- Konuyu Başlatan
Hasip
Üye
Konu Vello Dayının Araplarıdır.Konudaki gereksiz iletiler silindi. Şahsa özel yazılar yazmayınız, Konu hakkında bilgiler paylaşınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cemil hacıoğlu' Alıntı:Uğur bey,tanıyorum dediğin insanın telini varsa bana özelden gönderebilirmisin.
cemil hacıoğlu' Alıntı:Mehmet amca,madem sakaryadasınız ben sizlere yakınım.Bu konu üzerine sizi mutlaka bulacağım.Saygılarımla....
cemil hacıoğlu' Alıntı:VELLO ARAPLAR:
uçurulan kuşların en güzel oyunları 3-4 yaşlarında görülmüştür. fişeklerinde ortalama 18-20 ve üzeri takla yaparlar.İlk oyunu açtıkları yere 60 km. mesafeden kolaylıkla geriye gelebilirler.
emreert' Alıntı:A.s Uğur bey.
Burda kuşlarının özelliklerini yazmışlar...Bahsedilen kuşlar hayali falan değil,göz görmeyince hayal gibi gelıyor ama böle kuşlar var.Vello arapların dışında daha neler var neler,gezip görmek lazım izlemek lazım,benım demek isdediğimde böle kuşları kimse bin liraya falan vermez,veririm diyen olursa yalan konuşmuş olur,ayrıca bin lira az para değil.
emreert' Alıntı:18-20 taklayla uçan bahsedilen kuşlar Cemil bey'de varsa,onu ara randavu al git izle.ortalığı bulandırmaya gerek yok.
emreert' Alıntı:sen kımsın kardesım neyın elemesını yapıyorsun, ben size arayın konuşun dedım,ben bi iddaada bulundysam ıspatlarım,senın derdın kımınle?neyin peşindesin.Cemil beyde çok güzel oyun kuşları var ara konuş,onda yoksa sana kırıkkaleden bi kaç isim verir oralarla irtibata gecersin,gider izlersin.Hayal dünyasında yaşayanlar kimlermiş,bu nasıl muhabet kardesım ayıp yaa..