SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: Saklı Kalmış Güzellikler

.

Ekli dosyalar

• DSCF0625.webp
    DSCF0625.webp
    63.9 KB · Görüntüleme: 1,118
  • DSCF0626.webp
    DSCF0626.webp
    61.6 KB · Görüntüleme: 1,111
  • DSCF0627.webp
    DSCF0627.webp
    61.4 KB · Görüntüleme: 1,113

.

Ekli dosyalar

• DSCF0628.webp
    DSCF0628.webp
    60.3 KB · Görüntüleme: 1,112
  • DSCF0629.webp
    DSCF0629.webp
    51.6 KB · Görüntüleme: 1,085
  • DSCF0630.jpg
    DSCF0630.jpg
    104.3 KB · Görüntüleme: 1,065

.

Ekli dosyalar

Ömer bey eline koluna sağlık. Dursun amcamızada ayrıca teşekkürler. Başlıkta bu kuşları anlatıyor. Teşekkürler paylaşım için. Umarım performanslarınıda izlemek nasip olur.

Emeklerinize sağlık güzel kuşlar Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın güle güle beslesinler MAŞALLAH diyorum Dursun abiye selamlarımı sunuyor herkese hayırlı günler

sanırım eski nesil kuşlar.. Maşallah

merhabalar,
elinize sağlık, yetiştirenlerin emeğine sağlık, özellikle dumanlı, dumanlı kirli ve takkeliler çok güzel ler. Kuşlar bana arkadaşım mardinli zekibaran'ın kuşlarını (birçok mardin şampiyonluğu var) hatırlattı. Demekki iyi kuşlar her yerde aynı özellikte bulunabiliyor. şu yöre ,bu yöre kuşları diye tartışmak sadece teferruat iyi kuş heryerde aynı yeterki ALLAH iyi kuş beslemeyi nasip etsin...teşekkürler.... :heyo:

Maşallah kuşların güzelliğine diyecek yok..

Resimler için teşekkürler...

Çok güzeller, emeği geçen herkese teşekkürler..

Maşşalah çok güzel kuşlarınız çok beğendim.İnşallah sorunsuz uçurup izlersiniz.selamlar.

emeğiniz için teşekkürler

Maaşallah kuşlar birer harika.. Keşke Bu güzellikler saklı kalmasa her yerde olsa... Bu arada resimlerdeki arapların aynısından bende de vardı 1 çift.. Tabi o zamanlar bilmezdim böyle güzel kuş olduklarının.. Erkeği kaçırdım.. Dişinin de karnıyla kanadının birleştiği yerde kocaman bir ur vardı: öldü.. yumurtasınıda alamadım... Resimler için çok teşekkür ederim...

......SİNAN ÖZTEKİN......

Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

Sağlıklı güzel hayvanlar maşallah ,; Sanırım kapalı bakılyorlar , bazıları kanatlarını yemiş , kapalı kalmaktan yada uçurulmadıkarından .. Damızlık olarak bakılıyrlar herhalde ..
Kuşların çoğu İç anadolu kuşu gibi , yanlız bazılarıda Doğu kuşuna benziyor , özellikle açık göv koyu kanat sazları olanlar .. İleride video da koyarsanız seviniriz.. Sağlıkla besleyin selamlarŞERE.F

S.A

SİTE YÖNETİMİNE

ÖMER ÖZKURTA

BU EMSALİ YANİ ÖZ KANI 40 SENE MUAFAZA ETTİKLERİ İCİN 2 CAN DOSTUMA AYRICA BENİ KIRMADIKLARI

CEKİM YAPTIRDIKLARI İCİNDE AYRICA ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM BU KUŞLAR KİMSENİN OYUN KUŞU

DAMARINA GİRMEZ ZEKİ BEİMDE DOSTUMDUR YORUMLARINIZI LÜTFEN KIRICI OLMADAN USTURUPLU ADALETLİ

TERBİYELİ OLGUN KUŞCULARA YAKİŞIR BİÇİMDE OLMASINI RICA EDERİM dursun saygılar sevgiler S.A

ALLAHA EMANET OLUN

iyide nedir bunların marifetleri....... ?
karaçiller mardininin eski damar kuşlarından olmalı.....

S.A

SUS KUŞU ANLAYANA dursun

ALLAHA EMANET OL

merhabalar,
dursun' Alıntı:
S.A

SİTE YÖNETİMİNE

ÖMER ÖZKURTA

BU EMSALİ YANİ ÖZ KANI 40 SENE MUAFAZA ETTİKLERİ İCİN 2 CAN DOSTUMA AYRICA BENİ KIRMADIKLARI

CEKİM YAPTIRDIKLARI İCİNDE AYRICA ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM BU KUŞLAR KİMSENİN OYUN KUŞU

DAMARINA GİRMEZ ZEKİ BEİMDE DOSTUMDUR YORUMLARINIZI LÜTFEN KIRICI OLMADAN USTURUPLU ADALETLİ

TERBİYELİ OLGUN KUŞCULARA YAKİŞIR BİÇİMDE OLMASINI RICA EDERİM dursun saygılar sevgiler S.A

ALLAHA EMANET OLUN

Öncelikle selamlar dursun abi, nasılsın ALLAH sana ve kuşlarına sağlık sihhat versin inşallah...sakın yanlış anlama ben o kuşlara benziyor dedim zeki baranın kuşlarındandır demedim. kuş kuşa, isan insana benzer, karakterleri farklıdır. saygılar sizde allaha emanet olun görüşmek üzere....

farklı olan ne? Video belkı farklılıkları ortaya koyar.Bu gorunumde kuslardan heryerde bulunabılır..saygılar..

S.A

ORHAN CIGIM ZEKİ BENİM ESKİ ARKADAŞİM YOK YANLİŞ ANLAMADIM BAZI KISIMLARI SİZİN İÇİN YAZMADIM

DOSLUGUMUZ VAR OLURMU ÖYLE ŞEY TABİ BAZI HUSUSLAR ÖYLEDIR AMA DNA TESTİ GİBİ BAZI KARAKTERLER

UYUM SAĞLAMAZLAR SELAMLAR SAYĞI BİZDEN dursun

ALLAHA EMANET OL

PigeonStar' Alıntı:
farklı olan ne? Video belkı farklılıkları ortaya koyar.Bu gorunumde kuslardan heryerde bulunabılır..saygılar..

S.A VARSA Bİ RESİM GÖNDER RİCA EDİYORYUM dursun

ALLLAHA EMANET OL

Merhabalar;

Ne güzel bir başlık olmuş. Aklımıza ülkemizdeki bir çok ilde var olan, ama saklı olan onlarca güzelliği getirdi.
Kuşların maşallahı var. Allah güle güle beslemeyi, doya doya uçurmayı nasip etsin.
Selamlar.

Şenol

kuzel ku$lar pizim palcondada 2cuvercin var yumurtladilar ma$alah
rat rat puyorlar in$alah puyuc kuzel cu$lar olurlar

Kuşlar görünüşleri itibariyle güzelmiş Maşallah, Allah ağız tadıyla beslemeyi-uçurmayı nasip etsin. Yalnız sanki soy çok iç içe girmiş... İlk resimde sağdaki kuşun(dişi sanırım) ayaklarındaki özür, 40 yıllık soy olmaları gibi yorumlar böyle düşünmeme neden oldu. "TURKIYE'DE BENZERİ YOK!" yorumu da mübalağa olmuş, saygıdan-sevgiden olsa gerek... Objektif bir şekilde bu yorumu yapabilmek içinse kuşların uçumuyla destekleyebilecek görüntüler lazım diye düşünüyorum. Yine de vakti zamanında izlenip, beğenilen kuşlardır; Altlarından gelenleri de uçurup izlemek lazım.

Paylaşım için teşekkürler...

Reklamlarda diyorya bizde abarttık ama çikolatasını abarttık.Sanırım sizde 40/50km yol gidince yorgunluktan ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Birinci sayfada ki kuşlardan Türkiye taştı avrupa doldu.Kanatlar tiftimiş döşler kafadan önde bir kaçının ağzı gözü temiz ancak o da bu sıfatları vermek için yeterli değil.Hem 40 yıl önceki kuşlara azman diyordunuz.Bunlar değil mi?

kuzgun' Alıntı:
Reklamlarda diyorya bizde abarttık ama çikolatasını abarttık.Sanırım sizde 40/50km yol gidince yorgunluktan ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Birinci sayfada ki kuşlardan Türkiye taştı avrupa doldu.Kanatlar tiftimiş döşler kafadan önde bir kaçının ağzı gözü temiz ancak o da bu sıfatları vermek için yeterli değil.Hem 40 yıl önceki kuşlara azman diyordunuz.Bunlar değil mi?

Lütfen saygılı yorumlar yapalım ben ne dedıgımı bılıyorum dursun amcamızın ıfade ettıklerını sıze dıle getırdım yoksa bu ıddıalar bana ait degıl.
bu yaz ıcın soz verdıler bakalım oyununuda seyredelım.

Masallah besleyenin emegine saglik böyle kuslari yillarca besleyip sahip cikmak cok güzel bir basari insallah hic kaybolmazlar ayrica paslasimda emegi gecen arkadasimizin da emegine saglik tsk ederim

s.a masallah cok güzel kuslar allah gönlünüzce yavrular alip ucurmayi nasip etsin ve bu arada emegi gecen arkadaslara abilere tsk ederiz böyle güzellikleri bizlerle paylastiklari icin allaha emanet olun

gagaları kısamı banamı oyle geldı bazılarının

güzel paylaşım olmuş, emeği geçen herkeze teşekkür ederim

maşallah kuşlar sekilli ama ben kanadı kuyruğu olmayan silik dumanlıyı beğendim :tamam: bu kadar kuşta perçmli olmamasıda ilginç (: paylaşım içinde teşekkürler,sağlıcakla besleyin :slm:

Geri