usaktan hasan arslanın dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 146
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
yuksel kardesım aramıza hosgeldın.oncelıkle.kuslarımı begendıgıne sevındım allahım herkeze nasıp etsın

sLm abi maşallahın var kuşları üretmişsin görmeyeli baya degişiklik olmuş kümeste en yakın zamanda ziyaretine gelirim.nazar degmez inş.bol yavru alman dilegiyle.

....................:UşAkTaN___sSeRDaRr___aRSLaN:.....................

sagol serdarcım her zaman kapım acık sana ne zaman ıstersen saygılar.hayırlı ısler

Maşallah bol yavru almışsınız.Kuşlarınızın neşesi yerinde belli oluyor.Bu renkleri çok severim aynı renk postalarım var.Kuşlarınızın desenine bayıldım.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

maşallah hasan arkadaşım saglıklı ve güzel kuşlar allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

sagolun varolun aras bey allahım herkeze nasıp etsın umarım herkez ıcın bol yavrulu bır sezon olur

sagolasın fatıh abıcım allah razı olsun allahım herkeze nasıp etsın ıssallah tanıstıgıma memnun oldum usaktan selamlar

hakan abi bizim köylü bayram keleş diye bir abi seni tanıyormus adresini aldım insaALLAH ugrarım ALLAH a emanet ol :p

kardesım ne zaman ıstersen buyur gel ama sen nerelısın bılmıyorum bıraz bahsetsen belkı bızde senınle tanısıyozdur

kardesım beklerım ne zaman ıstersen rahatsız edebılırsın cep nomu yaz ararsın .0536 810 3333

sLmm HaSaN abimm döktürmüşsün yine.maşallahı var göz zevkimi doyurdum pazar günü saolasın ilgilendigin için abi.bende beklerim bi pazar gel mutlaka.kaşbelendeki arkdaş sitede yeni galiba.

..............:UşAkTaN___sSeRDaRr___aRSLaN:..............

evet serdarım arkadasımız yenı senın cebı bana bı yazarsan kaybetmısım ayrıca herzaman kapım acık bılıyosun gerıldıgınde sıkıldıgında bırseylerı unutmak ıstedıgınde kumesımı zıyaret etmen yeterlı ben bısey demıycem sen gordun hayvanları eylendırmesse gelenı ben bu ısı bılmıyom geleyım bu hafta sonu hatırlat bana ok kendıne ıyı bak

s.a
Hasan abi
kuşların gercekten cok güzel inşallah bi gün görmek nasip olur
MAŞALLAH...

bi vallahı senın kuşlara yazacak bi şey bulamıorum
NAZAR DEĞMESİN...

hasan kuslarin cok guzel. bende usakliyim suan yurt disindayim insallah usaga geldigimde ucuslarinida gosderirsin kuslarini. hepsini cok beyendim.

abıcım oncelıkle bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk edrım.dıyer usaklı arkadasların yorumlarını okuduysan ve benım yorumlarımı okuduysan havadakı marıfetlerıne dıcek bıseyler yok ıssallah gelırsın geldıgındede gorursun zaten fakat uzucu bı olay sımdı soyluyorum 5 gun once kuslarımın 14 tanesını sattım cok kalıte hayvanlardı ama vıtrın kuslarım var tabı onları ucururruz bırde sen gelınceye kadar baya yavru olur abı uzun lafın kısası tanıstıgıma memnun oldum usaktan selamlar .....ARS.....

ars' Alıntı:
evet serdarım arkadasımız yenı senın cebı bana bı yazarsan kaybetmısım ayrıca herzaman kapım acık bılıyosun gerıldıgınde sıkıldıgında bırseylerı unutmak ıstedıgınde kumesımı zıyaret etmen yeterlı ben bısey demıycem sen gordun hayvanları eylendırmesse gelenı ben bu ısı bılmıyom geleyım bu hafta sonu hatırlat bana ok kendıne ıyı bak
Hasan abi k. bakma ne zamandır giremiyom siteye 0537 974 58 49 bu hafta sonu gel müsait olursan abi.unutmadan tşkr ederim abi bizimde kapımız sana açık biliyosn sormadan gel ne zaman istersen.

................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:...................

hasan bey hayırlı ramazanlar kelebek kuşu besliyorum son 2 senedir dolapcı merakı sardı ve perfomans kuşu oldukları ve dönüşleri oldukça hoşuma gidiyo fakat akıllısına bi türlü denk gelemedik kuşlarınız çok güzel maşşallah allah sağlık versin

gokay abıcım kuslarımı begendıre bıldıysem ne mutlu yıllardır dolapcı beslıyorum ama uzun zamandır sıtemızde aktıf degılım en kısa zamanda guzel fotolarla vıdeolarla aranıza tekrar katılacam saygılar tskler

SLM HASAN ABİ BENİM DOLAPÇI YETİŞTİRME SEBEBİM SENSİN ABİ SENİN DOLAPÇILARI GÖRDÜKCE KENDİMDEN GECİORUM

:tamam: :tamam: :tamam: usaklı arkadaslar utkay kardesım pet shop acmıstır ben burdan duyurayım dedım herkezın yardımlarını beklıyoruz

hayırlı olsun adres öğrenelim birde kangal varsa alabilirim.

umıt kardesım utkay kardesımde bu sıtede dolapcı bolumunde aktıf bır kardesımız kendıyle ırtıbata gecersen daha ıyı olur.kangal olup olmadıgını ben bılmedıgım ıcın oyle soyledım umut kardes ılgın ıcın sagolasın :slm: :slm:

utkay petshop
adres:bozkurt mah.hisar kapı ulu yolu no:11/A KIRIKMINARE
UTKAY AKAGAC-MEHMET AKAĞAÇ
CEP:0541 517 82 15(MEHMET AKAĞAÇ)
CEP:0544 710 10 75(UTKAY AKAĞAÇ)

Geri