saim abi biz bu işin ticaretini yapmıyoruz,biz meraklıyız ama kendimize meraklıyız.şahsen benim kimseyle işim yok.biliyosunuzki arkadaş konusunda ne kadar seçici olduğumu.abi sana ve dostlarıma ikram edecek bir bardak çayım var.kurallarım gereği çekim yapılacaksa sadece site yönetiminden ömer gelir.biz bize tanıtımı yapar video da arkadaşlara izletiriz beğenen de olur beğenmeyende saygı duyarız elimizdeki bu zaten bu kuşlar olmasa ben bu meraklı olduğum hobimi kesinlikle bırakırım.dursun abi sen herşeyi iyi biliyosun ben çekim bile yaptırmayacaktım ama senin ve saim ustanın hatırını kıramadım.orjinal vello arap diye bilinen kuşlardan peş peşe 2 tane uçuracam.zaten bu kuşları bana sen verdin saol kırmadın beni zaten senle kader bağımız var.kuş işin eğlence kısmı.bakalım.arkadaşlar ömer gelirse çekimi yapar.başkası gelemez.bakın bu kuşlar baştaki oyununu son seferine kadar yani inene kadar yapmazsa kameranın önünde kuşu kesecem söz.ayrıca bunların 3 taban taklası var.3.cüyü yapınca sıçrıyo zaten.