vermid0n' Alıntı:
Ağbi siteye konan bütün kuşları onaylıosun orginal ve ya deil die noter gibi .. şimdi sana soruyorum performans mı diee ama sadece resimlere bakarak yazıosun büyük bi ihtimal gözünü seveyim ona göre not vermiosan neye göre veriosun bana 2 - 3 saat uçan bi oynar izlette sana inanayım bu benim şahsi fikrim izletecek oynarın yoksada lütfen karışma herkesin kuşu kendine güzel biliosun (
Türker maşşallah çok güzel yavru güle güle besleyesin.
Semih 2-3 saat uçan oynar sözününde benim semihin konusuna yazdığım oynar kuşunda şebaba dönüldü gibi sözümün
doğru olduğu gibi anlaşılıyor.
Ama oynar kuşunu 2-3 saat değil öğleden sonra geç kalınınca gece havada kalanının olduğunu ve bu tip kuşların hala
var olduğunu biliyorum.
sabah erken saatte atılırsa akşam ezanında inenlerinin olduğunuda biliyorum.
bazı oynarcı arkadaşlar oynar kuşunun uçum süresinin 45 d.k 1 saat arası olduğunu söylemekteler,bence bunlar elindeki
kuşa göre değerlendirme yapıyor,çünkü ondan fazla uçan kuşları yok,gençleride böyle yanlış yönlendiriyorlar.
bence oynarın kuşunun en büyük özelliği,sert kanat çekmesi-seri uçması-küme değil çapraz uçması-ve gözlen takip
edilemeyecek kadar yükselip aşağıdan seyredenlere ara sıra kendini gösterip yine bulutların üstünde kaybolmasıdır.
neyse nerden çıktı buda demeden lafımı bitireyim,hizmet ettiğiniz ırkın özellikleri ortak olsun herkez kendi
kümesindekine göre ırk tarifi yaparsa işin içinden çıkılmaz.
Hani bir laf var tam kulağıma göre hoca diye,herkez kendi kümesindekini iyi diye tarif ederse olmaz bu iş.
Selamlar sağlıcakla kalın.Allah herkezin gönlüne göre versin.