SAKLI KALMIS GÜZELLİKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 434
  • Görüntüleme Görüntüleme 64K
öncelikle slm.bu yazdıklarım ÖMER ÖZKURT'TA saim akyol u tanıyorum diyorsun bu zamana kadar demek ki boşuna tanımışşın.Usta yı bilen biliyor zaten ne kadar iyi bir insan olduğunu. Saim Usta nın bu qüne kadar şahsen ben hiç kuş sattığını duymadım, görmedim.ve anlamıyorum bu insanlar arkasından mı çıkarıyor bu lafları yoksa çekemediklerinden mi?Hediyesini duydum da sattığını nerden çıkarıyolar.SAYGILARIMLA OĞUZ

Slm Saim abi duyduklarıma çok üzüldüm bu kadar mı tanıyolar mış seni.Bunların hiç biri demek ki seni iyi tanımıyomuş.Seni çekemeyenler dedikodu çıkarmışlar.neyse hadi qörüşürüz.

oğuz kuş' Alıntı:
öncelikle slm.bu yazdıklarım ÖMER ÖZKURT'TA saim akyol u tanıyorum diyorsun bu zamana kadar demek ki boşuna tanımışşın.Usta yı bilen biliyor zaten ne kadar iyi bir insan olduğunu. Saim Usta nın bu qüne kadar şahsen ben hiç kuş sattığını duymadım, görmedim.ve anlamıyorum bu insanlar arkasından mı çıkarıyor bu lafları yoksa çekemediklerinden mi?Hediyesini duydum da sattığını nerden çıkarıyolar.SAYGILARIMLA OĞUZ

Öncelikle kendinizi bir tanıtın. Siteye ilk giren üyeler; Yetiştiricilerimiz Tanışıyor sayfasında kendilerini tanıtırlar.
Bu sitenin kuralları var Türkçe yazılar yazınız. "q" değil "g"
Profildeki isminizi de çocukça saçma yazmışsınız lütfen düzeltin.

Yoksa art niyetli olduğunuzu çocuk bile anlar.
Gelip ilk mesajınızda buradan saldırıya geçmenizden nereden nasıl haber aldığınızın işaretidir.
Ne yapalım yani bizde çocuk gibi yeni üyelik açıp buradan kendimizi mi savunalım, ki savunacak bir şeyimiz de yok ya!

Neyse 10 yaşındaki çocuklar bile anlamıştır niyetinizi,amacınızı.
Ben Saim abiye kuş satıyor falan gibi de bir şey söylemedim varsa öyle bir yazım kopyalayın da herkes görsün.

Başkalarından kulağıma gelenleri aktarayım size.Adam diyor ki kullanıcı adı bile reklam "saimusta" ve Rahmetli Tenekeci Saim ustanın öp öz kuşlarının kendinde saf bir şekilde muhafaza ettiğini iddia ediyor .

Diyeceksin ki adı Saim zaten ve kaporta ustası ama adı Mustafa Saim.Profildeki mesleği de müdür.
Kısacası gelen telefonların haddi hesabı yok adam bunu anlatıyor kullanıcı adı bile reklam diyor.

Ben Saim abiyi tanıdığımı düşünüyorum ve sayar severim.
Siz şu anda Saim abiyi savunduğunuzu düşünüyorsunuz ama onu korumaktan çok ona zarar veriyorsunuz,adını lekeliyorsunuz.
O sizi buraya yazmaya yönlendirmiş gibi görünüyor bu da ona zarar veriyor emin olun.

Reklam muhabbeti geçip duruyor ya reklam sadece kuş satmak için yapılmaz anlatmak istediği bu sanırım Hüseyin'in.
Reklam kendi adını duyurmak,ön plana çıkarmak,tanınmış,nam salmış bir kuşçu olmak içinde yapılır.Anlatmak istediği bu sanırım Hüseyin ve bazı arkadaşların.

]öncelikle slm.bu yazdıklarım ileri geri konuşanlara saim akyol u tanıyorum diyorsunuz bu zamana kadar demek ki boşuna tanımışsınız.Usta yı bilen biliyor zaten ne kadar iyi bir insan olduğunu. Saim Usta nın bu qüne kadar şahsen ben hiç kuş sattığını duymadım, görmedim.ve anlamıyorum bu insanlar arkasından mı çıkarıyor bu lafları yoksa çekemediklerinden mi?Hediyesini duydum da sattığını nerden çıkarıyolar.SAYGILARIMLA OĞUZ

Öncelikle kendinizi bir tanıtın. Siteye ilk giren üyeler; Yetiştiricilerimiz Tanışıyor sayfasında kendilerini tanıtırlar.
Bu sitenin kuralları var Türkçe yazılar yazınız. "q" değil "g"
Profildeki isminizi de çocukça saçma yazmışsınız lütfen düzeltin.

Yoksa art niyetli olduğunuzu çocuk bile anlar.
Gelip ilk mesajınızda buradan saldırıya geçmenizden nereden nasıl haber aldığınızın işaretidir.
Ne yapalım yani bizde çocuk gibi yeni üyelik açıp buradan kendimizi mi savunalım, ki savunacak bir şeyimiz de yok ya!

Neyse 10 yaşındaki çocuklar bile anlamıştır niyetinizi,amacınızı.
Ben Saim abiye kuş satıyor falan gibi de bir şey söylemedim varsa öyle bir yazım kopyalayın da herkes görsün.

Başkalarından kulağıma gelenleri aktarayım size.Adam diyor ki kullanıcı adı bile reklam "saimusta" ve Rahmetli Tenekeci Saim ustanın öp öz kuşlarının kendinde saf bir şekilde muhafaza ettiğini iddia ediyor .

Diyeceksin ki adı Saim zaten ve kaporta ustası ama adı Mustafa Saim.Profildeki mesleği de müdür.
Kısacası gelen telefonların haddi hesabı yok adam bunu anlatıyor kullanıcı adı bile reklam diyor.

Ben Saim abiyi tanıdığımı düşünüyorum ve sayar severim.

Reklam muhabbeti geçip duruyor ya reklam sadece kuş satmak için yapılmaz anlatmak istediği bu sanırım Hüseyin'in.
Reklam kendi adını duyurmak,ön plana çıkarmak,tanınmış,nam salmış bir kuşçu olmak içinde yapılır.Anlatmak istediği bu sanırım Hüseyin ve bazı arkadaşların.[/quote]
saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm arkadaşlar)ertan kardeşimiz uçan arapların vello olarak yazmış bilmiyerek =kuşlarımız öp öz saim usta damarından gelen kuşlaedır. özellikle düzeltme gereği duydum . SAYGILAR .M SAİM .AKYOL

selam değerli dostum..sizi tanıyamadık kendinizi tanışma bölümünde tanıtırmısınız...lafa baktık birde lafı diyeni tanıyalım değil mi...

Hopppppp, ilk mesaj buraya. Kırk Bir Kere Maşallah hep derim haberleşmenize hayranım. Reklamın iyisi kötüsü olmaz devam edin. Bir kaç tane daha sitemiz var iyi ziyaretçi potansiyeline sahip, inanın ordada yayınlayacağım reklamlarınızı hemde ÜCRETSİZ.
Şöyle yazıcam, 800 km yol gittim, bir baktımki kuşların kuyrukları, göğsü, kanatı, ayağı lekesiz. Sahibi kendi ismini tanıtmak istemiyor (taakii konuya fazla yazan olasıya, rağbet göresiye kadar). Yönetim ekibi olarak karar kıldık. Bu ustaları isteyerek yayınlıyoruz burda, yoksa arkalarında 30-40 tane üyeyi çekip gideceklermiş. Sizlerde lütfen kuscular.org sitesini seviyorsanız bunlara yalakalık yapın. Biz onlara mecburuz.
Şu yazı nasıl olur sizce.
Beğenmediyseniz sizin için olan yeni konu iletimi siz söyleyin ben yazayım.
Ama inanın siz zaten kuş uçurmuyorsunuz. UÇMAZ,OYNAMAZ..
Halen daha zorlamı yazdırıyorlar size. Bakın bu konu çoktan silinmeliydi. Ama silmiyoruz, reklamınızı yapıcaz sizin, rica ettiğiniz için.

ne oldu hüseyin bey orda onuşan torba ağızlılar var saim ustayı tanımam bilmem ama eğer o insan reklam yapıyosa okuduğum kadarıylada buna reklam diyosan sen reklamı görmemişin esesli diye biriri yazmış oraya saim usta satmıyosa etrafı satıyo diye
. işte insanı böyle karalarlar torba ağızlılar. bu esesli denen arkadaşa soruyorum ispat et sattığını veya etrafına sattırdığını?

sitede reklam yapanlar belli insanları kuş satıyo diye saldırı mekanizmasını çalıştırmışınız bence bu esesli tahir kemalin yani namı değer mürselin .eski kuş hırsızı şimdi tövbeli . olabilirmi onu bi araştırın

öncelikle selamlar Alper durmuş bey bu üslubu benzerini büyük ustanızın bir kaç dostundan daha duyduk (bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)Ankarada yaşıyorsunuz , muhtemelen rahmetli TENEKİCİ SAİM USTAYI da hiç görmediniz ,ona o kuşları veren rahmetli ŞOFÖR SÜLEYMAN amcayıda tanımıyorsunuz ve çıkıp gönül rahatlılığıyla diye biliyorsunuz ki Saim usta(rahmetlik) ve etrafından kim kuş satmışsa ispatlayın? Ozaman alın size ispatı 1. olarak Zabıta KEMAL amcanın sattığı kuşlar ,2. olarak rahmetlik Saim ustanın o kuşlar diye sağadan soldan aldığı kuşlar. Şöyle bir mantiken düşüncek olursak bu kadar çok kişide o kuşlardan diye beslenen kuşların olması sizce o kuşları çalanların çalma sebeplerinin bu kuşları piyasaya bedava dağıtmak mı ?İşin ilginç tarafıda benim bildiğim kadarıyla bir kişi dışında herhangi birinde üç yaş üzerinde bahsettikleri oyun özelliklerini taşıyan bir erkek kuşun olmayışı mı? .Bir başka ilginçlikte bu kuşlardan diye besleyenlerin büyük kesiminin kümesinde en az 40 kuş vardır.(kırktaneden bir tane beklemek çokmu? yok hayır kırkıda aynı diyecekseniz neden o kadar kalabalık bir tercih ?)(BU ARADA İRTİBAT SİSTEMİNİZ SÜPER BAKALIM KAÇ KİŞİ DAHA ÇIKACAK ?) Sağlıcakla Kalın

S.A ARKADAŞLAR

Konu biraz uzamiş cok üzüldüm acıklamayı yüz yüze yapmak isterim dost ta var cekemiyenlerde var . dursun salamlar

ALLAHA EMANET OLUN

selam arkadaşlar siteye epeydir girmiyodum bu gçn haspel kader girdim ve okuduğum kadarıyla
1 bu kuşları uçurun oyunları hakkında bşlgi alalım insanları aydınlatalım diyen site yönetimi .değilmi
2 arkadaşlar kuşarı uçuralım demişler .site yönetimi reklam yapmayın demiş siteden uzaklaştırmış
3 eski şehirli arkadaşım karacı süleyman abiyi nekadar tanır yaşına göre
4 zabıta kemal abinin sattığı kuşların bu kuşlarla ne alakası var ...
5 acaba kendi reklamını yapmak içinmi adres veriyor
6 madem mustafa saimi . siteden uzaklaştırdınız . bu insanın kuşlarının resimlerini hala niye yayınlıyosunuz
7 acaba reklamı kendiniz bile bilemi yaptırıyonuz. şahsım olarak şize soruyorum .bu ne lahana turşusu .bu ne pehriz .
8 guruptan bahsediliyor .peki adı gecen gurup piknik olayında gece gündüz demeden el birliğiyle bu pikniği yapmadımı
8 gurup ve reklam yapıyolar diyen arkadaşlara ayaklarına gittiğiniz halde kaçtanesi geldi
9 eğer birazcık ahde vefanız olsa bu kuşların sahibine . siteden bu kuşların resimlerini kaldırır
10 bilmeden etmeden konuşanların sesini keser . reklam yaptırmazsınız

selam arkadaşlar siteye epeydir girmiyodum bu gçn haspel kader girdim ve okuduğum kadarıyla
1 bu kuşları uçurun oyunları hakkında bşlgi alalım insanları aydınlatalım diyen site yönetimi .değilmi
2 arkadaşlar kuşarı uçuralım demişler .site yönetimi reklam yapmayın demiş siteden uzaklaştırmış
6 madem mustafa saimi . siteden uzaklaştırdınız . bu insanın kuşlarının resimlerini hala niye yayınlıyosunuz
7 acaba reklamı kendiniz bile bilemi yaptırıyonuz. şahsım olarak şize soruyorum .bu ne lahana turşusu .bu ne pehriz .
8 guruptan bahsediliyor .peki adı gecen gurup piknik olayında gece gündüz demeden el birliğiyle bu pikniği yapmadımı
8 gurup ve reklam yapıyolar diyen arkadaşlara ayaklarına gittiğiniz halde kaçtanesi geldi
9 eğer birazcık ahde vefanız olsa bu kuşların sahibine . siteden bu kuşların resimlerini kaldırır

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:

Bak şafak abi seni sever sayarım ama gerçekten artık ayıp etmeye başladınız istesek saniyesinde yazılarınızı sileriz kimsede okuyamaz ama saygımızdan ve iyi niyetimizden silmiyoruz.

Haspel kader girdim deme şafak abi çoluk çocuk bile güler güldürme kendine.2 yıldır girmeyen adam 2 yıl sonra giriyor ve direk bu konuyu görüyor o kadar konunun içinde.

1-Hayır site yönetimi degil kuşlarıın oyunlarını isteyen Ömer Özkurt ve hala isterim izlemek ben meraklı adamım iyi kuşsa izleyip gözümle görmek isterim neredeyse 2 yıldır dinlerim saim abi den.

2-Kuşu uçaralım dediklerine kimse birşey demez,demedi de. Ki hazır buyrun dendi 1 ay oldu nerdeyse dün konustum ertan abi ile yılbasşından sonraya söz verdi ancak aradaki zamanı sen düşün.Şimdi konuşmayacaktım ama sen böyle konuşursan bende derim ki 1 ay önce hazır dendi kuş ama daha yılbaşından sonraya anca izlicez,çekcez zaman farkına bak sen öyle dersen bende derim ki kuşun oynama sözü agızlarından kaçmış bulundu kuşda anlatılanlar gibi oynamayınca,oynayamayıncamı böyle polemik oldu kuşu buraya koymamak için mi derim kusura bakma.

3-
4-
5-
6-Bu sorununn cevabı site kurallarında var resimleri kaldırıp kaldırmamak hakkı bizdedir istedigimiz şekilde davranırız.
7-Biz neden reklam yaptıralım kime,ne için,ne amaçla?Yıllar oldu çogu kişi tanıdı sanırım bizi bu sitede kimseye ayrım yapılmaz kimseye,ben eski üyeyim,10 000 mesaj yazdım hiç farketmez herkes eşittir.
8-Evet adı geçen kişiler piknikte gece gündüz bize yardım etti ama babamın piknigi de degildi benım o piknik ankaralıların,kuşcuların piknigi idi.Yardımları dokundu allah razı olsun inkar etmeyiz.Ama bu kimseye sitede kredi vermez,kimseye ayrım yapacagımızı göstermez.
9-Vefamız vardır yapılaniyilikler unutulmaz ama biz hiçmi iyilik yapmamışız hakkımız geçmemiş.En azından saim abiyi kim tanırdı 2 sene evvelinde ankarada bile çok kişi tanımazken şimdi tüm türkiye tanıyor.
Mesela sen şafak abiseni 3 yıl evvel kim tanırdı anca ankara içinden bazı kişiler.Şimdi ise bizim sayemizde,bu site sayesinde senle röportaj yaptıgımız için,resimlerini sitede yayınladığımı için,Site sayesinde seni tüm türkiye tanıdı.
Başka başka şehirlerden yanına bir dünya insan geliyor sırf bana kaç kişi sordu seni siteden tanımış yanına gelcekmiş.
Ve bunun da sayesinde dünya kadar kuş sattın saga sola ; demişin ya azcık ahde vefan olsa bize bunları yazmazdın.

slm şafak bey hangi kuyudaydınızda çıktınız niye insanları birbirine düşürüyorsunuz bu site değilmiydi senin polis dursunu reklamını yapan hala türkiyedeki kuşcular senin kırmızı boncuklarını mavi boncuklarını takalı araplarını silik araplarını sekililerini polis dursun un sarılarını yine bu site değilmiydi reklamını yapan adıyamandan kalktım ankaraya geldim misafiriniz oldum senin 100 kuşun dursunun 200 kuşu vardı ikinizden biriniz birtane kuş uçurmadınız kusura bakmayın yerdeki kuşada para verilmez ama yine bu site reklamınızı iyi yapmıştı okadar masraf etim dedim senden 11 dursundan 3 kuş getirdim kuşlarınız duruyor ortaya düşer dersiniz adıyamana kuş gönderdim kuşlarım oynuyor diye bekletiyorum piknikten bahsediyorsun polis dursun hangi resim karesinde yok bu sitenin hakını inkar etme buradan sesleniyorum cümle alem kuşcular duysun ikinizinde kuşları ve kişiliğiniz beş kuruş etmezsiniz
bakın daha çok şey var kuşcular şafakla dursun bunlardan birini yalanlarsa daha neler var neler yazarım ikiside simsarlığı bıraksın kuşcu olsunlar veya ellerini ayaklarını çeksinler kimseyide birbirine düşürmesin otdada birşey yoken ne dirbu ya

abilerim benden yaşça çok büyüksünüz ama bence kuşu ticaret için besleyip reklam yapmaya çalışandan ADAM olmaz bunu anladım.ki görüyoruz örnekleri.haklı oldugumu düşünüyorum bu konuda.ömer abi kendini yorup cevap bile yazma böyle adamlara

urfalı hacı dayının dediği gibi ankaralılar kuşuda kuşculuğuda bozdu selamlar

Yok Levent bey Ankaralılar demeyelim. Doğru gibi doğru çok kuşçu var Ankara'da. Diyorlardı ne zamandır bu denli büyük bir siteyi onlar o denli küçük hale düşürüyorlar diye. (adam gibi adam yazacam ama onu dahi anlamak istediğiniz gibi anlayacaksınız.) Şu konuda reklamını yapan vatandaşların hiçbirisi kuş uçurup oynatmamıştır, oynatamazlarda. Ordan burdan bir sürü kuş toplarım ama sizin kuşlardan iyi oynatırım. Saim usta rahmetli olalı kaç yıl olmuş siz halen daha bende var kuşları dersiniz. Sizin kuşlar o zamandır uzaydamı duruyordu. Nasıl muhafaza ettiniz.
Şafak abi siteye yazılan yazılardan yazarları sorumludur. Bir üye yazdığı mesajları siteye yazmıştır. ve silinmesi sitenin insiyatifindedir. Ne demek silin mesajları silin resimleri. Resimleri çeken belli, kendiniz bide video çekeceksiniz, siz resim bile çekmemişsiniz daha. Silmeyiz, gidin adli merciler var oralara şikayet edin.

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:

Sırasıyla büyük memnuniyetle cevap vereyim;
1: Bu kuşları uçurun diye diye tüy bitti dilimizde, ama uçmazlar, uçurmazsınız, çünkü oynamaz, oynatamazsınız.
2: Arkadaşlarınız kuşları uçuralım demedi, çok ısrar edilince zaman kazanmak için reklam yaptılar.
6: Ömer çokta güzel vermiş cevabını. Uzaklaştırdık ama ne hikmetse başka üyeliklerle giriyor.
7: Harbiden de dediğiniz gibi; bu ne lahana turşusu .bu ne pehriz.. Ne zamandır girmeyenler girmeye başladı. Devam edin diye yazmıştım, reklamın iyisi kötüsü olmaz....
8: Amacımız sayfasını okursanız ne nedir görürsünüz. Ben neden kendi üzerimden size prim yaptırayım.
9: Cevabı yukarıda yazılı.
10: İnanın o kadar konuşmak isteyen var ama izin vermiyorsunuz.

"Herkesin anlayış derecesi farklı farklıdır. Benim sana anlatacaklarım, ancak senin anlayabileceğin kadardır." (Mevlana)

"Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir." (Eflatun)

SEVGİLİ KUŞSEVER ARKADAŞLAR
Burada herkes herkese birşeyler söylüyor gereksiz yere
herkes herkesi tanır az veya çok
reklamında en güzeli bence şudur
kuşun reklamı olmaz reklamı kuş oynar kendi yapar
videoda beş dakikada kuş belli olmaz 2 saati seyretmenin çekmeninde imkanı yok
kuşuna güvenen adam gibi oynayan kuşu olan arkadaş davet eder kuşseverleri
falan gün buyurun arkadaşlar isteyen arkadaş misafirimdir kuş seyretmeye der
millette seyreder kuşu reklamını yeterince yapar oynayan kuşun
böyle resimle videoyla yazıyla kuş oynamaz.
ankarada son yıllarda oynayan kuşlar adı altında bir sayfa açıldı yorum yazan çıkmadı
hala 40 sene öncenin oynayan kuşunun konusunu yapmaya değmez bence
kimse kimseyi kırmasa havada verse cevabı

Ağzına sağlık selami abi doğru söze ne denir...konunun özeti bu kimse alınmasın bozulmasın....
site kurulalı 2008 den bu yana 3-4 tane kuşumuz uçtu bir iki video ekledik ama senin dediğin gibi tam alttan çekiyoruz havadan alıyo diyolar,kuş çok uzaklardan atıp geliyo kamera görmüyo,zevki olmuyo şimdi geçen sene uçurduğumuz bozdumanlıyı kaldırmaya başladım kanatları tamam,şimdi nefeslenmesini bekliyorum abi 10-15 günü var ilk başta sen davetlimsin bizi kırmaz gelirsen memnun olurum.Yerim abidinpaşa saimekadında muhtemel tanırsın ertan abi var clüpcü,birde adil abi var belediyeci,kuşlarımız aynı soy üçümüz paslaşıyoruz buyur misafirimiz ol abi....acizane kuş nerden atıp nereye gidiyo,senin dediğin gibi millet masa başından üfürmeyi iyi beceriyo,icraata gelince fıssss.Geçen sene kaç kişi davet ettik icap eden olmadı,kendi çevremiz yada bizi tanıyanlar zaten izledi,gördü,ama bu kuşculuğun kaderinde var sen daha iyi bilirsin, tecrübenden dolayı.Davet ediyosun yanında bi kaç kişiyle geliyolar izlerken kuşu adamın dibi düşüyo yok böyle kuşmu gider yok ben böyle atan kuş görmedim vs,sonra pat bi kulp takıyolar.Allahtan bizim çevremiz belli art niyetli kişi kapımıza gelemez.
bir anı paylaşmak isterim....
Rahmetli arap hacı amcam anlatırdı hep sohbetlerde 20 yıldan fazla eski cebeci kuşcular kahvesinde otururlarken pat kapıdan 2-3 kişi içeri dalar yabancılar belli otururlar çay söylerler,başlarlar yüksek sesle konuşmaya ankaraya geldik bi tane uçan kuş yok kimseden tık çıkmaz ve arap hacı döner yarın sabah gün doğarken buyrun bi arap uçuruyorum der,ertesi gün adamları aldırır kahveden eve çayı kahvaltıyı hazırlar kuşu kaldırır 10-15 dk gezdikten sonra kuşları alta serer arap uzaktan atıp gelir 6-7 takla 2-2,5 direk fışkırır adamın birisi elinin tersiyle yaramaz der gibi bir hareket yapar her seferinde ve dişi kuş böylemi olur buluta girmesi lazım bunun falan filan başlar ders vermeye,anlatmaya,kuş 18-20 sefer yapar taklaları saya saya döne döne iner,adam daha eleştirir ve araphacı dayanamaz sen ne uçuruyon gardaş der...
ya şöyle bi dumanlı uçuruyom falan filan diye konuşurken şuraya adresini yaz der 2-3 gün sonra basar sivasa gider arar kuşcular kahvesini bulur kahve sahibine sorar bu adamı arıyoruz kahveci hayırmı dayı neden aradınız diye sorar hacı baba ankaradan geliyoruz kuş uçuracak bize der kahveci alaylı bi şekilde güldükten sonra dayı boşa yorulmuşsun o kadar yolu kuş uçurmak kim bu adam kim der olsun sen genede tarif et bize der ve adamın evine giderler...kapı çalınır adam kapıda arap hacıyı görünce suratı bembeyaz kesilir hanım kalk çay koy kahvaltı hazırla misafirimiz var falan diye telaşlanırken arap hacı biz kahvaltı ettik çayda içtik sen kuşu kaldır ısına dursun......................................
ama ortada ne ısınacak kuş vardır nede uçan kuş,sanırım anlayan için bu hikaye çok güzel şeyler ifade ediyordur.Boşuna dememişler elin iyisi tükenmez sen elindekinin kıymetini bil diye,masa başından üfürmek boş adam işidir asıl kuş oynatan adam hayatta konuşmaz,onu başkaları anlatır o kendini değil.
son olarak 'Bir şey biliyorsan söyle ilham alsınlar. Bilmiyorsan sus adam sansınlar !!! anlayana......
saygılarımla.....

Selçuk kardeşim
Kusunu seyretmeye seve seve geliriz, bizlere heyecan verecek kuş olduktan sonra.
Oynayan kuş görmektende onur duyarız.

saygılarımla

orhan02' Alıntı:
slm şafak bey hangi kuyudaydınızda çıktınız niye insanları birbirine düşürüyorsunuz bu site değilmiydi senin polis dursunu reklamını yapan hala türkiyedeki kuşcular senin kırmızı boncuklarını mavi boncuklarını takalı araplarını silik araplarını sekililerini polis dursun un sarılarını yine bu site değilmiydi reklamını yapan adıyamandan kalktım ankaraya geldim misafiriniz oldum senin 100 kuşun dursunun 200 kuşu vardı ikinizden biriniz birtane kuş uçurmadınız kusura bakmayın yerdeki kuşada para verilmez ama yine bu site reklamınızı iyi yapmıştı okadar masraf etim dedim senden 11 dursundan 3 kuş getirdim kuşlarınız duruyor ortaya düşer dersiniz adıyamana kuş gönderdim kuşlarım oynuyor diye bekletiyorum piknikten bahsediyorsun polis dursun hangi resim karesinde yok bu sitenin hakını inkar etme buradan sesleniyorum cümle alem kuşcular duysun ikinizinde kuşları ve kişiliğiniz beş kuruş etmezsiniz
bakın daha çok şey var kuşcular şafakla dursun bunlardan birini yalanlarsa daha neler var neler yazarım ikiside simsarlığı bıraksın kuşcu olsunlar veya ellerini ayaklarını çeksinler kimseyide birbirine düşürmesin otdada birşey yoken ne dirbu ya
SENIN ĞİBİLERİNE BİLMEM NE DENİR KUŞLARI GÖNDER BENİ TÜRKÜYE TANIR BU SITEMİ BENİ KUŞCU YAPTI ANKARADA
BOYLE DEMİYORDUN BURAYA DEDİKLERİNİ YAZDIRMA SANA PARAYLAMI SATTIM SENİ ADAM SANDIM dursun

dursun' Alıntı:
orhan02' Alıntı:
SENIN ĞİBİLERİNE BİLMEM NE DENİR KUŞLARI GÖNDER BENİ TÜRKÜYE TANIR BU SITEMİ BENİ KUŞCU YAPTI ANKARADA
BOYLE DEMİYORDUN BURAYA DEDİKLERİNİ YAZDIRMA SANA PARAYLAMI SATTIM SENİ ADAM SANDIM dursun
dursun bey bana insan derler sana ne derler seni site tanıtı türkiye ye ankarada ne diyoruma gelince ankara toplama kuş aldım dört kapıdan kimi hatır için kimide şebap kuşla takas yaptım diye benim dediklerim bu beni tanıyanda bilir böyle olduğunu söylediklerimin arkasındayım sana paraylamı sattıma gelince yazımda para lafı geçiyormu yok neden bukadar kızıyon yazdığım yazıda çok çok yazılacaklar var dersen yazarım ne yazıkı adıyamanlıya tezgah kuramadız kuramasınızda

benim bu sssssitede hiç kimseden benim reklamımı yapması ve benim kuşlarımı alması satması ile ilgili bir istegim olmamıştır hiç kimseyede kuş satmamışımdır isimleri bende saklı bu siteden en az 100 kişiyi agırlamış ve kuş hediye etmişimdir sıkısıkıda tembihlemişimdir kimseye benim hakkımda birşey yazmayın diye taki orhana kadar yine lafımın arkasındayım her kimi kandırıp kuş satmışsam masrafları dahil verdikleri paranın 10 katını vermeye hazırım

ben hayatımda hiç kimseye ne kahpelik yaptım nede simsarlık bunu ispat etmeyen şerefsizdir orhan en kısa zamanda benim kuşlarımı gönder terbiyesizlik yapma sana ne sattımki simsar oldum verd
igin parayı sen verdin 5 kuruş paramı talep ettim evinden şabap teklif ettin bedava verdin aldımmı götürdügün kuşları kendin kümesten seçtin bunu yapacak kaç tane kuşçu var şu alemde ben kuştan bıktıgım içimnn böyle oldu yoksa sen kuşun tüyünü bile alamazdın benden çok ayıp
verdigin yem parasınıda ömere özelden yazdım arzu ediyorsan hemen postalarım geri

SENİN GİBİLERE NONKÖR DERLER NE TEZGAHI BEN BİLMEM DEMEKKİ SEN KONUŞTUKLARINI ANKARADA VE
TELEFONDA HATIRLAMIYORSUN BUNADIN HERHALDE BENİ SİTE MEŞUR ETMEDİ BU SİTE OLMADAN BEN 27 VİLAYETE KUŞ VERDİM VE KUŞLARIMIN ARKASINDAYIM TÜRKÜYE BENİ HUYUMU KAREKTERİMİ BİLİR SEN KUŞLARIMI GÖNDER LAF KALABALIĞI YAPMA SANANA BENİ ARAMA DİYE DEFALARCA TELEFONDA SÖYLEDİM
MUATABIM DEĞİLSİN . dursun

SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM

Ekli dosyalar

• afak.webp
    afak.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 963
hık mık ehü ehüee şafak attı tan ağardı
tabiat ne güzel şey
bir tarafta inekler
bir tarafta kelebekler
fakat ah olmasaydı
su yapıskan sinekler..
Kah kah kah kahaaaa :D

DÜN AKŞAM DAKİKALARCA BU KONU HAKKINDA YAZILANLARI OKUDUM.BİR KUŞ UÇURULACAKMIŞ VE RANDEVUYA UYULMAMIŞ.BEYLER BU KONU BURALARA NASIL GELDİ.

ÖMER VE HÜSEYİN ARKADAŞLAR SİZLER BU SİTENİN KURUCUSU VE AMİRLERİ KONUMUNDASINIZ ,NEDEN POLEMİKLERE GİRİYORSUNUZ.KUŞ HAZIR OLMAYA BİLİR.BELKİ BİR SORUNU ÇIKMIŞTIR.YILLARDIR O KANDAN BİR KUŞ SEYREDİLMEK İSTENİYOR VE HERKES MERAK İÇİNDE GAYET NORMAL.BEN BİLE MERAK ETTİM DOĞRUSUNU İSTERSENİZ.BU KADAR BEKLENEN KUŞ KARDA,RÜZGARDA,KALDIRILIRMI.KUŞU KİM NASIL GÖRÜRSE O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEK SONUÇTA.TAM PERFORMANS OLMADAN NEDEN KALDIRSINLAR YADA HAVA ŞARTLARI UYGUN OLMADAN.

İKİNCİSİ EVET BURASI BİR REKLAM PANOSU.KİM NE DERSE DESİN.BEN 20 YIL ANKARADA YAŞAYAN BİRİ OLARAK BAZI USTALARIN KUŞLARINI VE KALİTESİNİ BURADAN DUYDUM.BUDA NORMAL BİRŞEY ÇÜNKÜ BURASI BİR PAYLAŞIM ALANI.

VE TARTIŞMA KUŞ SATMAYA ALMAYA KADAR GİTMİŞ.EVET BU HOBİYİ YAPIPTA KUŞ ALMAYAN YADA SATMAYAN VARMI?EĞER BİR İNSAN YAPTIĞI HOBİDEN PARADA KAZANIYORSA NE MUTLU ONA.

ESKİ USTALAR KUŞ SATMAZDI GİBİ POLEMİKLERDE OLUYOR,AMA BENCE YANLIŞ.EMEK VERİLEN HER ŞEYE BİR DEĞER BİÇİLİR.

YENİ KUŞÇULARA,
KUŞÇULUK CAMİASINA ÖRNEK OLMAK İSTİYORSAK BU TARZ POLEMİKLERİ BURADA YAŞAMAMAMIZ GEREKİYOR BENCE.

BU KONUDA HADDİM OLMAYARAK YORUM YAZIYORUM;

SAYGILAR SUNUYORUM....

Geri