKLI ARKADAŞLARIN GÖRMESİ İÇİN RICA MİNNET CEKIM YAPIP KOYDUK BURDA RANT AMACI KUŞ PAZARLAMA SÖZ KONUSU DEĞİL HA OYNARMİŞ OYNAMAZMİŞ O ARKADAŞLARI BAĞLAR BENİ BAĞLAMAZ ANCAK
ARKADAŞLARIM BENİ MUATAP KILDILAR ÖYLE CEKİM YAPTIK BİLĞİLERİNİZE dursun

ALLAHA EMANET OLUN

Geri