SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
saim abi bekleyen derviş muradına ermiş.demek herkez çok meraklandı evet bu hafta ömer çekime gelirmisin hafta sonu üye olmayacaktım ama bu sitenin duayenleri var dursun abim,değerli saim usta,memet kardeşim,ferro.faik ve diğer dostlar .ömer bey pazar gününe hazırmısın tek geleceksin

ertan ates' Alıntı:
saim abi bekleyen derviş muradına ermiş.demek herkez çok meraklandı evet bu hafta ömer çekime gelirmisin hafta sonu üye olmayacaktım ama bu sitenin duayenleri var dursun abim,değerli saim usta,memet kardeşim,ferro.faik ve diğer dostlar .ömer bey pazar gününe hazırmısın tek geleceksin

Bu gün boştum ama siz yokmuşsunuz sanırım
Bu arada hoş geldiniz sitemize.

C.tesi olursa belki gelebilirim.

dursun abi nasıl oldun sen biliyosun bizim kuşlar tavuk bizimki sadece varmı var.ama genede arkadaşlar bi izlesin bakalım beğenen çıkar belki benim gibi yeni başlamış acemi kuşcunun kuşlarını ömer dursun abiyi arasın o beni anlatır kuş havada kardeşim ya boyumuzun ölçüsünü alırız.yada millete ölçümüzü veririz ikisinden biri sonuçta.kameraman hazır ol......faik sanada selamlar,barakuda gözlerinden öperim ömer cumartesi müsait olurum .saol hoş bulduk

ertan kardeşim siteye hoş geldin öncelikle .bu kuşlarzaten kendini 50 senedir anlattırıyor. beğenen beğenir .beğenmeyende. kendi kuşlarında bir vidyo koyar. bide ona bakarız. inşallah hafta sonu çekim işini yaparız sitedeki .üye arkadaşlarımızın beğenisine sunarız.. SAYGILAR... M.SAİM .AKYOL

saim abi biz bu işin ticaretini yapmıyoruz,biz meraklıyız ama kendimize meraklıyız.şahsen benim kimseyle işim yok.biliyosunuzki arkadaş konusunda ne kadar seçici olduğumu.abi sana ve dostlarıma ikram edecek bir bardak çayım var.kurallarım gereği çekim yapılacaksa sadece site yönetiminden ömer gelir.biz bize tanıtımı yapar video da arkadaşlara izletiriz beğenen de olur beğenmeyende saygı duyarız elimizdeki bu zaten bu kuşlar olmasa ben bu meraklı olduğum hobimi kesinlikle bırakırım.dursun abi sen herşeyi iyi biliyosun ben çekim bile yaptırmayacaktım ama senin ve saim ustanın hatırını kıramadım.orjinal vello arap diye bilinen kuşlardan peş peşe 2 tane uçuracam.zaten bu kuşları bana sen verdin saol kırmadın beni zaten senle kader bağımız var.kuş işin eğlence kısmı.bakalım.arkadaşlar ömer gelirse çekimi yapar.başkası gelemez.bakın bu kuşlar baştaki oyununu son seferine kadar yani inene kadar yapmazsa kameranın önünde kuşu kesecem söz.ayrıca bunların 3 taban taklası var.3.cüyü yapınca sıçrıyo zaten.

ertan ates' Alıntı:
saim abi biz bu işin ticaretini yapmıyoruz,biz meraklıyız ama kendimize meraklıyız.şahsen benim kimseyle işim yok.biliyosunuzki arkadaş konusunda ne kadar seçici olduğumu.abi sana ve dostlarıma ikram edecek bir bardak çayım var.kurallarım gereği çekim yapılacaksa sadece site yönetiminden ömer gelir.biz bize tanıtımı yapar video da arkadaşlara izletiriz beğenen de olur beğenmeyende saygı duyarız elimizdeki bu zaten bu kuşlar olmasa ben bu meraklı olduğum hobimi kesinlikle bırakırım.dursun abi sen herşeyi iyi biliyosun ben çekim bile yaptırmayacaktım ama senin ve saim ustanın hatırını kıramadım.orjinal vello arap diye bilinen kuşlardan peş peşe 2 tane uçuracam.zaten bu kuşları bana sen verdin saol kırmadın beni zaten senle kader bağımız var.kuş işin eğlence kısmı.bakalım.arkadaşlar ömer gelirse çekimi yapar.başkası gelemez.bakın bu kuşlar baştaki oyununu son seferine kadar yani inene kadar yapmazsa kameranın önünde kuşu kesecem söz.ayrıca bunların 3 taban taklası var.3.cüyü yapınca sıçrıyo zaten.
erkan bey ben bu vello ların hastasıyım sızdekılerın yakın cekım ayak ve kafalarının resımlerını koyabılırsenız buraya cok sevınırım.bunlerın ozlerı duydugum kadarı ıle en son antalyaya gıttı çinici mahmut tarafından gonderıldı..ıkı adet resım lutfen saygı ve sevgıler..

vıdeolarını da merakla beklıyorum..hem sızın velloların hemde saklı kalmıs guzellıklerden bır tanesının.bır ıdı ıkı cesıt kus ucacak..cok guzel

kuşlar güzel belli de aşağı yukarı tüm yorumlarda göz attım (okudum)kuş besleyenindir Allah daha iyilerini nasip etsinde bir takım yorumlara baktım da sanki bulunmaz hint kumaşı veya oyunu ilk defa bu kuşlar oynamış gibi abartılı buldum,ayrıca bazı yorumlarıda karşıdaki kişinin düşünce fikir ve görüşlerine karşılık olarak ukala ve saygısızca buldum.sonuçta kuş asla bir insandan ön planda olamaz..bunlarda benim düşünce ve fikirlerim katılan olur olmaz herkesin fikir ve düşüncesi kendine....
saygılarımla....

:evet:
ali07' Alıntı:
kuşlar güzel belli de aşağı yukarı tüm yorumlarda göz attım (okudum)kuş besleyenindir Allah daha iyilerini nasip etsinde bir takım yorumlara baktım da sanki bulunmaz hint kumaşı veya oyunu ilk defa bu kuşlar oynamış gibi abartılı buldum,ayrıca bazı yorumlarıda karşıdaki kişinin düşünce fikir ve görüşlerine karşılık olarak ukala ve saygısızca buldum.sonuçta kuş asla bir insandan ön planda olamaz..bunlarda benim düşünce ve fikirlerim katılan olur olmaz herkesin fikir ve düşüncesi kendine....
saygılarımla....

saimusta' Alıntı:
ertan kardeşim siteye hoş geldin öncelikle .bu kuşlarzaten kendini 50 senedir anlattırıyor. beğenen beğenir .beğenmeyende. kendi kuşlarında bir vidyo koyar. bide ona bakarız. inşallah hafta sonu çekim işini yaparız sitedeki .üye arkadaşlarımızın beğenisine sunarız.. SAYGILAR... M.SAİM .AKYOL

selamun aleyküm arkadaşlar)ertan kardeşimiz uçan arapların vello olarak yazmış bilmiyerek =kuşlarımız öp öz saim usta damarından gelen kuşlaedır. özellikle düzeltme gereği duydum . SAYGILAR .M SAİM .AKYOL

doğru söylüyo usta .kuşlar arap olduğu içinyanlışlıkla yazdığımı fark ettim ancak yazıyı göndermiş bulundum.zaten kuşların asıl sahibi usta dır.

ömer seni özellikle çekim için davet ediyorum.siteyede video yu eklersin arkadaşlar seyreder.daha iyileri arkadaşlarda vardır saygı duyar tebrik ederiz.elimizdeki bu.bakın gerçek şu ki çok ciddiyim saim usta saim akyol bunları 40 senenin üzerinde muhafaza ettiğini biliyorum.ömer beye tekrar davet gönderiyorum.

usta kusura bakma.şimdi neden vello olduğunu saklıyoruzki motorcu ahmet in 16 kuyruklu silik arap ve zümrüt araplarının soyu bu kuşlar.bendeki büyük erkek silik arap makaslı kuş yaşlı kanadına yol versem uçurduğum meydana yıkamıyorum.formula kardeş kuşun tırnakları uzun ve çengelli ve siyah,gaga ucu siyah,kama paça ve kısa bacaklı,kanatları enli silik arap ın kanatlarındaki şeridi rahat görürsün bakınca.ustanın verdiği yavru ekesi olan arap şu anda hazır,ayrıca gene bi zümrüt arap dişi hazır,kado nun çakmaklılarının soyundan olan dumanlı hazır boynunda tek beyaz tüyü var ve kuyruklarının ucu şerit çekmiş gibi.ömer ısrarla seni davet ediyorum ısrarla.evet kuş havada belli olur.cumartesi gelirim dedin işinmi çıktı bilmiyorum.hakkın baki dilediğin zaman bekliyoruz.

ben yarın bu kuşları telefonumun kamerasına çekecem.ancak siteye nasıl yollayacam görüntüyü bu konuda bana bi arkadaş yardımcı olsun.

ya usta bu muhabbete girmeye millete bişeyleri ispatlamaya mecburmusun.halep ordaysa,arşın burda.dediğim gibi ya boyumuzun ölçüsünü alırız yada biz milletin ölçüsünü alırız,sonra bu işin ayıbı yok demi,suç ta işlemiyoruz,eee ömer gelir görür bende tlf.a çekip atmaya çalışacam.

ispatlamaya mecbur değilsiniz arkadaslar..ispatlayın diye sormadık zaten..böyle bir talebimiz olmadı..sonuçta yapacağınız faaliyete herkes saygı duyar..vello arap dediniz o yüzden sorma gereği hissettik çünki bu kuslar kolay yavru vermıyorlar...sizde de olduğuna göre bu sorunun üstesinden gelebildiğiniz kanısına vardım..o yüzden resim istedim.acaba bizin bildiğimiz vellolardanmı diye.yukarıda bahsettiğiniz vello değil onu söyleyeyim.ha saimusta kuslarından olabilir..birsey diyemem.Ayrıca kusu ucurma noktasında da basarılar dılerım.herkes iyi kusu bulabilir.herkeste iyi kus olabilir.buna kimsenin itirazı yok zaten.Ama iyi arastırmak kaydı ile..mesela herkes saim usta der ama asıl ona o kusları getiren olayın gizli kahramanı şöför zatı bilemez.ben su kadar zamandır bunları beslemekteyim demekte, saygı duymakla birlikte benim için hiçbir anlam ifade etmiyor..en kısa zamanda su çekim isi halledilirse bizde sevineceğiz.ancak ricam kusun yakın çekimlerininde yayınlanması.yanlıs anlasılmasın bendeniz arastırmayı cok severim.o acıdan diyorum..saygı ve sevgiler.

Reklam yapmayın, çekin ekleyin koyun. Boşuna mesaj kasıp, arka arkaya mesaj yazmanızın anlamı yok.. Önce düşünün yazacaklarınızı sonra yazın. Sonradan sonradan mesaj yazmayın. Sayfaları boşuna işgal etmeyin.

Ertan Bey dün gece Saim abiyi aradım bugün için davetine icabet edelim dedim ama sen kar yagıyo yagmur var falan demişsin o yüzden iptal oldu dediniz.

Ben bu gün için işimi gücümü bırakmıştım gelecektim ama hava mualefeti dolayısıyla uçuruulamayacagını söylediniz bana.
Ama gün daha bitmedi akşam ucurcaksanız koordıne kurun haber edın gelelım cep tel ıle cekmenızın bır anlamı yok.

selamun aleyküm öncelikle )formula nikli arkadaşımıza )cevap verme gereği duydum şğför zat dediğiniz .namı değer karacı süleyman abidir=ertan kardeşim ömer beni telefondan aradı .bende ona kar yağıyor benim arabamlada kardeşim şehir dışına gitti ç uçurma işini önümüzdekihaftaya erteliyelim dedim cep telefonuylada bu kuşun vidyosu çekilmez .önümüzdeki hafta bu işi sonuçladıralım.SAYGILAR .M SAİM AKYOL

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Reklam yapmayın, çekin ekleyin koyun. Boşuna mesaj kasıp, arka arkaya mesaj yazmanızın anlamı yok.. Önce düşünün yazacaklarınızı sonra yazın. Sonradan sonradan mesaj yazmayın. Sayfaları boşuna işgal etmeyin.
HÜSEYİN BAŞ OĞLAN BİZİM KİMSEYE REKLAM YAPMA NİYETİMİZDE YOK . EĞER SİTEYEDE YAZI YAZILMASINI ÇSTEMİYORSAN .ÜYELİKLERİMİZİ . BANLAR VEYA DONDURURSUN SENİN. SİTENDE HİÇ UMRUMDA DEĞİL .............

Öncelikle herkeze selam uzun zamandır siteye pek yazmıyorum sadece takip ediyorum sıkıldım çünkü boş tartışmalardan kime ne ispat etme çabalarından sonuçta zevk için kuş bakan biriyim başka hiçbir ugraşım yok kuşla ilgili işim zevk yapmak fakat birşeyi merak ettim hep bir reklam söylentisi var tartışması bol olan konularda nasıl bir reklam bu onu anlamak istiyorum bu konu sahibi örnegin ne tür bir reklam yapıyor veya söyle soruyum SAİM USTA nicli Mustafa Saim Akyol isimli abiden kuş satın alan veya kuş satıyorum diye bir ilanını gören varmı varsa paylaşırsa çok memnun olurum.. Şimdi ben bu konu sahibi abiyle bu sitede tanıştım ve hiçbir zaman yüzyüze konuşmak nasip olmadı sadece sitede ve birkaç seferde telefonda konuştuk ama geçen burdan arkadaşlarım Ankarada Hurdacı Kenanın yanına gittiler kuş almak için 500 tl 12 yaşında bir bozkirli erkek aldılar ve yine onların bir arkadaşından 500 tlye bir çift bozkirli yavru aldılar bende arkadaşlarımı aradım Saim Abininde yanına ugramalarını rica ettim selamımı söylemeleri tanışmaları için arkadaşlarımı oldukları yerden 1 saatlik yoldan kendi arabasıyla gidip almış birkaç yer gezdirmiş çayını çorbalarını içirmiş sonra sincanda bi kuşçu kahvesinde oturup saatlerce kuş sohbeti yapmışlar ve arkadaşlarımın kuş aldıgı ve ordaki tanıdıklarıda dahil olmak üzere herkez saat geç oldu diye evlerine kaçmış ama Saim abi sagolsun onları bırakmamış otobüs saatine kadar sonra yine kendi arabasıyla gece 12 de onları Ankara garajına kadar götürüp otobüse bindirmiş ve bu arada Bu konuda olan resimlerdeki baştaki Çakmaklılar dahil olmak üzere resimlerde olan kuşların yarısını kutuya koyup bana yani Yüzünü bile görmedigi sadece Sitede tanıdıgı birine hiç bir menfaati olmadan hediye yollamış şimdi bu adam 52 yaşında benim yanına yolladıgım arkadaşlar 19 yaşında 19 yaşında çocukları peşine takıp kümes kümes gezdirmiş karınlarını doyurmuş çaylarını içirmiş otobüse kadar geçirip yüzünü bile görmedigi birine 6 çift kuşu hiçbir karşılık olmadan hediye yollamış böyle bir adamın sizce reklam yapmasına ne gerek var ben bunu anlamak istiyorum ayrıca kuş yolladıgı ve hiçbir karşılık beklemedigi bir çok kişi daha var bu sitede o abilerin kardeşlerinde Ankaraya gittiklerinde Saim abi tarafından nasıl karşılanıp neler hediye ettigini yazmalarını istiyorum mümkünse..... Erdekten dost olan herkeze selam

NOT: Yazdıklarım tartışma amaçlı veya kişisel degildir sadece merak ettim reklam ne işine yarar tanımadıgı insanlara bile karşılıksız kuş hediye eden birinin

saimusta' Alıntı:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
HÜSEYİN BAŞ OĞLAN BİZİM KİMSEYE REKLAM YAPMA NİYETİMİZDE YOK . EĞER SİTEYEDE YAZI YAZILMASINI ÇSTEMİYORSAN .ÜYELİKLERİMİZİ . BANLAR VEYA DONDURURSUN SENİN. SİTENDE HİÇ UMRUMDA DEĞİL .............

Sakin olun saim abi neden üstüne alındın ertan abiye yazmıs sanırım hüseyin üst üste mesajlar yazdıgı için.

"Sitende hiç umrumda deigil." hiç hoş bir söylem olmamıs saim abi .

ömer bey doğru olan kuşların nerden geldiğidir (şoför muhabbeti olmuştur) takip ederseniz sevinirim .Ayriyeten sizin çep telefonlarınız yokmu dur ki bukadar burada yazışıyonz anlayamadım. Anlaşılan video koymaya çalışıyorsunuz güzel ama fazla ayrıntıları forumda değill telefonla yaparsanız sevinirim saygılarımla fazla reklam yapmayalım
ALLAHa emanet olun ...

sayın hüseyin başoğlan beni piknikte tanıdın galiba.sayfa işgal etmeyin ne demek,reklam ne demek kime reklam yaptık da menfaat temin ettik.bu siteyi ne amaçla kurdun arkadaş.biz adab_ı muhaşeret kuralları içinde konuşuyoruz senin bi sıkıntınmı var.biz ne yazacağımızı bilmiyomuyuz geri zekalımıyız.yaptığın çok ayıp kendi site kurallarını kendin çiğniyosun.ayrıca saim akyol,benim canım ciğerim abimdir bilmediğiniz çok mevzular var.burda bilinmesi gerektiği kadarını yazıyoruz.Ömer evet hava muhalefeti var doğrudur.Ankarada yaşayanlar cuma gününden itibaren yoğun kar yağışı ve çok soğuk hava olduğunu bilir bura ege değil.evet bu şartlarda kim uçuruyosa tebrik ederim.HÜSEYİN BAŞOĞLAN eğer sitede yazmamızı istemiyosan ALLAH çarşına pazar versin,hayat yolunda başarılar sana,bi tavsiye seviyeni koru taş yerinde ağardır.saygılar

Geri