usaktan hasan arslanın dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 146
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
kendısı baya yaslandı artık allahım uzun omur versın erkegıme

Ekli dosyalar

• IMG_0210.webp
    IMG_0210.webp
    745.2 KB · Görüntüleme: 934
yukardakı saz kanat erkegın yavrusudur

Ekli dosyalar

• IMG_0213.webp
    IMG_0213.webp
    735.6 KB · Görüntüleme: 933
buda yukarıdakı mınyon tıplı dısının bır ufak kardesi bu da dısıdır

Ekli dosyalar

• IMG_0214.webp
    IMG_0214.webp
    786.9 KB · Görüntüleme: 910
arap dısım 2 yasında olup 2 defa olumden donmustur hertarafı dıslıdır.cok usta cok akıllıdır.cok ta sadık bır hayvanımdır .

Ekli dosyalar

• IMG_0215.webp
    IMG_0215.webp
    803.1 KB · Görüntüleme: 918
yukardakı arap dısımın yavrusudur.henuz bir buçuk aylıktır.

Ekli dosyalar

• IMG_0216.webp
    IMG_0216.webp
    530.4 KB · Görüntüleme: 910
buda yukardakının kardesı muhtemelen dısı cıkacak

Ekli dosyalar

• IMG_0217.webp
    IMG_0217.webp
    850.3 KB · Görüntüleme: 915
akçilli dişim arap dısımle aynı devredır.aynı ozellıkler bundada mevcuttur

Ekli dosyalar

• IMG_0218.webp
    IMG_0218.webp
    967 KB · Görüntüleme: 925
akçilli erkeklerim.yan cekmısım kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• IMG_0219.webp
    IMG_0219.webp
    905.1 KB · Görüntüleme: 964
buda kumesım ön cepesi

Ekli dosyalar

• IMG_0207.webp
    IMG_0207.webp
    847 KB · Görüntüleme: 874
kumesim

Ekli dosyalar

• IMG_0039.webp
    IMG_0039.webp
    951.9 KB · Görüntüleme: 924
kumesım

Ekli dosyalar

• IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    922.5 KB · Görüntüleme: 966
kumesımın ıc halı

Ekli dosyalar

• IMG_0041.webp
    IMG_0041.webp
    1 MB · Görüntüleme: 970
kumesımın ıç goruntusu

Ekli dosyalar

• IMG_0042.webp
    IMG_0042.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 944
kümesimin dış görünüsü

Ekli dosyalar

• IMG_0044.webp
    IMG_0044.webp
    793.7 KB · Görüntüleme: 949
kusların masllahı var yavrularında cok güzeler allah saglıklı günlerde beslemeyi nasip etsin

birde sana sormak istedigim kümesinde ızgara var ve kusların bazılarının ayaklarında boncuk var her hangi bir problem yasıyormusun ayaklarının sıkısması gibi

hayır osman abı her hangı bır proplem olmuyo hersey yolunda gayet zaten ızgaraya alısıyo hayvanlar

kuşların çok güzel ars, ALLAH'tan dilerim ki bol yavrular alasın abim.

Maşallah çok güzel kuşların ve bir o kadar güzelde kümesiniz war ALLAH nazardan saklasın

hakketten maşallah kardeşim kuşarın cok güzel küyleri kadar ömürleri olsun

emre kardesım begendıre bıldıysem ne mutlu bana allahım herkeze nasıp etsın

sagol serhat kardesım ılgın benı sevındırdı cok sagl

Uşakta hatırladığım kadarıyla eskiden beri çevre ilçelerden (Denizli,İzmir,Burdur,Isparta) dan dolapçı kuşlar çekilmektedir.şu anda zaten İzmir de bu fotoğraftaki kapalı döneklerden çok nadir bulunuyor.bazı yuvarlarda bir bazı yuvalar bir iki üç demez,benim bunları bulmam çok zor oldu.bunları İzmir ilinden getirdiğim direk kuşlar daha yavuru almaya bu sene başladım.Sen bu İzmir ve diğer illerden çekilen kuşları görmüşündür bir keresinde Aydın iline sarı alnı bademli almaya gittiğimde kuşçuların çoğu sen uşaklımı sın dedi buradan çok sarı alnı bademli Uşağa çekildi dedi ve her sene bir ki sefer Burdur a gelip dolapçı kuşları toplu olarak Uşağa götürler yeni Uşakta kökleşmiş bir dolapçı dönek ırkı yoktur zaten

abi usagın neresindesin hemen adresi ver senden kus dilendiciliği yapmaya geliyorum :) tüyleri kadar ömürleri olsun insaALLAH hayırlarını görürsün Mendeli64 :)

alı rıza abı yorumlarında haklısın bellıkı uzunbır surectır kusculula ılgılenmektesın saygı duyuyorum tanıstıgıma memnun oldumbır gun usaga yolun duserse beklerım mutlaka usaktan kucak dolusu selamlar sevgıler.ARS. :buyrun: :buyrun: :buyrun: :buyrun:

tahır abı oncelıkle bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk ederım sızlere kuslarımı begendıre bıldıysem ne mutlu bana bır gun nasıp olursa ıspartaya gelecem ıssallah bu dolapcılar dıyarı ıspartaya daha once geldım ama bır turlu kuscularla sohbete vakıt kalmadı sızlerın doapcı ırkına verdıgınız degerı kımse benım kadar bılemez emınım sızde oylesınızdır ekrem abımlede tlflasıyoruz uzun uzun sohbetler edıyoruz ama bır turlu fırsatım olmadı yufkacı yuksel abımlede oyle tabı neyse tahır abı tanıstıgıma memnun oldum usagımıza yolunuz dusrse beklerım ugramadan gecmeyın mısafırım olun saygılar selamlar.USAKTAN ......ARS....... :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

mendelı kardesım allahım herkeze nasıp etsın guzel guzel kuslar kus dılencılıgıde nedemek egerkı usaktaysan buyur gel musafırım ol ben cep tlf alım satım ve tamırıyle ugrasıyorum bakur bınasının yanında dukkanım var arselektronık dukkanımın ısmı belkıde bılıyosundur.bana vakıt ayırdıgın ıcın ayrıca cok tsk edrım kalıcı dostluklara herzaman acıgımdır.paylasmayı severım .allaha emanet ol.

ars dostum senin kuşlarına daha önce baktım ben görünüş itibariyle cok şekerler ama havada görmek lazım ama görünüşleri gibi dir umarım havada

slm ars kardeşim kümsein öbs den galiba benimkide öbs ama güzel kümesin kuşlarında cok güzel inş bol yavru alırsın ama merak ettiğim dönüş sitllleri selanikden önce bende arap ve çiller vardı cok güzel oyunları vardı :heyo:

ars' Alıntı:
tahır abı oncelıkle bana vakıt ayırdıgın ıcın cok tsk ederım sızlere kuslarımı begendıre bıldıysem ne mutlu bana bır gun nasıp olursa ıspartaya gelecem ıssallah bu dolapcılar dıyarı ıspartaya daha once geldım ama bır turlu kuscularla sohbete vakıt kalmadı sızlerın doapcı ırkına verdıgınız degerı kımse benım kadar bılemez emınım sızde oylesınızdır ekrem abımlede tlflasıyoruz uzun uzun sohbetler edıyoruz ama bır turlu fırsatım olmadı yufkacı yuksel abımlede oyle tabı neyse tahır abı tanıstıgıma memnun oldum usagımıza yolunuz dusrse beklerım ugramadan gecmeyın mısafırım olun saygılar selamlar.USAKTAN ......ARS....... :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:
her zaman bekleriz ıspartaya kapımız her zamn acık tahir kardesim iş dolayısıyla sunada urfada bu ayın sonunda gelecek gelmeden bir kac gün önce haber verirsen iyi seni ustalarımızla da tanıstırırız

ıspartadan saygılar

alıosman kardesım ılgın ve alakan benı gercekten sevındırdı.senın ve kuslarının namını da duydım tabıkı senınle tıcaretı olan arkadaslarımızda var burada gayette memnunlar usaga gelmıssınız daha once ıssallah bırdaha geldıgınızde tanısma sansımız olur sızınle her zaman beklerım sızlerı usaga ylunuz dıserse beklıyorum allaha emanet ol sevgıler saygılar .....ARS....

Geri