SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
Re: SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER (TURKIYE DE BENZERİ YOK!)

kuzgun Rumuzlu üye gokay-u1099/ adresindeki daha önceden uzaklaştırılmış olan üye ile aynı üyedir. Ama halen daha bu üye gibi kendini saklama çabası içinde olanlar mevcut. Her zaman söylüyorum bu sitede hiçkimse yöneticileri ve sistemi kandırabilirim ben çabası içine girmesin.

S.A ARKADAŞLAR SİZ İFTİRALARI SAÇMA SAPAN YAZILANLARI OKUMADINIZ ÖNCE YALAN İFTİRALARIN
DUGRUSUNU OĞRENİLMESİ LAZIM CAMUR AT İZİ KALSIN COK AYIP BUNLARIN HESAPI SORULACAK KIVIRMA YOK
AYRICA RESTİ CEKEN KENDİSİ YAVRU BENİM KÜMESİMDEN SECECEKMİŞ BENDE ONUN KÜMESİNDEN SEÇECEKMİŞİM BEN KİMSEYİ BU YETKİYİ VERMEDİM BENİN 40 YILLIK ARKADAŞIMMİKİ BENİM OĞLUM 34 YAŞINDA
COCUKLAMI UĞRAŞACAM OYLE VİP ÜYESİ OLUNCA HERKES KENDİNİ NE SANIYOR HEKES EDEPLİ OLSUN VE
KUYRUK ACISI OLANLARDA ADAPLI YAZSIN YOKSA BENDE BAZI ŞEYLER YAZARIM TERBİYEM MUSADE ETMİYOR BEN RESTİ GÖRDUM PARA MİKTARI YAZMİŞ RESTİ CEKENE YAVRU OLMAZ EKE DEDİM SİTE YÖNETİMİ GİDER KİŞİNİN KUSUNU SEYİR EDER SONRA SİTE YÖNETİMİ GELİR BENİM KUŞUMU SEYİR EDER BAŞKALARINI KAPIMDA
İSTEMEM KİŞİNİN YAZDIKLARINI OKUSANIZ SİZLER KUDURURDUNUZ COK AYIP ŞİMDİYE KADAR KİMİ KÜÇÜMSEDİM HERKESİN ŞAHSINA VE KUŞUNA SAYGILI OLUN DİYE KAÇ SEFER YAZI YAZDIM BEN BU SİTEYE GİRİP REPORTAZ KENDİ İSTEGİMLE YAPMADIM DOĞRULARI KONUŞTUK VE KONUŞAN ARKADAŞLARDA BENİ TEYİT ETTİ KİMSENİN KUŞUNADA KEFİL OLMADIM HERKES İN AKLI VAR 4 BÖLUMDE KONUM VAR KİME DOGRUDAN REST CEKTİM HATTA BAZI YAZILARIMDA BİLE KUŞLARIMI KARĞA YAPTIM AMA BAZI ŞEYLER OYLE DEĞİL KİMSEYE ÜÇ KAGITCI VE KUŞ HIRSIZLARINA EYVALLAHIM YOK BEN VE BAZI ARKADAŞLARIM BAZILARINI İYİ BİLİRİZ BURALARDAN KİMLERDE İYİ KUŞLAR VAR TESBİTİ YAPIP KUŞ CALDIRIYOR BURDA KİMSEYİ ZAN ALTINA ALMIYORUM BULFLARA KAPIMIZ KAPALI HEP ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI OLUYOR ADMİN İN KİŞİ LERİ TESBİT ETTİĞİ GİBİ YAZAN KIŞKIRTAN BİR KAC KİŞİ ONLARDA AYNI CEKEMEZLİK YAPAN KİŞİ
LER RAHMETLİ ELEKTRİKCI SEREF LE İLĞİLİ DAHA KONUŞMADIM KONUŞURSAN O MAHALLESINDEKİLER Kİ
O MAHALLEDE ARKADAŞLARIM DA OTURUYOR YAZIK OLUR HELKELER KOLUNA HERKES YOLUNA.

BİZ BU SİTEYE GİRDİK GİRELİ KUŞ SATMADIK HERKES RANT PEŞİNDE OLDUGUMU SANIYOR BEN ÖLDÜKTEN SONRA KİMSEYE KUŞ MİRASI YOK AKLI BAŞINDA DOĞRU BİLDİĞİNİ YAZSIN KULAKTAN DOLMA YAZARSANIZ
YALANINIZI YAZARIM HESABINIDA SORARIM DAHA ÖLMEDİM dursun.

Saim abicim görüşemiyoruz inşaalah iyisindir abii ellerinden öper saygılarımı sunarım.

Yasin

Yasin18' Alıntı:
Saim abicim görüşemiyoruz inşaalah iyisindir abii ellerinden öper saygılarımı sunarım.

Yasin

S.A YASİN GÖLERİNDEN ÖPERİM KENDİ BÖLÜMÜMDE SANA CEVAP YAZDIM SORULARINA KARŞILIK.dursun

ALLAHA EMANET OL

SELAMLAR ARKADAŞLAR,
UZUN ZAMANDIR SİTEYE GİRMİYORDUM BUGÜN NASİP OLDU,AMA BAKTIM YİNE ORTALIK BİRAZ BULANIK.AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ BİR ARADA BÖYLE BİR BULANIKLIĞIN ORTASINDA BENDE KALMIŞ VE GÜNLERCE BUNUN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAMIŞTIM.
BU SİTEYİ KURUP EMEK VEREN,KUŞÇULUĞA GÖNÜL BAĞIYLA BAĞLANMIŞ ARKADAŞLARIMIZIN İYİ NİYETİNİ VE AMACINI BİRAZ KÖTÜYE KULLANIYOR GİBİYİZ.YILLARCA BÖYLE BİR SİENİN ÖZLEMİNİ ÇEKMİŞ BİR İNSAN OLARAK BU SİTENİN DEĞERİNİN YETERİ KADAR ANLAŞILMADIĞINA İNANIYORUM.
OYUN KUŞU PERFORMANS İŞİ HER ZAMAN İDDAALI BİR İŞ OLMUŞTUR.AMA BU KARŞILIKLI RESTLEŞME VE İDDAALAŞMANIN YERİNİN BURASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
ÇEVREMDEKİ TÜM KUŞÇULARI BU SİTEYE YÖNLENDİREN BİR YETİŞTİRİCİ OLARAK, KUŞÇULUĞUN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANDIĞIM BU SİTENİN EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ,BİLGİLENDİRİCİ AMAÇLI KULLANILMASINDAN YANA OLAN BİRİYİM.
YILLARDIR GERİLEYEN OYUN KUŞU PERFORMANS SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNÜNDE BU SİTEDEKİ DEĞERLİ YETİŞTİRİCİ ARKADAŞLARIMIZIN BİRLİKTE HAREKET ETMESİYLE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM.BU SEBEBLE TEMMUZ AYINDA YAPILACAK OLAN PİKNİĞİN BO KONUDA BİR ADIM TEŞKİL EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.UMARIM O PİKNİKTE YETİŞTİRİCİLER ARASINDA RESMİ OLMASADA BİRLİK VE BERABERLİK,DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA KONUSUNDA İLERİYE DÖNÜK ADIMLAR ATILIR.
YILLARINI OYUN KUŞUNA ADAMIŞ USTALARIMIZIN BİLGİ VE TECRÜBELERİNİN KUŞÇULAR CAMİASINA AKTARILMASI İÇİN BİR FIRSATIN OLUŞTURULDUĞU BU SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
SAYGILAR.........

NET Bİ TARİH VARMI. TEMMUZ AYINDA BEN ANKARADA OLACAĞIM. ARKADAŞLARLA TANIŞMIŞ OLURUZ

hepsi çok güzel ama tepeli benim tarzım degil düzler daha güzel hepsine maşallah

selamun aleyküm .dursun abi . saim usta kuşlarınn .ne olduğunu bilmeden yorum yapan .kuşçu marik. diye bir arkadaş yorum yapmış .. kanatları kesik kuşların oyunlarını nasıl görmüşte yorum yapmış .41. senedir bu kuşları beslerim . biz elimize kıypta almadığımız kuşları yerde yorumunu .nasıl .yapıyolar anlamıyorum . sen böyle kişleri kapına .sokupta.çay kahve ikram ediyorsun...bu tür insanları çay kave ikramını bırak .ben .semtimden geçmesini dahi istemem .... .işte bukuşlarda. böyle insanlardan saklaya saklaya .çoğaldı . kediler erişemiyeceği ciyere hep .mındar der .dursun abi lütfen .art niyetli .insanları kapına sokma bundan sonra . gerçi sana akıl vermek haddimiz değil ama . üç nen . dokuzu karıştıran insanları . etrafından temizle .saygılar .m saim akyol.

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm .dursun abi . saim usta kuşlarınn .ne olduğunu bilmeden yorum yapan .kuşçu marik. diye bir arkadaş yorum yapmış .. kanatları kesik kuşların oyunlarını nasıl görmüşte yorum yapmış .41. senedir bu kuşları beslerim . biz elimize kıypta almadığımız kuşları yerde yorumunu .nasıl .yapıyolar anlamıyorum . sen böyle kişleri kapına .sokupta.çay kahve ikram ediyorsun...bu tür insanları çay kave ikramını bırak .ben .semtimden geçmesini dahi istemem .... .işte bukuşlarda. böyle insanlardan saklaya saklaya .çoğaldı . kediler erişemiyeceği ciyere hep .mındar der .dursun abi lütfen .art niyetli .insanları kapına sokma bundan sonra . gerçi sana akıl vermek haddimiz değil ama . üç nen . dokuzu karıştıran insanları . etrafından temizle .saygılar .m saim akyol.

A.S KONUŞANLARIN AĞZINIMI DİKEYİM BEN ONLARA ZAMANI GELİNCE ANLATIRIM ZATEN KUŞ SALMADIM ŞU SIRALAR
İŞİM COK 3 AYDIR GÖREN GÖRDÜ BAŞKALARININ GÖRMESİNE GEREK YOK BAZILARI ARAYA ARKADAŞ KOYUP GÖRÜŞMEK İSTİYORLAR BAZI DOSTLARI KIRAMIYORUM BOŞ VER MEYVA VEREN AĞAÇI TAŞLIYORLAR KAFANA TAKMA BANA İFTİRA ATANLAR NE OLDU BUNLARDA UTANMA ARLANMA YOK MACARA ARAYAN ÇOK.

ALLAHA EMANET OL

dursun' Alıntı:
saimusta' Alıntı:

A.S KONUŞANLARIN AĞZINIMI DİKEYİM BEN ONLARA ZAMANI GELİNCE ANLATIRIM ZATEN KUŞ SALMADIM ŞU SIRALAR
İŞİM COK 3 AYDIR GÖREN GÖRDÜ BAŞKALARININ GÖRMESİNE GEREK YOK BAZILARI ARAYA ARKADAŞ KOYUP GÖRÜŞMEK İSTİYORLAR BAZI DOSTLARI KIRAMIYORUM BOŞ VER MEYVA VEREN AĞAÇI TAŞLIYORLAR KAFANA TAKMA BANA İFTİRA ATANLAR NE OLDU BUNLARDA UTANMA ARLANMA YOK MACARA ARAYAN ÇOK.

ALLAHA EMANET OL

s.a

konuyu dallandırıp budaklandırmayın ben söylediklerimin arkasındayım buyurun bi ortamda buluşalım ispatlayım ve sitede yayınlansın varmısınız yokmusunuz sadece cevabını yazarsanız yeterli olur benim için konunuzda kirlenmemiş olur

murat konuyu dallandıran budaklandıran sensin .şu güne kadarda sana ağzımı açıp kelime konuşmadım . madem kılıçları kuşandın. buyur hodri meydan . ..senin gündüz uçurduğun kuşu . ben gece uçurur . oynatırım .hadi hodri meydan . yavru istiyosan .yavru .eke istiyosan eke. .3. 5 8.yaşında. kuş uçar sana.. hadi . varsa çıkar kendi kuşlarından. askerin kuşlarından .. şeref ağa kuşlarından . . hadi .. hasköyde . üç saat uçupta .bir tek oyun yapmadan inen benim kuşum değil . senin . kuşlarından .olduğunu unutma .

Yasin18' Alıntı:

Yasin
selamun aleyküm yasin . bazı konulardan dolayı msn. ye girmiyorum . inşallah görüşürüz . bize dost lazım lüzumsuz adam değil . bizler her zaman büyüğümüzüde sdaydık .küçüğümüzüde ... arkadaşlarımıza herzaman la görüşürüz saygılar.esas ismimi öğrenmeye çalışan arkadaşlar varmış .onuda belirteyim .ismim. mustafa. saim . akyol..

selamunaleykum
yazdiklariniz once sizlere yakismiyor siteyede beslediginiz kuslarada yakismiyor sizler dunku kuscu deyilsiniz bu tur yazilar yazasiniz bu bahsi gecen kuslarin rahmetli sahipleri bir birlerine kus alip vermisler idda da olmustur belki ama kirmadan kirilmadan o kus veya bu kus buluta kadar oynasa sabah atip aksam inse neye yarar gunun sanunda iki kanat bir kuyruk deyilmi 2 inci 3 sahislardan bisey duyup kizmadan once direk konusun bence
saygilarimla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
yazdiklariniz once sizlere yakismiyor siteyede beslediginiz kuslarada yakismiyor sizler dunku kuscu deyilsiniz bu tur yazilar yazasiniz bu bahsi gecen kuslarin rahmetli sahipleri bir birlerine kus alip vermisler idda da olmustur belki ama kirmadan kirilmadan o kus veya bu kus buluta kadar oynasa sabah atip aksam inse neye yarar gunun sanunda iki kanat bir kuyruk deyilmi 2 inci 3 sahislardan bisey duyup kizmadan once direk konusun bence
saygilarimla ferhat
selamunaleyküm ferhat konuyu başlatan belli . sabreden belli .ha şunumu .sandı murat efendi .geri vites yapacaklar. malesef bizde geri vites yok . sonuna kadar uçar

saimusta' Alıntı:
murat konuyu dallandıran budaklandıran sensin .şu güne kadarda sana ağzımı açıp kelime konuşmadım . madem kılıçları kuşandın. buyur hodri meydan . ..senin gündüz uçurduğun kuşu . ben gece uçurur . oynatırım .hadi hodri meydan . yavru istiyosan .yavru .eke istiyosan eke. .3. 5 8.yaşında. kuş uçar sana.. hadi . varsa çıkar kendi kuşlarından. askerin kuşlarından .. şeref ağa kuşlarından . . hadi .. hasköyde . üç saat uçupta .bir tek oyun yapmadan inen benim kuşum değil . senin . kuşlarından .olduğunu unutma .

s.a pardon siz kimsiniz
isim neydi? tanıyamadım.

murat bıdı bıdı yapma.....hazırın varsa uçur yoksa . bıdı bıdı yapma. lüzumsus tartışma .yapma. yoksada sesini kes . ben sana hodri meydan diyorum .önce uçur ondan sonra konuş . laf salatası yapıpta işi pişkinliğe verme... sana sonuna kadar uçar .yavru .eke . 3. .5 .8 .yaşına kadar uçar. sana. hodri meydan . laf canbazlığı yapmadan .kuş uçur .kuş konuşsun .sen sus. .

saimusta' Alıntı:
murat bıdı bıdı yapma.....hazırın varsa uçur yoksa . bıdı bıdı yapma. lüzumsus tartışma .yapma. yoksada sesini kes . ben sana hodri meydan diyorum .önce uçur ondan sonra konuş . laf salatası yapıpta işi pişkinliğe verme... sana sonuna kadar uçar .yavru .eke . 3. .5 .8 .yaşına kadar uçar. sana. hodri meydan . laf canbazlığı yapmadan .kuş uçur .kuş konuşsun .sen sus. .

idrak yolları enfeksiyonumu geçiriyorsunun
siz kimsiniz

murat efendi ben.idrak .yolları enfeksiyonu .falan geçirmiyorum. sen .omirilik. soğanı salatası yapıyosun aklın sıra. varsa atarın sana kuş uçur diyorum. .benim sen .kim olduğumu iyi biliyosun . benim adım hüseyin turan .değil . dalga geçecek .omirilik salatanana .biraz zeytin yağını .fazla dökmüşler . yerlere .dökülmüş..dikkat ette .kayıp düşme. . ......bizi herkes tanır . konuştuğumuzun arkasında durduğumuzu. bakıyomda . biraz şoka girmiş gibi . haller seziyorum sende.. sadede gel buyur hodri meydan sana .

Gereksiz tartışmaya girmeyin.
Murat ÖZYANAR kardeşim, Mustafa Saim AKYOL 51 yaşında,ona karşı konuşmalarında birazdaha saygılı olmanı rica ediyorum.Kuşçu olan adam büyüğüne her yerde saygı duyar itaat eder. Senin kuşların onun kuşundan iyi oyun yapabilir,bu normaldir ama kuş için büyüğüne üzücü cümleler yazman doğru olmaz.

Konuyu gereksiz uzatmaktansa,200-300 tl lik bir video kamera alıp,2 saat kayıt yapabilirsin. sonrasında siteye ekler,"benim kuşumun oyunu bu" dersin. ve karşı taraftan aynı şekilde kuşunun videosunu beklersin.

Sayın saim abi,sende yaşının olgunluğunu gösterip,sakin olursan sevinirim.Bu çocuklar genç. adı üstünde delikanlı. hoşgörülü olmak lazım..
sevgiler selamlar.

selamun aleyküm doğan kardeş enim kimseyle alıp veremediğim yok olmazda bu .konuyu açan murat arkadaşım .ben dursun abiye bir yazı yazdım dursun abide bana yazdı .murat denilen arkadaşta aradan zıplayıp . çıktı arkadaşın bilmiyorum bizlerden alıp veremediğini . bir sayfa evvelden okursan .kimin . kendini oetaya attığını görüsün bende buyur meydan dedim .. kimsin diyede yazmış o benim kim olduğumu iyi bilir . arkadas biraz ..kendinden büyük insanlara dikilmede . ustadır . onun içinde . bizim üzerimizdem reklam yapmaya çalışıyor galiba . kuşu uçursun kuş .konuşsun ..ben ona onu söyledim . kuş .konuşurken sahibi susar .kuş yere indikten sonrada .kuş iyi görevyaptıysa .sahibi konuşur. biz ustalarımızdan 41 .sene de onu öğredik .arkadaşada onu söyledik ...doğancığım yeterli hoş görüyü .arkadaşa zaten gösterdik . anlamakta güçlük çektiyse . oda biden kaynaklanan birşey değil. kendi bilir . ayrıca sanada teşekkür ederim . uyarın için . sağol. saygılar m.saim akyol

* İletiyi rapor et

İleti saimusta » 03 Temmuz 2010 17:22
murat efendi ben.idrak .yolları enfeksiyonu .falan geçirmiyorum. sen .omirilik. soğanı salatası yapıyosun aklın sıra. varsa atarın sana kuş uçur diyorum. .benim sen .kim olduğumu iyi biliyosun . benim adım hüseyin turan .değil . dalga geçecek .omirilik salatanana .biraz zeytin yağını .fazla dökmüşler . yerlere .dökülmüş..dikkat ette .kayıp düşme. . ......bizi herkes tanır . konuştuğumuzun arkasında durduğumuzu. bakıyomda . biraz şoka girmiş gibi . haller seziyorum sende.. sadede gel buyur hodri meydan sana .

HA HA HA....SAİM USTA MEVZUYA BENİ KARIŞTIRMA....KONUNUN BAŞLIĞINA YAKIŞMIYOR BU DAVRANIŞ VE YAZILAR.

SAYGILAR.....

dogan18' Alıntı:
Gereksiz tartışmaya girmeyin.
Murat ÖZYANAR kardeşim, Mustafa Saim AKYOL 51 yaşında,ona karşı konuşmalarında birazdaha saygılı olmanı rica ediyorum.Kuşçu olan adam büyüğüne her yerde saygı duyar itaat eder. Senin kuşların onun kuşundan iyi oyun yapabilir,bu normaldir ama kuş için büyüğüne üzücü cümleler yazman doğru olmaz.

Konuyu gereksiz uzatmaktansa,200-300 tl lik bir video kamera alıp,2 saat kayıt yapabilirsin. sonrasında siteye ekler,"benim kuşumun oyunu bu" dersin. ve karşı taraftan aynı şekilde kuşunun videosunu beklersin.

Sayın saim abi,sende yaşının olgunluğunu gösterip,sakin olursan sevinirim.Bu çocuklar genç. adı üstünde delikanlı. hoşgörülü olmak lazım..
sevgiler selamlar.

s.a dogan bey haklısınız büyügüne saygılı olurum ama iteat etmem.
bütün formu inceleyin benim kendisine bir kelime yazmışlıgım varmı bi bakın
muhatap olmama konusuna gelince ben kendisini telefonda aradım telefonlarıma
çıkmadı kaale almadı ben neden kendisini şu anda muhatap kabul edeyim
sizlerede rahatsızlık verdigimden ötürü özür dilerim.
önerilerinizi degerlendirecem inş.

saygılar

saimusta' Alıntı:

bakın sizi muhatap almıyorum diyorum ama hala inatla bir takım emellerin peşinde koşuyorsunuz
ne yapmak istiyorsanız onu yapın bir gün illaki herkesin asıl yüzü anlaşılacak benim sadece sözüm budur

ve biz angaralılar bu şekilde argo tabirle konuşmayız yapılacak varsa gider gereken yapılır ben veya siz kim oldugumuz önemli degildir defalarca geldiginiz iş yerimi biliyorsunuz buyurun gelin

bu siteye ilk üye oldugum zamanlarda bana gece yarılarına kadar besledigim kuşkarın sizin kuşlarınızdan oldugunu anlattınız durdunuz kendi tezini çürüten bi başka kuşcudaha tanımadım
benim kuşlarım eger sizin dediginiz gibi yapışıyorsa sizin kuşlarınız da yapışıyor anlamına geliyor demektir
çok şükür ki öyle bi durumum yok
bigün benim size dedigim gibi sizde bana deseydiniz kuşlarımın yapışıp yapışmadıgını kulak degil gözlerinizle görürdünüz ben size defalarca söyledim saim usta kuşlarını izlemek isterim diye
meraklısı gider izler kulakdan dolma konuşmaz kulakdan dolmada varsa ispatıyla çıkar gelir bende karşılıgında gerekeni varsa elimde yaparım

sizin çarşınıza allah pazar eylesin

burda daha fazla bu işin meraklılarını rahatsız etmeye gerek yok

vermiş oldugum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
HAK illaki dogrudan yanadır bakalım zaman bize neler gösterecek

Tarafların biraz sakinleşmesi için,Konuyu geçici bir süre kilitliyorum.

Saklı Kalmış Güzellikleri görebilmekve hikayelerini dinlemeye devam edebilmek içink Konunun kilidini açıyorum.
Lütfen,Polemik yaratacak kişisel yazışmalardan uzak duralım.
sevgiler selamlar

Saklı Kalmış Güzellikleri görebilmekve hikayelerini dinlemeye devam edebilmek içink Konunun kilidini açıyorum.
Lütfen,Polemik yaratacak kişisel yazışmalardan uzak duralım.
sevgiler selamlar

m saim akyol isimli arkadaşa saygılarımla netten yazını okuyunca cevap yazmak zorunda kaldım ben dursun agbiyi yıllar önce bir kaç kez gördüm yaşına ustalıglna her zaman saygı duyarım ben yazımda söylediklerimi kendisinede söyledim beni tanımadan ön yargılı konuşuyorsunuz ben saim usta kuşlarını bankacı faruk agbiye mamak ta arkadaşım birol un orda bizzat sordum faruk agbinin dedigini söyledim vardır yoktur iddia etmiyorum dursun agbiye de aynı şeyi söyledim olan güle güle beslesin bu yaşıma geldim kimsenin malında kuşunda gözüm olmadı arapcı şafak 20 yıldır görmedigim görüşemedigim arkadaşım onunla dursun agbiyi ziyaret ettim öyle senin dedigin gibi kapıya konmayacak çay çorba iştigi yere yanlış yapacak karakterde bir insan deilim ben büyüge küçüge saygı sevgiyi de bilirim oturup kalkmayıda bilirim sadece beni tanımadan ön yargılı konuştugunuz teessüf ediyorum ben mamak ta oturuyorum arkaşların var ise beni sor kuşçulugumu kuş ahlakımı her söyler ben kimsenin kapısına bu yaşıma geldim destursuz gitmedim sende telefonunu koyarsan ben ararım konuşarak bir birimizi daha iyi anlarız yaşça benden 2 yaş büyüksün saygılarımla marik allah a emanet ol

marik kardeş konu anlaşılmıştır bu konuda düzeltme yapılmıştı .teşekkürler
.

üyelik iptaliYOK!)

11mart 2009 da üyesi oldugum KUŞÇULAR ORG un degerli yönetimine saygılarımla üyeligim deki amacım yeni başlayan kuşçu gençlere arkadaşlar bu hobiyi merakı sevdirmek bilgimoldugu kadarıyla bilgilendirmek dogru ve düzgün yapıldıgında bu kuşçulugun insanı kötü arkadaştan kötü alışkanlıklardan korudugunu insanı evine arkadaşlarına bagladıgını insanın kendini rahat sitressiz hissettigini anlatabilmek her kuşçunun mutlaka bilmedigi veya bilemedigi bir şeylerin olabilecegine inandıgımdan bende büyüklerimden ustalardan bir şeyler ögrenebilecegime inandıgım için amanetteki yazışmalar büyük ustalara karşı bazı kırıcı alaycı yazılar yorumlar banagöre kuşculuk anlayışımla uyuşmadıgından KUŞÇULAR ORG üyeligimin İPTTAL ini saygı ve sevgilerimle rica editorum KUŞCULAR ORG un bu konuda bana yapacagı en büyük yardım ve iyilik sadece ve sadece ÜYELİGİMİN İPTALİDİR saygılarımla kuşçu marik allah bütün dileklerinizi kabul yolunuzu açık etsin

Geri