SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

kuzgun' Alıntı:
Reklamlarda diyorya bizde abarttık ama çikolatasını abarttık.Sanırım sizde 40/50km yol gidince yorgunluktan ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Birinci sayfada ki kuşlardan Türkiye taştı avrupa doldu.Kanatlar tiftimiş döşler kafadan önde bir kaçının ağzı gözü temiz ancak o da bu sıfatları vermek için yeterli değil.Hem 40 yıl önceki kuşlara azman diyordunuz.Bunlar değil mi?
S.A BİZDE KARGAYA KUZĞUN DERLER SİZDE NE DERLERLER COCUK KUMDA OYNAR YAŞİNİ VE ADINI DOĞRU YAZ
KİM OLDUGUNU BİLELİM KUZGUN KARDEŞ BU KUŞLARDA ZATEN KARGA ONUN İÇİN KİMSEDE YOK DİYORUZ CİNSİNDEN
ÇÜNKÜ HERKES İYİ KUŞCU BİZ KARĞACIYIZ HER KES KARĞA BESLEYEMEZ HERKESE SAYĞILI OLMAK LAZIM SELAMLAR
dursun

ALLAHA EMANET OL

merhabalar,

kuzgun; birçok karga türüne, özellikle karakargaya verilen ad (corvus corone).

Ekli dosyalar

• kuzgun.webp
    kuzgun.webp
    88.7 KB · Görüntüleme: 1,061

hayırlı akşamlar
güzel damızlıklara benziyor. Tüyleri kadar ömürleri olsun . En kısa zamanda Video da bekliyoruz.

Emeği geçip bu güzel kuşları bizlere sunan herkeze çok teşekkür ediyorum.Yalnız 1.sayfadaki çakmaklı takkeli kuşlara benzeyen kuşlardan Adapazarı,ndaki bir abim 1970 yıllarda Ankara,lı ardiyeci Yılmaz abi diye birinden getirdi Adapazarı,nda uçurdu çok güzel kuşlardı.Selamlar

Ömer Özkurt,Dursun amca saygı istiyorsanız önce siz saygılı olun.Kuşlarınız güzelse resimlerini koyarsınız beğenenler zaten değerini verir.Başlığınız şöyle olsa eski kuşçulara hafta sonu ziyareti,içeriğindede 40 yıldır kan katılmadan beslendiği yazsaydı problem yoktu,ancak dünyada tek, ultra mega tek promosyon işine girdiniz mi birisi size dur diyebilir.Özellikle şimdiki kuşları Saim usta görse bu kuşları beslerdi diyen birisi söyelyince daha garip oluyor.Bazı arkadaşlar konuları takip etmeden kafalarına göre yazdıkları için anlaşamıyoruz.

kuzgun' Alıntı:
Ömer Özkurt,Dursun amca saygı istiyorsanız önce siz saygılı olun.Kuşlarınız güzelse resimlerini koyarsınız beğenenler zaten değerini verir.Başlığınız şöyle olsa eski kuşçulara hafta sonu ziyareti,içeriğindede 40 yıldır kan katılmadan beslendiği yazsaydı problem yoktu,ancak dünyada tek, ultra mega tek promosyon işine girdiniz mi birisi size dur diyebilir.Özellikle şimdiki kuşları Saim usta görse bu kuşları beslerdi diyen birisi söyelyince daha garip oluyor.Bazı arkadaşlar konuları takip etmeden kafalarına göre yazdıkları için anlaşamıyoruz.

Ben sıze sen bıle dememısken bana saygılı ol dıyorsunuz.
Baslıktakı benzerı yok ıbaresı dursun abının ıstegıne gore yazılmıstır benım dusuncelerım sahsı yazım degıldır.
Adamlar ıddıa edıyor bısey dıyemem.resım sekıl olarakda bak bunun aynısı var deyıp resım koyabılırsınız kıyaslar herkes ya da oyun konusunda dersınız daha ıyı ıddıa edersınız bızde ızler keyıf alırız :)
Neyse gıdıp fotograf cekende suc emek veren taslanır.
Benı konuya dahıl etmeyın lutfen.

resim göndermek için birkackez uğrustım dursun bey ancak basaramadım.Bende o tarz kuslar yok ancak tanıdığım bazı kimselerde var.Size bunu ispat etme yükümlülüğünde değilim ama.Şurası da bir gercek,bu iste usta olduğunuz ve iyi kuslar beslediğiniz malumumuz.Ancak ne olursa olsun,kim olursa olsun ben kuşu uçarken görmek isterim.anlatmak istediğim buydu.Yoksa o mübarek kuslara toz kondurmam.Hele hele ustalara hiç kondurmam.saygı ve sevgiyle kalınız.

sanırım en güzel cevap ucan kuşu gösermektir.kus ucar söz biter.dahası yok.bende koyarım resim,ardından birde methiye düzerim ki sorma gitsin.bu işin laf kısmı.kolay kısmı.nice güzel kuslar gördük yapışan,4 saat uçan ama sefere doğru dürüst gelemeyen,dirsek çıkartan kanat patlatan,yolunu sasıran.resim hikaye.neden boyle yazıyorum?çünki benim ana meselem OYUN kuşu..süs kuşu değil.saygılar.

tekrar baktım fotolara belli emek verilmiş kırkbir kere maşallah inşallah sorunsuz uçurur keyfini sürersiniz,bu başlık altında mesaj kirliliği yaratmasak daha iyi olur bence,böle konuşmalar yüzünden bi çok usta uzak duruyor foruma lütfen saygı duyalım...

kusların güzelliğine bisey diyen zaten yok.su an hangi sayfadayız?oyun kusu sayfası değilmi?su halde konumuz performans dimi.o halde resim bisey ifade etmiyor tek basına bunu soyluyoruz.tamam resimler üzerinden kusların performansını verecek babayığıt varsa cıksın soylesin..eleştiri getirmesinmi millet..alın eleştiri: kuşların bir çoğunun fiziki yapısını beğenmedim.pacalarını beğenmedim.ama hepsinin rengi guzel..kırma olduklarını dusunuyorum.koyun bi video seyrettırın mahcup edin bizi? çağırın biz gelelim..senelerdır bu isi yapıyorum resimle kus methedildiğini burada görüyorum.Herkese de kapım acık yazın gelsinler mekanıma seyretsinler.kusculuk padisah mesleğidir.oylede kalsın..

Insallah yanınıza gelmek ısterım davet de aldık fırsat bulunca ınsallah gelırımde.
Ayrıca burası oyun kusu bolumu degıl taklacı guvercınler bolumu.
Elbette resım koyulacak neden koyulmasın ha resım ızlemek ıstemıyorsanız vıdeo sıtemızde var oraya bakacaksınız buraya bakmayacaksınız.

Madem bu kadar konustunuz sız koyunda bır vıdeo ızleyelım bakalım becerebılecekmısınız vıdeo cekmesını ve eklemesını oyle kolay degıl taklacı kusun oyununu vıdeo ya almak aldın dıyelım kalıtelı alamazsın onu aldınız dıyelım eklemek sorun.

resim koyulmasın demedımkı..neyse..tabıkı vıdeo gonderırım.gonderemezsem adres verırım oradan seyredersınız kardesım.ancak bunun ıcın zamana ıhtıyacım var ıkı adet damızlıgım var.henuz yumurtladılar :) dıer kuslarımı kaybettım (!) dıyeyım. saglıcakla kalınız..

ama baslıkta oyun kusu ıbaresı de gecıyo.taklacı kus demıssınız ancak ben baktıgım resımlerde takla atan bı kus da goremıyorum :)) ne olursa olsun taklacı yada bı baskası resımler tabıkı olacak.ama resım uzerınden yapılan bazı yorumlara karsıyım..umarım ızah edebılmısımdır.

Neyse sız karsı olabılırsınız ama bu sıstemı degıstırmez.
Insanlar resım koyar ve uzerıne yorumlar yapılır,sohbetler edılır.
Bu yıllardır boyle bu sıtede.

Neyse konuyu kırletmeyelım daha fazla.

kıymetli arkadaşlarım bagzı kendini bilmeslerin lafını sözünü bilmezlerin yüzünden uzun zamandır ne siteye girdim nede yazı yazdım adamlar özelden yazıp bilgi topluyorlar 3 gün sonra aynı bilgilerle bize ahkam kesiyorlar onun için siteye girmiyordum
ömer kardeşime önce sevgilerimi sunuyorum bildigim kadarı ile canlı olarak hayatta bu kuşları gören ilk on kişi arasına girmiştir haniya bir çok saim ustacı vardı bu kuşları bilen nerdeler şimdi zannetmeyinki hepsi bu kadar daha niceleri var gün yüzü görmeyen
bu kuşların vidoya met edilmeye ne kendinin nede sahiplerinin ihtiyacı var
altının yerini bilen az olursa saklamasıda kolay olur emegi geçen kardeşlerime saygı ve sevgiler
ALLAHA EMANET OLUN

M.TURAN' Alıntı:
Emeği geçip bu güzel kuşları bizlere sunan herkeze çok teşekkür ediyorum.Yalnız 1.sayfadaki çakmaklı takkeli kuşlara benzeyen kuşlardan Adapazarı,ndaki bir abim 1970 yıllarda Ankara,lı ardiyeci Yılmaz abi diye birinden getirdi Adapazarı,nda uçurdu çok güzel kuşlardı.Selamlar

S.A Arkadaşim ardiyeci yılmaz abi kuşculuğu 7 sene evvel bıraktı yazdığın doğru bu resimdeki kuşların kırması idi
kendisi dostum abim ve sevdiğim insandır kalp amaliyatından sonra kuşculuğu bıraktı son olarak sarı ve beyaz beslıyordu şimdi yaşi 75 lerde kuş beslemiyor .

dursun' Alıntı:
M.TURAN' Alıntı:

S.A Arkadaşim ardiyeci yılmaz abi kuşculuğu 7 sene evvel bıraktı yazdığın doğru bu resimdeki kuşların kırması idi
kendisi dostum abim ve sevdiğim insandır kalp amaliyatından sonra kuşculuğu bıraktı son olarak sarı ve beyaz beslıyordu şimdi yaşi 75 lerde kuş beslemiyor .

S.A Arkadaşım şunu ututtu kusura bakma yılmaz abi o kuşları zabıta kemal abiden almiştı RAHMETLİ SAİM USTA KUŞLARINDAN İDİ selamlar dursun

ALLAHA EMANET OL

PigeonStar' Alıntı:
resim koyulmasın demedımkı..neyse..tabıkı vıdeo gonderırım.gonderemezsem adres verırım oradan seyredersınız kardesım.ancak bunun ıcın zamana ıhtıyacım var ıkı adet damızlıgım var.henuz yumurtladılar :) dıer kuslarımı kaybettım (!) dıyeyım. saglıcakla kalınız..

S.A ARKADAŞIM İYİ KUŞ YUMURTA VE YAVRU GÖRUNCE OYNAR

HANİ DERLERYA KIZI KIZ İKEN DEĞİL BEŞİK TEN YANİ DOĞURDUKTAN SONRA GÖR DEMİŞ ATALARIMIZ dursun

ALLAHA EMANET OL

dogrudur dursun abı.:) saygılar.

s.a yıllar süren meşaketli calışmalarımızın sonucunda istenilen oyun özelliklerini bir kuşta topladık alt taklalı en az 5 ile 12 takla arası ve takla araları enaz 3 ile 10 metre arası 30 ile 80 metre arası 15 ile 20 sefer arası yapmaktadır.izleyenler mesut 05368707009,erkan 05354929083,emrah 05352115526,ergin 05349292961,özgür 05316618400,zeki 05053917519,hasan 0535367711,metin 05372433033,şahin 05323917292,samet 05396941642,motorcu metin 05434972303,sanayiciler 05327921114 kuş bu kişiler tarafından izlenilmiştir.

huseyinkorfez' Alıntı:
s.a yıllar süren meşaketli calışmalarımızın sonucunda istenilen oyun özelliklerini bir kuşta topladık alt taklalı en az 5 ile 12 takla arası ve takla araları enaz 3 ile 10 metre arası 30 ile 80 metre arası 15 ile 20 sefer arası yapmaktadır.izleyenler mesut 05368707009,erkan 05354929083,emrah 05352115526,ergin 05349292961,özgür 05316618400,zeki 05053917519,hasan 0535367711,metin 05372433033,şahin 05323917292,samet 05396941642,motorcu metin 05434972303,sanayiciler 05327921114 kuş bu kişiler tarafından izlenilmiştir.

A.S. Hüseyin bey;

Ben de Kocaeli'nde oturuyorum. Kuşunuzu izleme fırsatımız olabilir mi?
Olursa çok sevinirim. Bahsettiğiniz standartlar oldukça iyi. Bu şekilde bir kuşu izlemek herkese nasip olmaz.
O nasipli kişilerden biri olmak isterim. (:
Selamlar.

Şenol

S.A KUŞCU ARKADAŞLAR

Konu güzel başlık güzel kuşlar 40 sene emek verilmiş performasyonları yuksek eski orjinalligi korunmuş her resmin
her damarında serisi mevcut olan bir seri sizlere sunduk fakat bir çekememezlik aldı başını gidiyor hic hormet kalmamiş saygı desen yok bazıları bu emeklere teşekür edeceğine kendi leklamını yapıyor aslı yok yaylasında
sürülerim var hikayesi .

İyi oyun kuşu olan RESİMLERİNİ BAŞKA BOLÜM VE KONU BAŞLIKLI SİTEYE GÖNDERİR KUŞCU ARKADAŞLARDA

BAKAR TEŞEKÜR EDER EMEKLERE SAYGI DUYAR RANT İÇİN KUŞ BESLENMEZ KUŞLARINIZI MET EDECEKSENİZ

BAŞKA KAPIYA SİZE YORUM YAPIN DİYEN YOK BAŞKALARININ KUŞLARINI KÜTÜLEME HAKKIDA YOK AYIP

DENEN BİR ŞEY VAR İYİ KUŞCU KARGAYA BİLE ALLLAH CC YARATIGI İCİN MÜKAMMELLİYETİNDEN ÖTURÜ GÜZEL DER.selam ve saygılar dursun. ALLAHA EMANET OLUN

Bu sitenin en sevgidim yönü görmediğim ve görmek istediğim bu güzel canlıları masamın başında hiç bir zahmete girmeden görme imkanı veriyor . Tabiki bu kendi kendine olan birşey değil burda emeği geçen Site Yöneticileri ve bu resimlerin buraya konmasında yardımcı olan TÜM ARKADAŞLARA çok teşekkür ederim. Bu tür kuşların meraklısı olarak resimlerden gördüğüm kuşlar bizlerin hep beslemek istediği ve beslediği kuşlar şekil görüntü olarak aynı tür kuşlar ama burda refarans olan Dursun abimin söylediklerine bakarak bu kuşları bunca zaman bu kadar tiziklikle üreten besleyen sahiplerinide tebrik etmek isterim. kuşlara 41 kere MAŞALLAH diyorum inanıyorumki bu kuşların bu sene videolarında izleriz hep birlikte. Siteye renk kattıkları için tekrar teşekkürler. Allahım bu kuşlara emek veren gönül verenlerin emeklerinin boşa çıkmamasını nasip etsin hayırlı güneler diliyorum tüm arkadaşlara.

S.A

İŞTE GEZELLİK BU MAHMUT BEYE TEŞEKÜR EDERİM SELAM SAYGILAR dursun

ALLLAHA EMANET OLUN

Selamün Aleyküm Dursun Bey,Önceki yazımda bahsettiğim abimizin adı Mustafa Adapazarı,nda (Kara MUSTAFA)diye tanınır.1974 yılında Ankara Mamak ta askerlik yaparken hafta sonları ardiyeci Yılmaz abinin yanına gidip kuşları izlermiş.Çok beğendiğinden dolayı askerlikten terhis olduktan sonra iyi bir bedel karşılığı bu kuşlardan bir takım satın almış.Yavrularını Adapazarı,nda uçurdu çok nam yaptılar.Şu anda o kuşların kırığının kırığını başka arkadaşlar bakıyor.Yılmaz abinin o kuşları rahmetli Saim ustadan aldığını yeni duydum.Selam ve saygılarımı sunarım.

butun arkadaşlara saygılar selamlar resimdeki kuşlar guzul görunuyorlar acaba hvada nasıllar onu çok merakediyorum birde unutmadan birşey sormak istiyorum bu sayim usta kuşları ucmasını bilmiyormu yanlış anlaşılma olmasın ne hikmetse havada şimdiye kadar gören olmamış saygılarımla

murattarım' Alıntı:
butun arkadaşlara saygılar selamlar resimdeki kuşlar guzul görunuyorlar acaba hvada nasıllar onu çok merakediyorum birde unutmadan birşey sormak istiyorum bu sayim usta kuşları ucmasını bilmiyormu yanlış anlaşılma olmasın ne hikmetse havada şimdiye kadar gören olmamış saygılarımla

S.A Arkdaşım bu kuşları ANKARADA MABİLYACI SAZAYİ DEN elektrikci SEREF USTAYA BENİM RICAMLA 3 TANE TAKKALI ARAP VERİLDİ I985 I987 DE SONRA KEL DURAN ABİ DEN TEKRAR ELEKTİRİKCİ SEREF USTAYA ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPINCA VERİLEN ARAPLAR VE KÖR FETİDEN GEÇME EMANET DUMANLI KİRLI ERKEK SUGURLUDAN DAHA ÖNCELERİ ANKARADAN GİTME ARAP ERKEK VE BU KUŞLARDAN EPEY OYNATTI SATTI DAHA BAZI ŞEYLER BENDE KALSIN DURAN ABI KEL DURAN ODA OYNATTI ZABITA KEMAL OYNATTI BAZI ARKADAŞLARIN YAŞLARI MUSAİT OLMADIGI İÇİN BİLMEYE BİLİRLER ANCAK KUŞCU MİLLETİ HEP İNKAR EDER BU KUŞLARIN KIRMASI BİLE AYNADI FAKAT BU RESİMLERİNİ CEKİP BU BÖLÜME YÜKLEDİĞİMİZ KUŞLAR ÖZ VE ÖZ RAHMETLİ SAİM USTANIN KUŞLARINDANDIR ONUN İÇİN BAŞLIK BÖYLE ATILDI
KUŞLARIN SAHİPLERİ HEKESTEN MERAKLI ARKADAŞLAR HAZIRDA UÇAN VAR AMA VİDODA KUŞ OLMAZ ZAMANLA GÖRÜRLER ANCAK AKLI BAŞINDA TÜRKİYEDE KAÇ KUŞCU VAR HEKES BİRBİRİNİ KARALIYOR SAYGI SEVGİ ESKİDENDİ 3 GÜNLÜK SEYİSLİĞİ OLAN KUŞCU OLDUGUNU SANIYOR YAŞ 59 UZ BAZI KONULARI YAZMAK PAYLAŞMAK İYİ AMA BAZILARI BANA KALSIN SELAM SAYĞILAR.dursun

ALLAHA EMANET OLUN

sayın dursun bey öncelikle saygı ve selamlarımı iletiyorum sizlere bende 51 yaşındayım tabiki sizin tecrubelerinize ve yaşınıza hurmetimiz vardır bazı şeyler bende saklı kalsın diyorsunuz ama rahmetli şeref usta ölmeden önce kuşların akıbetini ankara biliyor kuşları kimin caldıgını kimin caldırttıgını iki çift kuştan altı ayda 200 tane sayım usta kuşu diye afaki paralara satıldıgını bilmeyen yok rahmetli sayım ustakuşlarına gelinceda rahmetlinin ölumu 30 seneyi gecti ama hala bu kuşlardan ekmek yiyen kuşcular mevcut ben sayım usta kuşlarını havada görmedim derken şimdiki zamandan bahsediyorum sizin dediyiniz zamanlar 20 30 yıl öncesi şimdilerde ne yazıkki havada gören yok bundan sonrada kimse göremez nedenine gelincede bu kuşların orjinleri kayıp oldu nasıl kayıp oldu diyeceksiniz yanlış eşleştirmeden nesill bitti kuşların tipleri dogrudur aynı ama oyun özellikleri kayıp oldu kuşar agırlaştı ya sıktan cıkamadı sıktan cıkanlar havada kayıp oldu ucanlarıda duz ındi o guzelim kuşlar tarih oldu oynuyanlarıda oldu tabi ama orjinalleri deyil kırmaları bu kuşların orjinallarını ne yazıkki şimdi yerde havada gördum diyene raslamadım inşallah göruruz veya birilleri cıkıp gelin ucuruyum görun der bu guzellikten mahrum kalmayız bu işe emek veren butun arkadaşlara ve ustalara selam olsun murat tarım

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
kıymetli arkadaşlarım bagzı kendini bilmeslerin lafını sözünü bilmezlerin yüzünden uzun zamandır ne siteye girdim nede yazı yazdım adamlar özelden yazıp bilgi topluyorlar 3 gün sonra aynı bilgilerle bize ahkam kesiyorlar onun için siteye girmiyordum
ömer kardeşime önce sevgilerimi sunuyorum bildigim kadarı ile canlı olarak hayatta bu kuşları gören ilk on kişi arasına girmiştir haniya bir çok saim ustacı vardı bu kuşları bilen nerdeler şimdi zannetmeyinki hepsi bu kadar daha niceleri var gün yüzü görmeyen
bu kuşların vidoya met edilmeye ne kendinin nede sahiplerinin ihtiyacı var
altının yerini bilen az olursa saklamasıda kolay olur emegi geçen kardeşlerime saygı ve sevgiler
ALLAHA EMANET OLUN
selamunaleykum
yokarda yazan herkelimeye katiliyorum
kuslarin masallahi var dile kolay bir omur ayni kuslara bikmadan usen meden bakmak bence sahibide verdigi emekden dolayi saygiyi hak ediyor omer beyede tesekkurler ankardaki guzel kuslari bize gorme firsati sagladigi icin
kuslara gelince ben bu kuslarin hayraniyim uzun zamandirda takip ediyorum insallah birgun turkiyede tekrar kus beslersem kapisina gidecegim 3 kumesten biri insallah huzurla guzel gunlede beslenir
saygilarla

resimlere baktım.sıradan resimler..herhangibir fikir olusturmadılar.Yazılanlar da...

Geri