usaktan hasan arslanın dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 146
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
cıhan kardesım ılgın ıcın cok sagol sen vıdeolardan ve fotolardan keyıf aldıgın kadar bende havada keyıf alıyorum keske ımkanın olsada usaga mısafırım olsan o duyguyu beraber paylassak cıhan kardesım hersey ıcın tsk ederım saygılar ...ARS..

serdar kardesım tsk ederım elımden geldıgı kadar paylasmaya calısıyorum sızlerle ıltıfat edıyosun .topal ınm bır baska tabı saygılar ..ARS..

ekrem abı kuslarımı begendıgıne sevındım .bende senın gıbı ak cıllı hastasıyım ama etrafımızdakıler kapalı olanlardan daha cok hoslanıyolar .sımdı bende artık yeterınce akcıllı .uredı acık renklılerle kapalıları esleyıp kapalı almaya calısıcam tsk ederım ekrem abı bana vakıt ayırdıgın ıcın

emre sanal ortamda tanıstık ama yuz yuze tanısmak nasıp olmadı .bende kendı capımda dolapcı uretmeye calısıyorum benı bılenler ne kuslarıma nede bana kotu demezler . ıssallah havaların ıyı oldugu bı zaman benı ara yada yanıma gel .kumesımı zıyarete gıderız bende paylaşmayı severım .guzel kalıcı dostluklara her zaman acıgım .allaha emanet ol emre. saygılar....ARS....

Hasan abi UŞAKlı arkadaşların maşallahı var siteye yogun bi ilgi var devamı gelir inş. sevgi saygı çercevesinde buluşulacak güzel bi site.yeni kümes yapcakmışsın şimdiden hayırlı olsun.Benim alarm işi vardı msn ekledim ama pek açımıyorsun galiba.talip söliyecekti sana.uygun bi zamanda konuşalım abi.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN. :slm:

yogun talep olması guzel tabıkı yenı kumesım cok guzel olacak serdar nasıp olursa ısallah ....alar .ısıne gelınce. sen ne zaman ıstersen yaparız benım projelerım bı harıka olacak. senın kumes ıcınde hırsız geldıgınde cebını bıle arar alarımın .tam tesekkulu bır sıstem kurarız.ok sımdılık hoscakal a.e.o.

hasan abim çok teşekkür ederim inşallah birgün yolum düşerse allah'ın izniyle mutlaka seyretmeye gelirim abi vazgeçemediğim havada oyun için deliren tek kuş oldugunu düşüyorum..

saygılar

cıhan msj ıcın tsk ederım burdada bızım velı ıftarımız hamdı abımız var taklacı dedın mı usakta o akla gelır tabı baya burdada yaygın taklacı besleyen var.oncekı msj da soyledıgım gıbı yolun duserse onlarlada senı tanıstırırım .tanıstıgıma memnun oldum cıhan ....USAKTAN.....ARS....

2008 TEMMUZ.YAVRUSUDUR,... BU ARADA YENI KUMESIMIN FOTOLARINI KOYDUM ILGINIZI CEKERSE.KUMESLER VE SALMALAR BOLUMUNDE GOREBILIRSINIZ.

Ekli dosyalar

• IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    652.8 KB · Görüntüleme: 919
BUDA 2008 YAVRUSUDUR

Ekli dosyalar

• IMG_0037.webp
    IMG_0037.webp
    594.5 KB · Görüntüleme: 924
BU YAVRUYLA .2008 TEMMUZ YAVRUSU DEDIGIM YUMURTA KARDESIDIR. DISIDIR

Ekli dosyalar

SAZ KANAT ERKEGIM 3 YASINDADIR COK SADIKTIR YETERINCE YAVRUSUNU ALDIM .O YUZDEN DINLENMEYE CEKTIM KENDISINI YAZA URETIME DEVAM .MOR CILLI YINE KENDI GIBI .EKSERI ARAP YAVRULARI MEVCUTTUR BU ERKEGIMIN

Ekli dosyalar

• IMG_0038.webp
    IMG_0038.webp
    616.6 KB · Görüntüleme: 935
maşallah evet dogru bıdavranış serdar abii

SAZ KANAT ERKEGIMIN YAVRUSUDUR BU YAVRUDA 2008 TEMMUZ DOGUMLUDUR BUNU BIR SONRAKI KARDESI KOPYASIDIR AMA AYIT ETMEK MUMKUN BIRI DISI BIRI ERKEK. MINYON TIPLI OLAN OTEKINDEN 3 AY BUYUK

Ekli dosyalar

• IMG_0034.webp
    IMG_0034.webp
    650 KB · Görüntüleme: 935
YUKARDAKININ BATIM KARDESI

Ekli dosyalar

• IMG_0035.webp
    IMG_0035.webp
    638.3 KB · Görüntüleme: 982
buda benım

Ekli dosyalar

• YAKIŞIKLIM.webp
    YAKIŞIKLIM.webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 939
Hasan abi saz kanatın maşallahı var.bu benim begendigim kuş demi.paylaşım için tşkler.hasan abi pazar günü alarm işine bi bakalım müsait olursan.

yavrularınızın masallahı var allah saglıklı günlerde ucurmayı nasip etsin

sagolasın alı osman kardesım bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk .allahım herkeze bol yavru .az zayet ve atmaca korkusu yasatsın .saygılar...ars..

evet senın 3yıl once begendıgın erkek.alarm ısınede bakalım sen kumese ıstıyosan baya hesaplı ayarlarız.bı dusun derım

dıkkat edersenız bu kusumun yavruluk fotolarıda var yukarıda

Ekli dosyalar

• IMG_0005.webp
    IMG_0005.webp
    694.4 KB · Görüntüleme: 1,020
:buyrun: :buyrun: :buyrun:

Ekli dosyalar

• IMG_0002.webp
    IMG_0002.webp
    646.6 KB · Görüntüleme: 992
maşallah abi cok guzel bı dolapcı valla bol yavrularını alman dileğiyle..

saygılarımla

sagol cıhan ılgıne tsk ederım sende dolapcı takıl artık baya ılgılenıyosun dolapcılarla o yuzden dedım daha yenı fotolarım varda bır turlu ekleyemedım

Ustam kuslar cok güzel.böyle bir dolapçi kümesi bende yapmak istiyorum.Özürdilerim ama kafes biraz pis temizlerseniz kuslarınızın saglığı için iyi olur.BOL yavrulu atmacasız bir sezon gecirmeniz dileğiyle .
saygılar...

ıbrahım ılgıne sevındım kumesın pıs olusu gozunden kacmamıs.fakat taze yavrular var artı yumurtalı kuslarım var oyuzden zamana yaydım bırde havalar kotu .oyuzden yok sa ıhmal etmezdım tanıstıgıma memnun oldum usaktan...ARS.. :heyo:

bu fotograf 1nısanda cwkılmıstır

Ekli dosyalar

• IMG_0221.webp
    IMG_0221.webp
    647.5 KB · Görüntüleme: 959
kuslarım guzel havanın tadını cıkarıyolar

Ekli dosyalar

• IMG_0222.webp
    IMG_0222.webp
    607.7 KB · Görüntüleme: 926
kuslarımdan kareler

Ekli dosyalar