ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
selam arkadaşlar siteye epeydir girmiyodum bu gçn haspel kader girdim ve okuduğum kadarıyla
1 bu kuşları uçurun oyunları hakkında bşlgi alalım insanları aydınlatalım diyen site yönetimi .değilmi
2 arkadaşlar kuşarı uçuralım demişler .site yönetimi reklam yapmayın demiş siteden uzaklaştırmış
3 eski şehirli arkadaşım karacı süleyman abiyi nekadar tanır yaşına göre
4 zabıta kemal abinin sattığı kuşların bu kuşlarla ne alakası var ...
5 acaba kendi reklamını yapmak içinmi adres veriyor
6 madem mustafa saimi . siteden uzaklaştırdınız . bu insanın kuşlarının resimlerini hala niye yayınlıyosunuz
7 acaba reklamı kendiniz bile bilemi yaptırıyonuz. şahsım olarak şize soruyorum .bu ne lahana turşusu .bu ne pehriz .
8 guruptan bahsediliyor .peki adı gecen gurup piknik olayında gece gündüz demeden el birliğiyle bu pikniği yapmadımı
8 gurup ve reklam yapıyolar diyen arkadaşlara ayaklarına gittiğiniz halde kaçtanesi geldi
9 eğer birazcık ahde vefanız olsa bu kuşların sahibine . siteden bu kuşların resimlerini kaldırır
10 bilmeden etmeden konuşanların sesini keser . reklam yaptırmazsınız
Bak şafak abi seni sever sayarım ama gerçekten artık ayıp etmeye başladınız istesek saniyesinde yazılarınızı sileriz kimsede okuyamaz ama saygımızdan ve iyi niyetimizden silmiyoruz.
Haspel kader girdim deme şafak abi çoluk çocuk bile güler güldürme kendine.2 yıldır girmeyen adam 2 yıl sonra giriyor ve direk bu konuyu görüyor o kadar konunun içinde.
1-Hayır site yönetimi degil kuşlarıın oyunlarını isteyen Ömer Özkurt ve hala isterim izlemek ben meraklı adamım iyi kuşsa izleyip gözümle görmek isterim neredeyse 2 yıldır dinlerim saim abi den.
2-Kuşu uçaralım dediklerine kimse birşey demez,demedi de. Ki hazır buyrun dendi 1 ay oldu nerdeyse dün konustum ertan abi ile yılbasşından sonraya söz verdi ancak aradaki zamanı sen düşün.Şimdi konuşmayacaktım ama sen böyle konuşursan bende derim ki 1 ay önce hazır dendi kuş ama daha yılbaşından sonraya anca izlicez,çekcez zaman farkına bak sen öyle dersen bende derim ki kuşun oynama sözü agızlarından kaçmış bulundu kuşda anlatılanlar gibi oynamayınca,oynayamayıncamı böyle polemik oldu kuşu buraya koymamak için mi derim kusura bakma.
3-
4-
5-
6-Bu sorununn cevabı site kurallarında var resimleri kaldırıp kaldırmamak hakkı bizdedir istedigimiz şekilde davranırız.
7-Biz neden reklam yaptıralım kime,ne için,ne amaçla?Yıllar oldu çogu kişi tanıdı sanırım bizi bu sitede kimseye ayrım yapılmaz kimseye,ben eski üyeyim,10 000 mesaj yazdım hiç farketmez herkes eşittir.
8-Evet adı geçen kişiler piknikte gece gündüz bize yardım etti ama babamın piknigi de degildi benım o piknik ankaralıların,kuşcuların piknigi idi.Yardımları dokundu allah razı olsun inkar etmeyiz.Ama bu kimseye sitede kredi vermez,kimseye ayrım yapacagımızı göstermez.
9-Vefamız vardır yapılaniyilikler unutulmaz ama biz hiçmi iyilik yapmamışız hakkımız geçmemiş.En azından saim abiyi kim tanırdı 2 sene evvelinde ankarada bile çok kişi tanımazken şimdi tüm türkiye tanıyor.
Mesela sen şafak abiseni 3 yıl evvel kim tanırdı anca ankara içinden bazı kişiler.Şimdi ise bizim sayemizde,bu site sayesinde senle röportaj yaptıgımız için,resimlerini sitede yayınladığımı için,Site sayesinde seni tüm türkiye tanıdı.
Başka başka şehirlerden yanına bir dünya insan geliyor sırf bana kaç kişi sordu seni siteden tanımış yanına gelcekmiş.
Ve bunun da sayesinde dünya kadar kuş sattın saga sola ; demişin ya azcık ahde vefan olsa bize bunları yazmazdın.